RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 28 avg 2014, 23:59

crnov je napisao/la:Dok je Nermin na funkciji ne sme nitko da vas dira!
Kaze lik iznad Velez sve sam bez politicke pomoci,pa jadan ne bio premijer drzave vas gura kao nitko do sada dovodi vam novac u klub na sve moguce nacine,daj mi navedi jedan jak spozorski ugovor a koji je javan da Velez ima,imate amaterske ugovore sa igracima radi utaje poreza,prosle godine koji su prihodi i rashodi izneseni u javnost da je istina vec bi bili drugoligasi !
Svaka cast da se razumjemo na snalazenju ali reci da sami sebe financirate je glupost,eto Maletic i Vladavic igraju za kikiriki kao i ova nova pojacanja,to prodali Sefku za 2 mil. Eura pa stigli legalni prihodi!
Vidjet cemo za 6 mjeseci kakvo ce stanje biti u klubu ako NN dozivi poraz!
kao prvo ne s.e.r.i, i ne lupaj gluposti, a kao drugo Nikšić je u klubu od 2006. kada je na skupštini izabran u UO kluba i od tad, pa sve do danas pomaže radu kluba, a kao treće od.**** sa teme. :twisted:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 avg 2014, 23:59

Bekić je svašta u stanju izvalit ali da Velež zavisi od jednog čovjeka.. :roll:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 29 avg 2014, 00:01

Uživam u njihovim dolascima na našu temu i kompleksima koji izbijaju iz dana u dan :urnebes: :urnebes: samo nastavite jadnici jadni a mi cemo vas ubrzo namlatit i na terenu da pojacamo taj komplex na jos veci nivo. A jadnika oca mi . Nas zaboli qurac za njih a oni se satraše. Jadnici :urnebes: :urnebes: :rol:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 avg 2014, 00:03

vm22 je napisao/la:Bekić je svašta u stanju izvalit ali da Velež zavisi od jednog čovjeka.. :roll:
Bekić mnogo toga ne zna, nego lupa k'o maksim o diviziji, i nada se da ćemo ispasti, to može samo da sanja, vratićemo mi njima ono što smo ih spasili ispadanja 2001. kad tad, bliži se taj dan, a kada dođe onda će biti :wave:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 avg 2014, 00:05

AlemC85 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Bekić je svašta u stanju izvalit ali da Velež zavisi od jednog čovjeka.. :roll:
Bekić mnogo toga ne zna, nego lupa k'o maksim o diviziji, i nada se da ćemo ispasti, to može samo da sanja, vratićemo mi njima ono što smo ih spasili ispadanja 2001. kad tad, bliži se taj dan, a kada dođe onda će biti :wave:
Da ih bar nismo spasili vjerovatno bi se ugasili.
Tako bude sa svim umjetnim klubovima...
Ima dosta primjera u našoj državi.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 avg 2014, 00:07

vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Da ih bar nismo spasili vjerovatno bi se ugasili.
Tako bude sa svim umjetnim klubovima...
Ima dosta primjera u našoj državi.
što se mene tiče nek se ugase, ionako su prvaci šugave zemlje, kako dotični vole reći... :thumbdown:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 29 avg 2014, 00:11

Neka ih koga cemo guzit kao svih 20 godina njihovog postojanja :njanjanja:
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 avg 2014, 00:12

gledao sam nedavno intervju Nikšić, gdje ovaj kaže da je ovaj saradnja s Turcima tek početak, i da se još toga sprema, samo se to drži u strogoj tajnosti, normalno. A da klub zavisi samo od njega je glupost, jer je i sam Nikšić rekao da klubu pomaže bogami širok krug ljudi, te prijatelji kluba, plus sponzori. Toliko o tome.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 29 avg 2014, 00:17

RezervniGolman je napisao/la:Neka ih koga cemo guzit kao svih 20 godina njihovog postojanja :njanjanja:
Kako mislis guz...pa evo da postoji Zrinjski 20ak godina kao sto ti navodis ,kako ste vi nekoga guz... ako je taj isti klub bolji u medjusobnim omjerima i ako je taj isti klub bio prvak cak tri puta dok je tvoj jedno vrojeme slavio povratak u najvisi rang?!
Nekakav zanimljiv taj tvoj se.x!
:mrgreen:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 avg 2014, 00:20

crnov je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Neka ih koga cemo guzit kao svih 20 godina njihovog postojanja :njanjanja:
Kako mislis guz...pa evo da postoji Zrinjski 20ak godina kao sto ti navodis ,kako ste vi nekoga guz... ako je taj isti klub bolji u medjusobnim omjerima i ako je taj isti klub bio prvak cak tri puta dok je tvoj jedno vrojeme slavio povratak u najvisi rang?!
spasila vas je politika, koja polako nestaje iz Mostara pod pritiskom EU, vidjet ćemo uskoro čija mater crnu vunu prede, samo polahko. :shhh:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 29 avg 2014, 00:23

crnov je napisao/la:
Od prvenstava i pobjeda od 4:1 3:0 guzenja u kupu itd itd dok nama taj klubic nikad nije dao vise od 2 gola. Omjer je tu negdje u prvenstvu ali kad nadodamo kup jašta vas nego guzimo. Eto srest cemo se ubrzo da ga opet umočimo
KLUB SVIH NAS.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 29 avg 2014, 00:28

