FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 13 jun 2013, 16:51

Siguran sam da će Pep dovesti nekoga iz Barce, bio to Abidal ili Thiago ili neko treći. Zaista bi bila šteta da Rafinha ode, znam da je željan igre, u najboljim je godinama no Schalke ima Uchidu i tamo bi se borio za poziciju, uz to je prgav. Možda je razlog što želi ići taj što je sve osvojio što se može osvojiti :mrgreen: Pisati će mu uvijek u historiji karijere da je osvojio bundesligu, kup, lp itd, tako da mu je svejedno sada.

Previše se priča o Robertu ovih dana. Vidim da se BvB postavio grubo prema svome igraču. Ako je doista istina da su mu rekli da može ići na kraju sezone onda ne vidim razloga što to ne bi bio Bayern iako ih očigledno boli Gotze. Niko im nije kriv radi klauzule, to im je bila samo opomena.

Ne volim da se sve i svašta dovodi, tj. da dođu 5 nova igrača svi sjajni, onda neko mora ispasti iz prvih 11, a koga izbaciti iz momčadi koja je sve derala pred sobom, što kvariti nešto što tako dobro funkcionira.

Jurgen mi je ostavio posljedice i dan danas, tako da imam fobije od mijenjanja nećega što funkcionira.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 jun 2013, 17:25

Ljudi je li mogu nekog zamolit da promijenimo ovu anketu vise? Imam osjecaj da stoji ovdje vec 2-3 mjeseca... aj pucajte sa prijedlozima, hocemol i mi u vezi pojacanja ili recimo ocekivanja za predstojecu sezonu, ili kako ce se pep provesti na klupi???
Stern des Südens

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 13 jun 2013, 17:35

poz.momci nije me bilo neko vrijeme ,kao sto vidim nothing special se ne dogadja.Uzivajmo jos u fantastcnoj proslosj sezoni.

prpFCB@ ma to je senjor geroslav oso garant na havaje ,pa ce negdje pred pocetak sezone metnuti neku anketu covjek ne moze da dodje sebi od tripla :D 8-)

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 13 jun 2013, 17:55

Neutral je napisao/la:Siguran sam da će Pep dovesti nekoga iz Barce, bio to Abidal ili Thiago ili neko treći. Zaista bi bila šteta da Rafinha ode, znam da je željan igre, u najboljim je godinama no Schalke ima Uchidu i tamo bi se borio za poziciju, uz to je prgav. Možda je razlog što želi ići taj što je sve osvojio što se može osvojiti :mrgreen: Pisati će mu uvijek u historiji karijere da je osvojio bundesligu, kup, lp itd, tako da mu je svejedno sada.

Previše se priča o Robertu ovih dana. Vidim da se BvB postavio grubo prema svome igraču. Ako je doista istina da su mu rekli da može ići na kraju sezone onda ne vidim razloga što to ne bi bio Bayern iako ih očigledno boli Gotze. Niko im nije kriv radi klauzule, to im je bila samo opomena.

Ne volim da se sve i svašta dovodi, tj. da dođu 5 nova igrača svi sjajni, onda neko mora ispasti iz prvih 11, a koga izbaciti iz momčadi koja je sve derala pred sobom, što kvariti nešto što tako dobro funkcionira.

Jurgen mi je ostavio posljedice i dan danas, tako da imam fobije od mijenjanja nećega što funkcionira.
Naravno, ne bih imao ništa protiv dolaska Abidala, ali uz uslov da bude 100% spreman. Iskustvo je na njegovoj strani, i već se zna o kakvom je borcu riječ. Abi je savršen back-up igrač, i bio bi od koristi. Dalje, što se tiče Thiaga: radi se o jako mladom i perspektivnom igraču. Ima predispozicije da postane jedan od boljih veznjaka u Europi, a već je u protekloj sezoni bio uvršten u najboljih XI Primere. Eh, sada dolazimo do zaključka, koliko će zapravo koštati sami igrač? Klauzula je najveći problem, zar ne? Nažalost, brzonogi Rafinha nas napušta. Nije imao neku važnu rolu u Bayernu, ali sam ga lično u kratkom vremenu jako zavolio. Jako borben, i zahvalan igrač a to cijenim. S04 je njegova najvjerovatnije nova destinacija.

