Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

MosaaRajvosa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MosaaRajvosa » 10 feb 2016, 15:32

Što nedate Bilbiji a se vrati?
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2016, 15:36

Vas je pobjeda protiv Mladosti vratila u zivot. Prva utakmica vam je jako vazna sto rezultatski sto za samopouzdanje, cekate trenutnog lidera i sigurno je da nece biti lako igrati protiv njih ali iskusnu ste ekipicu sklopili, ima nade za opstanak sigurno samo sto sumnjam da cete ciljati na nesto vise u kupu a realno nemate ni dovoljno jaku ekipu da budete konkurentni i u kupu i u ligi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 10 feb 2016, 15:39

PiromanBL je napisao/la:@amazon, ja pricam sta ljudi najavljuju, a kad smo vec u cetvrtfinalu, sto da ne nastavimo? Kao i ovoj dvojici strumpfeta, porucicu ti da slobodno nastavis da sanjas, ali da imas na umu da je stvarnost drugacija.
Ma nema govora ne može niko reći da Borac nije velik klub, ali teško da mogu ic na trofej, bitno je izborit opstanak i vjerujem da će svu snagu usmijerit prema ostanku i ligi, a ne kupu... Mogli bi ici dalje ako dobijete Radnički, ali teško nešto više od opstanka ove godine, a sljedeće ćemo vidjet :D
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 10 feb 2016, 15:41

Pa sta bude-bude. Na igracima je da igraju, da se bore, a bar nisu oni klocevi od jesenas, ima. I nase djece, bice nesto. Sloboda jeste tezak protivnik ali ne vidim zasto ne bi uzeli makar bod iako mozemo i do cijelog plijena.
Zadnja izmjena: PiromanBL, dana/u 10 feb 2016, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2016, 15:43

Ja bi volio da Slavija ostane u ligi, bas blizu gostovanje :D

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 10 feb 2016, 15:43

TzXHc je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:@amazon, ja pricam sta ljudi najavljuju, a kad smo vec u cetvrtfinalu, sto da ne nastavimo? Kao i ovoj dvojici strumpfeta, porucicu ti da slobodno nastavis da sanjas, ali da imas na umu da je stvarnost drugacija.
Ma nema govora ne može niko reći da Borac nije velik klub, ali teško da mogu ic na trofej, bitno je izborit opstanak i vjerujem da će svu snagu usmijerit prema ostanku i ligi, a ne kupu... Mogli bi ici dalje ako dobijete Radnički, ali teško nešto više od opstanka ove godine, a sljedeće ćemo vidjet :D
Pa u kupu je sve moguce. A sljedece godine, to je sasvim druga prica, ako se ovako nastavi, Jevropa nam ne gine :D
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 feb 2016, 15:45

Jos 19. dana, nikad da prođe. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 feb 2016, 15:47

PiromanBL je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:Ima li neka lista o dugovima naših klubova?
Nema zvanicna ali mozes nesto blizu skontati kao npr.

Velez 500.000 +
Sloboda 4.000.000 +
Celik 9.000.000 +
Borac 11.000.000 +
Zeljeznicar 4.000.000 +

Otprilike tako nesto..
Ma kakac bolan, 15 milki ako ne i vise, rekli ljudi iz uprave, a moguce da su i umanjili cifru da ne bi narod dobio srcku jer jos nije tacno utvrdjeno. A za Velez mi tacno ne ide u glavu, pa oni su u debelom plusu, cuj pola miliona. 30 puta manje od nas, a mi se jos radujemo pojacanjima, euforija, pricamo o opstanku, sljedece godine se najavljuje borba za titulu a ove ciljamo na kup :crazy:
Dugovanja prema drzavi odnose se na takozvane direktne poreze(porezi na platu,doprinosi...). Ove obaveze se uplacuju entitetskim poreznim upravama i imate podatke o dugovanjima na njihovim stranicama.
Strucnjak pod imenom MortemHz se malo zajebao kad su Zeljine obaveze u pitanju.
Zeljo je u ovom momentu duzan drzavi nesta malo preko 900 000 km. Ovo je ostatak od iznosa na koji je potpisan reprogram: 1 209 000 km.
Osim ovih 900 000 km,Zeljo ima jos neutvrdjeni iznos duga a za koji je u toku zalbeni postupak. Zapisnik porezne je na 2 200 000 km,ulozena je zalba i prema sadasnjim saznanjima taj dug ce u konacnici biti 1 500 000 km. Za ovaj dug,kad pstane konacan,klub ima spremna tri rijesenja:
-prvo,da dug plati jednokratno ukoliko sa poreznom postigne dogovor o bonusu(za sta ima zakonska mogucnost).Taj bonus bi mogao biti 40%,sto znaci da bi se ukupan dug sanirao jednokratnom uplatom od 800 000 km.
-drugo,da se ovaj iznos od 1 500 000 km pridoda postojecem reprogramu i vraca po istom.
-trece,da se i preostali iznos iz reprograma i novi dug plate jednokratno uz bonuse od strane porezne.
Suficitom koji je klub ostvario u 2015.g(cca 2 000 000 km) i koji nije dio budzeta za 2016.g kompletan dug ce se sanirati na nacin koji za klub bude najpovoljniji.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 10 feb 2016, 15:48

