Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Veliki problemi kod njihovih prekida zasad. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Evo zasto ne volim yebene napadace u odbrambenim zadacima! NEEEEEE
Glory Glory Man United!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Fakat ovaj Mata iz dana u dan sve bolji..al' mislim da cete dobiti..Van Pussy je klasa..frajer dobije 1 loptu i pretvori u gol..a kod nas Giroud od 10 prilika nijedan .. uglavnom navijam za vas jer mi umjetni klub ide na ****
Glupi Rooney pravi nepotrebne faule 

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Tekma je čisto ludilo ! Kakav tempo, kakve šanse, atmosfera na stadionu
Šteta šta United nije uspio izdržati do poluvremena, ovako ostaje paklenih 45 minuta ...

- red devil88
- Kontakt:
Dobro je samo smo se previse zatvorili pred kraj u 2 poceti kao u 1 i lagano privest utakmicu kraju.
Glory Glory Man United !!! 

- Cautinho
- Kontakt:
I sad ono "paff"Benop je napisao/la:Jesu nas pritisli, samo da ne primimo do kraja prvog.

Keep walking.
Tacno da nije ovako dobar u defanzivi Rooneya bih prebio i ostavio u svlacionici zbog onog faula nad Oscarom ili Hazardom kod gola Chelsea. Majko draga igrac njegovog kalibra, pa nije on ni dijete vise, daje penal Plavcima u 44 minuti pri nasem vodstvu od 0:2, bukvalno im daje psiholosku prednost i mozda okrece utakmicu u totalno drugom smjeru. Da se razumijemo, nije gol postinut iz penala ali jeste iz slobodnjaka sa pozicije iz koje Mata tesko moze da promasi. Ono i penal su dvije skoro pa iste stvari.
De Gea spasio ali dosta riskantan. Ona odbrana nogom ne smije vise da se ponavlja, pri onakvoj brzini vrlo lako se moze desiti da se ona odbije jednostavno u gol, ispucavanja mu nisu jaca strana to vise i ptice na grani znaju tako da ga zato ne trebamo kriviti nego odbranu koji mu moj vise vracaju lopte.
Rooney -
Nevjerovatno sam frustriran onom gluposcu!
De Gea spasio ali dosta riskantan. Ona odbrana nogom ne smije vise da se ponavlja, pri onakvoj brzini vrlo lako se moze desiti da se ona odbije jednostavno u gol, ispucavanja mu nisu jaca strana to vise i ptice na grani znaju tako da ga zato ne trebamo kriviti nego odbranu koji mu moj vise vracaju lopte.
Rooney -

Nevjerovatno sam frustriran onom gluposcu!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- majestic24
- Kontakt:
Do 60-te nesmijemo primiti gol...nakon toga ce se oni maksimalno otvoriti a neku cemo kontru sigurno iskoristiti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ostario sam za 5 godina.
Kakva utakmica.Ovo samo u Engleskoj ima.Ostaje zal sto smo primili gol u zadnjim minutama,ali realno Chelsea ga je zasluzio.Malo me sudija nervira sto nam ne svira neke sitne faulove,dok sa druge strane je svaki faul chelseau skoro svirao.Ali ovo je vise subjektivno.
Nadam se jos jednom golu u drugom poluvremenu. GGMU!
I Young za sada nije los,koristan je,ali brate imao je par kriticnih pasova.
Carrick se sa onim sporim loptama igra sa zivotom.
Persie najbolji za sada..Valencia i Rafael takodjer dosta dobri.
Kakva utakmica.Ovo samo u Engleskoj ima.Ostaje zal sto smo primili gol u zadnjim minutama,ali realno Chelsea ga je zasluzio.Malo me sudija nervira sto nam ne svira neke sitne faulove,dok sa druge strane je svaki faul chelseau skoro svirao.Ali ovo je vise subjektivno.
Nadam se jos jednom golu u drugom poluvremenu. GGMU!
I Young za sada nije los,koristan je,ali brate imao je par kriticnih pasova.
Carrick se sa onim sporim loptama igra sa zivotom.
Persie najbolji za sada..Valencia i Rafael takodjer dosta dobri.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 28 okt 2012, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Evans mi je skratio život kad je loptom pogodio našu stativu.
- BluesForever
- Kontakt:
Ruku na srce morate priznati da ste imali srece,prvo prvi gol
,lopta u stativu i Luiza u leđa i u gol
.Drugo zamalo sami sebi niste dali gol kada je lopta pogodila u stativu, trece De Gea vam je izvadio cetri 100% gola Luizov sut iz slobodnog,ctevrto ,Toresov sut glavom,i pred kraj utakmice kada je Mata sam izasao pred njega.ali sve u svemu u nastavku ocekujem opet ovako uzbudljivu igru.

Zadnja izmjena: BluesForever, dana/u 28 okt 2012, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ono je samo i mogao odbraniti nogom, lopta je propadala i da je pokušao braniti klasičnom paradom vjerovatno bi otišla ispod njega/ruke u gol.Rooney88 je napisao/la:
Young i Cleverley moraju davati sigurnije pasove, u ovakvim se utakmicama peta ne koristi na svojoj polovini.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Pa prijatelju mi smo imali 0:2, nema potrebe za jurnjavom, vi napadate i urodilo vam je plodom. Glupost Rooneya vam daje psiholosku prednost u nastavku.BluesForever je napisao/la:Ruku na srce morate priznati da ste imali srece,prvo prvi gol,lopta u stativu i Luiza u leđa i u gol
.Drugo zamalo sami sebi niste dali gol kada je lopta pogodila u stativu, trece De Gea vam je izvadio dva 100% gola Luizov sut iz slobodnog,ctevrto ,Toresov sut glavom,i pred kraj utakmice kada je Mata sam izasao pred njega.ali sve u svemu u nastavku ocekujem opet ovako uzbudljivu igru.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- EmirSioux89
- Kontakt:
Al cuj glavom..
Je.biga, Mata u potpunosti dominira, dečko je u strašnoj formi i može se reći da sam pravi razliku.
- red devil88
- Kontakt:
Koji debil moras biti pa loptu pustiti kao Evans onde pa brate mili nabije iz stadiona 

Glory Glory Man United !!! 

Ista situacija kao i prosle godine United City.Znaci opravdan crveni.Zadnji igrac odbrane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.