FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo.ba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo.ba » 15 avg 2010, 01:29

Nije ljubav sad omalozavat igrace koje su nam donijeli titulu kad se ni 3% navijaca nije nadalo...malo skontajte stvari i skontajte da je Travnik morao pobjediti i skontajte da je Nijaz Brkovic otisao iz Zelje i da nece biti vise POSTENOG SUDJENA..tad smo sve pobijedili jer nas niko nije smjeo pokrasti sad je druga prica ti...mesari i drvosjece iz Travnika udaraju toliko da je to nevjerovatno nadam se samo da da sutra nece biti povreda..neki jedva docekali poraz i sad hajmo im **** sve po spisku..neide to tako kaze se nema veze momci druga prilika u Tuzli bice bolje

ARmAn1i
Kontakt:

Post Postao/la ARmAn1i » 15 avg 2010, 01:30

Cuspajz je napisao/la:ma **** poraz gubili smo ba po 20 tekmi na strani pa smo se vracali nasmijani ali me zabolilo sto nas kolju na terenu i sto nam igraci nesmiju preci centar pogotovo bocni ZNACI NESMIJU ,ako kojim slucajem nabije ko prema lazi to je faul i valjanje po 5 min ,cola mali se usrao sarajcic ga pretrcava od 45 godina ,zlatni milan culum za ovakvih tekmi crveni ali sa obrazom izadze ,srce bi mi bilo na mjestu da su usli culum ,kerla i bajro i polomili ih pa 3 crvena poraz siguran sam da bi ispraceni ovacijama kao da smo pobijedili
e to je to.. 8-)
a bas bi volio da vrati culuma malo u ekipu, al tu je neski raskol izmedju njih men se cini, a i culum mi djeluje pravo nezainteresovano.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 15 avg 2010, 01:31

Ma dobro je neko rekao,nemogu ovdje igrati Cola,Visca,Rowa...mali Colic se usrao poslije jednog duela kad mu je varupa uletio odma mu dao do znanja sta i kako ;) jedino se Beslija udarao s njima,ostali nista nisu smjeli ili nisu htjeli...ma opet kontam da smo se udarali kao oni dobili bi 4 crvena,ma nismo mi taj stil,mi smo cool :mrgreen: :mrgreen: ekipa a to nemoze proci u Travniku,Tuzli evo ti sad i Banovica,vjerovatno i Zvornika :roll: ma treba ubaciti haubicu,nek ubije nekog loptom na smrt :lol: :lol: :lol:
1921-2011

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 15 avg 2010, 01:36

Esii TM87 je napisao/la:Ma dobro je neko rekao,nemogu ovdje igrati Cola,Visca,Rowa...mali Colic se usrao poslije jednog duela kad mu je varupa uletio odma mu dao do znanja sta i kako ;) jedino se Beslija udarao s njima,ostali nista nisu smjeli ili nisu htjeli...ma opet kontam da smo se udarali kao oni dobili bi 4 crvena,ma nismo mi taj stil,mi smo cool :mrgreen: :mrgreen: ekipa a to nemoze proci u Travniku,Tuzli evo ti sad i Banovica,vjerovatno i Zvornika :roll: ma treba ubaciti haubicu,nek ubije nekog loptom na smrt :lol: :lol: :lol:
ma jašta radi, treba Bajru haubicu ubaciti s ovim mesarima, ne može se ova naša prcoladija nositi s njima, sad valja u Tuzlu kod mesara.

jel se ko povrijedio danas?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 15 avg 2010, 01:38

vidjel iko gdje je bila lopta kad su izvodili korner prije penala

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 15 avg 2010, 01:41

struja je napisao/la:vidjel iko gdje je bila lopta kad su izvodili korner prije penala
vidi stvarno, lopta pola metra od crte, svašta...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 15 avg 2010, 01:43

Mesic se povrijedio,ali je igrao do kraja..nosio je neku masku na faci ;)
1921-2011

