Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kao prvo,Seferovic nije igrac Novare nego posudjen igrac Fiorentine tom timu u kojem ostaje do kraja sezone..Sa Fiorentinom ima vazeci ugovor do ljeta 2015..
Susica se ne moze krivit za ovaj slucaj,kao i za slucaj Izeta Hajrovica,.Njegovo je da prati igre reprezentativaca,kako onih koji su sada tu tako i oni potencijalni,.Njegovo je da posalje poziv onima koji to i zasluze a svi znamo da Harisu i Izetu nije bilo moguce poslati poziv jer nemaju potrebne papire,.Ovo je greska ljudi iz saveza koji ocigledno osim par telefonskih poziva nisu nista konkrentno uradili da ti momci konkurisu za poziv i danas,sutra zaigraju za nas nacionalni tim..
Nije da nam bas Seferovic ne treba,Pape vec odavno u timu ima samo dva napadaca pa nam se tako desi da nemamo rezervnu opciju u napadu na klupi ali zato imamo na klupi Svraku,Sesara koji su tu samo da popune mjesto,.Jos uvijek mi nije jasno kojom logikom se vodi pa poziva Avdukica u reprezentaciju ispred jednog Burica koji je kvalitetniji golman i brani u boljem klubu a uz to i dosta mladji..
Sta se ceka sa Kolasincom ili Bicakcicem ? Bicakcic vec sada vazi za jednog od najboljih defanzivaca u Bundes cvajTi i skoro pa sigurno naredne godine ce igrati u Bundes ligi..Zukanovicev Gent nije nista kvalitetnija ekipa od Braunschweiga a Bicakcic bi sigurno vec sada mogao konkurisati za prvih 11 u nasoj reprezentaciji zajedno sa Zukanovicem..Sead Hajrovic jeejos uvijek dosta mlad,nema neko iskustvo iza sebe,za Arsenal jos uvijek mislim da nije debitovao,.Znam da je jedno vrijeme proveo na posudbi u Barnetu gdje je i odigrao desetak utakmica,.Dakle tri igraca koja nam mogu donjeti potrebnu sirinu u odbrani koja je godinama u nazad mozda i nasa najslabija karika..
Susica se ne moze krivit za ovaj slucaj,kao i za slucaj Izeta Hajrovica,.Njegovo je da prati igre reprezentativaca,kako onih koji su sada tu tako i oni potencijalni,.Njegovo je da posalje poziv onima koji to i zasluze a svi znamo da Harisu i Izetu nije bilo moguce poslati poziv jer nemaju potrebne papire,.Ovo je greska ljudi iz saveza koji ocigledno osim par telefonskih poziva nisu nista konkrentno uradili da ti momci konkurisu za poziv i danas,sutra zaigraju za nas nacionalni tim..
Nije da nam bas Seferovic ne treba,Pape vec odavno u timu ima samo dva napadaca pa nam se tako desi da nemamo rezervnu opciju u napadu na klupi ali zato imamo na klupi Svraku,Sesara koji su tu samo da popune mjesto,.Jos uvijek mi nije jasno kojom logikom se vodi pa poziva Avdukica u reprezentaciju ispred jednog Burica koji je kvalitetniji golman i brani u boljem klubu a uz to i dosta mladji..
Sta se ceka sa Kolasincom ili Bicakcicem ? Bicakcic vec sada vazi za jednog od najboljih defanzivaca u Bundes cvajTi i skoro pa sigurno naredne godine ce igrati u Bundes ligi..Zukanovicev Gent nije nista kvalitetnija ekipa od Braunschweiga a Bicakcic bi sigurno vec sada mogao konkurisati za prvih 11 u nasoj reprezentaciji zajedno sa Zukanovicem..Sead Hajrovic jeejos uvijek dosta mlad,nema neko iskustvo iza sebe,za Arsenal jos uvijek mislim da nije debitovao,.Znam da je jedno vrijeme proveo na posudbi u Barnetu gdje je i odigrao desetak utakmica,.Dakle tri igraca koja nam mogu donjeti potrebnu sirinu u odbrani koja je godinama u nazad mozda i nasa najslabija karika..
- TMmanija2012
- Kontakt:
Edin Dzeko Bosna i Hercegovina..institucija,Bog,idol,kralj..covjek koji je dizao cijelu naciju na noge..njegovi golovi su nas bacali u trans,ludilo..i neka je otjerao ovog svicarca u pm..koje on..nedo Bog da je imao uspjeha u Fiorentini kao Jovetic i Ljajic..pa taj lik ne bio dao pogledat u sebe.
Meni ne smeta sta je Dzeko rekao, ali isto tako nemam interesa za te momke. Nece da igraju, pa ne moraju. Po meni oni samo imaju nasa imena i prezimena i to je to, nista vise.
Ovako se to radi:
Sead Hajrovic @SeadHajrovic
Finished packing, relaxing now, tomorrow flight to ljubljana(slovenia) arriving 7pm!
