Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Steta sto ne igra u klubu decko nam je od velike koristi 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Adi_Zepce je napisao/la:Steta sto ne igra u klubu decko nam je od velike koristi
Od koristi je on nama i bez kluba.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Slazem se, ali s klubom bi bio jos bolji, ali aBd i to ce rijesitiadoo11 je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Steta sto ne igra u klubu decko nam je od velike koristi

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast za ove celicne nerve i hladnocu. Mudonja bukvalno. Iskreno bio sam ga vec otpisao ali lik je mnoge danas demantovao. Man of the match.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Adi_Zepce je napisao/la:Slazem se, ali s klubom bi bio jos bolji, ali aBd i to ce rijesitiadoo11 je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Steta sto ne igra u klubu decko nam je od velike koristi
Amin jarabi

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Nas najbolji igrac protiv Kipra,svaka cast!
i bez kluba je on nezamjenjiv clan prve postave,i prije utakmice sam govorio da on mora igrati,jer je i sa jednom nogom bolji od nekih igraca. Za nadati se da ce do baraza zaigrati u svom klubu,a i bez toga on ima sigurno mjesto u prvih 11. S njim smo mnogo jaca ekipa,u sredini to puno bolje izgleda! Mesa je pokazao da je veliki strucnjak,i zacepio je labrnju mnogim papcima,koji su ga kritikovali zbog Medunjanina,a neznalice ce se sad vec poklopiti i duvati ga Harisu! Samo naprijed Zmaju,i da te aBd gledamo u barazu u jos boljem svjetlu!
i bez kluba je on nezamjenjiv clan prve postave,i prije utakmice sam govorio da on mora igrati,jer je i sa jednom nogom bolji od nekih igraca. Za nadati se da ce do baraza zaigrati u svom klubu,a i bez toga on ima sigurno mjesto u prvih 11. S njim smo mnogo jaca ekipa,u sredini to puno bolje izgleda! Mesa je pokazao da je veliki strucnjak,i zacepio je labrnju mnogim papcima,koji su ga kritikovali zbog Medunjanina,a neznalice ce se sad vec poklopiti i duvati ga Harisu! Samo naprijed Zmaju,i da te aBd gledamo u barazu u jos boljem svjetlu!
Ja cu opet objektivno a bogami i ostro,necu gurati nista pod tepih zbog rezultata kao sto vecina radi.
Hvala ti do neba Harise,spasio si nas veceras i za to ti svaka cast.
Ali igra u polju,dragi moj Boze,pa mi protiv Kipra nismo uspjeli zadrzati loptu duze od 10 sekundi nego smo igrali bunker kao Andora.Medunjanin je svakako najveci krivac za to.
Hvala ti do neba Harise,spasio si nas veceras i za to ti svaka cast.
Ali igra u polju,dragi moj Boze,pa mi protiv Kipra nismo uspjeli zadrzati loptu duze od 10 sekundi nego smo igrali bunker kao Andora.Medunjanin je svakako najveci krivac za to.
Dobra dva gola ali izgubio je snagu vec nakon 60min i bio je sazrio za izmjenu i druga stvar malo je bilo njegovih dugih lopti i passova tako da protiv jacih rep. s ovakvom formom nema sta trazit u 11..
Prodje medo na kladari i talijani iz 2/1 glat :$ a dezurni levati na forumu kazu Haris **** ovo ono sejo, stila i ostali klasa za njeg a momak i dalje 3 svjetlosne godine ispred i kad ne igra jednostavno bruka lucidnosti, mozak, jos da je trkacki malo sposobniji ...
A ovo dns samo dokaz maestralnosti ona putanja lopte ... ko de la pena i riquelme u svoje vrijeme ...

A ovo dns samo dokaz maestralnosti ona putanja lopte ... ko de la pena i riquelme u svoje vrijeme ...

Zadnja izmjena: Micron, dana/u 14 okt 2015, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
- el-fighter
- Kontakt:
Za igraca koji do sada u klubu nije odigrao nista ovo veceras je bilo maestralno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Principatus
- Kontakt:
Kakvu je samo perverznu putanju lopta uzela prema golu. Sah mat.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Micron je napisao/la:Prodje medo na kladari i talijani iz 2/1 glat :$ a dezurni levati na forumu kazu Haris **** ovo ono sejo, stila i ostali klasa za njeg a momak i dalje 3 svjetlosne godine ispred i kad ne igra jednostavno bruka lucidnosti, mozak, jos da je trkacki malo sposobniji ...
Medo ne vadi jarane

Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Samo da pocne igrati u klubu bice on jos bolji. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bravo, Hare majstore! Hvala ti!
Vidi kako se može kad se hoće. Nagazi još jače, takav nam tek trebaš i možeš pomoći.
Vidi kako se može kad se hoće. Nagazi još jače, takav nam tek trebaš i možeš pomoći.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Spasio si nas Hare , hvala !
Međutim mora poradit na defanzivi. Nije on playmaker da mu to ne treba. Svaka cast za golove ali pokrivanje prostora, uzimanje lopte cak i sam izlazak na igraca kriminalan. Kad on igra ispred odbrane nemas nikakvu sigurnost.
Na motorici poraditi, s loptom i bez ! Samo tako do minuta u klubu moze
Međutim mora poradit na defanzivi. Nije on playmaker da mu to ne treba. Svaka cast za golove ali pokrivanje prostora, uzimanje lopte cak i sam izlazak na igraca kriminalan. Kad on igra ispred odbrane nemas nikakvu sigurnost.
Na motorici poraditi, s loptom i bez ! Samo tako do minuta u klubu moze
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ne može on više ni na čemu poraditi, nema 20 godina. Dobar je ovakav kakav je, zna se koje utakmice treba igrati i to je to. Dobijaće poziv sve dok se bude profesionalno bavio fudbalom. Bio je najbolji u dvije možda najvažnije utakmice, Izrael i Kipar, a večeras je njemu i Pjaniću falio Bešić da budu još bolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Oni koji su ga blatili ne znam kako imaju stida da sada ovdje pisu...Kao sto sam vise puta pisao, ne gleda se ko igra u klubu, vec koliko ko u odredjenoj utakmici moze svojom kvalitetom doprinijeti igri tima...to sam govorio i za Djurica kada su mnogi gurali Hodzica ispred njega (ne znam na osnovu cega).
Covjek ima fudbal u malom prstu i pogotovo u ovim utakmicama protiv slabijih ekipa mora biti u prvih 11...nakon Misketa nas najsigurniji igrac s loptom u nogama, pa tek onda Pjanic.
Onaj prvi gol niko ne bi znao dati, pa ni Pjanic ili Miske, lopta odskace, poprilicno brza, i on je onako lagahno plasira iz izuzetno teske situacije...e to je ta "mehkoca" (ne znam koji drugi izraz bih upotrijebio) koju on ima a drugi nemaju...
I nisu u pitanju samo 2 gola, imao je i par dobrih prodora prema 16-ercu protivnika.
I na kraju, neka drugi trce za njega...mislim da bi on mogao na 10-ku sa slobodom da se vraca nazad po loptu u odnosu na kretnju Pjanica i obrnuto.
TOLIKO.
Nek si im zacepio usta...isto kao sto je i Salihovic ucinio...drago mi je sto su se nakon ove dvije utakmice otkrile mnogobrojne neznalice na ovom forumu.
Covjek ima fudbal u malom prstu i pogotovo u ovim utakmicama protiv slabijih ekipa mora biti u prvih 11...nakon Misketa nas najsigurniji igrac s loptom u nogama, pa tek onda Pjanic.
Onaj prvi gol niko ne bi znao dati, pa ni Pjanic ili Miske, lopta odskace, poprilicno brza, i on je onako lagahno plasira iz izuzetno teske situacije...e to je ta "mehkoca" (ne znam koji drugi izraz bih upotrijebio) koju on ima a drugi nemaju...
I nisu u pitanju samo 2 gola, imao je i par dobrih prodora prema 16-ercu protivnika.
I na kraju, neka drugi trce za njega...mislim da bi on mogao na 10-ku sa slobodom da se vraca nazad po loptu u odnosu na kretnju Pjanica i obrnuto.
TOLIKO.
Nek si im zacepio usta...isto kao sto je i Salihovic ucinio...drago mi je sto su se nakon ove dvije utakmice otkrile mnogobrojne neznalice na ovom forumu.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 14 okt 2015, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- DragonGirl
- Kontakt:
Imam potrebu prvo nešto napisati na ovoj temi. Bila sam jedna od onih koja je smatrala da Medunjanin ne zaslužuje da igra u ovom dvomeču, doduše što je bilo sasvim realno za smatrati s obzirom na njegovu situaciju u klubu već duže vrijeme. Međutim, večeras je zaista pokazao da smo svi u krivu i da i bez forme može odigrati dobru utakmicu, što je i Meša vjerovatno procijenio. Sjajni golovi, pogotovo prvi. Iako igru može i treba popraviti i neophodno je da nađe klub što prije, jer protiv jačih reprezentacija dobre partije bez igranja van reprezentacije će ipak ići mnogo teže.
Haris je dobar igrac,bravo za partiju veceras...Realno protiv da tako.kazem slabijih protivnika,on je tu..Protiv jacih,trwbaju nam dva Besica i Pjanic...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Večeras dobar s obzirom kako ne igra fudbal već pola godine odličan. On i Pjanić su sami kreirali naše napade, možda se večeras i najbolje vidjelo koliko nam fali Bešić i ono njegovo iznošenje lopte i rasterećivanje Pjanića i drugog igrača u sredini...
Al' definitivno ne smije od početka igrati u baražu sa obzirom da mu je trka stran pojam. Koristan je igrač protiv slabijih reprezentacija jer ima izuzetan šut i odličan je tehničar, al' za neki ozbiljan fudbal ipak nije.
Al' definitivno ne smije od početka igrati u baražu sa obzirom da mu je trka stran pojam. Koristan je igrač protiv slabijih reprezentacija jer ima izuzetan šut i odličan je tehničar, al' za neki ozbiljan fudbal ipak nije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!