A sudiju može biti sramota kako je sudio.Drina1945 je napisao/la:Opstajemo u ligi u inat i sudijama i savezu![]()
Bravo Fićo, bravo Ilke
![]()
Jesi li se i danas stidio seljaka u upravi i na tribinamaneurofunk je napisao/la:Velika pobjeda danas, bilo hladno brate i kiša ova al bar je vrijedilo, mislim da ostajemo u ligi, al ima još dosta da se igra.
Da igra Filipovic i ja bi vjerovao u pobjedu!Ovako bi i bod bio puna kapa.Ipak je Milos trenutno nas najbolji igrac,ne mogu da prezalim sto ga je proslava drugog gola kostala neigranja sutra.Drina1945 je napisao/la:Sve sem pobjede ne priznajem![]()
Borac ce nazalost prije dati bodove Zvijezdi nego nama.daj boze da grijesim.Ne zaboravi da su proslu sezonu u zadnjem kolu izbacili Rudar Prijedor,jer su imali"los dan"protiv Travnika i sami izabrali da Travnik ostane u ligi.Drina1945 je napisao/la:Ma biće to rješeno sa Slavijom i Borcem, ne brinem ja.
Hvala Bogu pa iduće sezone ispada 6 klubova...Ako ganjate ko će vam dat tri boda, onda niste ni zasluzili da igrate Premier ligu, ne samo vi, nego svi koji na taj način dolaze do bod(ova).flagrantus je napisao/la:Borac ce nazalost prije dati bodove Zvijezdi nego nama.daj boze da grijesim.Ne zaboravi da su proslu sezonu u zadnjem kolu izbacili Rudar Prijedor,jer su imali"los dan"protiv Travnika i sami izabrali da Travnik ostane u ligi.Drina1945 je napisao/la:Ma biće to rješeno sa Slavijom i Borcem, ne brinem ja.
Mislim da mi od Borca necemo dobiti nikakvu pomoc,prije ce oni prepustiti bodove Zvijezdi u 28 kolu nego nama.
Ali mi smo sami krivi sto smo se doveli u ovu situaciju!
Uostalom i nas je u prvoj sezoni u PL iz lige izbacio Rudar Prijedor koji nas je dobio u Zvorniku u 93 minutu,radovali su se kao da su osvojili Ligi Sampiona!
Nadam sa da ja grijesim i da si ti u pravu,ali nisam nimalo optimista!
Ako si realan kao sto se sam predstavljas,onda znas da to u ovoj ligi svi ganjaju!realancojk je napisao/la:Hvala Bogu pa iduće sezone ispada 6 klubova...Ako ganjate ko će vam dat tri boda, onda niste ni zasluzili da igrate Premier ligu, ne samo vi, nego svi koji na taj način dolaze do bod(ova).flagrantus je napisao/la:Borac ce nazalost prije dati bodove Zvijezdi nego nama.daj boze da grijesim.Ne zaboravi da su proslu sezonu u zadnjem kolu izbacili Rudar Prijedor,jer su imali"los dan"protiv Travnika i sami izabrali da Travnik ostane u ligi.Drina1945 je napisao/la:Ma biće to rješeno sa Slavijom i Borcem, ne brinem ja.
Mislim da mi od Borca necemo dobiti nikakvu pomoc,prije ce oni prepustiti bodove Zvijezdi u 28 kolu nego nama.
Ali mi smo sami krivi sto smo se doveli u ovu situaciju!
Uostalom i nas je u prvoj sezoni u PL iz lige izbacio Rudar Prijedor koji nas je dobio u Zvorniku u 93 minutu,radovali su se kao da su osvojili Ligi Sampiona!
Nadam sa da ja grijesim i da si ti u pravu,ali nisam nimalo optimista!
mislim da nisi u pravu,Rudaru ne bi vrijedilo ni da je dobio Zeljeznicar,bilo je potrebno da Borac dobije Travnika na svom terenu.worchester je napisao/la:ispravak krivog navoda-rudar je sam sebe izbacio jer nije pobijedio zeljeznicar kuci zadnje kolo pa da je borac i pobijedio travnik ne bi imalo nikakve vajde....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.