Politika nas? premijer vas coek! :o

Normalno da ima svakako politike ali da ce preko noci nestati svi,ama bas svi koji disu i rade za jedan klub to je lalo teze ocekivati,nama npr.politika puno vise odmaze jer imas u upravama politicare koji imaju svoje menadzere i svoje igrace i koji uzimaju pinku a tu su jer ih je poglavar iz politike postavio,nas je cak Brana htio napustiti radi petljanja u takve stvari i takvih klosara od politicara,menadzera i ostale bagre!
Politike sam se i Nermina dotakao jer to nije rijesenje za buducnost,kako nama adeze tako i vama vasi,evo sto smo od grada svi skupa dobili za sport,novca za legalan prikaz nema ali zato lova u mutnom plovi a do kada ce Bog samo zna!
Pozdrav rodjeni!

PS: REZERVNI potpiso bi ovo tvoje ovakvo guz... i iducih 20ak godina :thumbup: !
Prvi u gradu,logicno!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 avg 2014, 00:29

nego pustite ovu dječicu, koja su rođena nakon 1995., imamo mi svog starca, 92 ljeta, i naravno da abd mlatnemo Olimpic u subotu, i da se iskupe za lošu igru u Zenici.

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 29 avg 2014, 00:31

AlemC85 je napisao/la:nego pustite ovu dječicu, koja su rođena nakon 1995., imamo mi svog starca, 92 ljeta, i naravno da abd mlatnemo Olimpic u subotu, i da se iskupe za lošu igru u Zenici.
Hoce Mirza doci u onome svom kanarinac kabrioletu opet ili ga je :lol: prodao?
Prvi u gradu,logicno!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 avg 2014, 00:42

AlemC85 je napisao/la:nego pustite ovu dječicu, koja su rođena nakon 1995., imamo mi svog starca, 92 ljeta, i naravno da abd mlatnemo Olimpic u subotu, i da se iskupe za lošu igru u Zenici.
Bas mi je drago da ce nam se tema vratiti u normalni kolosjek.Igra nam bola Velez za 2 dana jako bitnu utakmicu.A ako pobjedimo,a ja vjerujem da hocemo ostajemo u gornjem dijelu tabele i dolazi pauza u prvenstvu koja bi nam mogla dobro posluziti.Dvije sedmice vremena za dodatno uigravanje i ispravljanje uocenih gresaka.Ali definitivno MORAMO dobiti Olimpica,a oni su nezgodni kad gostuju.Vjerujem da ce Feja naci recept za njihovu igru,on ih dobro poznaje.Vraca se i Maleta,neznam sta je sa Merzicem valjao bi sad kad nemamo Nikolica.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 29 avg 2014, 01:05

rodjenisa je napisao/la:RAja moja draga nema potrebe ni za kakvim tenzijama.Naravno da svi imamo svoje misljenje oko naseg Veleza,i dobra je stvar su razlicita.Ali evo realno recite zar nismo samo 1 bod u deficitu u odnosu na odigrane utakmice.Kako rece @tepsija MVO -2 i Sarajevo +1. Voljeli bi svi da je to malo vise ali moramo vjerovati da ce biti bolje.Pa odkud mi obraz napasti trenera koji je napravio uspjesan niz,koji nam je nakon toliko godina vratio pobjednicki mentalitet uopste a pogotovo sagostovanja.Malo vise objektivnosti i strpljenja nam ne bi skodilo.
Idemo u Subotu mi navijaci izvojevati jednu pobjedu.Doci na nas stadion i podrzati Rodjene u pokusaju da ostvare pobjedu koja bi nas ostavila u vrhu.Puno bi im to znacilo :salut:
Celik -2...koliko god mi govorili dobro smo igrali, nije bilo srece...mi smo izgubili 2 boda a ne dobili 1 to je ocigledno....

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 29 avg 2014, 01:07

crnov je napisao/la:Politika nas? premijer vas coek! :o

Normalno da ima svakako politike ali da ce preko noci nestati svi,ama bas svi koji disu i rade za jedan klub to je lalo teze ocekivati,nama npr.politika puno vise odmaze jer imas u upravama politicare koji imaju svoje menadzere i svoje igrace i koji uzimaju pinku a tu su jer ih je poglavar iz politike postavio,nas je cak Brana htio napustiti radi petljanja u takve stvari i takvih klosara od politicara,menadzera i ostale bagre!
Politike sam se i Nermina dotakao jer to nije rijesenje za buducnost,kako nama adeze tako i vama vasi,evo sto smo od grada svi skupa dobili za sport,novca za legalan prikaz nema ali zato lova u mutnom plovi a do kada ce Bog samo zna!
Pozdrav rodjeni!

