Kakav je ovaj Ntcham talenat bio na FMu 15 ili 16, nisam siguran.

Ntcham, Pione Sisto, Moussa Dembele...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav je ovaj Ntcham talenat bio na FMu 15 ili 16, nisam siguran.
Krivac je dupovac koji nije pratio svog igraca, inace je dobar bio.avenija je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:36
nedopustivo je da najbolja ekipa i tim u drzavi pravi ovakve greske, pogledaj kako izgleda zadnja linija, zasto oremus nije pratio stopere i napravio liniji i automatski ofsajd, da je onaj jadni hodzic to uradio razapeli bi ga, oremus nema sta da trazi na beku, krivac za gol, prema naprijed neupotrebljiv. Amaterske greske koje se ne smiju ponoviti protiv jaceg protivnika kakav je Celtic.
Ma bilo je tih situacija tipa one godine izbacis Levskog pa ispadnes slijedece kolo od Zete, to je mentalitet nasih ekipa. Sto se tice tekme sa Buducnosti ni po cemu nas Buducnost nije nadigrala kao sto ovi polemisu sa druge strane Miljacke, ali i crnogorci. Imali gol i jednu sto posto sansu dok je Sarajevo dalo dva gola i imalo tri sto posto sanse od toga dvije sa igracem manje. Kriticno je bilo mozda desetak minuta drugog poluvremena u kojem se i desila ta sansa Buducnosti, poslije smo se dozvali. Sem toga nije Buducnost nikakva amaterska ekipa kao sto ovaj levat virtualni serenda, ekipa koja bi sigurno bila u nasoj ligi u top 5. Sto se Celtica tice, totalna glupost je ta prica nikad slabiji ovo ono, zadnje dvije sezone su prolazili iz grupa i ispadali u 1/32 u EL. Da sam na mjestu Vinka napao bi ih pa sta bude, jedna tekma pa ili izgubio 5:0 ili 1:0 isto je, onako bi bar rekli eto pokusali smo ali jednostavno bolji su.avenija je napisao/la: ↑27 sep 2020, 10:59Sarajevo Evropu igra pod nekim strahom kao i sve nase ekipe, potreban im je jedan skalp kao Zrinjskom tipa Utrect da skontaju da mogu igrati bez straha sa svima. Uvijek precijene ekipu i prosle godine Bate.
Onako da te Buducnost drzi 50-60 minuta i da ti uz dva dodira dodje do 16 meni je nevjerovatno. Razumio bi Chelsea ali Buducnost nikako a da su igrali svoju igru opusteno iz PLBIH hladno bi 5-1 zavrsilo. Isto ce biti i sa nikad losijim Celticom, oni su sebe vec u glavama otpisali. Igraci.
Odigrat jednu tekmu protiv bilo koga se moze, ali igrat citavu ligu, mislim da bi se borili za 4. Il 5. mjesto da sastavimo ekipu od najboljih igraca iz citave ligeSteven11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:06Iz suprotnog tabora....
Zanimljivih info sa Celticovog foruma, oni su svi nezadovoljni igrom njihovog tima, iako pobjedjuje, kazu da igraju bas lose. Forest im nece niti fit vjerovatno, no zele da im igra njegova zamjena Frimpong, wing back, hvale ga i kazu odlican igrac. Od nasih igraca lani, primijetili su Ahmetovica kako igra i dopao im se...
Izdvojit cu sada samo jedan post:
This game will be a good marker for us - we are winning games but not playing particularly well at all. From the quality I saw last year Sarajevo would definitely be a top 6 side in the SPFL - probably competing with Hibs & Aberdeen for 3rd spot. Will be a tough game for us but if we play to the level we can we should go through. No guarantees on that though.
Sta mislite bili se mi borili za 3.mjesto u Skotskoj ligi?![]()
Steven11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:06Iz suprotnog tabora....
Zanimljivih info sa Celticovog foruma, oni su svi nezadovoljni igrom njihovog tima, iako pobjedjuje, kazu da igraju bas lose. Forest im nece niti fit vjerovatno, no zele da im igra njegova zamjena Frimpong, wing back, hvale ga i kazu odlican igrac. Od nasih igraca lani, primijetili su Ahmetovica kako igra i dopao im se...
This game will be a good marker for us - we are winning games but not playing particularly well at all. From the quality I saw last year Sarajevo would definitely be a top 6 side in the SPFL - probably competing with Hibs & Aberdeen for 3rd spot. Will be a tough game for us but if we play to the level we can we should go through. No guarantees on that though.
Hm... znas sta za Sarajevo samo ok, sumnjam da bi bili treci, treba biti realan. No kad bi sastavili tim iz nase lige? Ja bih se kladio na taj tim da bi bio barem treci... ne treba ni precjenjivat ni podcjenjivati... U nasim ekipama ovo par glavnih igraca po pozicijama da igraju zajedno bili bi fin, bas fin tim...tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:28Odigrat jednu tekmu protiv bilo koga se moze, ali igrat citavu ligu, mislim da bi se borili za 4. Il 5. mjesto da sastavimo ekipu od najboljih igraca iz citave ligeSteven11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:06Iz suprotnog tabora....
