KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 maj 2009, 13:16

bistrikboy je napisao/la:Ja imam pitanje,molim za odgovor ako ga znate,da li ce u slucaju da Bosna postane prvak BiH,u NLB ici porazeni finalista ili drugoplasirani iz lige 8 :?:

Na nekim portalima sam nasao i jednu i drugu opciju,pa ako neko 100% zna neka javi :!:

Porazeni finalista:)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 maj 2009, 13:19

tasman je napisao/la:izvini ali ovo nije big man....pratim ovaj forum godinu dana pa sam odlucio da se registrujem....i da pozdravi zurapovica.....
Ti si big men,ista vam je ip adresa! Junacino procitan si! Registrovao si se jutros,nakon sto si dobio ban!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 13 maj 2009, 13:22

Jos ne mogu da vjerujem da se neko "pali" na konstataciju ovo nije moja drzava, boli mene i za tebe i za tvoju drzavu, i tvoju odluku gdje da zivis. Pa zar mislite da je nekome stvarno stalo do vasih opredjeljenja i vas takvih kakvi jeste. Eto vas tamo pa prezivajte gdje hocete.
Na sportski poraz treba ostati dostojanstven i uctiv te marljivo raditi nebi'l vam se posrecilo da opet dobijete sansu i napravite neki uspjeh.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 maj 2009, 13:23

bosnas_ je napisao/la:
tasman je napisao/la:izvini ali ovo nije big man....pratim ovaj forum godinu dana pa sam odlucio da se registrujem....i da pozdravi zurapovica.....
Ti si big men,ista vam je ip adresa! Junacino procitan si! Registrovao si se jutros,nakon sto si dobio ban!

Nisi mu trebao govoriti sad i ja sam vidio istu ip adresu i sad kad si mu rekao on ce opet reci nije on :))
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 maj 2009, 13:25

U ovaj play-off Bosna mora ući oprezno. Već su izborili NLB ligu. Sada imaju priliku da postanu prvaci BiH. Volio bih pored njih u NLB ligi vidjeti ili Slobodu ili Igokeu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 maj 2009, 13:27

BHRT direktno prenosi najzanimljivije utakmice polufinalnih utakmica u kosarci! Prvu utakmicu prenose u nedjelju sa pocetkom u 17 h! KONACNO,odlican potez!
-Po meni protiv Slobode i finalnu utakmicu treba igrati u maloj dvorani KSC Skenderija,jer je sinocna posjeta sramotna i skandalozna,mislim da je ona posjeta ponizenje za jedan klub koji se bori za titulu prvaka drzave!
Uprava je jako malo uradila na marketingu,trebalo je da ulaz bude besplatan itd,da se na utakmici samo pustaju bosnine pjesme,himna ,pa Bosnom behar probeharao itd,kako bi atmosfera bila kud i kamo bolja! Ne mogu vjerovati da je prije 4 godine protiv Leotara u dvorani bilo 5-6 hiljada ljudi,a danas kad se odlucuje o prvaku skupi se jedva 1500!
-Sto prije produziti ugovor sa Vukoicicem,covjekom koji je preporodio Bosnu,covjeka kojeg svi u gradu vole i postuju,i sto prije dovesti Jovanovica,dok ga nije uzela Buducnost! Mada mislim da je za njuegovu karijeru puno bolji izbor Sarajevo nego Podgorica ili Beograd!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 maj 2009, 13:29

Kevin je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Gazija prijatelju ne mozes ti njima objasniti da zive u Bosni i Hercegovini ne vrijedi :))) nek se oni nadaju to je bitno sta bi smo mo bez ovakvi likova kome bi se imali da smijemo XD
hvala TaRgEt prijatelju,ja sam izgleda veca budala sto se trudim,zao mi je sto se Bosna i Sloboda sastaju volio bih da su se sastali u finalu

Ma i meni bi bilo najdraze pa uzmite titulu vi a poslije da mi odemo malo u NLB da dignemo košarku u jednom košarkaškom gradu i da konacno ovi zavuku ruku u djep dovedu ekipu koja moze da se bori za titulu :) a ovako polufinale realnost jedino ako nas Bosna ne pusti posto vec igraju NLB obezbjedili su :)))[/quote]

kak ocete paralelno i BIBL i NLB??? :mrgreen:[/quote]

Ma odustali bi ovi papci od BiBL iz uprave kad bi dosli u NLB:)) inace presjednik Suton je stalni gost dole kod nas :))) kakav se to transfer sprema :)))
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 13 maj 2009, 13:35

lolo je napisao/la:zadrzati ovaj roster,otjerati zimica i rakica....

