FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KARL HAJNC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KARL HAJNC » 14 avg 2010, 23:56

Znači,lažov.Drugačije se nisam ni nadao od tebe.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 avg 2010, 00:00

KARL HAJNC, decko odmori malo 65% postova ti je na temi o Želji, nisi dobar nikako idi malo promjeni temu, popusti raju ovdje jer si dosad,
Imaš temu o svom klubu pa tamo piši do mile volje.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 15 avg 2010, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 15 avg 2010, 00:01

KARL HAJNC je napisao/la:Znači,lažov.Drugačije se nisam ni nadao od tebe.
imas pp rumenige ;) da se ovdje ne tovaris
1921-2011

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 15 avg 2010, 00:01

Željovac je napisao/la:Željezničar nije uspio ni sa igračem više doći do preokreta u susretu sa Travnikom u prekrasnom ambijentu na uljepšanoj Piroti.Imao je BiH šampion sve uslove da pokaže svoje znanje:sudiju koji je u potpunosti primjenjivao pravila nogometne igre , hiljadu navijača koji su svih 90 minuta navijali iz sveg glasa , igrača više cijelo drugo poluvrijeme ...Ali , nije imao srce i želju domaćih igrača!
:?:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 15 avg 2010, 00:02

Tebe nisam ništa pitao,internet huligan

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 15 avg 2010, 00:28

Esii TM87 je napisao/la:fakat je bila odlicana cifra TM blizu milje ;) ,da smo navijali cijelu tekmu kao zadnjih 15-20 min dobili bi sigurno,jer se vidjelo kako smo ih bili stisli,ali....ma ne postavljamo standarde :mrgreen:
P.S a Brega je bio najjaci :mrgreen:
Ovo blizu milje...hahaha...decko de se malo uozbilji, ovdje nema ni 500 :) toliko o vasoj objektivnosti, ovako lupate i na grbavici kada je posjeta u pitanju ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 avg 2010, 00:31

Gigant je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:fakat je bila odlicana cifra TM blizu milje ;) ,da smo navijali cijelu tekmu kao zadnjih 15-20 min dobili bi sigurno,jer se vidjelo kako smo ih bili stisli,ali....ma ne postavljamo standarde :mrgreen:
P.S a Brega je bio najjaci :mrgreen:
Ovo blizu milje...hahaha...decko de se malo uozbilji, ovdje nema ni 500 :) toliko o vasoj objektivnosti, ovako lupate i na grbavici kada je posjeta u pitanju ;)
reci nam ovjektivni koliko je vas bilo u kopu sad

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 15 avg 2010, 00:36

Joj Brega je najjaci lik... :mrgreen: :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 15 avg 2010, 00:41

Ma stipu ih sindibade,njih je ovoliki bilo u lukavici oni kazu 1000-1500 nas bolan ode u Tr. koliki vas u rs,ali dobro..
P.S znas li sta bi reko Dr Arlsa :?: pa umrite od muke :mrgreen:
1921-2011

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 avg 2010, 00:44

Gledao sam utakmicu, i sve je to ok sto se vi zalite na sudjenje, na igru Travnika, ali ekipa koja je PRVAK i koja zeli ponovo biti prvak igra citavo drugo pol. sa igracem vise i ne dadne nijedan gol, pa jedva da su imali koju pravu sansu..to vise nema veze ni sa igrom Travnika, ni sa sudjenjem..Ekipa koja ima takve ambicije mora iskoristiti brojacnu prednost koju su imali citavo poluvrijeme, ali eto Zeljo juce nije i to je u najmanju ruku cudno s obzirom na ambicije... :?

U ovom trenutku Zeljo uz Siroki i Zrinjski radi najbolje u BiH fudbalu i koraca velikim stopama ka odvajanju od ostalih ekipa u igrackoj kvaliteti, financijama, strukturi i sta ti ja znam cemu i naravno da bi to svi u BiH trebali podrzavati koji imalo vole bh. fudbal ali juce je moglo i moralo puno puno bolje..