Fin tim dok igraju u BiH, a 98% ih ne moze igrati ni u turskoj drugoj ligi kad oduSteven11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:48Hm... znas sta za Sarajevo samo ok, sumnjam da bi bili treci, treba biti realan. No kad bi sastavili tim iz nase lige? Ja bih se kladio na taj tim da bi bio barem treci... ne treba ni precjenjivat ni podcjenjivati... U nasim ekipama ovo par glavnih igraca po pozicijama da igraju zajedno bili bi fin, bas fin tim...tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:28Odigrat jednu tekmu protiv bilo koga se moze, ali igrat citavu ligu, mislim da bi se borili za 4. Il 5. mjesto da sastavimo ekipu od najboljih igraca iz citave ligeSteven11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:06Iz suprotnog tabora....
Pogrešna interpretacija. Našim igračima nedostaje profesionalnizma, a ne kvalitet. Da ponudiš nekom našem igraču od 23 godine u PL 20.000 eur u Adanasporu ili 10.000 eur u Teplicama, šta misliš gdje će otići?Pitagora je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:59Fin tim dok igraju u BiH, a 98% ih ne moze igrati ni u turskoj drugoj ligi kad oduSteven11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:48Hm... znas sta za Sarajevo samo ok, sumnjam da bi bili treci, treba biti realan. No kad bi sastavili tim iz nase lige? Ja bih se kladio na taj tim da bi bio barem treci... ne treba ni precjenjivat ni podcjenjivati... U nasim ekipama ovo par glavnih igraca po pozicijama da igraju zajedno bili bi fin, bas fin tim...tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:28
Odigrat jednu tekmu protiv bilo koga se moze, ali igrat citavu ligu, mislim da bi se borili za 4. Il 5. mjesto da sastavimo ekipu od najboljih igraca iz citave lige
Ma kakvi mi i nasa liga, da ne kazem da smo jadni, nije da nismo ali kad pogledas ove samo iz regiona ne dalje. Mora jos puno da radimo sto pojedinacno, a onda i kao citava liga.tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:28Odigrat jednu tekmu protiv bilo koga se moze, ali igrat citavu ligu, mislim da bi se borili za 4. Il 5. mjesto da sastavimo ekipu od najboljih igraca iz citave ligeSteven11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:06Iz suprotnog tabora....
Slazem se... Evo opcionalno neko skupi tim iz BH lige da se bori u nekoj regionalnoj ligi. Pri tome taj tim naravno uzme neki ozbiljan trener, sa strucnim stabom i kondicionim trenerima malo viseg rejtinga. I taj dobri trener im usadi u mozak da mogu da igraju protiv Celtica npr... Dakle dobar strateg, dobre fizicke pripreme, a oni svi znaju igrat ili odigrat kad treba...I Celtic te ne nadtrci, ne istuce, i napravi 10 suteva na gol a ti 8...Bilo bi to fono vidjet. al kako je domen fantazije, da se vratimo u realnost, jedina sansa Sarajeva je sto se igra jedan mec, i molit boga da oni imaju los pucacki dan...Bordo1946 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:19Pogrešna interpretacija. Našim igračima nedostaje profesionalnizma, a ne kvalitet. Da ponudiš nekom našem igraču od 23 godine u PL 20.000 eur u Adanasporu ili 10.000 eur u Teplicama, šta misliš gdje će otići?Pitagora je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:59Fin tim dok igraju u BiH, a 98% ih ne moze igrati ni u turskoj drugoj ligi kad oduSteven11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:48
Hm... znas sta za Sarajevo samo ok, sumnjam da bi bili treci, treba biti realan. No kad bi sastavili tim iz nase lige? Ja bih se kladio na taj tim da bi bio barem treci... ne treba ni precjenjivat ni podcjenjivati... U nasim ekipama ovo par glavnih igraca po pozicijama da igraju zajedno bili bi fin, bas fin tim...
Brz novac naravno a ne napredak. U Češkoj će prije klubovi sa zapada gledati ima li zanimljivih igrača nego u drugoj Turskoj ligi. Zato naši odigraju sezonu u Turskoj, uzmi nešto love pa se vrate u PL. Nije se snašo ili došo drugi trener pa mu ne treba. Ista floskula već 20 godina.
Što da ne? Njihova liga nije nešto naročito jaka. Vjerovatno treće ili četvrto mjesto.Steven11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:06Iz suprotnog tabora....
To jeste tacno ali da li bi fizicki mi mogli nositi se s njima cijelo vrijeme? Oni su, siguran sam puno spremniji trkacki, ako je suditi po svakoj otockoj zemlji i repki...MortemHz je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:52Što da ne? Njihova liga nije nešto naročito jaka. Vjerovatno treće ili četvrto mjesto.Steven11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:06Iz suprotnog tabora....
SarajevoForza je napisao/la: ↑22 sep 2020, 09:09Hvala brate, ma ove godine smo upali nekako sa 4750 valjda ćemo i iduće treba nam samo 5 liga još da se poklopi kojih godHantraga je napisao/la: ↑22 sep 2020, 00:23@SarajevoForza - ulazak u grupe bi nam riješio sve problemeFina analiza, sve na jednom mjestu.
Nažalost, treba se poklopiti previše stvari. Situacija u Irskoj i Slovačkoj je super i već nagovještava fin rasplet. Na Moldaviju i Vels ne treba računati, tamo će Sheriff i TNS ove sezone rutinski riješiti stvari. Litvanija isto tako.
Shkendija, Dinamo Tbilisi, Alashkert, Dudelange, Legia, BATE, pa čak možda još neko iznenađenje (Qarabag, Ludogorets i sl.) su mjesta gdje treba tražiti šansu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.