PS: REZERVNI potpiso bi ovo tvoje ovakvo guz... i iducih 20ak godina :thumbup: !
Prvi u drzavi, DRUGI u gradu :!:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 29 avg 2014, 01:13

pravnik1981 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:RAja moja draga nema potrebe ni za kakvim tenzijama.Naravno da svi imamo svoje misljenje oko naseg Veleza,i dobra je stvar su razlicita.Ali evo realno recite zar nismo samo 1 bod u deficitu u odnosu na odigrane utakmice.Kako rece @tepsija MVO -2 i Sarajevo +1. Voljeli bi svi da je to malo vise ali moramo vjerovati da ce biti bolje.Pa odkud mi obraz napasti trenera koji je napravio uspjesan niz,koji nam je nakon toliko godina vratio pobjednicki mentalitet uopste a pogotovo sagostovanja.Malo vise objektivnosti i strpljenja nam ne bi skodilo.
Idemo u Subotu mi navijaci izvojevati jednu pobjedu.Doci na nas stadion i podrzati Rodjene u pokusaju da ostvare pobjedu koja bi nas ostavila u vrhu.Puno bi im to znacilo :salut:
Celik -2...koliko god mi govorili dobro smo igrali, nije bilo srece...mi smo izgubili 2 boda a ne dobili 1 to je ocigledno....
Eh sad za Celik neznam,nisam siguran.Iskreno i ja sam ocekivao pobjedu ali nakon svih desavanja na terenu bod je mjera.Ja sam juce pisao da smo mi tamo dozivjeli sudijsku kradju i naveo 3 situacije,i ostajem na tom stajalistu.Istina je da smo gore i podbacili ali i takvi bi ih juce dobili da je bilo bolje sudjenje.Zao mi je tih bodova ali vjerujem da cemo uspjeti u narednom periodu otkinuti i nesto neplanirano ili mozda da ce se slicne stvari dogoditi i nasim rivalima.Kad sam reko slicne stvari,mislio sam na prosipanje unaprijed upisanih bodova a ne neke kradje.To stvarno nikome ne zelim bas ka ni nama.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 29 avg 2014, 01:23

Sa Olimpikom ce biti otvorena tekma, neka bude, neka pobijedi bolji, vraca se Maleta. :opaopa:
Eo ekipe za tri boda, ako Feja hoce nek prekopira. ;)
Dragojevic
Odbrana:
Maleta(Barisic) desno, Peja "levo" ;)
Skaha i Asim
Veza:
Ispred odbrane Zolj( da cuva ledja ofanzivnijoj sredini)
Blagoje i Janko ispred Zolja
Desno Hebibovic(Maleta ako ce Feja Anija hladit malo)
"Levo" Haurdic il Hebibovic ili Vlada Barisic igra( nadam se da je Feja pricao sa Haurdom i Anijem)
Napad:
Pop(Mace/Mirza)

Moje licno misljenje je da bi trebalo neke hladit, Haurdic/Pop pa i Ani ako bude igrao kao protiv Celika, dati priku drugima.... Mace npr nema jos ni minute ove sezone...zasto mu nedati priliku kad ocigledno naprijed neide????

Forza Velez!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 29 avg 2014, 01:33

Kadet91 je napisao/la:Sa Olimpikom ce biti otvorena tekma, neka bude, neka pobijedi bolji, vraca se Maleta. :opaopa:
Eo ekipe za tri boda, ako Feja hoce nek prekopira. ;)
Dragojevic
Odbrana:
Maleta(Barisic) desno, Peja "levo" ;)
Skaha i Asim
Veza:
Ispred odbrane Zolj( da cuva ledja ofanzivnijoj sredini)
Blagoje i Janko ispred Zolja
Desno Hebibovic(Maleta ako ce Feja Anija hladit malo)
"Levo" Haurdic il Hebibovic ili Vlada Barisic igra( nadam se da je Feja pricao sa Haurdom i Anijem)
Napad:
Pop(Mace/Mirza)

Moje licno misljenje je da bi trebalo neke hladit, Haurdic/Pop pa i Ani ako bude igrao kao protiv Celika, dati priku drugima.... Mace npr nema jos ni minute ove sezone...zasto mu nedati priliku kad ocigledno naprijed neide????

Forza Velez!!
100% upravu, pa Feja, vidiš da Pop ne zna, daj šansu Maceu ili Mirzi, barem ćemo znati ko je od njih bolje rješenje.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.