Ajmo ko bude gore da pokrenemo jedne fine ovacije za momka. Zaslužio je to.
Finished packing, relaxing now, tomorrow flight to ljubljana(slovenia) arriving 7pm!
4-IN-A-ROW
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jasta je ..doso Hasan u Njemacku i odmah njemu Njemci dali da igra za Bayernhtcxone je napisao/la:hasan je bio ovdje konobar i kupovao sebi kopačke i kao mlad je otisao tamo i NJEMAČKA MU JE SVE DALA!TOLIKO

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ali je Hasan Bosanac , zna sta je Bosna, vuce ga srce Bosni..sta Seferovic zna o Bosni, il sta ce njegov sin znat o Bosni...koje pravo cemo mi polagat na te igrace . Otac mu "svicarac" , on rodjen u svicarskoj, po pravilniku UEFE treba zabranit da mi mozemo uopce dirat takvog igraca, sto bi njeg srce vuklo Bosni...i onda smo prnuli u fenjer, armenija.
pocinjem mislit da trolate namjerno, jer da ste toliko naivni sumnjam...ova generacija izbjeglica je rodjena u BiH ili su im roditelji pricali o BiH, o ratu, dolazili su mozda ovdje jer su roditelji odavdje, i to je zadnja generacija koja zeli da igra ( cak i takvih ne vise od 50%).. naredna generacija dijaspore nece ni 10% htjet igrat, pa tako sve manje. Kao da ce "Seferovicev" sin ikad doc u Bosnu, spomenut ce mu otac da je djed nekad davno dosao odatle , al da smo sad Svicarci. Bez domace lige nema nista, tako da ocekujem postepeni pad nase reprezentacije dok se nesto ne uradi sa domacom ligom, a dok se ne uradi do tad krast koga god mozemo ako imamo neke ambicije....kazem ovdje se izgleda namjerno trolla jer sumnjam da je iko toliko ogranicen u shvatanju i zaludjen pojmom BiH kao nogometne velesile koja svake godine iz svoje lige izbaci 3-4 igraca u top lige svijeta pa kao takva ne treba nikog da moli.
ali odosmo sa teme, upravu je Dzeko, nek je njima rekao ,ali problem je sistem i domaca liga, za 7 god ce Dzeko i Pjanic svaki dan je.at mater nekim Svicarcima, Dancima, Njemcima preko tvitera, a igrat ce u prvih 11 sa Svrakom, Sesarom, Vrsajevicem, Vrancicem, Sehicem i hocemo li onda na Sp. naravno
pocinjem mislit da trolate namjerno, jer da ste toliko naivni sumnjam...ova generacija izbjeglica je rodjena u BiH ili su im roditelji pricali o BiH, o ratu, dolazili su mozda ovdje jer su roditelji odavdje, i to je zadnja generacija koja zeli da igra ( cak i takvih ne vise od 50%).. naredna generacija dijaspore nece ni 10% htjet igrat, pa tako sve manje. Kao da ce "Seferovicev" sin ikad doc u Bosnu, spomenut ce mu otac da je djed nekad davno dosao odatle , al da smo sad Svicarci. Bez domace lige nema nista, tako da ocekujem postepeni pad nase reprezentacije dok se nesto ne uradi sa domacom ligom, a dok se ne uradi do tad krast koga god mozemo ako imamo neke ambicije....kazem ovdje se izgleda namjerno trolla jer sumnjam da je iko toliko ogranicen u shvatanju i zaludjen pojmom BiH kao nogometne velesile koja svake godine iz svoje lige izbaci 3-4 igraca u top lige svijeta pa kao takva ne treba nikog da moli.
ali odosmo sa teme, upravu je Dzeko, nek je njima rekao ,ali problem je sistem i domaca liga, za 7 god ce Dzeko i Pjanic svaki dan je.at mater nekim Svicarcima, Dancima, Njemcima preko tvitera, a igrat ce u prvih 11 sa Svrakom, Sesarom, Vrsajevicem, Vrancicem, Sehicem i hocemo li onda na Sp. naravno

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
@ultrasstyle, nije problem u tome sto se momci odlucili ibrati za svicu, vec je problem sto seru da vole bosnu i onda dobiju poziv od svice i onda sve zaborave, seferovic potvrdio dolazak i onda ispao pycka, gdje je tu karakter, ponos, ljubav prema domovini (nebitno bosni ili svicarskoj). Covjek gleda samo sebe i nema postovanja ni prema nama a ni prema svicarcima. Da je odma rekao da ce igrati za svicu ja bi mu prvi pozelio sve najbolje u zivotu, a ovako je ispao kreten na sve strane, jel kontas u cemu je problem?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast za realan post Ultrasstyle, dosta jasno diferencirano objasnjene pojedine stvari. A to sto mislis, da ovdje neki trolaju, nazalost ja mislim da oni to misle ozbiljno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ja ne znam sta pojedini zele reci,i kako mogu opravdavati Hajrovica i Seferovica koji su se poigrali sa nasom reprezentacijom kako bi sebi podigli cjenu! treba ih poslati u neku stvar..... Dzeko-Dijamant,Spahic-Dijamant imaju pravo da dignu svoj glas protiv ovakvih postupaka ,jer ovaj nivo koji danas ima BIH,to nije doslo samo od sebe,nasi Zmajevi su to krvlju i znojem postigli i sad da neki balavci to omalovazavaju i sprdaju se s nama kako im je cejf,e to ne smijemo dozvoliti makar narednih 100 godina igrali sa igracima kvaliteta Svrake,Kvesica,Sesara,Vranjesa!!!!! ovi "SvicaARCI" su obicni prevaranti i lazljivci i takve treba ignorisati,ali i ne dozvoliti im vise da u svoja usta stave rijec Bosna,a vjerujte nasa mnogobrojna dijaspora ce njima adekvatno uzvratiti,nece oni ostati ravnodusni na omalovazavanje nase Svetinje,BIH!
