Rekao je istinu za danasnje igrace,nekada se igralo srcem za klub ali danas sigurno ne.don_burza je napisao/la:Malo je se sjebao kod ovog "Kad biras klub biras da zaradis vise " al dobro ostalo je kako treba
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sve vise i vise ce ovakvih slucajeva biti u buducnosti, dijaspora.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Smeće malo, da je Ibra tu među Zmajevima, ljetos bi na Butmiru čekali europske prvake.htcxone je napisao/la:"Šteta što je Zlatan Ibrahimović odabrao Švedsku umjesto BiH. Tada bi Ibra igrao za BiH, a Džeke ne bi bilo nigdje. Ibra je za klasu bolji od njega."

Hayley <3
Pa,takvi bi prodali rodjenu majku za pare . Ovo sto je ovaj papak izjavio za Dzeku je poprilicno retardirano . Kakve veze ima Ibrahimovic sa Dzekom ?Sheyi je napisao/la:Sve vise i vise ce ovakvih slucajeva biti u buducnosti, dijaspora.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Covjek je nepismen i ne zna kao bi vratio Dzeki pa ovako, nekakvim nebulozama. Sta drugo reci ...juznjak> je napisao/la:Pa,takvi bi prodali rodjenu majku za pare . Ovo sto je ovaj papak izjavio za Dzeku je poprilicno retardirano . Kakve veze ima Ibrahimovic sa Dzekom ?Sheyi je napisao/la:Sve vise i vise ce ovakvih slucajeva biti u buducnosti, dijaspora.Da Bogdo zajedno sada igraju za repku. To bi bio najjaci napad u Evropi -
Bravo Dzeko, bravo Spaha, bravo Ogi.
Ne treba vise sutjeti, iduci put kada se razgovara npr sa Kolasincem, odmah neka potpise papir da ce igrati za nas, ovakva koketiranja odbaciti u startu, a deckima zelim Jakupovicevu karijeru.
Ne treba vise sutjeti, iduci put kada se razgovara npr sa Kolasincem, odmah neka potpise papir da ce igrati za nas, ovakva koketiranja odbaciti u startu, a deckima zelim Jakupovicevu karijeru.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- TMmanija2012
- Kontakt:
E moj Izete djete drago..nas DZEKO je harao Bundes Ligom,a ti si tad sanjao da postanes fudbaler..kada je Dzeko zajedno sa Misketom dizao cijelo naciju na noge ,ti si se isto divio njima(priznao ili ne,ipak imas malo krvi bosanske)..Ne zaboravi isto kada je Dzeko presao iz Wolsburga u City,to je bio najveci transfer nekog igraca sa Balkana ..porediti ga za Zlatanom nidje veze,Zlaja je dingospo pa nikad nije pljuvao po bosanskim igracima.Izete sretno tebi bilo u Svici i dbd nikada nedosao u nasu BIH.
nek na papiru bude pecatbhsport je napisao/la:Bravo Dzeko, bravo Spaha, bravo Ogi.

upravo tako, mozda ce se sead naci malo u nelagodnom polozaju jer je to ipak njegov brat, ali u potpunosti opravdavam potez džeke...jer i izet i sefer su ispali pravi bezobraznici i licemjeri da je to malo reci...pa obecavaju sve moguce i na kraju tako podlo iznevjere, pa to je samo dno ljudskosti...oni koji su pratili desavanja znaju o cemu govorim..sajo10 je napisao/la:Covjece nije to problem sto ce oni igrati za Svicarsku. Al zasto nemas (ne ti) mu*a i kazes znate sta ja sam ponosan sto su mi roditelji iz BiH al meni je Svica dala sve i za njih cu igrat! TACKA. Al ne, lazu, obecavaju, prave legende kao Spahica, Dzeke.. budalama.. Bespotrebno i zasluzili su sve ovo sto sada cuju i dobijaju sa strane BiH-navijaca.stomaklija je napisao/la:Bas tako, Svicarska im je dala sve. Normalno da ce igrati za njih, Ljudi su redovni ucesnici EP i SP. Kada BiH izbori ucesce na nekom takmicenju i stekne kakav-takav rejting tada ce i "stranci" poceti igrati za repku. Ozil najbolji primjer, odrastao u Švabiji i logican slijed dogadjaja. Ne znam zasto se diže tolika hampa?mo-bih je napisao/la:Dzeki svaka čast i sva ova priča donekle pije vode pa i razumijem nejgovo razočarenje što se tiče koketiranja. Ali njemu mora biti jasno da je to tako, da ovi momci u neku ruku imaju sportski više razloga da igraju za zemlje gdje su se rodili i odgojili nego za BiH. Ako nemože podnijeti taj vid razočarenja nek se ne bavi tim i gotovo jer na ovaj način samo može proizaći neki smrad. Nejgovo je da igra i da predstavlja BiH u što boljem svjetlu a ne da pametuje ko je dobar ko nije i ko će igrati a ko ne.