Manijaci kapa dole za navijanje ;)

Pozz :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 15 avg 2010, 00:45

Shogun je napisao/la:

Pa najavio si odlazak. :mrgreen:

Sa foruma.
Ti si meni stvarno legenda :lol:

Drago mi je. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 avg 2010, 00:46

ovo je negdje oko 700-750 ljudi, tako da maleni poklopi se usima, kolko je vas bilo na domacoj?? Prva tekma u sezoni, nakon ogromne euforije i promjene uprave nije vas bilo ni 5 000, idi cesljaj jeza, ili kupaj ribice...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 15 avg 2010, 00:46

Neki nisu ni mogli uci, pa vi vidite koliko nas je bilo ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 15 avg 2010, 00:46

igra jako slaba morali smo ih razbiti u 2 poluvremenu,al idemo dalju glavu gore
Orgijanje na PIroti NEPROCJENJIVO !!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 15 avg 2010, 00:49

Amar Dzeko je napisao/la:Gledao sam utakmicu, i sve je to ok sto se vi zalite na sudjenje, na igru Travnika, ali ekipa koja je PRVAK i koja zeli ponovo biti prvak igra citavo drugo pol. sa igracem vise i ne dadne nijedan gol, pa jedva da su imali koju pravu sansu..to vise nema veze ni sa igrom Travnika, ni sa sudjenjem..Ekipa koja ima takve ambicije mora iskoristiti brojacnu prednost koju su imali citavo poluvrijeme, ali eto Zeljo juce nije i to je u najmanju ruku cudno s obzirom na ambicije... :?

U ovom trenutku Zeljo uz Siroki i Zrinjski radi najbolje u BiH fudbalu i koraca velikim stopama ka odvajanju od ostalih ekipa u igrackoj kvaliteti, financijama, strukturi i sta ti ja znam cemu i naravno da bi to svi u BiH trebali podrzavati koji imalo vole bh. fudbal ali juce je moglo i moralo puno puno bolje..

Manijaci kapa dole za navijanje ;)

Pozz :D
Kada ti sudija ne dozvoli centra da pređeš jer ti svaki put svira faul u napadu, gola ne možeš dati da si ne znam ti koliko kvalitetnija ekipa.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 avg 2010, 00:54

Neki su se ovdje nafurali na pricu o sega-mega Želji kojem niko ne moze preci centra. pa otprilike kokodacu kad god rezultat nije u skladu sa njihovim megalomanskim ocekivanjima... niko nece da prihvati realnost, a ona je ta da iz PL BiH ne moze izaci tim koji ce sutra dobiti Barcelonu, ali ni mnogo slabije timove od Barcelone, kakav je recimo Hapoel... ocekivanja prosjecnog BH gradjanina su ogromna naspram mogucnosti drzave u svakom segmentu, pa ocito ni Želju nije zaobisao taj sega-mega sindrom... i jos nesto, vi volite trofeje, a ne Želju :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 avg 2010, 01:02

Isnar je napisao/la:Neki su se ovdje nafurali na pricu o sega-mega Želji kojem niko ne moze preci centra. pa otprilike kokodacu kad god rezultat nije u skladu sa njihovim megalomanskim ocekivanjima... niko nece da prihvati realnost, a ona je ta da iz PL BiH ne moze izaci tim koji ce sutra dobiti Barcelonu, ali ni mnogo slabije timove od Barcelone, kakav je recimo Hapoel... ocekivanja prosjecnog BH gradjanina su ogromna naspram mogucnosti drzave u svakom segmentu, pa ocito ni Želju nije zaobisao taj sega-mega sindrom... i jos nesto, vi volite trofeje, a ne Želju :!:
Svaka cast gospodine,klub je bitan bez obzira na rezultat.Bogami koda su vanzemaljci pa ne smiju izgubiti pa se odmah pocne pljuvati po njima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bhmagazin
Kontakt:

Post Postao/la bhmagazin » 15 avg 2010, 01:05

GOLOVE IZ TRAVNIKA MOZETE VIDJETI NA SLJEDECEM LINKU: http://bhmagazin.com/sport/3414-video-t ... r-21-.html

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 15 avg 2010, 01:21

hvala na golovima ;) danas mi se ucinilo da je Mesicu pobjegao onaj za prvi go,sad vidjeh da je ipak Bogi krivac, za prvi,a i penal je on napravio,njega pogodila u ruku :( ...nije Colu kao sto je bilo govora
1921-2011

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 15 avg 2010, 01:22

ma **** poraz gubili smo ba po 20 tekmi na strani pa smo se vracali nasmijani ali me zabolilo sto nas kolju na terenu i sto nam igraci nesmiju preci centar pogotovo bocni ZNACI NESMIJU ,ako kojim slucajem nabije ko prema lazi to je faul i valjanje po 5 min ,cola mali se usrao sarajcic ga pretrcava od 45 godina ,zlatni milan culum za ovakvih tekmi crveni ali sa obrazom izadze ,srce bi mi bilo na mjestu da su usli culum ,kerla i bajro i polomili ih pa 3 crvena poraz siguran sam da bi ispraceni ovacijama kao da smo pobijedili

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, avalPacidoroP i 45 gostiju.