Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 24 avg 2010, 21:59

@vrebac iskreno me zaboli ko sta prica izjavljuje,tepa,nabraja itd.
Tu su da naprave rezultat.Ima ga bujrum,serendaj i po glavi.
Nema mrs u 3 lijepe materine i to kompletno.
Vrijeme istice,nasli su ono sto treba.
Sad znaci treba dati vise golova od protivnika u kvalifikacijama i to bi bilo to.Ebo prijateljske,principe i druge folove.
Puno komplikujemo.
@Principatus dobar,dobar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 avg 2010, 00:34

gdje nam je patrioota :D mostarska baraba ..... veliki kapiten cim se zakuha njega nigdje ?? :D to ja njemu onako tepam samo :D a ko brani njegov lik i djelo neka ne zamjeri :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 avg 2010, 01:08

Papak ce nam sjebat' dobru generaciju, ali nije to toliko kriminalno koliko je ono kad ga neko podrzava jer je nekad igrao za njihov klub, to je patetika nevidjena, koliko jadan moras biti da bi tako razmisljao, a pored toga jos sebi dozvolis luksuz da vrijedjas neke nase legende kako bi izbalansirao svoju sramotu.

Safet Susic ce nam upropastiti kvalifikacije, nema trenerske kvalitete, nema karizmu, nema autoritet, nema dovoljno dobar fond rijeci, mentalni sklop mu je jako ogranicen, provincijalizam se kod njega primjeti na svakom koraku, ima jos problem sa Savezom s kojim ne moze izaci na kraj, milion stvari idu u prilog mojoj konstataciji da smo pusha ove kvalifikacije, bez obzira sta ko mislio.

Navodno je izjavio kako ce na neki nacin izolirati igrace, pa zasto selektore ne das do znanja nekim balerinama da bolje trce, da ih malo nalozis kao sto je to Ciro radio, zasto ni dan danas nemas viziju idealne formacije za nasu repku, mozda misli da ima Dzeku i Ibisevica, pa ce sami nesto skrojiti, bez obzira sto mu se igraci sudaraju na terenu??

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 avg 2010, 01:10

vm@
ti imas ozbiljnih problema sa safetom :D nista vise necu reci...kad ga zzoves PAPAJK onda je to smijesno al kad neko nesto protiv tvojih kaze onda je on natibosanac ... bas lijepo razisljanje SA SAFETOM NA EURO!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 avg 2010, 01:12

ko sto je ciro radio ??!?! pa ciro je dopustio da u Portugalu bude 30 000 dusa u hotelu pred kljucnu tekmu..
ser del barça es el millor que hi ha !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 avg 2010, 01:17

Scof1eld je napisao/la:ko sto je ciro radio ??!?! pa ciro je dopustio da u Portugalu bude 30 000 dusa u hotelu pred kljucnu tekmu..
Ciro je, bez obzira sto nemam visoko misljenje o njemu, ZNAO NALOZITI IGRACE DA GINU!
Ovaj cijelu utakmicu presjedi, ne pomakne se, ekipa se raspada, ne zna kud' goni, on uziva, i chora, Boze sacuvaj!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2010, 01:17

Pa sad i nije neki taktičar ,ali dovodi ove nove igrače isto koda čita ovaj naš forum i za to pohvale ,za dalje ćemo vidjeti.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 avg 2010, 01:27

legenda reala je napisao/la:Pa sad i nije neki taktičar ,ali dovodi ove nove igrače isto koda čita ovaj naš forum i za to pohvale ,za dalje ćemo vidjeti.
Sta dovodi???Bunoza, Vranjes, Mujdza, Lulic..Pa to su sve logicni potezi, nemamo 10 Lucia vani, pa da moze birati, izabere iz mlade repke, i to je to, ide samo pravo i slijedi ono sto slijep vidi..Mujdza je dosao jer nije pozivan u HR, i to bi uradio svaki mutavac na svijetu-njega pozvao, Lulic, pa da nebi utakmice protiv Tottenhama, i da nije bila na FTV.u, ne bi ni od toga nista bilo, logika je da ce to uraditi, zar mu za te logicne poteze trebamo odavati postovanje???

Ili mozda da mu odamo postovanje sto poziva Salihovica bez obzira sto ne moze da igra, sto nije dao nesposobnjakovicima do znanja da se zale na odluku o 4 utakmice zabrane, sto je u pripremnim utakmicama isprobavao nemoguce varijante, i iznova ih ponavljao..ili mozda da mu odamo pocast sto je rekao da mu je reprezentacija odskocna daska u karijeri??

