Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

sedra
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la sedra » 24 mar 2013, 18:25

Idemo u Rio,a ne Montevideo...
Ljudi kad ce se vise sve znati pa da zaplacemo jednom od srece,a tamo sta bude...
Kolasinca da nam je i jos jednog napadaca za ne daj Boze povreda osigurati i tuto kompleto.
Jos ne mogu da se opustim,danas sam opet gledo tekmu,od sutra novi radni dan i sve po starom.... :roll:
Ovu temu pkd kljuc,sve je vec receno,svega smo se dotakli...
Nadam se da ce nas Kolasinac obradovati i Pjana i Salihovic ozdraviti,kao i Pandza...
U zdravlje svima i nek nam je sretno! :D
Zmajevi hvala vam jos jednom.
PS! Niko ne spomenu Alena Halilovica... :o :mrgreen: :mrgreen: :roll:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 24 mar 2013, 18:31

kimbo je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Znao sam da ce Zuka odradit' odlicno kao LB, cak sam u par navrata diskutovao s nekim ovdje o tome..neko ko je mislio da je on "spor" za bocnu poziciju.

Bez obzira sto je neprimjereno nakon velike pobjede kritizirati bilo kojeg igraca, pogotovo kad se ovako srcem odigralo, ali po meni Vranjesu treba naci zamjenu.

Nadam se da ce Kolasinac igrati za nas kako bi stoperski dvojac bio Zuka, Spaha, to bi bilo idealno!

Btw..nesto je malo Lula zakazao u repci.

U svom postu si sam objasnio zasto je Lula zakazao ;) . Jednostavno takticki je Susic zakovao Zuku za odbranu cime je Lulic sam spartao po lijevoj strani. uz to mislim da su njega Grci najbolje cuvali , stavili onoga Rooomica uz njega i jos ga udvajali cijelo vrijeme. On se maksimalno zavlacio uz liniju i naprijed (rastojanja velika od beka) i tim otvarao prostor Edinu a lopte su slane vecinom na isti povrsinu (koju je Lula stvarao) ... Lula uvjek kolateralna steta taktike , jednostavno COJEK discipline i zna da se potcini ekipi ;)
Da ali ne zavise prodori krila uvjek od beka. Moje misljenje je to da se taktika zasnivala na preskakanju sredine u ofanzivi u vecini slucajeva, a defanzivno smo isli sa odbranom skoro na polovinu, ostavljajuci minimalan prostor izmedju odbrane i sredine, tzv. visoki presing. Kad smo imali sigurnu zalihu od dva gola razlike, onda je sredina vise dolazila do izrazaja, i cuvanje lopte.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 mar 2013, 19:01

sedra je napisao/la:Idemo u Rio,a ne Montevideo...
Ljudi kad ce se vise sve znati pa da zaplacemo jednom od srece,a tamo sta bude...
Kolasinca da nam je i jos jednog napadaca za ne daj Boze povreda osigurati i tuto kompleto.
Jos ne mogu da se opustim,danas sam opet gledo tekmu,od sutra novi radni dan i sve po starom.... :roll:
Ovu temu pkd kljuc,sve je vec receno,svega smo se dotakli...
Nadam se da ce nas Kolasinac obradovati i Pjana i Salihovic ozdraviti,kao i Pandza...
U zdravlje svima i nek nam je sretno! :D
Zmajevi hvala vam jos jednom.
PS! Niko ne spomenu Alena Halilovica... :o :mrgreen: :mrgreen: :roll:
Momak ce biti na spisku za Brazil ako Bog da.Trenutno ispunjava zelju majci igrajuci za mladje kategorije vatrenih,a kasnije ce ispuniti sebi i babuki tako sto ce na seniorskom nivou igrati za Zmajeve i mirna Bosna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 mar 2013, 19:17

xinxee je napisao/la:TERMINATOR ! [youtube][/youtube]
akobogda kad se plasiramo pozvace ga sto posto.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 24 mar 2013, 19:20

Zlatan je odličan igrač i svojom je borbenoscu koju je pokazivao igrajuci za najdrazu drzavu zasluzio poziv i u nastavku kvalifikacija, a i na Mundijal kad se ako Bog da plasiramo. Sto posto jeste :!:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

HolySouth
Kontakt:

Post Postao/la HolySouth » 24 mar 2013, 19:20

Mi svakako nemamo trećeg napadaca, pa se Muslimović i mora pozvati. Zec je neozbiljan igrac.
Pape mora povesti racuna o trećem napadacu.
Fala Bogu što su nam trenutno DŽeko i Vedo u velikoj formi, ali šta ako se nedo Bog neko ozljedi ili neki kartoni.
Moramo imati još jedan špic na klupi, ne smijemo biti neozbiljna selekcija. Svaka ekipa a i selekcija ima napadaca na klupi.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 mar 2013, 19:24

