Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 okt 2015, 23:21

Steta sto ne igra u klubu decko nam je od velike koristi ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 13 okt 2015, 23:23

Adi_Zepce je napisao/la:Steta sto ne igra u klubu decko nam je od velike koristi ;)

Od koristi je on nama i bez kluba.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 okt 2015, 23:24

adoo11 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Steta sto ne igra u klubu decko nam je od velike koristi ;)

Slazem se, ali s klubom bi bio jos bolji, ali aBd i to ce rijesiti :cool:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2015, 23:25

Svaka cast za ove celicne nerve i hladnocu. Mudonja bukvalno. Iskreno bio sam ga vec otpisao ali lik je mnoge danas demantovao. Man of the match.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 13 okt 2015, 23:26

Adi_Zepce je napisao/la:
adoo11 je napisao/la:

Slazem se, ali s klubom bi bio jos bolji, ali aBd i to ce rijesiti :cool:

Amin jarabi :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 okt 2015, 23:27

Nas najbolji igrac protiv Kipra,svaka cast!
i bez kluba je on nezamjenjiv clan prve postave,i prije utakmice sam govorio da on mora igrati,jer je i sa jednom nogom bolji od nekih igraca. Za nadati se da ce do baraza zaigrati u svom klubu,a i bez toga on ima sigurno mjesto u prvih 11. S njim smo mnogo jaca ekipa,u sredini to puno bolje izgleda! Mesa je pokazao da je veliki strucnjak,i zacepio je labrnju mnogim papcima,koji su ga kritikovali zbog Medunjanina,a neznalice ce se sad vec poklopiti i duvati ga Harisu! Samo naprijed Zmaju,i da te aBd gledamo u barazu u jos boljem svjetlu!

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 13 okt 2015, 23:28

Ja cu opet objektivno a bogami i ostro,necu gurati nista pod tepih zbog rezultata kao sto vecina radi.
Hvala ti do neba Harise,spasio si nas veceras i za to ti svaka cast.
Ali igra u polju,dragi moj Boze,pa mi protiv Kipra nismo uspjeli zadrzati loptu duze od 10 sekundi nego smo igrali bunker kao Andora.Medunjanin je svakako najveci krivac za to.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 okt 2015, 23:34

Dobra dva gola ali izgubio je snagu vec nakon 60min i bio je sazrio za izmjenu i druga stvar malo je bilo njegovih dugih lopti i passova tako da protiv jacih rep. s ovakvom formom nema sta trazit u 11..

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 13 okt 2015, 23:56

Prodje medo na kladari i talijani iz 2/1 glat :$ a dezurni levati na forumu kazu Haris **** ovo ono sejo, stila i ostali klasa za njeg a momak i dalje 3 svjetlosne godine ispred i kad ne igra jednostavno bruka lucidnosti, mozak, jos da je trkacki malo sposobniji ...

A ovo dns samo dokaz maestralnosti ona putanja lopte ... ko de la pena i riquelme u svoje vrijeme ... :bow: :bow: :bow: :bow:
Zadnja izmjena: Micron, dana/u 14 okt 2015, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 okt 2015, 00:00

Za igraca koji do sada u klubu nije odigrao nista ovo veceras je bilo maestralno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2015, 00:02

Kakvu je samo perverznu putanju lopta uzela prema golu. Sah mat.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 14 okt 2015, 00:04

Micron je napisao/la:Prodje medo na kladari i talijani iz 2/1 glat :$ a dezurni levati na forumu kazu Haris **** ovo ono sejo, stila i ostali klasa za njeg a momak i dalje 3 svjetlosne godine ispred i kad ne igra jednostavno bruka lucidnosti, mozak, jos da je trkacki malo sposobniji ...