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 01:43

Zeljo.ba je napisao/la:Nije ljubav sad omalozavat igrace koje su nam donijeli titulu kad se ni 3% navijaca nije nadalo...malo skontajte stvari i skontajte da je Travnik morao pobjediti i skontajte da je Nijaz Brkovic otisao iz Zelje i da nece biti vise POSTENOG SUDJENA..tad smo sve pobijedili jer nas niko nije smjeo pokrasti sad je druga prica ti...mesari i drvosjece iz Travnika udaraju toliko da je to nevjerovatno nadam se samo da da sutra nece biti povreda..neki jedva docekali poraz i sad hajmo im **** sve po spisku..neide to tako kaze se nema veze momci druga prilika u Tuzli bice bolje
Eh sumnjam da ce u TZ na oranici biti bolje.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 15 avg 2010, 01:44

muXmania je napisao/la:
struja je napisao/la:vidjel iko gdje je bila lopta kad su izvodili korner prije penala
vidi stvarno, lopta pola metra od crte, svašta...
Ovo samo ima kod nas :roll:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 15 avg 2010, 01:45

ma dobro je bar to da se niko ozbiljnije nije povrijedio s ovim krkanima, ma nisu se mogli ni ozlijediti kad su bježali od njih.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 01:51

slika
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Hamulani
Kontakt:

Post Postao/la Hamulani » 15 avg 2010, 01:52

Lazar opet navlačio, on je meni baš dobar navlačivač...Da nam je jedan napadač.....Da da gol!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 avg 2010, 01:52

Željovac je napisao/la:slika
Hahaha jao jao :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 15 avg 2010, 02:09

Šteta, nad'o sam se bodu, ali jeb.iga. Bez dobrog centarfora je vrlo teško dati go, a kamoli bodove uzeti. Idemo dalje. Nadam se da će Amar iz ovog izvući pouku i kako zna i umije do kraja prelaznog roka dovesti još par pravih igraća. Za ovih nekoliko mjeseci je doš'o samo jedan (Zeba), a možda i još jedan (Čolić). Sve ostalo ni u Travniku ne bi bilo pojačanje.
Nije problem u gubitku bodova već što je Travnik sad proprtio i drugima pokaz'o kako se na vrlo prost način može dobiti Željo. Još ako to Sloboda potvrdi, onda će ova trenutna ekipa (koja igraćki nije ništa jača od pola lige) imati velikih problema pa čak i kući protiv iole kvalitetnijih i organizovanijih ekipa.

Za ovog balavca iz Tz ili okoline što mu stari navija za Želju.
Hajd' popusti nas ba više. Pozdravi starog i recimu da umjesto da je samo dobro je.bo. on se izgleda (s tobom) dobro zaj.ebo. Mada vjerujem da je i on to već skont'o. Stari ne daj se ima i gore, šta bi da ti za Torpedo navija.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 15 avg 2010, 02:14

čamac je napisao/la:Šteta, nad'o sam se bodu, ali jeb.iga. Bez dobrog centarfora je vrlo teško dati go, a kamoli bodove uzeti. Idemo dalje. Nadam se da će Amar iz ovog izvući pouku i kako zna i umije do kraja prelaznog roka dovesti još par pravih igraća. Za ovih nekoliko mjeseci je doš'o samo jedan (Zeba), a možda i još jedan (Čolić). Sve ostalo ni u Travniku ne bi bilo pojačanje.
Nije problem u gubitku bodova već što je Travnik sad proprtio i drugima pokaz'o kako se na vrlo prost način može dobiti Željo. Još ako to Sloboda potvrdi, onda će ova trenutna ekipa (koja igraćki nije ništa jača od pola lige) imati velikih problema pa čak i kući protiv iole kvalitetnijih i organizovanijih ekipa.

Hajd' popusti nas ba više. Pozdravi starog i recimu da umjesto da je samo dobro je.bo. on se izgleda (s tobom) dobro zaj.ebo. Mada vjerujem da je i on to već skont'o. Stari ne daj se ima i gore, šta bi da ti za Torpedo navija.
Navodno su u pregovorima napadači Glođajić i Kranđolozović! Vidjećemo šta će biti od toga! Nadam se najboljem.

