Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 10 okt 2011, 21:14

Vladavić odigrao 6 prvenstvenih i 2 kup utakmice i dao 2 gola protiv Zrinjskog u 3. kolu Premijer lige.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 11 okt 2011, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 11 okt 2011, 13:56

Sta je ovo, pored Vlade i Jugo nece da igra i obojica su slobodni igraci. Zanimljivo. :D
Cuva Bog Zelju svog!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 okt 2011, 14:20

mirzza je napisao/la:Sta je ovo, pored Vlade i Jugo nece da igra i obojica su slobodni igraci. Zanimljivo. :D
Slobodni su kada donesu obeštećenje! ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 okt 2011, 14:36

Kakvi su to nule od ljudi Vladavić i Jugo!Oni će da biraju tekme a ništa nisu pružili do sada a pogotovo Jugo.Obilazite od sada Sarajevo naširoko molim vas! :x

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 okt 2011, 14:41

Mancini je napisao/la:Kakvi su to nule od ljudi Vladavić i Jugo!Oni će da biraju tekme a ništa nisu pružili do sada a pogotovo Jugo.Obilazite od sada Sarajevo naširoko molim vas! :x
to samo dokazuje koliki su profesionalci. ;)
Za Vladavića sam mislio da će biti dobar igrač i da će imati dobru karijeru, ali kad vidim kako se ponaša nije ni čudo što sad igra u našoj ligi.Zato je njemu svaki interwiew bilo ne voli me trener pa zato ne igram. :lol: :lol:
Hvala Bogu pa nije potpisao za Želju na početku sezone :D
DRUG NEBI TI PUNCA

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 11 okt 2011, 14:47

Mancini je napisao/la:Kakvi su to nule od ljudi Vladavić i Jugo!Oni će da biraju tekme a ništa nisu pružili do sada a pogotovo Jugo.Obilazite od sada Sarajevo naširoko molim vas! :x
Jbg kralju, to je ono sto ja govorim, gomilate neselektivno igrace i naravno da ne mogu nista pruziti kada se promijeni 3,4 trenera za sezonu, svaki sa svojom postavkom, sistemom i sta vec.
Morate raditi sistematski, kostur ekipe, pa ciljana pojacanja, dugorocni trener.
Nema instant uspjeha.
I onda ja najlosiji sto pljujem Olimpic, a ja samo kazem kako jest fakat.

Sto se tice obilazenja Sarajeva, samo neka obilaze otoku. :D
Cuva Bog Zelju svog!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 okt 2011, 15:00

mirzza je napisao/la:
Jbg kralju, to je ono sto ja govorim, gomilate neselektivno igrace i naravno da ne mogu nista pruziti kada se promijeni 3,4 trenera za sezonu, svaki sa svojom postavkom, sistemom i sta vec.
Morate raditi sistematski, kostur ekipe, pa ciljana pojacanja, dugorocni trener.
Nema instant uspjeha.

Da si kompententan o fudbalu pa hajde,pišeš samo iz mržnje prema Olimpicu,da je došao u Želju bio bi ti Vladavić najbolji igrač!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 11 okt 2011, 15:08

Mancini je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Nema instant uspjeha.

Da si kompententan o fudbalu pa hajde,pišeš samo iz mržnje prema Olimpicu,da je došao u Želju bio bi ti Vladavić najbolji igrač!
Zaslijepljen si Olimpicom i ne gledas realno stvari. ;)
Ovo sto sam ti napisao ce ti reci svako ko prati tvoj klub, a ko se razumije u fudbal i fakat mi nije jasno sto te istina boli.
Evo sam ti jos jednom boldirao, a ti kako hoces.

Btw. Osim nije htio Vladavica.
Cuva Bog Zelju svog!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 11 okt 2011, 15:10

mirzza, prije da si ti zaslijepljen Olimpicom

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 11 okt 2011, 15:11

seven je napisao/la:mirzza, prije da si ti zaslijepljen Olimpicom
Nisam, samo zelim da propadnete. :lol:
Cuva Bog Zelju svog!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 okt 2011, 15:27

mirzza je napisao/la:
seven je napisao/la:mirzza, prije da si ti zaslijepljen Olimpicom
Nisam, samo zelim da propadnete. :lol:
A ja bih volio da ne dolaziš na ovu temu! ;)

dzanfranko
Kontakt:

Post Postao/la dzanfranko » 11 okt 2011, 17:00

Vlada i Jugo su dva velika kralja i ljudske velicine...
Kao prvo o kakvim parama u Olimpicu pricamo, a kao drugo Vlada je lijepo objasnio da i onu utakmicu dok je u Želji bio nije moga odigrati. Svaka mu cast a svi vi nesta o profesionalizmu, pa jel profesionalno da nema para i da se uveo pravilinik o "nagradjivanju" i kaznjavanju samo da bi se kaznjavalo...... Ma dajte ljudi valjate gluposti a ne znate situaciju

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 okt 2011, 17:05

@dzanfranko O čemu ti pričaš.Odobravaš poteze onih dvoje mahalaca?Zato ćemo uvijek biti selo za Evropu!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 okt 2011, 00:26

Najsmješniji su ovi koji odobravaju postupke ove dvojice koji su odbili da igraju i slične njima!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 okt 2011, 00:30

Ovakav postupak ove dvojice nema opravdanja, oni su po meni ljudi bez obraza i karaktera, a javno izjavljuju kako su profesionalci...nakon ovoga u našoj ligi ih sigurno neće htjeti nijedan klub izuzev Veleža...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 okt 2011, 00:39

Ne znam zasto se djaba skrkletite.. Svima je valjda jasno cemu sluzi Olimpic, i koja je njegova namjena... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 okt 2011, 01:47

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne znam zasto se djaba skrkletite.. Svima je valjda jasno cemu sluzi Olimpic, i koja je njegova namjena... ;)
A koja je namjena?Objasni nam!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 okt 2011, 01:49

Bianconeri1988 je napisao/la:Ovakav postupak ove dvojice nema opravdanja, oni su po meni ljudi bez obraza i karaktera, a javno izjavljuju kako su profesionalci...nakon ovoga u našoj ligi ih sigurno neće htjeti nijedan klub izuzev Veleža...
Post kratak i jasan! ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 okt 2011, 11:28

Mancini je napisao/la:Najsmješniji su ovi koji odobravaju postupke ove dvojice koji su odbili da igraju i slične njima!
Najsmjesniji su oni koji pojma o fudbalu nemaju a petljaju se u isti, koji kupuju neselektivno igrace, mijenjaju 5 trenera po sezoni i nemaju rezultat.
Nijaze fino ti kazem promijeni taktiku, ovako te nema nigdje. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 12 okt 2011, 11:39

mirzza je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Najsmješniji su ovi koji odobravaju postupke ove dvojice koji su odbili da igraju i slične njima!
Najsmjesniji su oni koji pojma o fudbalu nemaju a petljaju se u isti, koji kupuju neselektivno igrace, mijenjaju 5 trenera po sezoni i nemaju rezultat.
Nijaze fino ti kazem promijeni taktiku, ovako te nema nigdje. ;)
pusti ba Nijaza, čovjek za svoje pare radi šta hoće ;)

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.