Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Pozvani za sutra, nema Buffona, Vučinića, Pepea i PDC-a.
Lucio, Chiellini, Caceres, Pogba, Marchisio, Giovinco, Barzagli, Bendtner, Bonucci, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Giaccherini, Lichtsteiner, Quagliarella, Storari, Branescu, Matri, Isla, Rubinho, Marrone
Lucio, Chiellini, Caceres, Pogba, Marchisio, Giovinco, Barzagli, Bendtner, Bonucci, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Giaccherini, Lichtsteiner, Quagliarella, Storari, Branescu, Matri, Isla, Rubinho, Marrone
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Mislim da je Storrari branio i prošle sezone protiv Napolija kad je bilo 3-3, to je utakmica u prvom dijelu sezone u Napulju.
Biće teška utakmica, jer mnogo igrača je igralo za reprezentacije, na obje strane, ali nadam se da će odbrana biti na visini zadatka, jer će u napadu biti teško. U odbrani Napolija su krkani, tako da će Giovincu biti teško, ako bude igrao, jer znamo kako on teško izlazi na kraj protiv takvih. A Matri-Quagliarella nikad nisu odigrali dobro kad su zajedno igrali.
Biće teška utakmica, jer mnogo igrača je igralo za reprezentacije, na obje strane, ali nadam se da će odbrana biti na visini zadatka, jer će u napadu biti teško. U odbrani Napolija su krkani, tako da će Giovincu biti teško, ako bude igrao, jer znamo kako on teško izlazi na kraj protiv takvih. A Matri-Quagliarella nikad nisu odigrali dobro kad su zajedno igrali.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Gigi je tada branio, Storari je u finalu kupa branio.
Nadam se da su ostali fizički spremni jer će biti dosta tvrd meč, moramo to muški, na mišiće odraditi.
Valjda je Gio fit jer je uz Pirla sada jedini igrač koji u svakom momentu može učiniti potez koji mijenja meč.
Takođe, MVP mora da bude na nivou.
Nadam se da su ostali fizički spremni jer će biti dosta tvrd meč, moramo to muški, na mišiće odraditi.
Valjda je Gio fit jer je uz Pirla sada jedini igrač koji u svakom momentu može učiniti potez koji mijenja meč.
Takođe, MVP mora da bude na nivou.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ja sam pomiješao sa utakmicom Juventus-Genoe 2:2, tad je Storari branio.
Znali neko kako bi Juve B igrao u Seriji B, jel mislim da bi morali krenuti iz zadnje divizije, takva bi pravila trebali biti ili će nešto drugo izvesti? Ovo bi bio još jedan potez koji bi nas podigao i približio najboljim timovima Europe.
Znali neko kako bi Juve B igrao u Seriji B, jel mislim da bi morali krenuti iz zadnje divizije, takva bi pravila trebali biti ili će nešto drugo izvesti? Ovo bi bio još jedan potez koji bi nas podigao i približio najboljim timovima Europe.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- 10DelPiero
- Kontakt:
Da da iz zadnje divizije pa do Serie B, u prvu ligu nikako ne mogu uci tako da ne bude zabune. Sutra se nadam i ja Giovinicu jer kao sto @Oxygen kaze jedini igrac koji svojim potezom moze odluciti tekmu.juventus 0244 je napisao/la:Ja sam pomiješao sa utakmicom Juventus-Genoe 2:2, tad je Storari branio.
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 20 okt 2012, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !
- legenda reala
- Kontakt:
Kakvo je stanje, imal povreda, dobijate li sutra
Kojim rez

Kojim rez

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Znaci bez Buffona i Vucinica
..i jos je valjda Vidal pod upitnikom?? Hmm ne znam samo da ne izgubimo. Vrijeme je da se i drugi pokazu, Ne znam ko ce igrati u napad al ako bude Gio igro nadam se da ce briljirati sad kad nema Vucinica..

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- pinturicchio30
- Kontakt:
- SoloJuve26
- Kontakt:
Moguci sastav ..
Storari
Barzagli, Bonucci, Chiellini
Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah
Giovinco (ili Matri), Quagliarella
Storari
Barzagli, Bonucci, Chiellini
Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah
Giovinco (ili Matri), Quagliarella
- L'Avvocato
- Kontakt:
Galiani:"Our books are basically balanced and at least that’ll give us the financial Scudetto."
hahahaha koji lik
hahahaha koji lik

