Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

chily-rz
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la chily-rz » 07 jun 2014, 23:26

guber_90 je napisao/la: Nema veze sto nije rukometna publika u Zenici, ali da li ti mislis da bi sebi Zenicani dopustili da im reprezentacija u rukometu odigra u polupraznoj dvorani (mada dvorana je bila tri cetvrtine prazna, ne poluprazna).
Ne znam drug,ja ne bi mogao garantovati punu dvoranu u Zenici,takva se jos ne pamti od kako je napravljena,.I ovdje je sport na infuziji,cinjenica je da nije ni bilo nekih vecih sportskih manifestacija koje su odrzane u istoj,tako da je tesko suditi i procijeniti koliki bi odaziv Zenicana bio na jednu ovakvu utakmicu..

Treba reci da je medijski slabo popracena ova utakmica,da su neki prosli barazi ucinili svoje,da je rukomet u drzavi na niskim granama,da ova reprezentacija ne uziva ni popularnost kakvu zasluzuje i uz to ova utakmica je igrana u gradu koji nije euforican,valjda je taj patriotski duh i osjecaj da trebas "ispostovati" reprezentativnu vrstu u Sarajevu izgubljen jos odavno..

Sarajevu neka je na cast a Zenici i drugim gradovima mozemo suditi kada i ako docekamo jednu ovakvu utakmicu u istoj,.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 jun 2014, 23:34

Najlakse je glumiti kapetana poslije bitke ali fkt sam pisao puno na ovoj temi da od rukometa nema nista dok se ne uvede mir u kucu tj u savez , iako to markovic nije uradio on je uradio nesto drugo otarasio se kvazi zvijezda koje hodaju po terenu doveo djecu koja bukvalno ginu za svaku loptu... Ja sam pred ove kvalifikacije rekao da sam ja prezadovoljan i barazom samo zato jer fkt igraju lavovski. Pobjedu protiv islanda nisam ocekivao ali vidilo se kolko motiva i zelje imaju. Kapa dole sve i jednom al fkt SV. NIKOLA PRCE je prica za sebe...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 07 jun 2014, 23:53

Prvo,momcima veliki naklon,posebno Nikoli.
Drugo,rjesenje je jednostavno... TUZLA!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bhf9292
Kontakt:

Post Postao/la bhf9292 » 07 jun 2014, 23:55

NIKOLA PRCE (arhiva): "Neki tipovi me pitaju, kako se Nikola tako srčano bori i voli BOSNU i HERCEGOVINU? Da se ne bi mnogo raspravljao sa takvim bolesnicima kazao sam im da podhitno posjete ludnicu. Meni je čast, ponos i dika nositi dres JEDINE mi domovine. Ja druge NEMAM.
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 08 jun 2014, 00:08

Joj šta im Nikola radi uhhh :bih:

Znao sam da ćemo ovo dobiti večeras i znao sam da će to biti 1 razlike. Cijeli dan kontam reko dobit ćemo ih al 1 razlike.

Sramota za Sarajevo malo ljudi je došlo. Bolje bi bilo da se igralo u nekoj dvorani koja prima 3000 pa da to izgleda fino, a ne ovako...

Ali bitna je pobjeda, a sada idemo gore na Island dobiti.

Samo nek ostave srce na terenu ko danas i neka završi kako hoće...

:bih:

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 jun 2014, 00:13

Zato fudbalska repka ne igra u Sarajevu!
Sram nek vas bude, ne mogu da vjerujeeeeeem!
koji ste vi klosari obicni... aaaaaaaaaaaaaaaa jesam ljut, necu da psujem :x

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 jun 2014, 00:15

Dobro je pa nije kisa padala , bilo bi jos manje ljudi. (odma se sjetim BiH- Litvanija kvalifikacije u fudbalu).
pa vi niste zasluzili da budete glavni grad kamo li da se neke utakmice igraju kod vas ccccccccccc

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 jun 2014, 00:17

Selektoru Markovicu za ovaj inzerviju nakon utakmice :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nikad nisam nekog naseg trenera u bilo kojem sportu vidio da odrzi ovakav govor, jedino jos Acu poslije poraza od Litvanije na EP.
Emotivno, sadrzajno a elekventno.

