Fino si ti to sročio, nema šta. Mislim da si sazrio za Nobelovu nagradu.Buu je napisao/la:Djaba vam spic i odbrana kad nemate vezu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Škoro mi je popravio raspoloženje !!!!!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sve dok Kojasevic ne preseli na klupu, vi necete realizaciju. Malo je reci da je lik sebican i smotan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U pitarskom stiluKanister je napisao/la:Fino si ti to sročio, nema šta. Mislim da si sazrio za Nobelovu nagradu.Buu je napisao/la:Djaba vam spic i odbrana kad nemate vezu
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
kolko ja znam nije imo nikakve veze. a momak je pravo dobar otkako ga znam samo igra lopteaS_Roma je napisao/la:hmm ...Amar TM'87 je napisao/la:jel mislis na onog celigiju s turnira???aS_Roma je napisao/la:Alen Škoro i Jasmin Čeligija potpisali, sa Vuletom se dogovaramo i on ce 90 % potpisati.
Sad jos desnog beka dovesti i jednog veznog fino i da se opravi Pehlic i Dzafic koji nisu igrali i dobro ce to biti
ako mislis na njeg on se zove DzenanMoze biti da je Dzenan. A jeste to je taj sa turnira, jel on imao neke veze sa Zeljom ?

Samo oni koji su u tome znaju šta znači Alen Škoro. Alen je jedan svi drugi su prolazni, kakva je to igračina, idol, vođa, čovjek zbog kojeg se dolazi na stadion, čovjek koji te neće iznevjeriti, to ne znaju oni koji nisu doživjeli niti znaju komercijala navijači.
Koji je ovo put da Škoro "dolazi" u Sarajevo

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lesi se vraca kuci 9.dio 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Lesi ce da vas kara kao i do sad ne boj se nista

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ZeLJooo je napisao/la:Lesi se vraca kuci 9.dio

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Škoro dobrodošao nazad nadam se po posljednji put.
Može on u ovoj ligi igrat još minimalno 4-5 godina, a uz njega imati još jednog mlađeg napadača, čist pogodak.
Može on u ovoj ligi igrat još minimalno 4-5 godina, a uz njega imati još jednog mlađeg napadača, čist pogodak.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Konacno,finaly Skorinjo dosao kuci gdje je najbolje
Nadam se da cemo po prvi put imati igrace koji ce odradit cijeli tok priprema(zimskih) i da nam se nece ponavljat da igraci dolaze pred sam pocetak polusezone a za odlaske volio bi i to da znamo ko ide a ko ostaje ali poznavajuci finansijsku situaciju tesko tu sta mozemo kad neki igrac dobije dobru ponudu,sve u svemu kad bi se od ovih mahalski
makar 2 ispunile (Vule i Arsenijevic) ja bi bio zadovoljan, samo mislim da je malo prevelika guzva u napadu,Skoro-Haskic-Djafic-Handjic-Obuca, de ba dajte kakve bekove ko sunce u januaru nam treba 

Nadam se da cemo po prvi put imati igrace koji ce odradit cijeli tok priprema(zimskih) i da nam se nece ponavljat da igraci dolaze pred sam pocetak polusezone a za odlaske volio bi i to da znamo ko ide a ko ostaje ali poznavajuci finansijsku situaciju tesko tu sta mozemo kad neki igrac dobije dobru ponudu,sve u svemu kad bi se od ovih mahalski

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vidi komsinica sto su se prepale
ps. Skoro broj 10 !
Ovo ce biti dobro proljece predosjecam

ps. Skoro broj 10 !

Ovo ce biti dobro proljece predosjecam

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 01 dec 2011, 21:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- Giallorossi
- Kontakt:
NeprocnjenjivoHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
HZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()
ps. Skoro broj 10 !

Ionako ste losi, kad vam on dodje bit cete jos losijiHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()
![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vi ste divovi. Minus sestSarajlijc@ je napisao/la:Lesi ce da vas kara kao i do sad ne boj se nista![]()
samo da vam opet voz ne napravi a zajko vam ode a sad muntate Kojaševića hahahaha zavisti nikad kraja ali eto opet vi ste prvi i uzeli ste i turnir a hočete da puknete od muke zbog Alena Pegambera a da li bi vi voljeli da je kod vas onda ne bi bio loš je li!??????Elegant je napisao/la:Ionako ste losi, kad vam on dodje bit cete jos losijiHZ_ilidzaa je napisao/la:Vidi komsinica sto su se prepale![]()
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Dobrodosao Alene
...jest mi drago...svaka cast za upravu,bilo bi jos dobro ako bi Vule doso... 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.