Eh sad ... ako netjeras Pashu nemoj vala nam ni Zimu ... :?

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 13 maj 2009, 13:45

bosnas_ je napisao/la:BHRT direktno prenosi najzanimljivije utakmice polufinalnih utakmica u kosarci! Prvu utakmicu prenose u nedjelju sa pocetkom u 17 h! KONACNO,odlican potez!
-Po meni protiv Slobode i finalnu utakmicu treba igrati u maloj dvorani KSC Skenderija,jer je sinocna posjeta sramotna i skandalozna,mislim da je ona posjeta ponizenje za jedan klub koji se bori za titulu prvaka drzave!
Uprava je jako malo uradila na marketingu,trebalo je da ulaz bude besplatan itd,da se na utakmici samo pustaju bosnine pjesme,himna ,pa Bosnom behar probeharao itd,kako bi atmosfera bila kud i kamo bolja! Ne mogu vjerovati da je prije 4 godine protiv Leotara u dvorani bilo 5-6 hiljada ljudi,a danas kad se odlucuje o prvaku skupi se jedva 1500!
-Sto prije produziti ugovor sa Vukoicicem,covjekom koji je preporodio Bosnu,covjeka kojeg svi u gradu vole i postuju,i sto prije dovesti Jovanovica,dok ga nije uzela Buducnost! Mada mislim da je za njuegovu karijeru puno bolji izbor Sarajevo nego Podgorica ili Beograd!
Zasto da ulaz bude besplatan? Klub ionako jedva zivi, a ako je nekome puno dati 5 maraka za ulaznicu onda i ne treba da dolazi na utakmicu. Ako postoji neko ko nema za kartu a zeli da dodje ima nacina da se pusti na utakmicu, ali ulaz ne treba da bude besplatan.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 13 maj 2009, 14:45

bandit je napisao/la:

neka pasalica,jest da je los,ali mislim da vlada moze sa njim jos mnogo toga uraditi,i uciniti ga boljim igracem

a zimicu ne moze niko pomoci

ndbosna
Kontakt:

Post Postao/la ndbosna » 13 maj 2009, 14:46

lolo je napisao/la:
bandit je napisao/la:

neka pasalica,jest da je los,ali mislim da vlada moze sa njim jos mnogo toga uraditi,i uciniti ga boljim igracem

Zasto to? U posljednje vrijeme (prije povrede) Zimic je odigrao nekoliko dobrih utakmica.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 maj 2009, 15:19

lolo je napisao/la:
bandit je napisao/la:

zimic je odigrao odlicnu sezonu i pokazao veliki napredak u odnosu na sve sto je ikad do sad uspio pokazati ali opet su ga povrede unistile. nadam se da ce zima odraditi jos jednu dobru sezonu u bosni i onda ici jer je bolje i za njega i nas
You are someone else I am still right here

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 13 maj 2009, 15:51

bosnas_ je napisao/la:BHRT direktno prenosi najzanimljivije utakmice polufinalnih utakmica u kosarci! Prvu utakmicu prenose u nedjelju sa pocetkom u 17 h! KONACNO,odlican potez!
ja mislim da ce se polufinale i igrati u maloj dvorani, jer koliko znam ima sajam gradjevine od 16-22 maja...nisam siguran...
I feel devotion!!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 13 maj 2009, 15:56

i bolje da se u maloj igra,taman je mozemo napuniti,ono juce je bilo jako lose sto se dvorane i posjete tice