Huh, čovječe u potpunosti se slažem glede Lewyja. Velika prašina se digla oko njegovog eventualnog prelaska na AA. Uprava i navijači su se mnogo okomili na samoga igrača, i u takvome okruženju je jako teško raditi. Očekujem njegov transfer već ovo ljeto, ali uprava Dortmunda zbog nekih privatnih razloga otežava samu situaciju. Kako pročitah, BvB je zagrizao za Negreda, stoga se može reći kako polahko i popuštaju oko Lewyja.

Što se tiče novih pojačanja...
Hm, lično sam mišljenja kako se mnogo promjena neće desiti u rosteru. Götze je došao, i to se može nazvati punim pogotkom. Momak će nas očarati svojim partijama u dresu Bayerna. Gomez nažalost odlazi, a već se mnogo spominje Lewat kao alternativa. Ja bih najviše želio ostanak Gomeza, ali vrlo su male šanse za tim. Dalje, očekujem još dolazak solidnog back-up braniča a već se uveliko piše o Abidalu i Vermaelenu. Ko god dođe neće se mnogo naigrati, i imaće rolu u nekim manjim mečevima, il' eventualnom ozljedom glavnog štoperskog tandema. I to bi bilo to, ne? Dakle, očekujem dolazak 3 nova igrača i odlazak 4/5 igrača (Rafinha, Gomez, Tymo, Van Buyten?, Contento?)

Don't worry. Pep zna šta radi. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jun 2013, 18:08

Da, 4 igrača će otići Tymo već u Zenitu, Rafinha najvjerovatnije Schalke, Contento vrh mu je Koln ili Hertha, Gomez Italija ili Engleska. Buyten ostaje, produžio je na još jednu sezonu.

Gotze došao, tako da će doći sigurno još jedan stoper radi povrede Holgera, te napadač da zamjeni Gomeza.

Dajte nam još jednu bombu da nabijamo još više kompleksa :lol:

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 13 jun 2013, 18:42

Želiš bombu?
Eh, upravo pročitah ponudu Viola za Gomezom. 20m + Jovetić. :P
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jun 2013, 19:01

Pričali su jučer o tome, ja ne vjerujem ni sekundu tom transferu :mrgreen:

Jovetić nam nije potreban koliko god on dobar bio. Jedino ako bi igrao špica, te da se ne povrijedi kao što zna.

30 miliona za Gomeza i to je to.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jun 2013, 19:21

evo vam bomba, lulić za 18mil ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jun 2013, 19:29

fedeltafrotta je napisao/la:evo vam bomba, lulić za 18mil ;)
Daleko je Lula od nivoa Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 jun 2013, 19:38

Zao mi Lule da grije klupu.
Lazio se ubio za njega.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 jun 2013, 19:43

BadrHari je napisao/la:
Zao mi Lule da grije klupu.
Lazio se ubio za njega.
Treba Lula igrati sljedecu sezonu citavu da se spremi za prvenstvo . Bolje nek ostane u Laziu nego da grije klupu negdje drugo.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2013, 19:55

Saurman je napisao/la:
Daleko je Lula od nivoa Bayerna.
Više nego daleko.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2013, 21:06

Navodno je Lewa odbio Real, samo Bayern dolazi u obzir.

Dzaba sve ali lojalnost ovog momka bi me molga kupiti iako nema niti jednog jedinog razloga da bude toliko privrzen Bayernu.

Aferim momcino, ako treba cekacemo te jos jednu godinu. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 13 jun 2013, 23:00

Jovetić nam nije potreban koliko god on dobar bio. Jedino ako bi igrao špica, te da se ne povrijedi kao što zna.

30 miliona za Gomeza i to je to.
Lično bih najviše volio ostanak Gomeza, ali vrlo su male šanse za tim.
Navodno je Lewa odbio Real, samo Bayern dolazi u obzir.

