Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Usrali su na kraju ali pomak neki u odnosu na prosle dve se vidi, ima tu jos dosta da se radi da bi tu sve stimalo kako valja i jos koji igrac mora doci 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- neutralan__
- Kontakt:
Eto zamislite kada nam jedna Valerenga ili Galatasaray uvale 3 komada,šta će biti u Premier ligi odnosno u najjačoj ligi svijeta ?
Ipak ne bih rekao da je slučajnost primiti po 3 gola od ove 2 ekipe.U odbrani se pod hitno nešto mora mijenjati.Nije to više onaj stari Carragher,možda može još ovu sezonu odraditi u granicama korektnosti,ali slijedeću već neće moći.Ili ipak ako želimo od svake ekipe petardu može igrati.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Napredak se je vidio u ovoj utakmnici primili smo 3 ali i dali smo 3 sto je razlika u odnosu na prosle utakmnice.
Uzmite u obzir da je ovo 1 utakmnica ovog sastava ove sezone i da treba jos malo da bi sve sjelo na svoje mjesto pogotovo u odbrani.Prava snaga ce se vidjeti protiv Velencie
Uzmite u obzir da je ovo 1 utakmnica ovog sastava ove sezone i da treba jos malo da bi sve sjelo na svoje mjesto pogotovo u odbrani.Prava snaga ce se vidjeti protiv Velencie
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
Nije isti psiholoski pristup prijateljskim, i utakmicama u ligi. Vidjecete, iznenadicete se kada budemo igrali protiv Sunderlanda!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Necu se praviti pametan, ali davno sam rekao da nam Aquilani TREBA!
Ne smijemo ovakvog igraca prodati...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Aquilani mora ostati ,po meni poslije gerrarda najbolji vezni !!!" kornera -2gola
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥
Naravno. Keane je inace za jednu sezonu osvojio vise nego taj fan Evertona za citavu karijeru.Dirk je napisao/la:Nego sta kazes koljac Keane, treba u idealni tim Premiershipa umjesto Gerrarda
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
roy je napravio sranje sto je aquilanija odpisao prosle sezone jer sada bi on vec bio u potpunosti priviknut na liverpool i englesku ligu a ovako mozda je malo kasno al ako ostane sigurno da ce biti mnogo korisniji nego poulsen ili cole kojima je roy prosle sezone dao prednost.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Gerrard je za njega tata, kao i za svakog veznjaka premier lige otkad ti pratis.Cartman je napisao/la:Naravno. Keane je inace za jednu sezonu osvojio vise nego taj fan Evertona za citavu karijeru.Dirk je napisao/la:Nego sta kazes koljac Keane, treba u idealni tim Premiershipa umjesto Gerrarda