Samo se bojim da Susis ne pozove Rahimovica i Muslimovica u Brazil,to bi bilo fakat grozno.Bili su tu uvijek i ako je iko zasluzio da ode onda su to njih dvojica (od ovih sto trenutacno igraju a legende su)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 24 mar 2013, 19:26

Valjda si mislio Rahimica.. ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 mar 2013, 19:40

trxel je napisao/la:Valjda si mislio Rahimica.. ;)
jesam,mislio sam tad na muslimovica pa sam dodao "ovica"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 mar 2013, 20:00

Citam komentare na Njemackim forumima vezano za ovu utakmicu i jedan navijac koji je takodjer gledao ovu utakmicu napisa sljedece:

Utakmica koja nije bila nista posebno i koja je bila veoma dosadna, nesto slicno kao Njemacka protiv Malte...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 mar 2013, 20:05

@amerosm, kakvo je inače mišljenje Nijemaca, ja kao osoba iz naše države, koja je malo putovala, doduše, imam vremena za to, al me zanima, da li znaš kako evropski portali gledaju na našu pobjedu ? :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 24 mar 2013, 20:11

Mislim da je svabama drago, pogotovo jer su ih rijesili Dzeko-Miske i Ibis - svabure.

Jel bio pregled na ARD_u?

Velika pobjeda. NAJVECA!
Cestitke momcima.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 mar 2013, 20:15

zizu1991 je napisao/la:@amerosm, kakvo je inače mišljenje Nijemaca, ja kao osoba iz naše države, koja je malo putovala, doduše, imam vremena za to, al me zanima, da li znaš kako evropski portali gledaju na našu pobjedu ? :)
Sto se tice Njemackih portala nismo bili udarna vijest i samo smo spomenuti kada su pravili pregled rezultata...Jedino je **** imao TV prilog koji je nazalost samo dostupan za teritoriju Njemacke.

Na forumima navijaci nisu previse iznenadjeni i vecinom su svi ocekivali nasu pobjedu i slozni su u tome da zasluzujemo plasman na SP, jer predstavljamo sa nasom igrom pravo osvjezenje kada je fudbalski svijet u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 24 mar 2013, 20:15

''Nisam mogao napustiti moje saigrace... Zaboravio sam na bol. Najbolji lijek je pobjeda i velika podrska nasih navijaca na stadionu, kao i iz drugih gradova Bosne i Hercegovine.''

Nema potrebe da se kaze ko je ovo izjavio!
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 24 mar 2013, 20:18

Fergie je napisao/la:''Nisam mogao napustiti moje saigrace... Zaboravio sam na bol. Najbolji lijek je pobjeda i velika podrska nasih navijaca na stadionu, kao i iz drugih gradova Bosne i Hercegovine.''

Bernd Stange !
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 mar 2013, 20:23

Otelo je napisao/la:Samo se bojim da Susis ne pozove Rahimovica i Muslimovica u Brazil,to bi bilo fakat grozno.Bili su tu uvijek i ako je iko zasluzio da ode onda su to njih dvojica (od ovih sto trenutacno igraju a legende su)
Ako se ne varam 22 igrača se mog staviti na spisaka za SP pa će vjerovatno biti mjesta za sva trojicu(Misimović, Rahimić, Muslimović) ako ništa oni su davno zaslužili da odu na jedno veliko takmičenje i da tako stave tačku na svoje karjere. :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 24 mar 2013, 20:25

brzitesanj je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Samo se bojim da Susis ne pozove Rahimovica i Muslimovica u Brazil,to bi bilo fakat grozno.Bili su tu uvijek i ako je iko zasluzio da ode onda su to njih dvojica (od ovih sto trenutacno igraju a legende su)
Ako se ne varam 22 igrača se mog staviti na spisaka za SP pa će vjerovatno biti mjesta za sva trojicu(Misimović, Rahimić, Muslimović) ako ništa oni su davno zaslužili da odu na jedno veliko takmičenje i da tako stave tačku na svoje karjere. :mrgreen:
23 igraca

Ja mislim da odpadaju Sesar, Svraka, Sunjic i jos jedan s ovog spiska, s tim da se nadju mjesta za Kolasinca i Muslimovica.

Al i to je bezveze da dvojica odpadaju sigurno. Citavo vrijeme sa njima i onda na TV-u pratis.
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 24 mar 2013, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 mar 2013, 20:29

Ao je tako onda ce vjerovatno ici :D Zasluzili su

5 tekmi do kraja a mi 'ladno o Brazilu ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2013, 20:34

afa97 je napisao/la:
Fergie je napisao/la:''Nisam mogao napustiti moje saigrace... Zaboravio sam na bol. Najbolji lijek je pobjeda i velika podrska nasih navijaca na stadionu, kao i iz drugih gradova Bosne i Hercegovine.''

Bernd Stange !
Naravno,ko bi drugi :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 mar 2013, 20:34

Polako ljudi, polako ... ima još da se igra, itekako :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.