Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mora,počeo i od nas dobijat bodove 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa da je tako, na jedno vaše banovanje slijedilo bi i jedno banovanje Barcinih navijača.
Znam ja da je ovdje svima yebeno biti realan (osim @M4kaveliju
) i da se svi trude bacati što veći hejt navijačima iz suprotnog tabora. Posebno se to odnosi na @D10S-a i @Bparenu. Jedan veliča Ronalda i umanjuje Messijeva dostignuća, drugi veliča Messija i umanjuje Ronaldova dostignuća.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne smijem ni zamisliti kakav bi rezultat bio da neki od nas imaju telekinetičke moći
Ponekad imam osjećaj da će pojedinima prsnuti glava kolko se trude zakajlat madridistama.

Ponekad imam osjećaj da će pojedinima prsnuti glava kolko se trude zakajlat madridistama.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja mu boda nikada neću dati, taman me banovao 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
dok ti tu prdis o njemu cojk sad jednom rukom broji pare a drugom mazi picu Irini , i razmisli malo ko je jadan on koji je ponajbolji na svijetu , popularan , bogat ili ti koji dok napises jedan post na ovom pdfu gdje si 24/7 , on zaradi tvoju platu + topli obrok+prekovremeni rad.bparena je napisao/la:Hocel i ta lokalna kanta u vitrinu.
Ih,kad bi tip tako razmišljao davno bi se pod voz bacio
.
Takvi imaju ego do neba,bolji i pametniji od cijeloga svijeta a naravno i nikoga se ne boje,ko onaj mali horoz džudžo.

Takvi imaju ego do neba,bolji i pametniji od cijeloga svijeta a naravno i nikoga se ne boje,ko onaj mali horoz džudžo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Za Real je najbolje izbjeci Bayern iz poznatih razloga, mislim da bi mogli dobiti Juventus ili Man Utd s kojim ne bi trebali imati problema.iDon je napisao/la:Moguci protivnici u nastavku LP.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za Real je najbolje da dobije Bayern jer ako njih prođemo osvajamo LP.Barem se to desilo zadnja 2 puta kad smo ih izbacili.Preko Baye se mora ako je cilj osvajanje LP ranije ili kasnije zar je bitno 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zašto bismo bili nervozni u izvlačenju kada znamo da smo jači od svih tih kvaziekipa. PSG? Nula. Schalke? Nula. United? Nula. Juventus? Nula. Bayern? Nula.
Dajte nam Barcu u 1/4 ili 1/2 ili čak u finalu, da se poigramo sa njima.
Pa vi finale i trofeja Lige prvaka nećete vidjeti u narednih 100 godina.
Moze sve samo Bayern ne. Moze i Bayern ali cemo ih tesko proci. Najidealniji Schalke, mada i to je svabo 
OT: Pozeljno bi bilo da se ovaj troll i neuspjesni imitator Paje odstrani bar 7 dana jer unistava svaku normalnu diskusiju.

OT: Pozeljno bi bilo da se ovaj troll i neuspjesni imitator Paje odstrani bar 7 dana jer unistava svaku normalnu diskusiju.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Jedna od tih nula vas ubijaFKKC1932 je napisao/la:Zašto bismo bili nervozni u izvlačenju kada znamo da smo jači od svih tih kvaziekipa. PSG? Nula. Schalke? Nula. United? Nula. Juventus? Nula. Bayern? Nula.

Ne sjecam se dobro ali mislim da se ni ove godine niste naigrali sa njima

Nebih volio odmah Real jer valja se sa kumom " za vratove " 

Thomas Müller - Fußballgott
Sto ne znaci da ove sezone nismo zeljni krvi i zestoke osvete. Mjesec dana nisam sebi mogao doci nakon tog poraza, mora se to naplatiti.Bilall je napisao/la: Ne sjecam se dobro ali mislim da se ni ove godine niste naigrali sa njima![]()
![]()
Odmah Bayern, nego sta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Samo dajD10S je napisao/la:Sto ne znaci da ove sezone nismo zeljni krvi i zestoke osvete. Mjesec dana nisam sebi mogao doci nakon tog poraza, mora se to naplatiti.Bilall je napisao/la: Ne sjecam se dobro ali mislim da se ni ove godine niste naigrali sa njima![]()
![]()
Odmah Bayern, nego sta.

Treba svake godine obnavljati gradivo

Real ce podici formu na proljece a do tad mozda navrate arapi iz ParizaiDon je napisao/la:Moze sve samo Bayern ne. Moze i Bayern ali cemo ih tesko proci. Najidealniji Schalke, mada i to je svabo

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema sta, posteno.Bilall je napisao/la:Samo daj
Treba svake godine obnavljati gradivo
Uglavnom, sto se prije sastanemo to bolje i za jedne i za druge, da se jasno vidi na cemu smo. A i bolnije je ispasti od Bayerna u polufinalu nego u osmini.
Dvije za redom ste prosli, sad je vrijeme na nas.

Samo da ne ureknemo ovo

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Yebene su te utakmice pretezno uvijek bile i neizvijesne do kraja.
Ovi mladji momci ne znaju pa zato im ne treba ni zamjerati
Ja mislim da steta bilo da jedan ispadne vec u osmini... Pogotovo ove generacije oba tima zasluzuju da idu dalje
Ovi mladji momci ne znaju pa zato im ne treba ni zamjerati

Ja mislim da steta bilo da jedan ispadne vec u osmini... Pogotovo ove generacije oba tima zasluzuju da idu dalje

Manchu ili PSG, mada cemo Porta izvuci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.