Ja se ne obracam ogromnom broju realnih ljudi koji vide da je ovaj lik nesposoban, i normalno je da mi objektivni to tako posmatramo, ali bi volio da cujem misljenje onih koji slijepo vjeruju u Susica, bez obzira na blamaze koje nam je priustio!?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 avg 2010, 01:30

velez_mostar je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa sad i nije neki taktičar ,ali dovodi ove nove igrače isto koda čita ovaj naš forum i za to pohvale ,za dalje ćemo vidjeti.
Sta dovodi???Bunoza, Vranjes, Mujdza, Lulic..Pa to su sve logicni potezi, nemamo 10 Lucia vani, pa da moze birati, izabere iz mlade repke, i to je to, ide samo pravo i slijedi ono sto slijep vidi..Mujdza je dosao jer nije pozivan u HR, i to bi uradio svaki mutavac na svijetu-njega pozvao, Lulic, pa da nebi utakmice protiv Tottenhama, i da nije bila na FTV.u, ne bi ni od toga nista bilo, logika je da ce to uraditi, zar mu za te logicne poteze trebamo odavati postovanje???

Ili mozda da mu odamo postovanje sto poziva Salihovica bez obzira sto ne moze da igra, sto nije dao nesposobnjakovicima do znanja da se zale na odluku o 4 utakmice zabrane, sto je u pripremnim utakmicama isprobavao nemoguce varijante, i iznova ih ponavljao..ili mozda da mu odamo pocast sto je rekao da mu je reprezentacija odskocna daska u karijeri??

Ja se ne obracam ogromnom broju realnih ljudi koji vide da je ovaj lik nesposoban, i normalno je da mi objektivni to tako posmatramo, ali bi volio da cujem misljenje onih koji slijepo vjeruju u Susica, bez obzira na blamaze koje nam je priustio!?
malo pretjerujes ne kontam sta ustvari hoces,sem sto pljujes po susicu,mislim sta je tvoja zelja ko da nas trenira?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 avg 2010, 01:33

[email protected] nisam ovdje da predlazem trenere, u stvari ima tema otvorena za to, tako da ti je pitanje glupo, i to jako, samo bi volio da znam zbog cega pojedinci daju podrsku trenutnom selektoru reprezentacije nase zemlje, ako ima neko da to lijepo napise, bio bih zahvalan.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 25 avg 2010, 01:47

nemoze on nista za sejadovu kaznu. zalba se moze uloziti samo do nekog roka koji je davno prosao. a meni se cini da su neki is saveza najavljivali da ce se zaliti. zato se on nemoze kriviti.
i nismo mozda najbolje odigrali prijateljske, ali pogledaj protivnike: gana, svedska, nejmacka. tri jaka protivnika za redom nikad nismo imali. i sa cirom smo se i vise nego blamirali u pripremnim utakmicama, pa onda dosli do baraza. prijateljske utakmice sluze da nesto isprobas, da vidis sta treba popraviti itd. najvaznije su kvalifikacije. sta bi nam virjedilo kad bi dobili sve prijateljske, mi bi se vidjeli kao evrpski prvaci, a onda u kvalifikacijama popusimo. to se desavalo kod drugih selekcija, da sve pobjede pred neko prvenstvo i onda se tamo blamiraju. pustite covjeka, dajte mu sansu. i ciro je imao, uprkos porazima od bugarske i rijeke i nerjesenim sa omanom. sta mi znamo kakve on planove ima. nemora on biti kao ciro, da svima kaze sastav 2 sedmice pred svaku utakmicu, da javno proziva igrace, da nakon poraza sve bude zaboravljeno posto hebe svima mater. on je mirni, kulturni tip i sigurno ima neka svoja razmisljanja, koja nedjeli sa javnosti. nije on nista lose nama uradio da ga moramo tako pljuvati. ako bude uspjesan svi ce ga odjednom podrzati, voliti, bice heroj, i svi ce zaboravit da su ga vrijedzali. ako bude neuspjesan, ok, bio bi samo slijedeci u nizu. nemoze se niko pohvaliti na neki preveliki uspjeh sa repkom.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 avg 2010, 01:47

velez_mostar je napisao/la:[email protected] nisam ovdje da predlazem trenere, u stvari ima tema otvorena za to, tako da ti je pitanje glupo, i to jako, samo bi volio da znam zbog cega pojedinci daju podrsku trenutnom selektoru reprezentacije nase zemlje, ako ima neko da to lijepo napise, bio bih zahvalan.
ja mu dajem podrsku zato sto je selektor MOJE zemlje....
dajem mu podrsku zato sto jos nije imao osima protiv gane spremne igrace fizicki
dajem mu podrsku zato sto je prosli trener ga samario time sto ga je ostavio bez salihovica.....
dajem mu podrsku jer je soveo Mujdzu,zvao lulica
dajem mu podrsku jer neda svakom kriminalcu da udje u hoteli slika se sa igracima
dajemmu poodrsku jer je jedini trener koji je za vrijeme mandata poimenicno rekao sta ko radi u savezu i pljunuo ih
dajm mu podrsku zato so je on SAFET SUSIC