PiromanBL je napisao/la:Pa sta bude-bude. Na igracima je da igraju, da se bore, a bar nisu oni klocevi od jesenas, ima.k nase djece, bice nesto. Sloboda jeste tezak protivnik ali ne vidim zasto ne bi uzeli makar bod iako mozemo i do cijelog plijena.
Pa ti kažem, sigurno je cilj da se osigura opstanak jer teško neko ko se bori za opstanak želi se trošiti i srkletit oko kupa za kojeg realno nemaju pa skoro nikalve šanse. Siguran sam da će Borac ići jako protiv nas, ali sigurno da nismo slučajno prvi. Ništa nije nemoguće, sa onakom lošom ekipom nam je Borac uzeo bod na Tušnju zato ne vidim razlog da i sad ne idu na makar bod, ali opet kažem Sloboda je sto posto zasluženo gdje jest. Pred nama je volio bih da izgubite prvo kolo, po poslije ako možete pobijediti sve...ne bi mi bilo krivo ni sekunde :clap:
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 feb 2016, 15:51

Ma dosta vas je vise bilo, izvlacite se 174. put a tonete sve dublje. Pocnite otplacivati dugove koje ste nagomilali, inace se rasformirajte i pustite nas da vam ko hijene pokupimo sta god vam valja.
Kako cu ja, kao navijac Zeljeznicara, najtrofejnijeg i najuspjesnijeg kluba iz BiH biti ljubomoran na nekakvog velikana kojem sekunda vali da ode u historiju? Kad se mi ostali mozemo patit sa svim dugovanjima koja nas prate, zasto bi vi bili izuzetak? Uostalom, nije to onaj stari Borac..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 10 feb 2016, 15:56

Ajzea je napisao/la:Ma dosta vas je vise bilo, izvlacite se 174. put a tonete sve dublje. Pocnite otplacivati dugove koje ste nagomilali, inace se rasformirajte i pustite nas da vam ko hijene pokupimo sta god vam valja.
Kako cu ja, kao navijac Zeljeznicara, najtrofejnijeg i najuspjesnijeg kluba iz BiH biti ljubomoran na nekakvog velikana kojem sekunda vali da ode u historiju? Kad se mi ostali mozemo patit sa svim dugovanjima koja nas prate, zasto bi vi bili izuzetak? Uostalom, nije to onaj stari Borac..
Po cemu Borac nije onaj stari, a Zeljeznicar jeste?
Zadnja izmjena: Tristan, dana/u 10 feb 2016, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 10 feb 2016, 15:58

Ajzea je napisao/la:Ma dosta vas je vise bilo, izvlacite se 174. put a tonete sve dublje. Pocnite otplacivati dugove koje ste nagomilali, inace se rasformirajte i pustite nas da vam ko hijene pokupimo sta god vam valja.
Vi se patite sa visestruko manjim dugovanjima od nas, tako da psst.

A da ste hijene, jeste vala. Nemoj ovo shvatiti kao pohvalu. Takodje, jasan mi je tvoj stav o Borcu, ne moras vise pisati, hvala.
Tristan je napisao/la:Po cemu Borac nije onaj stari, a Zeljeznicar jeste?
Ma pusti, pametuju opet.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 feb 2016, 16:11

http://www.zacelik.org/prijedlog-rjesen ... ik-zenica/

Popravi mi vijest dan, samo da se izgura.
Vidis @Ajzea brate da se radi, onaj momak kojem si replicirao je upravo iz NGG. Potrosili su oni vremena, novca i zivaca u izradi planova, organizacijama rođendana kluba, cak i crtanje onih 7 legendi. Ako i ovo uspiju kulturno izganjat, skidam im kapu.
Ovo bi mogao biti veliki korak naprijed za Čelik!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2016, 16:15

BadrHari je napisao/la:http://www.zacelik.org/prijedlog-rjesen ... ik-zenica/

Vidis @Ajzea brate da se radi, onaj momak kojem si replicirao je upravo iz NGG. Potrosili su oni vremena, novca i zivaca u izradi planova, organizacijama rođendana kluba, cak i crtanje onih 7 legendi. Ako i ovo uspiju kulturno izganjat, skidam im kapu.
Protiv gamadi ne mozes kulturno ba!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 10 feb 2016, 16:18

MortemHz je napisao/la:

Protiv gamadi ne mozes kulturno ba!
Znam Mortem brate već odugovlače, ali vide i oni da su im leđa uza zid... Nema više gdje.
I najmanji pokušaj pronevjere svojih riječi će rezultirati protestima !
Ovdje su sve tri strane izrazile želju, ostaje da vidimo hoće li stati iza svojih riječi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 feb 2016, 16:20

Nadam se da ce ispostovati ovo sto su obecali, svaka cast :).. Najiskrenije se nadam da ce i Velez krenuti ovim putem :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 feb 2016, 16:22

Po tome što je Željezničar bio i ostao mali, a vi ste nekad bili veliki. :tralala:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 feb 2016, 16:22

BadrHari je napisao/la:Ako se ne daj Bože ugasimo, kako će tužno izgledat BHT pregled kola :mrgreen:
kako kome
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 feb 2016, 16:36

uNbx je napisao/la:
Po tome što je Željezničar bio i ostao mali, a vi ste nekad bili veliki. :tralala:
Kolisni ste to vi kad vas mali yebu ;)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 10 feb 2016, 16:38

uNbx je napisao/la:
:bow: :bow:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.