Nema nista od tog trougla druze, nevjerujem da bi Sarajevo to sebi dozvolilo.Rudar iako los danas zasluzeno slavio, mozes mislit kakav je Velez bioK0MT je napisao/la:I da... Opet smo jedna od stranica u onim famoznim trouglovima ove lige.![]()
![]()
Rudar - Sarajevo 1:3
Velež - Rudar 0:1
Sarajevo - Velež ?
Znaci nisu sudije donijele pobijedu? Ako je tako onda se stvarno vidi da napokon imamo dobru ekipu...Sretno i vama!rodjak je napisao/la:Cestitke Rudaru na pobjedi.Igrali smo veoma slabo a Rudar je iskoristio (ovaj put jednu,a mogli su i vise da su bili malo prisebniji)gresku odbrane Veleza.Rudar ima solidnu ekipu.Sretno u nastavku
Ma dobijamo 100% ,raduje me cinjenica da je ekipa do jaja spremna ,vidim po izjavama i clancima da smo bas dobro spremniK0MT je napisao/la:Moramo dobiti Leotara sada. Kao i sve ostale kod kuće (Travnik, Slavija, Zvijezda, Radnik, Gradina). U gostima će boga mi biti teško, ali samo rasterećno i strpljivo! AJ RUDAR!
PS: Što Baji vibrira košulja na pregledu?
Ne postoji južna tribina,to se misli na tribinu iza gola za gostujućw navijače,i ona košta 5kmbole_pd je napisao/la:da li neko zna koja je južna tribina na stadionu (ulaz 5KM)?
Janka je lijevi, Giga desni bočni, Mika polišpic, špic i nešto mi čudno Burduša na zadnjem veznom vidjeti. Svejedno, ko god i na kojoj poziciji igrao neka kara Leotar.K0MT je napisao/la:Sutra počinju od 1. minute:
------------------ Milanović ------------------
Janković --- Savić --- Bajalica --- Gigović
-------------- Topić --- Ramić ---------------
------------------- Mikić ----------------------
------ Vuković ---------------- Rastoka -----
------------------ Handžić ---------------------
Ajmoooo!