FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Bolji je od Brašanca i Jevtovića, fizički dominantniji. Sačekajmo da vidimo hoće li on stvarno i doći. Pominje se i Dišljenković. Ne znam koliko je realno da još jednom opraštamo ružnu prošlost.
Kako god, utorak je veliki dan, dan kada ćemo pokušati uraditi velike stvari.
Kako god, utorak je veliki dan, dan kada ćemo pokušati uraditi velike stvari.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Šta je reć?
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Razočarenje. Mada ništa me kad je FKP u pitanju više ne može iznenaditi. Nevjerovatno da nisu prepoznali ovaj trenutak. nonšalancija - zabrinjava.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Od Lomića definitivno nema ništa.Vjerovatno Bandalovski po lijevoj strani umjesto Petrovića.Mislim da će odraditi solidno svoje zadatke,posebno defanzivne.
Mens sana in corpore sano.
Volio bi da si u pravu. Od Petrovića je teško biti gori, ali nam treba značajno konkretnija opcija od Bandala lijevo.
- djoleprijedor
- Kontakt:
To stoji da nam treba pravi lijevi bek,ali što ti kažeš,teško je da Bandalovski možđe biti gori od Petrovića.
Vazura najavljuje dva pojačanja, daj Bože da i stvarno dođu.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sanjao sam 0-1 i gol Balažica glavom.E sad
Nek bude 1-1 ili 2-2 i biću ja zadovoljan i tim ishodom.
Mora se odigrati ozbiljno od 1.minute,i izbaciti iz glave meč sa Vojvodinom.Posebno se to odnosi na zadnju liniju tima i Živkovića na golu.

Nek bude 1-1 ili 2-2 i biću ja zadovoljan i tim ishodom.
Mora se odigrati ozbiljno od 1.minute,i izbaciti iz glave meč sa Vojvodinom.Posebno se to odnosi na zadnju liniju tima i Živkovića na golu.
teško da mi ne primimo gol... bandalovski mora igrati jer naježim se od petrovića i njegove igre. ako uđemu u LŠ pojačanja moraju doći da ne bi oborili dinamove rekorde. zadnji vezni lijevi bek, lijevo krilo i još jedan štoper
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja mislim da će Bandalovski definitivno krenuti od početka.A valjda će se i Fabrisio pribrati i neće praviti izletanja u prazno i ostale gluposti,jednostavno nije dovoljno brz igrač da može dopustiti takva ispadanja,a ni Balažic nije brz da može to krpiti.
Sreća nam je pa ni ovi "Bijeli" Rusi nisu u nekoj formi.Neka tako nastave i večeras.
Sreća nam je pa ni ovi "Bijeli" Rusi nisu u nekoj formi.Neka tako nastave i večeras.
Nemojte da pričam šta sam ja sanjao noćas.
Možemo, moramo i hoćemo. Ogorčen sam nekim potezima u proteklih par dana Uprave. Ogorčen. I nevjerovatno je da su toliko nespremno dočekali utakmicu sezone.
sastavi Žurnal
Smrt fašizmu, živeo Partizan!

Možemo, moramo i hoćemo. Ogorčen sam nekim potezima u proteklih par dana Uprave. Ogorčen. I nevjerovatno je da su toliko nespremno dočekali utakmicu sezone.
sastavi Žurnal
Ajmo crno beli...$: " арена. $: & ' (%). ": $ " " ' Стјуарт.
& ": ", ", $, ?, $, ?, ?, $, ", '. $, $.
": Ж. ", ?, ?, ", Н. ", ", ", %, А. ", ", '.
Smrt fašizmu, živeo Partizan!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja kad vidim Petrovića u prvoj postavi,vidim Miljkovića No.2 ,samo na kontra strani...

Ospem se.
Ali ne treba značiti da će ovih 11 i istrčati. Štaviše. Mislim da je Bandalovski realnija opcija. A bez obzira na sve, ja bih krenuo sa Šaponjićem, a Bojinova ostavio na klupi. Iako je u duelu jači od Srbina.
Ali ne treba značiti da će ovih 11 i istrčati. Štaviše. Mislim da je Bandalovski realnija opcija. A bez obzira na sve, ja bih krenuo sa Šaponjićem, a Bojinova ostavio na klupi. Iako je u duelu jači od Srbina.
Tomson nam sudio 2 puta oba puta bilo 2-2. u beogradu 2008 nas pokrao protiv Fenerbahčea kad smo vodili 2-0 poništio nam čist gol njima svirao poklon penal nama nije i na kraju 2-2..dvije godine kasnije opet smo vodili 2-0 ovaj put u gostima i opet je bilo 2-2. čini mi se da je tada poništio čist gol Lukakua... dakle... kiks sudija... nadati se da ovaj put neće biti na našu štetu. i 2:2 bi bilo super
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne bi me iznenadilo da ih pogura.
Ali ne trebamo toliko voditi računa o igri koliko o našoj strategiji večeras, pokušati ih raširit, što manje kroz sredinu, imamo brza krila i napadače i iskorsititi to treba, jedan gol je zlata vrijedan, 0:0 najgori rezultat.
Ali ne trebamo toliko voditi računa o igri koliko o našoj strategiji večeras, pokušati ih raširit, što manje kroz sredinu, imamo brza krila i napadače i iskorsititi to treba, jedan gol je zlata vrijedan, 0:0 najgori rezultat.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sjećam se dobro onog gola Bogunovića kada je "zvizno2 sa 35 metara za 3-0 za nas u 27-8 minutu protiv Fenera,a š.upak svirnu nepostojeći ofsajd Paunoviću....I onda u 45.minuti svirnu penal Sikimiću...Mamu mu Škotsku!
kako su nas pokrali tada protiv fenera u oba meča.. a tamo nam nisu svirali čist penal nad lazićem...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Tačno.Teška krađa!Još smo na kraju imali nešto mali vremena da izjendačimo na 2-2 i odemo u produžetke...
Bilo-prošlo,ne ponovilo se.Neka suđenje bude fer i korektno,pa ćemo da se ponosamo sa Slovenskom braćom...
Bilo-prošlo,ne ponovilo se.Neka suđenje bude fer i korektno,pa ćemo da se ponosamo sa Slovenskom braćom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.