sam Dzeko vrijedi kao citava reprezentacija Svicarske,i sad tamo neki balavci se sprdaju s njegovim ugledom i ugledom nase reprezentacije,e to ne treba dozvoliti nikada!
sam Dzeko vrijedi kao citava reprezentacija Svicarske,i sad tamo neki balavci se sprdaju s njegovim ugledom i ugledom nase reprezentacije,e to ne treba dozvoliti nikada!
I vi ko maksumi vjerujete sve sto nasi vrli novinari pisu. Pa 10% toga sto pisu havaz,oslobodjenje,klix,spsp.ba su izmishjotine kvazi novinara, kojima su samo klikovi/tiraz mjerodavni a ne istini.
Ti momci mozda nikad nisu ni imali volje zaigrati za BH.
Ti momci mozda nikad nisu ni imali volje zaigrati za BH.
- Principatus
- Kontakt:
Aah vidi Sead Hajrovic ce doci za Ljubljanu. Koje cudo, pa to on izgleda hoce da igra za nas, a burazer mu kao nece. Mozda su se posvadjali pa hoce da igraju u 2 razlicite repke. Malo morgen.emir_ je napisao/la:Sead Hajrovic @SeadHajrovic
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
E ovo mi nije jasno, da jedan brat zeli za BiH, a drugi navodno ne. Ja mislim da bi i onaj prihvatio da je dobio poziv, ovako je poletio na prvi poziv. Isto sto je Bunoza jednom izjavio za HR i BiH, prihvatam prvi poziv. Nije ni stariji Hajrovic ni Seferovic Messi, pa da mogu bit sigurni da ce docekat poziv.emir_ je napisao/la:Ovako se to radi:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Ma onaj znas to je ovaj Sead veci patriota on onog Izeta, tako su ih roditelji odgojili, jednog kao Svicarca drugog kao Bosanca, da bude interesantnije.
Furaju se na bracu BoatengCartman je napisao/la:E ovo mi nije jasno, da jedan brat zeli za BiH, a drugi navodno ne. Ja mislim da bi i onaj prihvatio da je dobio poziv, ovako je poletio na prvi poziv. Isto sto je Bunoza jednom izjavio za HR i BiH, prihvatam prvi poziv. Nije ni stariji Hajrovic ni Seferovic Messi, pa da mogu bit sigurni da ce docekat poziv.emir_ je napisao/la:Ovako se to radi:

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ja jbt. hoće ljudi da se oduže objema državamaPrincipatus je napisao/la:Ma onaj znas to je ovaj Sead veci patriota on onog Izeta, tako su ih roditelji odgojili, jednog kao Svicarca drugog kao Bosanca, da bude interesantnije.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:

Budi siguran da ce i on bratovim putem tj. 99% ce obuci crveni dres na kraju.Cartman je napisao/la:E ovo mi nije jasno, da jedan brat zeli za BiH, a drugi navodno ne. Ja mislim da bi i onaj prihvatio da je dobio poziv, ovako je poletio na prvi poziv. Isto sto je Bunoza jednom izjavio za HR i BiH, prihvatam prvi poziv. Nije ni stariji Hajrovic ni Seferovic Messi, pa da mogu bit sigurni da ce docekat poziv.emir_ je napisao/la:Ovako se to radi:
Oni vole BiH i koliko ja Svicu.
U pozadini je skroz druga stvar dal medijska poozornost dal da skrene paznju Svicaraca na sebe ili nesto trece.
Ali siguran sam da nije odluka igranja za Bosnu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Kako si siguran, de podjeli s nama da se i ja osiguram jarane....
Daj da i to vidimo, i odmah ga zvati u U21 repku.emir_ je napisao/la:Ovako se to radi:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Faraon iz Visokog, jasmin10 i 25 gostiju.