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
roy je sve zezno i grce koji su trebali igrati je otpiso koji nisu trebali igrati su igrali i da je oso 2 sedmice prije mozda bi igrali europufera je napisao/la:roy je napravio sranje sto je aquilanija odpisao prosle sezone jer sada bi on vec bio u potpunosti priviknut na liverpool i englesku ligu a ovako mozda je malo kasno al ako ostane sigurno da ce biti mnogo korisniji nego poulsen ili cole kojima je roy prosle sezone dao prednost.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Lik koji u svojoj karijeri nije osvojio Premiership ne moze se spominjat sa velikanima tog takmicenja. Yebiga, znam da boli, ali tako je. Mozda da je onda otisao u Chelsea...Jimmy from the hood je napisao/la:Gerrard je za njega tata, kao i za svakog veznjaka premier lige otkad ti pratis.Cartman je napisao/la:Naravno. Keane je inace za jednu sezonu osvojio vise nego taj fan Evertona za citavu karijeru.Dirk je napisao/la:Nego sta kazes koljac Keane, treba u idealni tim Premiershipa umjesto Gerrarda
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Red Assassin
- Kontakt:
Sto je Roy zeznuo?? Dao je majstora poput Aquilanija na posudbu a doveo je "svog" Poulsena??
Sigurno da je Aquilani drugi najbolji vezni u klubu, on je izmislio fudbal za vecinu ceznjaka na otoku, da mu se dala prilika zasjenio bi sve.. Smijem se kladit da je u Totenhemu ili Aston Vili da bi stekao istu reputaciju kao Luka Modric da ga svi traze..
Danas je pozitiva sto su novajlije igrale, i najtalentovaniji mladi igrac Sterling je dobio priliku..
Sigurno da je Aquilani drugi najbolji vezni u klubu, on je izmislio fudbal za vecinu ceznjaka na otoku, da mu se dala prilika zasjenio bi sve.. Smijem se kladit da je u Totenhemu ili Aston Vili da bi stekao istu reputaciju kao Luka Modric da ga svi traze..
Danas je pozitiva sto su novajlije igrale, i najtalentovaniji mladi igrac Sterling je dobio priliku..
Milan želi iz Liverpoola dovesti Alberta Aquilanija
Alberto Aquilani, danas 27-godišnji talijanski nogometaš, nekada je, dok je igrao za Romu, bio nazivan jednim od najtalentiranijih Talijana. No, u međuvremenu se izgubio u nogometnoj prosječnosti...
Nogometaš koji je prošao sve reprezentativne momčadi Italije je 2009. godine prešao u Liverpool, ali se niti u Premiershipu nije nametnuo. Prošlu je sezonu tako odradio u Juventusu i to na posudbi, a torinska momčad nije poželjela nakon svega potpisati s njim profesionalni ugovor, te se talijanski veznjak vratio u Liverpool sa ne baš obečavajućom budućnosti.
Ipak, možda se dogodi nešto pozitivno u njegovoj karijeri, a to bi mogao biti prijelaz u talijanskog prvaka Milan.
- Pregovaramo s Liverpoolom oko Aquilanija. Imamo jasnu želju za njegovim dovođenjem - izjavio je dopredsjednik Milana Adriano Galliani, uz dodatak:
- Igrač je s karakteristikama kakve nama trebaju. Balotelli? Ne, ne tražimo napadača.
Nisam gled'o tekmu ali prema komentarima vidim da je Carra bio slaba tačka danas.
Međutim ništa novo,kao i prethodnih sezona odbrana je itekako ranjiva tako da me ne čudi što primamo po 3 gola od svakoga.
Za nadati se da će do kraja prelaznog roka dovesti jednog kvalitetnog lijevog beka inače nam se loše piše.
Kakve su bile novajlije ?
Alberto Aquilani, danas 27-godišnji talijanski nogometaš, nekada je, dok je igrao za Romu, bio nazivan jednim od najtalentiranijih Talijana. No, u međuvremenu se izgubio u nogometnoj prosječnosti...
Nogometaš koji je prošao sve reprezentativne momčadi Italije je 2009. godine prešao u Liverpool, ali se niti u Premiershipu nije nametnuo. Prošlu je sezonu tako odradio u Juventusu i to na posudbi, a torinska momčad nije poželjela nakon svega potpisati s njim profesionalni ugovor, te se talijanski veznjak vratio u Liverpool sa ne baš obečavajućom budućnosti.
Ipak, možda se dogodi nešto pozitivno u njegovoj karijeri, a to bi mogao biti prijelaz u talijanskog prvaka Milan.
- Pregovaramo s Liverpoolom oko Aquilanija. Imamo jasnu želju za njegovim dovođenjem - izjavio je dopredsjednik Milana Adriano Galliani, uz dodatak:
- Igrač je s karakteristikama kakve nama trebaju. Balotelli? Ne, ne tražimo napadača.
Nisam gled'o tekmu ali prema komentarima vidim da je Carra bio slaba tačka danas.
Međutim ništa novo,kao i prethodnih sezona odbrana je itekako ranjiva tako da me ne čudi što primamo po 3 gola od svakoga.
Za nadati se da će do kraja prelaznog roka dovesti jednog kvalitetnog lijevog beka inače nam se loše piše.
Kakve su bile novajlije ?

FK Pjetlovi
Kad i kad sam ja to govorio ...ackeey je napisao/la:Necu se praviti pametan, ali davno sam rekao da nam Aquilani TREBA!