I naravno igracima za borbu :tokralju: :tokralju: :tokralju:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 jun 2014, 00:19

Braveheart23 je napisao/la:Dobro je pa nije kisa padala , bilo bi jos manje ljudi. (odma se sjetim BiH- Litvanija kvalifikacije u fudbalu).
pa vi niste zasluzili da budete glavni grad kamo li da se neke utakmice igraju kod vas ccccccccccc
Ti nasao pricati jesmo li zasluzili da budemo glavni grad,bolje ne dipr i ne javljaj se iz svoje jazbine

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 08 jun 2014, 00:20

Jadovi oni jadni svi sto po gradu setate...ovo je primjer kakav smrad zivi u ovom gradu.Pod hitno pogurat ostale gradove da dobiju domacinstva.Tuzla,Zenica,Travnik itdd ....stid me s kim zivim,fejsbuk sminkeri oni jadni i bolesni,a momcima kapa dole.U inat ovom sljamu sto seta po gradu su srce ostavili.Bice tesko,ali treba otic odigrat dole hrabro.Zemljotres jedan srednje jacine prizivam za ovaj grad ;)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 08 jun 2014, 00:21

pisac je napisao/la:Selektoru Markovicu za ovaj inzerviju nakon utakmice :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nikad nisam nekog naseg trenera u bilo kojem sportu vidio da odrzi ovakav govor, jedino jos Acu poslije poraza od Litvanije na EP.
Emotivno, sadrzajno a elekventno.

I naravno igracima za borbu :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Kako na zadnjem time-out-u dade do znanja da je on glavni. Čestitam mu za to.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 08 jun 2014, 00:22

arelinho je napisao/la:
Braveheart23 je napisao/la:Dobro je pa nije kisa padala , bilo bi jos manje ljudi. (odma se sjetim BiH- Litvanija kvalifikacije u fudbalu).
Ti nasao pricati jesmo li zasluzili da budemo glavni grad,bolje ne dipr i ne javljaj se iz svoje jazbine
hajde ba ne provaljuj se, i ako si iz sarjeva poklopi se ... pokri se dekom i nek te bude stid!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 jun 2014, 00:24

Braveheart23 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
hajde ba ne provaljuj se, i ako si iz sarjeva poklopi se ... pokri se dekom i nek te bude stid!
Momcino imas mahanje iz šehera :*

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 jun 2014, 00:24

Svaka cast igracima na pobjedi :bow: Selektoru naravno :bow: def. zraci optimizmom i ovakvi ljudi nam trebaju u sportu ! eh kad bi ga pape samo cuo, kako prica o svojim momcima,def. frajer je fantastican! Ovo za navijace, imao sam nijet :roll: i mozda se cuda dese !
Max Allegri

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 08 jun 2014, 00:24

MrMuscle pa kad je igrala i kosarkaska repka dvorana je bila poluprazna osim utakmice sa Gruzijom ;) Sarajevo i sport nebo i zemlja ne znam stvarno sta se promjenilo ali ovo je KATASTROFA :thumbdown: i nazalost ovo nije prvi put.....
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 08 jun 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 jun 2014, 00:25

