P.S. Nikad me Rafa nije ovako razocarao...idi druzi se sa Andy-jem pa lijecite komplekse zajedno
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da, evo već peti put ove godine sa njim nešto nije u redu. Nema opravdanja, Novak ga gazi...samosarajvo je napisao/la:Nije ovo onaj pravi Nadal, ne trci na lopte na koje inace trci i vraca ih. Jes da Novak igra odlicno ali i sa Rafom nesto nije udure ...
Kako ce biti udure kad ga covjek pregazi ko plitak potok, vec peti put ove godine.samosarajvo je napisao/la:Nije ovo onaj pravi Nadal, ne trci na lopte na koje inace trci i vraca ih. Jes da Novak igra odlicno ali i sa Rafom nesto nije udure ...
Nadal se ne pita apsolutno ništa u ovom meču.kobe24 je napisao/la:Ako se iko moze vratiti onda je to Nadal, zato ga ne otpisujte! Ja ocekujem potpuni povratak u ovom mecu i Rafinu titulu!
Sada ipak pita.Virtu4l je napisao/la:Nadal se ne pita apsolutno ništa u ovom meču.kobe24 je napisao/la:Ako se iko moze vratiti onda je to Nadal, zato ga ne otpisujte! Ja ocekujem potpuni povratak u ovom mecu i Rafinu titulu!
Zasada, ne. Ali Nadal ima takav mentalni sklop da mu 0:2 vjerovatno ne znači ništa. Neće puknut', kao što to radi Andy.Virtu4l je napisao/la: Nadal se ne pita apsolutno ništa u ovom meču.
hodža je napisao/la:ako se iko može vratiti iz ovog ponora, to je Rafa...ali bit će jako, jako teško
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.