Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije tačno.Bianconeri1988 je napisao/la:Fino to izgleda iz vaše perspektive![]()
Sad će me neki napasti, ali eto imam pravo da kažem i ja nešto.
Ja sam pričao prije par dana sa jednima navijačem sarajeva koji je upučen u dešavanja u klubu i kaže mi čovjek da je Škoro dobio papire još prije 6 mjeseci, ali tražio puno para i zato nije potpisao, valjda rekao nešto tipa: "Kako može Kojašević imati 3 hiljade mjesečno, a ja ne mogu!?"
Slična situacija je i sa Pehlićem.
Za sarajevo je možda najbitnije da nađe neke jake sponzore pa da se onda priča o igračima.
Prosli put kad smo ga doveli, isto tako nije igrao godinama, i opet je najbolji bio ... jednostavno nasa liga je vrlo losa, tako da igrac poput Skore ce se isticati cak i kada nije u top formi ...tarikhordas je napisao/la:Dovodimo Skoru koji nije nigdje igro 2 godine bogami ko da Ronalda dovodimo
Ma bolan, on htio raskid ugovora na štetu kluba, oni željeli na njegovu štetu. Pa valjda bi raskinuo ugovor prije 6 mjeseci da nije imao ništa od toga i postao slobodan igrač. Pa ako ga ne može platiti Sarajevo, može neki drugi klub.jug-onostalgicar je napisao/la:VanBasten iskreno ... niko ne dobija pare ako nije odradio svoj dio ugovora...
misljenja sam(a vrijeme ce pokazati jesam li u pravu sad) da je skoro trazio vecu sumu novca nego sto sarajevo moze dati...
slazem se da je za nasu ligu on i ovakav kakav je pojacanje...
mislim da morate nove sponzore naci... naravno nakon ovog vaseg poteza ocekujem potez amara kojim ce pokazati zasto je najbolji trener nase lige
sretno komsije
Vule i jos jedno pojacanje na desnom beku bili bi smo najjaca odbrana u PL defintivno ,ali kao sto kazes daj Bože.VanBasten je napisao/la:Vule i Torlak, uh taj bi štoperski par bilo lijepo vidjet na Koševu. Daj Bože!
jel mislis na onog celigiju s turnira???aS_Roma je napisao/la:Alen Škoro i Jasmin Čeligija potpisali, sa Vuletom se dogovaramo i on ce 90 % potpisati.
Sad jos desnog beka dovesti i jednog veznog fino i da se opravi Pehlic i Dzafic koji nisu igrali i dobro ce to biti
hmm ...Amar TM'87 je napisao/la:jel mislis na onog celigiju s turnira???aS_Roma je napisao/la:Alen Škoro i Jasmin Čeligija potpisali, sa Vuletom se dogovaramo i on ce 90 % potpisati.
Sad jos desnog beka dovesti i jednog veznog fino i da se opravi Pehlic i Dzafic koji nisu igrali i dobro ce to biti
ako mislis na njeg on se zove Dzenan
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, riki46, rimljanin90, Varijantas8 i 25 gostiju.