Država ŽELJO !!!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 02:17

[quote="čamac"]Šteta, nad'o sam se bodu, ali jeb.iga. Bez dobrog centarfora je vrlo teško dati go, a kamoli bodove uzeti. Idemo dalje. Nadam se da će Amar iz ovog izvući pouku i kako zna i umije do kraja prelaznog roka dovesti još par pravih igraća. Za ovih nekoliko mjeseci je doš'o samo jedan (Zeba), a možda i još jedan (Čolić). Sve ostalo ni u Travniku ne bi bilo pojačanje.

Hajd' popusti nas ba više. Pozdravi starog i recimu da umjesto da je samo dobro je.bo. on se izgleda (s tobom) dobro zaj.ebo. Mada vjerujem da je i on to već skont'o. Stari ne daj se ima i gore, šta bi da ti za Torpedo navija.[/quot

A de ti meni reci sta sam ja reko lose.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 02:32

Zašto je Željezničar najveći BH klub?

- Najviše titula prvaka države i uopšte najviše trofeja
- U svom vlasništvu ima dva najveća evropska uspjeha BH klubova
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 15 avg 2010, 02:35

Pola od ovoga nije tacno, kao npr. najvise euro-nastupa ima Željo tj. 44 i Željeznicar ima najvise poena po vjecnoj listi od uefe, a od 2002 Široki itd..
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 15 avg 2010, 02:35

Željovac je napisao/la:
Zašto je Željezničar najveći BH klub?

- Najviše titula prvaka države i uopšte najviše trofeja
- U svom vlasništvu ima dva najveća evropska uspjeha BH klubova
Kazi, nam ta dva uspjeha Europska poslijeratna naravno kao ligu BiH :mrgreen: :mrgreen:
A , i sto se ex tice neznam ko je imao vise titula ili Sarajevo ili Zeljeznicar i usput Travnik vam je pokazao kako se igra kad se ne kupi utakmica :) :)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 avg 2010, 02:36

1946 je napisao/la:ja ovih manijaka pa kad ste vi bili u krizi 2-3 god niste dobili u gostima,8godina bez europe,na trbinama vam bilo po 1-2k ljudi i sad se nesta uskrucili nakon kupljene titule punite sugavicu koja fakticki ima 2 trbine, zapad-a nemate to su vam kluppe i svecana loza,istok uvjek prazan vejrovatno zbog onog voza gdje *erete godinama kad zagusti a imate onu sumu gore bolje vam je,znaci ostane vam 2 trbine od kojih se istice sjever sad mozete ukucati na google stadion grbavica samo se vidi sjever i teren.. ponavljam lahko je napunit 2 male trbine od kojih pjeva sam dio juga i kurcit se pun stadion.

sad ce neko reci vi nemate svoj stadion igrate na gradskom al mnogi europski velikani poput:bayerna,intera,milana,juvantusa itd igraju na gradskom stadionu.

vase koreografije i pjesme su 0 dovoljno je samo reci:salala zeljeznicar koju pjevat godinama skoro pa cijelo poluvrijeme ako je to pjesma nezz stvarno ili sampionska krece plava pruga haha lol
gledao sam tekmu protiv hapoela a kosevu i primjetio sam da nemate 20-tak bar salova stvarno sramota i ocete da ste neka ozibljna navijacka grupa :|

prosli derbi smo vas razbili u navijanju iako vas je duplo vise bilo nista niste pokazali dovoljna su priznanja mnogih manijaka sa vaseg foruma :mrgreen:

http://img148.imageshack.us/img148/1453 ... 918155.jpg ;)

hamo lave nemoj me ban nisam nista lose mislio :D
kralju, odes malo na net pa pretrazis posjecenost bh stadiona u prosloj godini i sta ces vidjeti?? Grbavica ubjedljivo najposjeceniji stadion, sa 7.500 gledalaca po utakmici, i kakve veze ima koliki je stadion, kad pogledas prosjek posjecenosti, logika?? I fkt nezz sta trabunjas, kupili smo prosle godine titulu, jesmo, a kupit cemo je i ove, jer smo mocni i imamo pare, eto stas sad ti i tvoj mali klub ne mozete meda s kasike....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.