Strasan igrac, strasne pasove salje, a danas smo i vidjeli kakav sut ima.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sta reci nego lose....Robinson,Shelvey na posudbu...Rahim ako nista zasluzuje da bude na klupi...Kuyt nezasluzuje prvih 11 nije ni sjenka onog od prosle sezone,fizicka spremnost 0,drago mi je da se Kely vratio,Agger solidan u napadu u odbrani kritican,Flanagan 5 puta bolji od Robinsona....Aquilani je pokazao da kad je u postpunosti zdrav moze uraditi velike stvari,Henderson prosjek,Downing dobar;Carrol mi je skroz cudan nije ni blizu nivoa na kojem je bio u Newcastle-u....Reina rupa kao i uvijek al sta je tu je,znam da ce povratak Suareza popraviti situaciju za 40%.....
Valerenga se poigrala sa nama u prvom poluvremenu
Opet ce mo mi trgovati kao u Januaru hvatat se za slamku i primorani zavrsavati transfere 5 min do kraja prelaznog roka.....
Valerenga se poigrala sa nama u prvom poluvremenu

Opet ce mo mi trgovati kao u Januaru hvatat se za slamku i primorani zavrsavati transfere 5 min do kraja prelaznog roka.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- the scouser
- Kontakt:
Osvojio je Fletcher EPL,jel' to znaci da je bolji od Gerrarda ? Sta je ko osvojio,to nije nikakvo mjerilo kvalitete igraca.Godinama razne ankete proglasavaju Gerrarda najboljim engleskim veznjakom,a ti si se nas'o da smjestis jednom mesara ispred Steviea.Cartman je napisao/la:Lik koji u svojoj karijeri nije osvojio Premiership ne moze se spominjat sa velikanima tog takmicenja. Yebiga, znam da boli, ali tako je. Mozda da je onda otisao u Chelsea...Jimmy from the hood je napisao/la:Gerrard je za njega tata, kao i za svakog veznjaka premier lige otkad ti pratis.Cartman je napisao/la: Naravno. Keane je inace za jednu sezonu osvojio vise nego taj fan Evertona za citavu karijeru.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ma ta ce united... u njihovom timu jedino se treba plasiti Webba
a ono sto njihovi vezni rade sa loptom to Gerrard radi sa kockom 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
A kad smo vec kod Gerrarda ovo treba pogledati, secam se dobro ove utakmice
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 01 avg 2011, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
-
- Kontakt:
Trebate imati u vidu to da su danas na sredini igrali igraci koji su tek dosli, igraci koji sigurno zele ponajvise da se dokazu u EPL, da osvoje taj trofej i igraju najbolje sto znaju na Anfieldu. Zbog toga se na ovim pripremnim i malo stede, jer zele izbjeci eventualne povrede.
Danas se dosta i eksperimentisalo, vidjali smo Kuyta lijevi, Downinga iza napadaca, Hendersona desno itd. Sve u svemu ja sam siguran da ovaj tim moze parirati Unitedu, Chelsea, Cityu i Arsenalu!
YNWA dragi moji, imali smo optimizma kada je bio Benitez, pa cak i kada nas je HODGSON vodio.. Ne vidim razlog zasto ne vjerovati u takvu velicinu kakva je KENNY DALGLISH!
Danas se dosta i eksperimentisalo, vidjali smo Kuyta lijevi, Downinga iza napadaca, Hendersona desno itd. Sve u svemu ja sam siguran da ovaj tim moze parirati Unitedu, Chelsea, Cityu i Arsenalu!
YNWA dragi moji, imali smo optimizma kada je bio Benitez, pa cak i kada nas je HODGSON vodio.. Ne vidim razlog zasto ne vjerovati u takvu velicinu kakva je KENNY DALGLISH!
Znaci po tebi je Fletcher bolji igrac od Gerrarda jer je osvojio vise trofeja ???Cartman je napisao/la:Naravno. Keane je inace za jednu sezonu osvojio vise nego taj fan Evertona za citavu karijeru.Dirk je napisao/la:Nego sta kazes koljac Keane, treba u idealni tim Premiershipa umjesto Gerrarda
Hajde lagano sa ove teme, zasto bi tebe slusali GERRARD je u idealnom timu jer mnogi misle tako a vi pojedinci masite usima

Nego AGGER

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.