Medo ne vadi jarane :D perverzija teška al neka je u inat hejterima
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 okt 2015, 00:06

Samo da pocne igrati u klubu bice on jos bolji. :thumbup:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 okt 2015, 00:09

Bravo, Hare majstore! Hvala ti!
Vidi kako se može kad se hoće. Nagazi još jače, takav nam tek trebaš i možeš pomoći. :salut:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 14 okt 2015, 00:13

Spasio si nas Hare , hvala !
Međutim mora poradit na defanzivi. Nije on playmaker da mu to ne treba. Svaka cast za golove ali pokrivanje prostora, uzimanje lopte cak i sam izlazak na igraca kriminalan. Kad on igra ispred odbrane nemas nikakvu sigurnost.
Na motorici poraditi, s loptom i bez ! Samo tako do minuta u klubu moze
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2015, 00:19

Ne može on više ni na čemu poraditi, nema 20 godina. Dobar je ovakav kakav je, zna se koje utakmice treba igrati i to je to. Dobijaće poziv sve dok se bude profesionalno bavio fudbalom. Bio je najbolji u dvije možda najvažnije utakmice, Izrael i Kipar, a večeras je njemu i Pjaniću falio Bešić da budu još bolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 okt 2015, 00:22

Oni koji su ga blatili ne znam kako imaju stida da sada ovdje pisu...Kao sto sam vise puta pisao, ne gleda se ko igra u klubu, vec koliko ko u odredjenoj utakmici moze svojom kvalitetom doprinijeti igri tima...to sam govorio i za Djurica kada su mnogi gurali Hodzica ispred njega (ne znam na osnovu cega).

Covjek ima fudbal u malom prstu i pogotovo u ovim utakmicama protiv slabijih ekipa mora biti u prvih 11...nakon Misketa nas najsigurniji igrac s loptom u nogama, pa tek onda Pjanic.

Onaj prvi gol niko ne bi znao dati, pa ni Pjanic ili Miske, lopta odskace, poprilicno brza, i on je onako lagahno plasira iz izuzetno teske situacije...e to je ta "mehkoca" (ne znam koji drugi izraz bih upotrijebio) koju on ima a drugi nemaju...
I nisu u pitanju samo 2 gola, imao je i par dobrih prodora prema 16-ercu protivnika.
I na kraju, neka drugi trce za njega...mislim da bi on mogao na 10-ku sa slobodom da se vraca nazad po loptu u odnosu na kretnju Pjanica i obrnuto.

TOLIKO.
Nek si im zacepio usta...isto kao sto je i Salihovic ucinio...drago mi je sto su se nakon ove dvije utakmice otkrile mnogobrojne neznalice na ovom forumu.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 14 okt 2015, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 14 okt 2015, 00:23

Imam potrebu prvo nešto napisati na ovoj temi. Bila sam jedna od onih koja je smatrala da Medunjanin ne zaslužuje da igra u ovom dvomeču, doduše što je bilo sasvim realno za smatrati s obzirom na njegovu situaciju u klubu već duže vrijeme. Međutim, večeras je zaista pokazao da smo svi u krivu i da i bez forme može odigrati dobru utakmicu, što je i Meša vjerovatno procijenio. Sjajni golovi, pogotovo prvi. Iako igru može i treba popraviti i neophodno je da nađe klub što prije, jer protiv jačih reprezentacija dobre partije bez igranja van reprezentacije će ipak ići mnogo teže.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 14 okt 2015, 00:23

Haris je dobar igrac,bravo za partiju veceras...Realno protiv da tako.kazem slabijih protivnika,on je tu..Protiv jacih,trwbaju nam dva Besica i Pjanic...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2015, 00:23

Večeras dobar s obzirom kako ne igra fudbal već pola godine odličan. On i Pjanić su sami kreirali naše napade, možda se večeras i najbolje vidjelo koliko nam fali Bešić i ono njegovo iznošenje lopte i rasterećivanje Pjanića i drugog igrača u sredini...

Al' definitivno ne smije od početka igrati u baražu sa obzirom da mu je trka stran pojam. Koristan je igrač protiv slabijih reprezentacija jer ima izuzetan šut i odličan je tehničar, al' za neki ozbiljan fudbal ipak nije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, eleGancy, Fudo, Google [Bot], JackW, Micron, Quartararo, Sheyi i 103 gosta.