Jeste li ikad čuli Ozila ili Roonya da napada nekog potencijalnog igrača ili slično, u normalnim državama bi dobio po ušima od saveza ali kod nas su Džeko i Spahić iznad svega....
Što bi jedan Sead igrao za BiH kad mu Dzeko napada brata ili bilo kog dijasporca koji se nalazi u dvoumici da li da igra za BiH ili ne. Poslao je pogrešnu poruku iako se sad malo izvukao ovom pričom ali ovo mora pod hitno prestati! MIslim da su oni nama više potrebni nego obrnuto i njih treba donekle razumiti isto kao i oni nas.
pravi primjer je halilovic..momak nista ne obecava..sigurno ima svoje razloge...pa iako bude odlucio da igra za hrvatsku (a nece, ubijedjen sam da ce igrati za nas, bar kad logicki sagledam trenutnu situaciju) nece mu niko zamjeriti, jer nista nije obecavao...itd
Ma jaro, tako ce i biti. Sigurno nece odigrat ni pet utakmica u karijeri za Svicu..bhsport je napisao/la:.... a deckima zelim Jakupovicevu karijeru.
Joj bi volio da se sretnemo u Brazilu s njima..
Nista bez pecata ba.ZOI84 je napisao/la:nek na papiru bude pecatbhsport je napisao/la:Bravo Dzeko, bravo Spaha, bravo Ogi.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- _forzamilan_
- Kontakt:
E moj Džeko drži se ti lopte i mani se ovih gluposti i prepucavanja. Nisi ti za politiku pogotovo što je uzor hiljadama mladih treba da pazi šta i kako kaže. Ovo je definitivno neprimjereno bilo što je pisao na twitteru. Momci su izabrali Švicarsku sve im najbolje treba poželiti i tu bi trebao biti kraj. Nemojmo suditi švicarcima kada ne znamo kako je biti u njihovoj koži. Što bi rekli 'Don't judge another until you've walked a mile in his shoes'. Ja bi radije da vidim Švraku npr. kako gine na terenu za BIH nego Messija ili Ibrahimovića kojeg boli qita za repku i samo se šeta. Nego bavimo se mi našima kako ćemo odbranu krpiti i zadnjeg veznog protiv neugodnih Grka a napad nikad i nije bio problem za našu repku.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Koliku platu ima Dzeko u Cityu ? Zanima posto se Edin dovodi u isti kontekst sa Atleticom .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Goalgetter
- Kontakt:
8,47 Miliona € godisnje.juznjak> je napisao/la:Koliku platu ima Dzeko u Cityu ? Zanima posto se Edin dovodi u isti kontekst sa Atleticom .
Kako stariji Hajrović do sada nije nikada bio zvanično pozivan od strane NFSBIH u statusu gosta ili igrača naše "A" reprezentacije, pa ni na posljednje okupljanje u Ljubljani, tu situaciju koristi švicarski selektor Ottmar Hitzfeld te sa Izetom vrši niz ličnih razgovora u prostorijama Grasshoppera, a kako saznajemo isto čine i čelnici švicarskog kluba za koji Izet Hajrović igra, te ga praktično primoravaju da se pridruži švicarskoj reprezentaciji na putu u Atinu, gdje je Švicarska prije dva dana igrala prijateljski susret protiv Grčke, iako nije zvanično bio ni pozvan za tu utakmicu zbog svojih ranijih stavova.
- Ne znam kome je u interesu prenositi takve neistine i dovoditi me u sukob sa Edinom Džekom kojeg izuzetno poštujem. Iskreno mi je žao što su mediji stvorili takvu situaciju kakva trenutno vlada. Sigurno nekome ko ne želi dobro ni reprezentaciji, ni Džeki, ni meni lično. - istakao je Izet Hajrović.
Prvo skoci pa reci hip -hop,na Izeta se vrsi ogroman pritisak..
- Ne znam kome je u interesu prenositi takve neistine i dovoditi me u sukob sa Edinom Džekom kojeg izuzetno poštujem. Iskreno mi je žao što su mediji stvorili takvu situaciju kakva trenutno vlada. Sigurno nekome ko ne želi dobro ni reprezentaciji, ni Džeki, ni meni lično. - istakao je Izet Hajrović.
Prvo skoci pa reci hip -hop,na Izeta se vrsi ogroman pritisak..
