Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 02 jan 2013, 23:37

M'Villa ako je za tu cijenu onda super. I na mjestu gdje treba, i to što prija !!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 02 jan 2013, 23:43

GunnerS je napisao/la:M'Villa ako je za tu cijenu onda super. I na mjestu gdje treba, i to što prija !!!
Ja imam neki feeling da bi on mogao sletit i to što prije.....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 02 jan 2013, 23:44

Orion87 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:M'Villa ako je za tu cijenu onda super. I na mjestu gdje treba, i to što prija !!!
Ja imam neki feeling da bi on mogao sletit i to što prije.....
Jbte feeling,ja mislio ti imas pouzdane informacije :lol: :P

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 jan 2013, 23:46

Isti "filing" imam ja za titulu svake godine :P

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 02 jan 2013, 23:49

Pa ne znam bas, trenutni M'vila je rizik ogromni. Trenutno je u 'najgorem sastavu godine' u francuskoj, plus izbacivanje iz repke i privatni problemi. Nije vise omiljen u klubu. Sto se tice cijene ona jeste pala, skoro pa duplo od proslogodisnje sume koje su trazili za njega. Mogao bi se uzeti za nekih 10ak + mil. Wenger je vec jednom rekao Ne, ali izgleda sada opet predomisljanja zbog drasticnog pada cijene. To ostaje da se vidi.

A sto se tice izvora, Metro je o tome pisao nedavno. Evo i link.
http://metro.co.uk/2012/12/28/arsenal-r ... y-3330711/" onclick="window.open(this.href);return false;
Victoria Concordia Crescit.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 02 jan 2013, 23:54

‘I can confirm the name of Djourou,’ Hannover president Martin Kind told German newspaper Bild. ‘He is on our list. There have been talks.’ (metro prenio)

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 03 jan 2013, 10:06

Highbury rođak, znaš kako si me obradov'o. Neću danas skidat' osmijeh s lica. :mrgreen:

Slagat' ću da mi nije žao što Đuro odlazi, al' mi dobivamo koju hiljadarku u wage budgetu, a i on će imat' veću minutažu u Hannoveru. ;)

Kako divan početak godine. Odlazi Skilaći, govori se o M'Vili, Mbiwi, Zahi.. Sve bolji od boljeg. 8-) Osim M'Vile možda, zbog njegove forme trenutno, ali vjerujem da će ga Vođa vratit' na pravi put. :mrgreen:
GunnerS je napisao/la:Opet Wenger polovnjake hoče da dovodi. Nadam se da ovaj SS.ba nastavlja kao i do sada sa žutom štampom pa nekad pogode a da to "pogađanje" neće bit baš na nama. :?
GunnerS rođak, dobro nam došao nazad, nisi odavn'o pisao, sad te češće očekujemo ovdje. :P

Kad je ba zadnji put ss.ba ub'o i to još sa Arsenalom? Ne vjeruj ti ovom ba, pa po njima je pola reprezentacije trebalo potpisat' za Arsenal. Spahić, Ibišević jedno vrijeme, Džeko, Pjanić, u novije vrijeme i Lulić... A ništa od toga. Tako da, ne obaziri se puno na to. ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jan 2013, 10:13

Hvala jarane. Ma nisam ja imao nešto vremena pisati al nekad ovako pročitam vaše komentare.

Evo "Đuro" odlazi, iskreno drago mi je zbog njega što će napokon igrati a ne ulaziti s klupe. Dobar je on momak, nikad se nije bunio a uvjek je bio zamjena.

Nadam se da će neko normalan doći i da neće više ti "polovnjaci" dolazit. Udure je što se mladi tim pojačava al dajte u prvi tim da se, ako se, dovodi onda nek se dovodi oni koji valjaju.

ss.ba je odavno meni pao u očima, forum je daleko bolji od same stranice. A stranica uspjeva samo zato što neko financijski dobro je gura, nažalost žute novine izgleda uspjevaju sve više i više.

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 03 jan 2013, 10:28

U pravu si totalno, na početku je sve bilo super, a sad su napravili sebi ime, i imaju dosta pregleda, samim time i dosta novca od reklama i to je to. A forum je super, ja sam od augusta ovdje, i ima se svašta pročitat i kvalitetnih postova Arnela, redsa, Devila, Magica, do zayebancija Nedimka, ljubavnih savjeta dr. šećera itd. :)

Da ne oftopičarim više. :mrgreen:

Ova tri imena, M'Vila, Mbiwa, i Zaha su odlični igrači. Dobro Zaha je još mlad, ali ima potencijala. Dovođenjem Yanna bismo riješili taj problem DMFa, koliko-toliko.

