FK Drina Zvornik

Drina1945
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Drina1945 » 18 apr 2015, 19:21

Opstajemo u ligi u inat i sudijama i savezu :guz: :guz: Bravo Fićo, bravo Ilke :tokralju: :tokralju:

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 18 apr 2015, 19:30

Danas iz 4 prilike 3 gola :D I ostali rezultati su nam išli na ruku. Sad treba pokušati doći do bodova i u Vitezu,

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 18 apr 2015, 19:35

Drina1945 je napisao/la:Opstajemo u ligi u inat i sudijama i savezu :guz: :guz: Bravo Fićo, bravo Ilke :tokralju: :tokralju:
A sudiju može biti sramota kako je sudio.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 18 apr 2015, 19:39

Velika pobjeda danas, bilo hladno brate i kiša ova al bar je vrijedilo, mislim da ostajemo u ligi, al ima još dosta da se igra.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 18 apr 2015, 19:50

neurofunk je napisao/la:Velika pobjeda danas, bilo hladno brate i kiša ova al bar je vrijedilo, mislim da ostajemo u ligi, al ima još dosta da se igra.
Jesi li se i danas stidio seljaka u upravi i na tribinama :D

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 18 apr 2015, 20:01

O upravi nikad ništa nisam reko, nisam upućen u te stvari i zato ne pišem o njima, dobar potez se čini dovođenje Bajića, čovjek ne miruje, stalno je tu na aut liniji, galami, daje savjete.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 18 apr 2015, 22:50

Ma Bajić i Mićić su nebo i zemlja, što se tiče Travnika mislim da je Arapoviću ovo bila poslednja utakmica na klupi Travnika.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 20 apr 2015, 19:14

Svaka čast momcima na pobjedi i igri protiv Travnika koji me je iskreno razočarao. Igra koju su prikazali ne dolikuje jednom prvoligašu. Moje mišljenje je da gora ekipa u Zvorniku nije gostovala ove godine. Da li je to bio samo loš dan za njih ili nešto drugo to je pitanje, ali u svakom slučaju još jednom čestitam fudbalerim i stručnom štabu na zasluženoj pobjedi. Sledi utakmica protiv Viteza. Za njih je ova utakmica biti ili ne biti, dok Drina može mnogo da dobije osvajanjem boda ili tri, u slučaju pobjede opstanak bi bio na dohvat ruke. Bajić neće moći da računa na povređene Mrkaića i Đurića, a zbog trećeg žutog kartona meč će propustiti i najbolji strelac Drine Miloš Filipović. Očekujem tešku utakmicu i uz veliko zalaganje da osvojimo bod(ove).

P.S.

Od sada sve informacije u vezi sa FK Drina Zvornik možete pronaći na zvaničnom sajtu kluba:
http://www.fkdrinazvornik.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 21 apr 2015, 17:12

Sve sem pobjede ne priznajem :nene: :nene:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 21 apr 2015, 18:57

Drina1945 je napisao/la:Sve sem pobjede ne priznajem :nene: :nene:
Da igra Filipovic i ja bi vjerovao u pobjedu!Ovako bi i bod bio puna kapa.Ipak je Milos trenutno nas najbolji igrac,ne mogu da prezalim sto ga je proslava drugog gola kostala neigranja sutra.
Nedostajace i Mrkajic.ali njega nema vec neko vrijeme.
U svakom slucaju nadam se lijepim vijestima,sve sem poraza je dobro.Malo me brine sto Vitez ima sest poraza u nizu,nece ih valjda sad krenuti :mrgreen:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 22 apr 2015, 14:30

Ma da i to što kažeš, i bod je dobar bez tri glavna igrača

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 apr 2015, 18:54

Kakav odron od igre danas, Čelik zasluženo slavio, pa šanse nismo stvorili... :facepalm:

goxi
Kontakt:

Post Postao/la goxi » 26 apr 2015, 14:36

Postao/la neurofunk dana 25 apr 2015, 17:54
Kakav odron od igre danas, Čelik zasluženo slavio, pa šanse nismo stvorili... :facepalm:

S'obzirom na raspored utakmica koji nam predstoji teško se sad možemo spasiti ispadanja. Šta je tu je, sami smo krivi, previše smo bodova sa "lakšim" protivnicima izgubili, pa sad samo možemo da se nadamo sreći :-(

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 26 apr 2015, 15:52

Ma biće to rješeno sa Slavijom i Borcem, ne brinem ja.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 26 apr 2015, 18:45

Drina1945 je napisao/la:Ma biće to rješeno sa Slavijom i Borcem, ne brinem ja.
Borac ce nazalost prije dati bodove Zvijezdi nego nama.daj boze da grijesim.Ne zaboravi da su proslu sezonu u zadnjem kolu izbacili Rudar Prijedor,jer su imali"los dan"protiv Travnika i sami izabrali da Travnik ostane u ligi.
Mislim da mi od Borca necemo dobiti nikakvu pomoc,prije ce oni prepustiti bodove Zvijezdi u 28 kolu nego nama.
Ali mi smo sami krivi sto smo se doveli u ovu situaciju!
Uostalom i nas je u prvoj sezoni u PL iz lige izbacio Rudar Prijedor koji nas je dobio u Zvorniku u 93 minutu,radovali su se kao da su osvojili Ligi Sampiona!
Nadam sa da ja grijesim i da si ti u pravu,ali nisam nimalo optimista!