Vi sabani ste otjerali mnoge sa tribine kad reprezentacija igra.
Prije sam isao uvijek i na fudbal i na kosarku i na rukomet. Nikad necu zaboraviti kosarku i utakmice protiv Hrvatske i Litvanije u Skenderiji, ili rukomet protiv Makedonaca isto tako. Tad nije postojao BHF ali je atmosfera bila fenomenalna.
Radi seljadije sam odavno prestao ici u Zenicu. Reprezentaciju pratim samo na gostovanjima gdje spojim utakmicu i turisticki obliazak.
Ono u Zenici je postalo veca papanijada od koride. Da se zenicani ne uvrijede, ne mislim na njih nego na ono sve sto se sjati taj dan u grad.
Kosarku i danas ispratim jer volim taj sport i zato sto sam ga trenirao nekad davno.
Da nije tako, ni na to ne bih isao.
Bolje da i ne govorim kakve sam scene zaticao u wc-u u skenderiji.
O ponasnju na hodnicima gdje pijane seljacine iz bhf-a guraju djevojcicu od 4 godine i slicnim stvarim necu dalje pricati na ovoj temi.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 jun 2014, 00:25

Čestitke stvarno momcima na borbi. Kada su oni poveli s 4 razlike u nastavku, govorim burazu gotovi smo, kad bosanski inat i srcanost proradise :D . Svaka cast i Markovicu na taktici i na onim rijecima :"Pobjedit cemo Island i gore" :D
P.S Veliki minus za sarajevsku publiku. Moralo je to da bude barem 10.000 gledatelja.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 jun 2014, 00:29

Momcima svaka čast!

Publici koja je bila svaka čast!

Atmosfera je zaista bila prelijepa, Fanaticosi su podizali nas ostale na noge. Čak je u jednom trenutku ostatak dvorane poveo pjesmu, Fanaticosi krenuli sa nečim drugim, i onda se samo priključili ostatku da budemo ujedinjeni.

O posjeti nema potrebe pričati, sve je rečeno.

Momcima sretno gore, srce na teren, pa šta Bog da.
Nikola je lav pravi!
:bih:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 08 jun 2014, 00:29

pisac je napisao/la:
Vi sabani ste otjerali mnoge sa tribine kad reprezentacija igra.
Prije sam isao uvijek i na fudbal i na kosarku i na rukomet. Nikad necu zaboraviti kosarku i utakmice protiv Hrvatske i Litvanije u Skenderiji, ili rukomet protiv Makedonaca isto tako. Tad nije postojao BHF ali je atmosfera bila fenomenalna.
Radi seljadije sam odavno prestao ici u Zenicu. Reprezentaciju pratim samo na gostovanjima gdje spojim utakmicu i turisticki obliazak.
Ono u Zenici je postalo veca papanijada od koride. Da se zenicani ne uvrijede, ne mislim na njih nego na ono sve sto se sjati taj dan u grad.
Kosarku i danas ispratim jer volim taj sport i zato sto sam ga trenirao nekad davno.
Da nije tako, ni na to ne bih isao.
Bolje da i ne govorim kakve sam scene zaticao u wc-u u skenderiji.
O ponasnju na hodnicima gdje pijane seljacine iz bhf-a guraju djevojcicu od 4 godine i slicnim stvarim necu dalje pricati na ovoj temi.
Ajd mi objasni ovo ?

Znaci ono sve raje sto dodje osim Zenicana u Zenicu da gleda utakmicu reprezentacije, to su po tebi papani?

Ili ovdje mislis samo na bhf? :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 jun 2014, 00:31

Tako je to. Nemojte vi radi seljačina ići pratiti reprezentaciju, pa nemojte radi toga što nije bio jak marketing pred utakmicu baraža, pa onda vam puno 10KM, a svi trošite toliko dnevno na svoje za*ebancije.

Nabijem vas na patriotsku ... :wave:

Momcima svaka čast iako nisam mogao gledati utakmicu iz razloga što sam bio na poslu. Kapa do poda i krimosu Markoviću i ostaloj kompaniji koja se sjatila oko rukometne vrste a koju su prosvijetljene Sarajlije vidjele te odlučile bojkotom iskazati nezadovoljstvo i ukazati na sve nepravilnosti koje se dešavaju u strukturama Saveza.

Baš ste im ga šuknuli. Naj ste mi jači.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.