Dzaba sve ali lojalnost ovog momka bi me molga kupiti iako nema niti jednog jedinog razloga da bude toliko privrzen Bayernu.

Aferim momcino, ako treba cekacemo te jos jednu godinu. 8-)
Uh, koja institucija od čovjeka!
Nakon ovakvih informacija još više ga želim gledati u dresu Bayerna. Imam osjećaj kako će harati. 8-)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 13 jun 2013, 23:11

Pozdrav,
Lewa izgleda čeka našu ponudu naš il eventualno ponudu Uniteda, ja 100% vjerujem u transfer Lewandovskog ovog prelaznog roka jer je i BvB-u u interesu da zaradi koji eurić od Lewe. Sada samo čekaju koće ponditi više love mi ili UTD.
Lulić u Bayernu ne bi baš volio, možda bi više volio vidjeti Pjanića al tek nakon SP jer to ne bi bilo dobro za našu reprezentaciju da dva ključna igrača dođu u tako jak klub gdje će dobit malu minutažu u prvom periodu.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 13 jun 2013, 23:13

brzitesanj je napisao/la:Pozdrav,
Lewa izgleda čeka našu ponudu naš il eventualno ponudu Uniteda, ja 100% vjerujem u transfer Lewandovskog ovog prelaznog roka jer je i BvB-u u interesu da zaradi koji eurić od Lewe. Sada samo čekaju koće ponditi više love mi ili UTD.
Lulić u Bayernu ne bi baš volio, možda bi više volio vidjeti Pjanića al tek nakon SP jer to ne bi bilo dobro za našu reprezentaciju da dva ključna igrača dođu u tako jak klub gdje će dobit malu minutažu u prvom periodu.
ide lewa sigurno, imamo mi već spremnog napadača, mogli bi se iznenaditi ;)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2013, 23:17

Jel to informacija iz prve ruke :mrgreen: ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 jun 2013, 23:22

Posto Pep dolazi za 15-tak dana siguran sam da tek tada krecu odlasci i dolasci u Bayern,jer negdje sam procitao da se ceka njegova konacna odluka o transferima ;)

Dolazak Gotzea,i najvjerovatnije Lewata je samo uvod u ono sto slijedi, iako su nasi izjavili da ce Pep max zahtijevati 3 igraca mislim da ce se vise trgovati ovog ljeta u Bayernu.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 14 jun 2013, 00:15

citam na nekom portalu BvB i Real dogovorili bili sve oko Levata, 30 milki borusiji u naredne 4 godine, ali je Levat odbio jer zeli samo u Bayern.....

mozda je medijska bomba,ali je svakako zanimljiva vijest
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 jun 2013, 00:27

proFCB je napisao/la:citam na nekom portalu BvB i Real dogovorili bili sve oko Levata, 30 milki borusiji u naredne 4 godine, ali je Levat odbio jer zeli samo u Bayern.....
Objavilo je ovo više medija, a to jeste zanimljivo.
Nisam nešto bio od starta za ovaj transfer, ko što je poznato, a i obrazlagao sam, samo ako Lewat sad izdrži, bude strpljiv i bude ostao pri stavu da stvarno samo hoće u Bayern, onda će i kod mene po tome pobrati određene simpatije. Sad će se pokazati, dal on zaista želi samo u Bayern, ili želi samo napustiti Dortmund, da bi se našao kao u nekom većem klubu. Iako ako sad ne bi došao u naše redove, moglo bi mu se lako desiti da ode s konja na magarca, u neki klub koji i nije veći od BVB-a.
Znamo za slučaj Vidal, kada se njemu vjerovalo da želi samo u Bayern, a on je zapravo pokazao da želi samo napustiti Leverkusen i otići u neki veći klub. E zato me sad zanima hoće li Robert biti istrajan, tu bi dosta pokazao, koliko mu je stalo do Bayerna. A ako bude istrajan, on će već ovog ljeta doći u Bayern. Otpada 99 % opcija da on ostane još jednu sezonu u BVB-u.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.