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 maj 2009, 16:50

Cestitam, sinoc je bila rutinska igra i pobjeda u nijednom trenu nije dosla u pitanje. Drago mi je sto se Ikona vratio i pokazao je da je najbolji kada najvise treba. Ocekivani rasplet bi trebao biti ovakav:
Bosna dobija Slobodu u najvjerovatnije 2, mozda 3 utakmice, a Siroki ide u finale preko Igokee, najvise zbog prednosti domaceg terena i te trece utakmice. Dakle, Siroki ide u NLB kakav god rezultat finala bio (realno vjerovatno ce Bosna uzeti i finale, zahvaljujuci trecoj utakmici, mada ne treba iskljuciti ni gostujucu pobjedu). Mada mi je tesko biti objektivan. :D
Sport je lijek za tijelo i duh.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 maj 2009, 17:14

ndbosna je napisao/la:
Zasto da ulaz bude besplatan? Klub ionako jedva zivi, a ako je nekome puno dati 5 maraka za ulaznicu onda i ne treba da dolazi na utakmicu. Ako postoji neko ko nema za kartu a zeli da dodje ima nacina da se pusti na utakmicu, ali ulaz ne treba da bude besplatan.
Ma nemoj mi reci,to su od sinocne utakmice nesto uspjeli zaraditi,nekih 3-4 hiljade KM,i to ce im strasno pomoci da izmire premije igracima.ma daj!..
Bolje da ulaz bude slobodan i puna dvorana,nego da se naplacuje i da posjeta bude sramotno mala! Nisam ni rekao da je 5 km puno,ali daj da nekako stimulisemo ostale navijace da do kraja dvorana bude punija! OK,ako se bude igralo u maloj dvorani,da cijena bude i 10 KM,siguran sam da ce do kraja ona biti ispunjena do posljednjeg mjesta(u malu dvoranu moze stati nekih 1500 ljudi).
-Posebno mi je drago sto ce se utakmice Bosne prenositi na drzavnoj televiziji,vjerujem da ce ako Siroki udje u finale biti isti slucaj i sa njihovim utakmicama!

matetaraba
Kontakt:

Post Postao/la matetaraba » 13 maj 2009, 17:52

jesam li vam govorio da bosna ima slabu posjetu,morate priznati da je 1500 protiv igokee sramotno,a široki igokea je bilo 2500-3000 ljudi a bosna je po tradiciji veći klub,a i grad je velik pa ne vjerujem da od 500 000 stanovnika samo njih 1500 zanima derbi utakmica bosna igokea

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 13 maj 2009, 18:10

matetaraba je napisao/la:jesam li vam govorio da bosna ima slabu posjetu,morate priznati da je 1500 protiv igokee sramotno,a široki igokea je bilo 2500-3000 ljudi a bosna je po tradiciji veći klub,a i grad je velik pa ne vjerujem da od 500 000 stanovnika samo njih 1500 zanima derbi utakmica bosna igokea
ili je ne smatraju derbi utakmicom :D

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 13 maj 2009, 19:37

evo dobre vijesti BHT-1 prenosi u nedelju 17.05 bosna-sloboda prvu utakmicu playofa a sijetili se da prenose napokon :D :D :D :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 maj 2009, 19:39

newbie je napisao/la:
matetaraba je napisao/la:jesam li vam govorio da bosna ima slabu posjetu,morate priznati da je 1500 protiv igokee sramotno,a široki igokea je bilo 2500-3000 ljudi a bosna je po tradiciji veći klub,a i grad je velik pa ne vjerujem da od 500 000 stanovnika samo njih 1500 zanima derbi utakmica bosna igokea
ili je ne smatraju derbi utakmicom :D
Mozda ne smatraju, medjutim to je ipak utakmica koja je odlucivala za direktni ulazak u nlb slijedece sezone. Pa nek se igra i s Igokeom (koja nije za podcjenjivanje, bez obzira sta tko o istoj mislio), ulog je prevelik da se ne dodje podrzati svoja momcad. Valjda je to bila poanta navedenog. ;P

Dobra stvar sto su konacno skontali i prenositi koju utakmicu na drzavnoj televiziji ccc. Nek samo nastave tako do kraja.
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.