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 26 apr 2015, 18:48

flagrantus je napisao/la:
Borac ce nazalost prije dati bodove Zvijezdi nego nama.daj boze da grijesim.Ne zaboravi da su proslu sezonu u zadnjem kolu izbacili Rudar Prijedor,jer su imali"los dan"protiv Travnika i sami izabrali da Travnik ostane u ligi.
Mislim da mi od Borca necemo dobiti nikakvu pomoc,prije ce oni prepustiti bodove Zvijezdi u 28 kolu nego nama.
Uostalom i nas je u prvoj sezoni u PL iz lige izbacio Rudar Prijedor koji nas je dobio u Zvorniku u 93 minutu,radovali su se kao da su osvojili Ligi Sampiona!
Hvala Bogu pa iduće sezone ispada 6 klubova...Ako ganjate ko će vam dat tri boda, onda niste ni zasluzili da igrate Premier ligu, ne samo vi, nego svi koji na taj način dolaze do bod(ova).
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 26 apr 2015, 19:03

realancojk je napisao/la:
flagrantus je napisao/la:
Hvala Bogu pa iduće sezone ispada 6 klubova...Ako ganjate ko će vam dat tri boda, onda niste ni zasluzili da igrate Premier ligu, ne samo vi, nego svi koji na taj način dolaze do bod(ova).
Ako si realan kao sto se sam predstavljas,onda znas da to u ovoj ligi svi ganjaju!
Ako recimo za 2-3 kola nisam siguran kad se sastaju npr.Sloboda odigra malo"opustenije" protiv Zvijezde u gostima,ajde mi ti reci iskreno sto bi npr Slavija zapinjala u Zvorniku u zadnem kolu.Pa to je realnost na nasim prostorima,pritom ne tvrdim da ce tako biti i da ce Sloboda i Slavija prepustiti bodove,to je samo u sferi nagadjanja.
Nemoj izigravati nekog postenjacinu,kao da si prvi put cuo za nesto ovako u nasoj ligi.Uostalom proslu sezonu je Borac izabrao da Travnik ostane u ligi umjesto Rudar Prijedora.Ili ti mislis da ih je Travnik "nadigrao" u zadnjem kolu?
Sto se Drine tice ne brini, i sam sam rekao da sam skeptik da ce nama neko prepustiti bodove!
I zasto za tebe recimo eventualna pobjeda Zvijezde protiv Borca nije isto tako iznenadjenje kao i pobjeda Drine nad istim protivnikom?Ili Drina ne smije dobiti Borca a Zvijezda smije?

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 26 apr 2015, 20:26

ispravak krivog navoda-rudar je sam sebe izbacio jer nije pobijedio zeljeznicar kuci zadnje kolo pa da je borac i pobijedio travnik ne bi imalo nikakve vajde....

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 26 apr 2015, 22:35

worchester je napisao/la:ispravak krivog navoda-rudar je sam sebe izbacio jer nije pobijedio zeljeznicar kuci zadnje kolo pa da je borac i pobijedio travnik ne bi imalo nikakve vajde....
mislim da nisi u pravu,Rudaru ne bi vrijedilo ni da je dobio Zeljeznicar,bilo je potrebno da Borac dobije Travnika na svom terenu.
Koliko se sjecam Rudar je vodio protiv Zelje ,ali kada su vidjeli da Travnik dobija Borca jednostavno su pali jer im ta tri boda nisu vise nista znacila!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 27 apr 2015, 17:32

Ko zna, dani odluke su pred nama, znam sigurno da će Slavija pomoći Drini ali za Borac nisam siguran ali vidjećemo. Što se tiče toga dal je pošteno ili ne i dal smo zbog toga zaslužili da igramo u Premijer ligi ja bih samo naglasio da možda manji klubovi ganjaju ta tri boda jer im znače sve u životu a šta ćemo sa velikim klubovima? Oni ne namještaju bodove? Pa zbog čega onda postoje Paradžik, Živković i ostale "poznate" sudije nego da sviraju u njihovu korist. I ako ispadne šest klubova iz PL i mi budemo među njima, nije smak svijeta, eto nas opet sledeće sezone.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.