AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: AC Milan
haj sto ga izvadi, al' sto ubaci pazza umjesto saravija 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovo mi nikako nije jasno, umjesto onakvog Torresa raspoloženog, ubaci Pazzinia uzasIlCapitano je napisao/la:Što izvadi Torresa budala?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HAJ SAD PROTIV 10orice!!!!!! PAZZINI OVO TI JE PRILIKA GODINE
Uzmite u obzir da se Tores tek oporavio i vjerovatno nema snage, a glupo bi bilo uvest Saravija sad kad njegova brzina ne moze doc do izrazaja.
Hajmo do kraja jos jedan
Hajmo do kraja jos jedan
Il Club più titolato al mondo!
ma kakva snaga, ako je mogao dosad izdrzati mogao je i tih preostalih 10 minuta, ne bi crko.
jos 5 minuta ajmooo
jos 5 minuta ajmooo

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
yebemu sunce i ovu patnju vise 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlCapitano
- Kontakt:
Abate bi mi iduću na tribinama proveo samo zbog ovog šuta. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
abate je svoje uradio, 2 asistencije 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prvo poluvrijeme očajno, drugo daleko bolje. Honda,Menez,Nando i Abate pokidali, ostali podbacili.Nadam se da je Pippo skontao da je fomacija 4-2-3-1 pun pogodak, a ne 4-3-3 za koju nemamo kvalitetnu sredinu.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- BluesForever
- Kontakt:
Šta ovo izgleda Torres u vas proradio. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
i trebalo nam je ovo da konji vide da ne moze sve lako... i ovaj konj de jong nek on zvace zvako a sto se inzagi sturi govoreci mu da posalje dugu loptu to on ne benda... yebem im mater svima redom. ad Abiatia do torresa.... mrs u pizdu materinu svi..
Dovidjenja do daljnjeg raja. LP
Dovidjenja do daljnjeg raja. LP
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Al od svega se najvise nadam da do kraja sezone ne gledam Boneru.
Silju isto poslat na klupu da vidimo sta moze Armero. Gori od ovog tesko moze biti.
Silju isto poslat na klupu da vidimo sta moze Armero. Gori od ovog tesko moze biti.
Il Club più titolato al mondo!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Torres, Menez, Abate, Honda i donekle Bonaventura na nivou.
Ostali goli qurac. Boneru neću više ni spominjati, nekog od one dvojice matoraca očigledno dobro zadovoljava analnim, drugog razloga nema. Haj što ovo više ne liči na onaj Milan iz slavnih dana ni izblizu, ali što i pored raznih hadalja u ekipi trener opet ne izvede najboljih 11 nego degenerike tipa Muntari, B... i sl. E to baš frustrira.
De Sciglio zreo za Serie B !
Ostali goli qurac. Boneru neću više ni spominjati, nekog od one dvojice matoraca očigledno dobro zadovoljava analnim, drugog razloga nema. Haj što ovo više ne liči na onaj Milan iz slavnih dana ni izblizu, ali što i pored raznih hadalja u ekipi trener opet ne izvede najboljih 11 nego degenerike tipa Muntari, B... i sl. E to baš frustrira.
De Sciglio zreo za Serie B !
Zadnja izmjena: NeverGiveUp, dana/u 23 sep 2014, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Osijedih dok sam pogledao ovu utakmicu.
Ne pamtim kad sam se više nanervirao kao večeras.
Ne pamtim kad sam se više nanervirao kao večeras.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bas sam se nasmijao kad su komentatori na engleskom BT Sport doslovno se sprdali sa duetom Bonera-Zapata... Rekli su dok god ta dvojica igraju, mozete se kladiti na puno golova.
A kad je Abate usao u offside 2 puta na istu shemu, Pippo je popizdio, a ovi su rekli nesto kao, sto se ovaj ljuti, pa on je pola karijere proveo u offsideu
A kad je Abate usao u offside 2 puta na istu shemu, Pippo je popizdio, a ovi su rekli nesto kao, sto se ovaj ljuti, pa on je pola karijere proveo u offsideu

Bezveze odose 2 boda, al' kako je krenulo, dobro je i zavrsilo. Mogli mi, mogli oni povest tako da izadje remi kao najpravedniji.
Pippo je na pocetku podcjenio Empoli sto je rezultiralo onakvom igrom, poslije su malo dosli sebi, al' kasno marko na kosovo stize. Omasio sa formacijom, Muntarijem i bogovim Bonerom, yebem mu sve najmilije.
I nekako generalno mislim da je ova utakmica dosla prerano poslije Juventusa, osjetilo se da nekima nisu bile sve na broju.
Pippo je na pocetku podcjenio Empoli sto je rezultiralo onakvom igrom, poslije su malo dosli sebi, al' kasno marko na kosovo stize. Omasio sa formacijom, Muntarijem i bogovim Bonerom, yebem mu sve najmilije.