Kakav pritisak? Od Svicarske, jer im treba taj veliki Izmet Hajrovic? Kakav pritisak ljudi dragi. Izmet je ispao izmet i to je to.
Ali kao da gledam da cemo dobit novog Medunjanina. Znaci kad vidi da Shaqiriu i ostalima ne moze ni kopacke cistit, vratit ce se kao mis, a mi cemo ga prihvatit bez ikakvih pitanja. Isto kao Van Der Medunjanin u svoje vrijeme.
Ali kao da gledam da cemo dobit novog Medunjanina. Znaci kad vidi da Shaqiriu i ostalima ne moze ni kopacke cistit, vratit ce se kao mis, a mi cemo ga prihvatit bez ikakvih pitanja. Isto kao Van Der Medunjanin u svoje vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ok. Hvala . Mislim da mu Atletico ne moze ponuditi toliko novca,ali ne samo Atletico . Cisto sumnjam da bilo koji veci klub moze ponuditi takvu godisnju placu . Mislim da Benzema i Hiaguin nemaju u Realu ni priblizno toliku placu .A radi se o odlicnim napadacima .Goalgetter je napisao/la:8,47 Miliona € godisnje.juznjak> je napisao/la:Koliku platu ima Dzeko u Cityu ? Zanima posto se Edin dovodi u isti kontekst sa Atleticom .
Taj Izmet,kako ga nazivas je jedan od najboljih igraca u ligi,tek mu je 21.godina i da ne vrijedi nebi se Svicarci ni zamarali oko njega.Grashooper je ove sezone glavni kandidat za titulu a velike zasluge za to ima i Hajrovic sa svojih 6 golova i 5 asistencija..Meni je to sasvim dovojlno,4.boda su ispred tima koji je Mancestera prosle sezone eliminisao iz LP..Pun mi je qrc neki kvazi patriota poput tebe,a niko ne gleda na to da mu ova propala zemlja nije dala nista,nikad nije dobio poziv ni za jednu mladju selekciju BiH,u najmanju ruku je licemjerno "srati"po njemu..Inace smo mi reprezentacija sa veliko bazom potencijalnih reprezentativaca,zato smo protiv Slovenije imali pet igraca na klupi : Avdukic,Svraka,Vrsajevic,Sunjic,i propali ibricic,.Al koji ce nama qrc Hajrovic,Kolosinac ili neko treci kad imamo ovako "strasna" imena na klupiCartman je napisao/la: Kakav pritisak? Od Svicarske, jer im treba taj veliki Izmet Hajrovic? Kakav pritisak ljudi dragi. Izmet je ispao izmet i to je to.

Boli me qurac je li patriota, ali necemo dopustit da takav anonimus pljuje po Dzeki koji moze kupit i njega i citvu Svicarsku. Laze, petlja i vrijedja, to je problem. A to da mu se igra za Svicarsku nije nikakav problem.chily-rz je napisao/la:Taj Izmet,kako ga nazivas je jedan od najboljih igraca u ligi,tek mu je 21.godina i da ne vrijedi nebi se Svicarci ni zamarali oko njega.Grashooper je ove sezone glavni kandidat za titulu a velike zasluge za to ima i Hajrovic sa svojih 6 golova i 5 asistencija..Meni je to sasvim dovojlno,4.boda su ispred tima koji je Mancestera prosle sezone eliminisao iz LP..Pun mi je qrc neki kvazi patriota poput tebe,a niko ne gleda na to da mu ova propala zemlja nije dala nista,nikad nije dobio poziv ni za jednu mladju selekciju BiH,u najmanju ruku je licemjerno "srati"po njemu..Inace smo mi reprezentacija sa veliko bazom potencijalnih reprezentativaca,zato smo protiv Slovenije imali pet igraca na klupi : Avdukic,Svraka,Vrsajevic,Sunjic,i propali ibricic,.Al koji ce nama qrc Hajrovic,Kolosinac ili neko treci kad imamo ovako "strasna" imena na klupiCartman je napisao/la: Kakav pritisak? Od Svicarske, jer im treba taj veliki Izmet Hajrovic? Kakav pritisak ljudi dragi. Izmet je ispao izmet i to je to.
I pustite te pizdarije "nije mu nista BiH dala". Sta mu to treba dat? Sta je on dao BiH?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cartman,ajmo ovako,.Koliko je pouzdan ovaj izvor preko kojeg je SS.BA prenio navodnu izjavu Hajrovica,.Imali negdje video ili audio zapis ove njegove izjave ?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Bing [Bot], Goalgetter, GoldenLilies, Lavcina, Muumii, Principatus, zemuntrg i 63 gosta.