Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Jadran ide u prvu kao prvoplasirani.
Ljiljani hoce bit ponavljanja kola/odredjenih utakmica?Po onome sto za sada admini pisu dojam je da hoce.
Ljiljani hoce bit ponavljanja kola/odredjenih utakmica?Po onome sto za sada admini pisu dojam je da hoce.
Čuj Jadran prvoplasiraniSiamoNoi je napisao/la:Jadran ide u prvu kao prvoplasirani.

Možete nam samo dudlat' kao što to dosad jako uspješno radite.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Unknown Genius
- Kontakt:
Mislio je vjerovatno kao prvoplasirani iz ove lige gdje bi bili samo oni, Val i ESSF. 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Unknown Genius je napisao/la:Mislio je vjerovatno kao prvoplasirani iz ove lige gdje bi bili samo oni, Val i ESSF.
Dosta.

Nadam se da će Jadran izbaciti ove Planktone pa da nam osiguraju put u finale!

http://www.youtube.com/watch?v=1ecp2u5uZTs&feature=plcp
- Unknown Genius
- Kontakt:
Koji god da dođu na megdan u polufinalu dobit ćemo ih u hendikepu.Salkao je napisao/la:Nadam se da će Jadran izbaciti ove Planktone pa da nam osiguraju put u finale!
![]()
Ma nebitna su to takmičenja. 
ESSF je još u borbi za 2 mjesto, uz pomoć dobrih rezultata Jadrana i Vala (za nas dobrih) i naše braće u zadnjem kolu. Ali ima još do toga...

ESSF je još u borbi za 2 mjesto, uz pomoć dobrih rezultata Jadrana i Vala (za nas dobrih) i naše braće u zadnjem kolu. Ali ima još do toga...

- Unknown Genius
- Kontakt:
Genijalci ne planiraju imati poraz do kraja sezone. Podjela bodova dolazi u obzir, možda. 

Ma ESSF u narednih 11 utakmica piše 11 pobjeda, a za 12 ćemo se dogovoriti.Unknown Genius je napisao/la:Genijalci ne planiraju imati poraz do kraja sezone. Podjela bodova dolazi u obzir, možda.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Sad kad si vidio šta znači dobra organizacija na TS-u, vjerujem da ćeš malo i na svoju ekipu to prenijeti. 

Jedino da kakve sadake udijelimo, il da nađemo kakvog sponzora, pa da svima na kućna vrata dođuUnknown Genius je napisao/la:Sad kad si vidio šta znači dobra organizacija na TS-u, vjerujem da ćeš malo i na svoju ekipu to prenijeti.

- Unknown Genius
- Kontakt:
Kako ja preko mobitela uđem na TS...
Jest da pola utakmice moram mikrofon isključiti, jer se ne smiješ pomjeriti, ali važno je se snaći.
Jest da pola utakmice moram mikrofon isključiti, jer se ne smiješ pomjeriti, ali važno je se snaći.

imam i ja ts, na koje mste serveru
ja csa najcesce ad pucam, na tsu sam

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
5.104.226.174Thunder93 je napisao/la:imam i ja ts, na koje mste serveruja csa najcesce ad pucam, na tsu sam
Hoćel neko doći večeras, vidim ko da ste malo ohladili od svega.
Skoro niko da se prijavio da će doći. Ovi su večeras polu-aktivni, a to zna biti zajebano, još ako i mi takvi budemo... 

ja i kapetan dolazimoBelminM23 je napisao/la:Hoćel neko doći večeras, vidim ko da ste malo ohladili od svega.Skoro niko da se prijavio da će doći. Ovi su večeras polu-aktivni, a to zna biti zajebano, još ako i mi takvi budemo...

Ja cu biti tu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I ja bih trebao ako Bog da doci 

-
- Kontakt:
Ja ne mogu večeras , imam pos'o neki obaviti , sretno

Dobro je, napredujemo. Počeo si i javljati kad nećeš doći heheeh. Hvalabavarian_bk je napisao/la:Ja ne mogu večeras , imam pos'o neki obaviti , sretno![]()
@Malik dolaziš li ti večeras ?

Nego sinoć ste vidjeli da nije odbrana za svakoga... i da je puno teže igrati nama u odbrani nego vama u napadu. Jedna greška u odbrani i gol se prima, dok u napadu se ima pravo na greške...
@Arelinho i ostali , odsad kad Move radiš, nemoj ići kroz igrača, sinoć onaj primjer ti je bio dobar za ubuduće, znači kad nemaš kome dodati, a ni nikog blizu oko tebe, uradiš mali Move, i tako da te niko ne stigne, a ti se zaletio ko sivonja hehe. I skoro uvijek gledajte da bježite od igrača kad driblate, kad već morate driblati idi na to da vas samo 1 može zaustaviti, a ne zavući se u sredinu pa da vam 2-3 mogu uklizati.
@ Večeras vam je Timski trening, pa ko nije treniro neka čeka...
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 27 avg 2014, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.