I nekako generalno mislim da je ova utakmica dosla prerano poslije Juventusa, osjetilo se da nekima nisu bile sve na broju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Gubis bitne bodove kod Empolija
Bonera
Crkni vise gubitnice najveci. Kroz karijeru igras s Maldinijem,Nestom,Stamom,Silvom i ne mozes od njih za 20 godina nauciti kako se igra stoper,kako si samo glup covjece. Objavi kraj karijere,to je najbolje sto mozes uciniti za ovaj klub u ovom trenutnku.
Promjena formacije se mora desiti,ovako vise ne ide,coravom je jasno postalo.
Forza Milan!!!

Bonera

Promjena formacije se mora desiti,ovako vise ne ide,coravom je jasno postalo.
Forza Milan!!!
Ocijene, negdje oko 5,5 je prosjecna:
Abbiati - 5 Mogao je mozda i bolje reagovati kod jednog gola, no sta je tu je
Abate - 7 Dvije asistencije, probao koliko je mogao probijati po desnom boku
Bonera - 3 Kriv za prvi gol, zakasnio sa klizecim startom pored drugog, zamalo nije napravio penal
Zapata - 4,5 Fasovao rano zuti, frustriran, Empoli je harao nasom odbranom
De Sciglio - 3,5 Sve blize statusu propalog talenta, jako slaba partija, uz zuti karton
De Jong - 4,5 Mozda njegova najslabija partija u Milanu, jednostavno nije bila njegova noc
Van Ginkel - N/A
Muntari 4 - Visio je crveni u zraku, slaba partija razbijaca, Pippo ga vadio na vakat
Honda 7 - Novi gol japanca, dobar slobodnjak, puno bolji nakon pauze
Menez 7 - Krenuo jako prije 1-0 i zadnjih 15ak min vodio glavnu rijec, steta sto precka nije usla!
Torres 7,5 - Odlican gol, dobro se krece. Odlicna asistencija Menezu prije precke, nema snage za punih 90min
---
Bonaventura 4,5 Djelovao izgubljen kada je usao, bolji u 2.pol
Poli 5,5 Malo manji propuh nakon sto je mjenjao Muntarija, no nista znacajno od njega
Pazzini - N/A
Abbiati - 5 Mogao je mozda i bolje reagovati kod jednog gola, no sta je tu je
Abate - 7 Dvije asistencije, probao koliko je mogao probijati po desnom boku
Bonera - 3 Kriv za prvi gol, zakasnio sa klizecim startom pored drugog, zamalo nije napravio penal
Zapata - 4,5 Fasovao rano zuti, frustriran, Empoli je harao nasom odbranom
De Sciglio - 3,5 Sve blize statusu propalog talenta, jako slaba partija, uz zuti karton
De Jong - 4,5 Mozda njegova najslabija partija u Milanu, jednostavno nije bila njegova noc
Van Ginkel - N/A
Muntari 4 - Visio je crveni u zraku, slaba partija razbijaca, Pippo ga vadio na vakat
Honda 7 - Novi gol japanca, dobar slobodnjak, puno bolji nakon pauze
Menez 7 - Krenuo jako prije 1-0 i zadnjih 15ak min vodio glavnu rijec, steta sto precka nije usla!
Torres 7,5 - Odlican gol, dobro se krece. Odlicna asistencija Menezu prije precke, nema snage za punih 90min
---
Bonaventura 4,5 Djelovao izgubljen kada je usao, bolji u 2.pol
Poli 5,5 Malo manji propuh nakon sto je mjenjao Muntarija, no nista znacajno od njega
Pazzini - N/A
Bonera je skrivio bar 5 golova u svoje tri utakmice, il' je krivac il' sukrivac.
Al' ne mozes ni svu krivicu svaliti na njega, ne stavlja sam sebe u prvu postavu.
Ja vise ne znam do cega je, il' on daje guze (haman da mu ga Tassotti gura, nema ko drugi), il' daje pedofilu da mu guzi zenu, nema treceg razumnog objasnjenja.
I ona izmjena Torres - Pazzo je u najmanju ruku cudna, da ne kazem glupa. Haj sto imas zivog saravija na zagrijavanju, al' zamjenit pazza koji lopte nije pipnuo umjesto torresa koji bi mozda zabio gol do kraja je van svake pameti.
Pippo je i ovaj test pao, al' obio mu se od glavu Muntari i Bonera. Daj boze da sta nauci iz toga, ne bi me cudilo da vec iducu pocnu.
Protiv Cesene se iziviti i ublaziti ove dvije lose predstave, nema vise opravdanja.

Ja vise ne znam do cega je, il' on daje guze (haman da mu ga Tassotti gura, nema ko drugi), il' daje pedofilu da mu guzi zenu, nema treceg razumnog objasnjenja.
I ona izmjena Torres - Pazzo je u najmanju ruku cudna, da ne kazem glupa. Haj sto imas zivog saravija na zagrijavanju, al' zamjenit pazza koji lopte nije pipnuo umjesto torresa koji bi mozda zabio gol do kraja je van svake pameti.
Pippo je i ovaj test pao, al' obio mu se od glavu Muntari i Bonera. Daj boze da sta nauci iz toga, ne bi me cudilo da vec iducu pocnu.

Protiv Cesene se iziviti i ublaziti ove dvije lose predstave, nema vise opravdanja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.