Vjerovatno ga je uhljebila na neku izmišljenu funkciju u klubu.A ovo sto pišu da je Potura u Savezu, prosto ne mogu da vjerujem. To znaci da je Savez definitivno probio, a ne dotakao dno.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Popravile se drustvene mreze

Samo jos da se javlja ko konkurise za tim pred svaku tekmu i zbog cega su odsutni odsutni, i unfollowat sve osim igraca trenutnih i Mirvica i co.
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nadam se da će do kraja sezone I. Ramić dobiti još minuta. Moja je želja da zaigraju i Buljubašić i Mulalić za prvi tim ove sezone, imaju potencijala itekako.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Svakako, osim derbija i finala kupa volio bih da svi ti upisu minutazu. Cak mozda jovasevic na lijevog beka umjesto islamovica. Naravno ako su potrebni juniorima za titulu onda ih ne bih zvao neka probaju osvojiti trofej. Ali protiv slobode ne bi lose biloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2022, 13:21Nadam se da će do kraja sezone I. Ramić dobiti još minuta. Moja je želja da zaigraju i Buljubašić i Mulalić za prvi tim ove sezone, imaju potencijala itekako.
Dizdarevic
Mulalic trako lazic jovasevic
Ramic kapic
I.ramic dal suljic
Hamza
I neka udju buljubasic i ako ima jos neko dobar. Znam da je ovo puno juniora da se odjednom ubaci u ekipu al svakako skroz nebitna utakmica nek izgube nece im niko nista reci a njima ce puno znaciti.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Enedin Mulalic desni bek brz je ko munja
Nadam se da ce i on dobiti sansu ubrzo,mahala kaze da je Sabanovic prodan u Anzi pa cemo vidjeti
Nadam se da ce i on dobiti sansu ubrzo,mahala kaze da je Sabanovic prodan u Anzi pa cemo vidjeti
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Hahah gdje ce bas gore. Mozda kontaju da je halid čečen

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sve je moguce

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Isto sam cuo,ali kontam ma nema sanse suplja
Daj Boze da je istina.Realno zasluzio je momak evo 4.5 godine vuce se po ovim pasnjacima...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 maj 2022, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sto posto. Mozda cak i na golu dati priliku Sahinovicu ili Sutkovicu.keli je napisao/la: ↑07 maj 2022, 13:28Svakako, osim derbija i finala kupa volio bih da svi ti upisu minutazu. Cak mozda jovasevic na lijevog beka umjesto islamovica. Naravno ako su potrebni juniorima za titulu onda ih ne bih zvao neka probaju osvojiti trofej. Ali protiv slobode ne bi lose biloGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2022, 13:21Nadam se da će do kraja sezone I. Ramić dobiti još minuta. Moja je želja da zaigraju i Buljubašić i Mulalić za prvi tim ove sezone, imaju potencijala itekako.
Dizdarevic
Mulalic trako lazic jovasevic
Ramic kapic
I.ramic dal suljic
Hamza
I neka udju buljubasic i ako ima jos neko dobar. Znam da je ovo puno juniora da se odjednom ubaci u ekipu al svakako skroz nebitna utakmica nek izgube nece im niko nista reci a njima ce puno znaciti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Po meni je daleko bolji golman je Sahinovic od Belmina
Zna li neko kojim slucajem koliko igraju u19 sa ZST
Zna li neko kojim slucajem koliko igraju u19 sa ZST
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koja je to liga? Treća?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 maj 2022, 13:40
Daj Boze da je istina.Realno zasluzio je momak evo 4.5 godine vuce se po ovim pasnjacima...
Nece se on usreciti pogotovo kakvo je stanje tamo.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Nemam pojma brate gdje je prodat.Samo sam nacuo da su ga uspjeli negdje nekome prodati.Gdje i kome to nez.I ovo je samo mahalska,vrlo moguce i suplja.Ostaje da vidimo.Halid top momak,nadam se da ce otici negdje gdje moze obezbjediti sebeJavierBosnia je napisao/la: ↑07 maj 2022, 14:36Koja je to liga? Treća?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 maj 2022, 13:40
Nece se on usreciti pogotovo kakvo je stanje tamo.
I za Kurdica se govorilo da ide u Sheriff pa na kraju u Belgiji zavrsi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 maj 2022, 14:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zrinjski - Sloboda igraju tek 18.05.