--------------M'Vila-----------------
---------Jack--------Mikel---------
Santi-----------------------Podolski

Mislim da bi ovako najbolje bilo. Al' opet sve je na Vođi, njegova je zadnja. :mrgreen:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 jan 2013, 10:51

Sada već bivši napadač Rayo Vallecana Leo Baptistao potpisao je za Atletico Madrid. To će možda biti zamjena za Adriana Lopeza.

Citam na jednoj stranici :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 jan 2013, 10:56

Ja ne znam kakav je taj Adriano, valjal' šta ?!

M'Villa je stvoren ba za nas, vjeruj mi. Hem Francuz, hem se može jeftino dovest, hem ima potencijala za kasnije se dobro prodat :D

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 jan 2013, 11:05

GunnerS je napisao/la:Ja ne znam kakav je taj Adriano, valjal' šta ?!

M'Villa je stvoren ba za nas, vjeruj mi. Hem Francuz, hem se može jeftino dovest, hem ima potencijala za kasnije se dobro prodat :D
Mislim da bi pasao, brz je, namazan, jednostavno fox in the box.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 03 jan 2013, 11:38

Arsene Wenger na jutrošnjoj press konferenciji za novinare potvrdio je pisanja medija kako su Johan Djourou i Sebastien Squillaci blizu odlaska iz Arsenala.
mashallah

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 03 jan 2013, 13:42

GunnerS je napisao/la:Ja ne znam kakav je taj Adriano, valjal' šta ?!

Adrian je odlican igrac, Wenger je vidio u njemu veliki potencijal. Njega su pratili skauti koji su 'otkrili' Piresa i Reyesa. Cak je on bio primarna meta za napadaca jos pri pocetku sezone, prije Girouda, ali posto je tek tada dosao u Atletico, nisu ga pustali a i klauza je bila veca. On je u prvoj sezoni dao 19 golova u svim takmicenjima sa ne bas tipicne napadacke pozicije, jos nemojmo zanemariti da je Falcao bio tu. Ove sezone i nije bas igrao puno, vecinom je ulazio sa klupe, pa je to i razlog koji Wenger zeli da maximalno iskoristi.
Sto se tice njegovog stila igre, tehnicki potkovan spanac, uz veoma dobru brzinu i zavrsetak. Jako dobro citanje igre i ubacivanje u sesnaesterac. U nekim trenutcima podsjeca na Villu, sto i ima barem malo istine u onome "novi David Villa". Sve u svemu dostojan igrac za Arsenala koji samo moze dodatno napredovati.
Victoria Concordia Crescit.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 jan 2013, 14:25

Ne vjerujem da bi napadac koji grije klupu u Atletico Madridu bio pojacanje za nas.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 jan 2013, 14:26

BigBigBang je napisao/la:Ne vjerujem da bi napadac koji grije klupu u Atletico Madridu bio pojacanje za nas.
Mnogi su tako mislili i za Henryja. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 jan 2013, 14:33

Hebiga Juventus je tada bio sila, tesko je bilo za mladog igraca. Ma nek oni njega dovedu ako vodja misli da od njega moze biti nesto i ja vjerujem, mada ako walnut potpise igrace napadaca tako da ne znam sta ce Adrian tu, previse napadaca, a Wenger igra samo sa jednim.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 03 jan 2013, 14:35

Sébastien Squillaci i Johan Djourou prema svemu sudeći mogli bi postati prvi igrači koji napuštaju Arsenal u januarskom prelaznom roku.

Squillaci je u nedavnim intervjuima za medije u Francuskoj izjavio izjavio da sasvim sigurno napušta Arsenal,pitanje je hoće li to biti već kroz nekoliko dana ili će se na njegov odlazak morati sačekati do ljeta.

“Vjerojatno ću napustiti Arsenal u siječnju, možda to bude i u julu. Marseille, Monaco, Nice, Bastia i Ajaccio su klubovi s kojima sam trenutno u pregovorima. Imam 32 godine. Siguran sam kako imam još 2 ili 3 sezone vrhunskog fudbala ispred sebe,” rekao je Squillaci.

O odlasku još jednog stopera Arsenala špekulira se već mjesecima. Johana Djouroua čvrsto se dovodi u vezu s njemačkim Hannoverom. Tamošnji mediji tvrde kako Djourou u Hannover odlazi na posudbu s mogučnošću trajnog otkupa ugovora
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 03 jan 2013, 14:45

Adrian bi sasvim solidno legao,pošto Walnut ako produži će se rotirati sa Giroudom u vrhu napada,a Adrian i Chambo da se rotiraju na desnom krilu,mislim da bi dobili dobru svježinu i širinu po krilu...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 jan 2013, 16:43

slika

Izgleda da je Zaha naš.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.