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Večeras će naše najjače i glavno oružje biti prekidi, imamo dobre skakače, a i dobre izvođače prekida, svaki korner ili prekršaj u blizini kaznenog treba maksimalno iskoristiti.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Uranili....
jel se osjeti nervoza. Bit ce ovo dug dan do 18.00.. Vec sada razmisljam kako cemo bez Supermena .. Nadati se da ce Cavani imati los dan danas..
Nesmimo fulati zicere jer protiv ovakve ekipe to se zna kazniti... Nebi volio da nam se niz veceras prekine pogotovo protiv ovi smecari, neces onda moci ostati ziv od njihovi izjava kako ...
Izgleda da bi moglo biti Gio-Qua u napad,, hmm
I da danas je Ranieru rodjendan pa eto Cestitke

jel se osjeti nervoza. Bit ce ovo dug dan do 18.00.. Vec sada razmisljam kako cemo bez Supermena .. Nadati se da ce Cavani imati los dan danas..
Nesmimo fulati zicere jer protiv ovakve ekipe to se zna kazniti... Nebi volio da nam se niz veceras prekine pogotovo protiv ovi smecari, neces onda moci ostati ziv od njihovi izjava kako ...
Izgleda da bi moglo biti Gio-Qua u napad,, hmm
I da danas je Ranieru rodjendan pa eto Cestitke

Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 20 okt 2012, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
I ja sam danas ustao nešto ranije, mada sam planirao spavati, hvata me neka nervoza, isto kao protiv Chelsea.
Protiv Napolija treba iskoristiti svaku priliku, ali na našu žalost naši napadači i nisu toliko učinkoviti, iako je tek početak sezone, napolitanci još uvijek nisu primili gol u gostima.
Vjerovatno ste jučer čitali o novom svjedoku pokojniku Kutuzovu koji je prema nekim "medijima" optužio Contea da je znao za neke namještene utakmice, eh jutros taj isti Kutuzov se čudi kako su "mediji" došli do izjava koje su se trebali držati u tajnosti, rekao je da s Conteom imao profesionalan odnos i da ga je upravo naš trenutni trener htio u Bariju, a ono što je najbitnije Bjelorus je naglasio da nije uopšte optužio Contea za bilo šta.
Fakat su ovi novinari u Italiji teška ****, dobar sam čovjek, ne želim nikom zlo, ali dabogda svi pocrkali.

Protiv Napolija treba iskoristiti svaku priliku, ali na našu žalost naši napadači i nisu toliko učinkoviti, iako je tek početak sezone, napolitanci još uvijek nisu primili gol u gostima.
Vjerovatno ste jučer čitali o novom svjedoku pokojniku Kutuzovu koji je prema nekim "medijima" optužio Contea da je znao za neke namještene utakmice, eh jutros taj isti Kutuzov se čudi kako su "mediji" došli do izjava koje su se trebali držati u tajnosti, rekao je da s Conteom imao profesionalan odnos i da ga je upravo naš trenutni trener htio u Bariju, a ono što je najbitnije Bjelorus je naglasio da nije uopšte optužio Contea za bilo šta.
Fakat su ovi novinari u Italiji teška ****, dobar sam čovjek, ne želim nikom zlo, ali dabogda svi pocrkali.

Željezničar ale!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma sranje ovi novinari pokusavaju nas demolisirati na svaki nacin, al tesko im se kad se Conte uskoro vrati
..
Odbrana mora biti na vrh veceras, nema kikseva ala Bonucci i sta ja znam. Mislim da ce im Vidal zabiti jedan a drugi bi mogo biti Pirlo iz slobodnjaka/penal..
Bit ce grubo veceras, mislim da ce biti koji crveni a za koga, vidjet cemo

Odbrana mora biti na vrh veceras, nema kikseva ala Bonucci i sta ja znam. Mislim da ce im Vidal zabiti jedan a drugi bi mogo biti Pirlo iz slobodnjaka/penal..
Bit ce grubo veceras, mislim da ce biti koji crveni a za koga, vidjet cemo

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji derbi, prema Gazzetti
(open image in new tab)

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pirlo vs Hamsik će biti presudan duel i odlučit će pobjednika. Sumnjam da Hamsik može biti maksimalno skoncentrisan da čuva Pirla sve vrijeme, a našem registi će biti dovoljan i jedan potez da odluči utakmicu, s druge strane Conte će sigurno reći Marchisiu i Vidalu da obrate posebnu pažnju na Slovaka.
Laki je malo nervozan, ali tu je psiholog Storati da smiri situaciju.

Edit:
Alex Del Pierooooooooooooooooooooooooo!

Laki je malo nervozan, ali tu je psiholog Storati da smiri situaciju.

Edit:
Alex Del Pierooooooooooooooooooooooooo!

Željezničar ale!
Il Fenomeno Vero!
Giovinco pogađa za pobjedu večeras.
Očekujem grubu igru napolitanaca jer samo tako i mogu protiv nas, prekide maksimalno iskoristiti.

Giovinco pogađa za pobjedu večeras.
Očekujem grubu igru napolitanaca jer samo tako i mogu protiv nas, prekide maksimalno iskoristiti.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
-
- Kontakt:
Pinturicchio ga dade 

Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Joj alexa što rastura engleski.

Željezničar ale!

Evo i gol Capitana!
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.