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 avg 2010, 02:00

johnnyHZ je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:[email protected] nisam ovdje da predlazem trenere, u stvari ima tema otvorena za to, tako da ti je pitanje glupo, i to jako, samo bi volio da znam zbog cega pojedinci daju podrsku trenutnom selektoru reprezentacije nase zemlje, ako ima neko da to lijepo napise, bio bih zahvalan.
dajem mu podrsku zato sto jos nije imao osima protiv gane spremne igrace fizicki
dajem mu podrsku zato sto je prosli trener ga samario time sto ga je ostavio bez salihovica.....
dajem mu podrsku jer neda svakom kriminalcu da udje u hoteli slika se sa igracima
dajemmu poodrsku jer je jedini trener koji je za vrijeme mandata poimenicno rekao sta ko radi u savezu i pljunuo ih
Nisi se trebao pretjerano truditi, mogao si jednostavno samo ovo zadnje napisati, i to je to!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 avg 2010, 02:04

johnnyHZ je napisao/la:
Nisi se trebao pretjerano truditi, mogao si jednostavno samo ovo zadnje napisati, i to je to!
a ostalo nemozes komentarisati jel?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 avg 2010, 02:11

nije njega prosli selektor osamario za salihovica...salihovic je sam sebe ukopao sa onakvom reakcijom...plus savez je tu kriv sto mu se kazna nije pokusala sniziti...znaci ciro za ovo nije kriv...
a to za ove pozvane...pozvao bih i ja kad bi citava zemlja pisala samo o njima... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 25 avg 2010, 02:12

vala kad smo mogli ciri davati podrsku mozemo i Safeta pustiti da radi pa makar nas i kostalo jer realno nemamo niti jednog strucnjaka koji bi nam u ovome trenutku garantovao da cemo se kvalifikovati na EP
nije da ga nesto gotivim, zeljovac sam ali ipak je nas covjek koji sigurno ima autoriteta kod nasih igraca a da li ima znanje to cemo tek vidjeti kad pocnu kvalifikacije jer po meni prijateljske nisu nikakvo mjerilo
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 avg 2010, 03:00

pa ne pricas ko da se ljudi otimaju za to mjesto pa bolan ni jedan ozbiljan trener ali uzbiljan TRENER nije htio to mjesto ako cemo iskreno ni kodro nije neka trenercina bio ali ljudi su ga volili zato sto je kodro,nije imo priliku da izgubi 2-3 puta ista bi prica bila,ti non stop kritikujes i kritikujes reko bi covjek mi mozemo da biramo i da placamo neke trenercine,jeli to barbarez neka trenercina ono imo uspijeha ko trener nekog? ne znam o cemu pricas sta treba mikada vratit? ili mozda sliskovica da ti barba igra stopera a neki anonimus spica ?ja nemam nikakvo misljenje o susicu i cisto sumnjam da cemo igdje dogurat sa njim ali isto tako sam siguran da ni sa hidinkom ne bi otisli nigdje,treba puno stvari da se posloze da bi otiso na neko prvenstvo a mi se ne mozemo poslozit ni oko u uefinog statuta...dok se sve iz korijena ne promjeni nista od naseg fudbala,eto pogledaj svoju mahalu u velezu pa kreni od grada do grada i vidjet ces da je to malo vise truhlo od samog susica i njegovih izjava...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 25 avg 2010, 03:08

ma lik je makar otisao pogledat koju utakmicu... dok ciro nije ni jednu :S
ser del barça es el millor que hi ha !

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 25 avg 2010, 03:44

malta071 je napisao/la:vala kad smo mogli ciri davati podrsku mozemo i Safeta pustiti da radi pa makar nas i kostalo jer realno nemamo niti jednog strucnjaka koji bi nam u ovome trenutku garantovao da cemo se kvalifikovati na EP
nije da ga nesto gotivim, zeljovac sam ali ipak je nas covjek koji sigurno ima autoriteta kod nasih igraca a da li ima znanje to cemo tek vidjeti kad pocnu kvalifikacije jer po meni prijateljske nisu nikakvo mjerilo
Upravo tako, sačekati pa vidjeti. Rekao je dati otkaz ako ne započnemo dobro kvalifikacije, a teško da bi u tom slučaju dobili nekog boljeg, jer k'o što @harishp često napominje "koliko para toliko muzike"
Scof1eld je napisao/la:ma lik je makar otisao pogledat koju utakmicu... dok ciro nije ni jednu :S
Gledao je i Ćiro, sa perikom i naočalama...
100% sportski i krajnje opušten potpis

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 avg 2010, 05:12

johnnyHZ je napisao/la:
Potpis drug.

@Velez pa ko ce da dodje za ove para a da icemu valja.
Mogo bi ovaj majstor. OVO ONO

OVO ONO

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.