FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jun 2013, 17:09

Kandidati za pojacavanje odbrane: http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Citam da se navodno pojavila vijest da Fiorentina nudi Jovetica i 20 miliona za Gomeza, mada u to ne vjerujem ni sekunde, previse je to.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 17:21

Abidal je sasvim dovoljan a i najeftinije bi prošli. Imamo Dante-a i Jerome-a, na klupi Buyten i Abidal koji mogu uskočiti ako bude potrebe da se ovaj prvi dvojac odmori.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 jun 2013, 21:10

Abidal ili Yaroslav Rakitskiy.
Abidal radi toga što je džaba i što može dobro pokriti mjesto lijevog beka, ali samo ako je 100000% spreman.
Rakitskiy zato što je mlad i kvalitetan, gledao sam ga protiv Juveta, Chelsea i protiv Crne Gore. Dobar štoper pravo, vidim može igrati i na beku, ali ne znam koliko dobro. Cijena 12 milina eura.

A što se tiče Jovetića, šuplja je garant, ali volio bih ga vidjeti u Bayernu.
Samo da mu je kako mjesto naći :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 21:14

Onaj osjećaj kada možeš dovesti koga god hoćeš 8-)

Kako je lijepo biti navijač Bayerna.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 12 jun 2013, 21:29

Neutral je napisao/la:Onaj osjećaj kada možeš dovesti koga god hoćeš 8-)

Kako je lijepo biti navijač Bayerna.
Bavarski druze nemoj tako,sad ce Gerivs da te citira i kaze da je Njemacka liga losa i da niko nece da dodje u Bayern,da svi hoce samo u EPL i naravno velika vecina u Arsenal :lol: Naravno dodace ti i to da ni jedan Bayernov igrac nebi mogao izboriti mjesto u prvih 11 Arsenala i da smo mi skroz nezasluzeno ove godine uzeli trostruku krunu :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 21:33

Zadaj mu high five 8-)

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 12 jun 2013, 21:37

Spominje se tu i Thomas Vermaelen on bi nam strasno dobro dosao.

Abidal sto vi kazete ak bude spreman al maximalno i sa treninzima jer na stranu sve, nije lako igrat u ovom Bayernu, ovaj tempo igre koji Bayern ima.

Boateng, Dante, Buyten, Kirchoff , i et Abidal da dodje :) super nema sta. Ja sam zadovoljan ovim scenarijem, nek dodje i Vermaelen samo nek ne dolazi Koscielny :P mojne gaa u Bayern.

:shock:
FC Bayern !!!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 jun 2013, 21:41

BavaracZenica je napisao/la:Spominje se tu i Thomas Vermaelen on bi nam strasno dobro dosao.

Abidal sto vi kazete ak bude spreman al maximalno i sa treninzima jer na stranu sve, nije lako igrat u ovom Bayernu, ovaj tempo igre koji Bayern ima.

Boateng, Dante, Buyten, Kirchoff , i et Abidal da dodje :) super nema sta. Ja sam zadovoljan ovim scenarijem, nek dodje i Vermaelen samo nek ne dolazi Koscielny :P mojne gaa u Bayern.

:shock:
Ma kakav Vermaelen, jedino ako bi pristao da sjedi na klupi, u što čisto sumnjam.

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 12 jun 2013, 21:48

Nebitno koliko je borac, ako bude imao staklena koljena, pa bude sklon povredama. Dzaba mu sve onda. Taj zahvat jest rutinski za izvesti, ali nemoj ga mijesati sa odstranjivanjem slijepog crijeva kod covjeka, gdje nakon istog zivis kao da ga nikad nisi ni imao, ovaj ce sigurno osjetiti nedostatke u koljenima.
Naravno, u potpunosti se slažem.
Nije to baš rutinski zahvat, i upravu si kada kažeš da će se osjetit' nedostatak. U to sam uvjeren.
Spominje se tu i Thomas Vermaelen on bi nam strasno dobro dosao.

Vermaelen i Abidal? Bitch please!
Istrošena roba, zar ne? U ovom ljetnom prijelaznom roku moramo pokušati uloviti Lewyja i eventualno jednog braniča. Lično mi nisu na picku navedena imena i ne bih bio zadovoljan s njihovim dolascima. Prije da bih tražio neku perspektivu iz BuLi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 jun 2013, 21:54

Ma za Abidala se svi ovdje slažemo, ako se procijeni da je 100 % spreman da odigra jednu sezonu na visokom nivou kao backup na poziciji štopera i lijevog beka, uredu, ako ne onda ništa.
Iskusan je i došao bi džaba.
Ponavaljam, samo ukoliko bi se procijenilo da je spreman.

Vermaelen je limitiran igrač da bi se pare trošile na njega, da je džaba i on, pa hajde, ovako ništa.

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 12 jun 2013, 22:08

Omerbavarac je napisao/la:Kandidati za pojacavanje odbrane: http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Citam da se navodno pojavila vijest da Fiorentina nudi Jovetica i 20 miliona za Gomeza, mada u to ne vjerujem ni sekunde, previse je to.
@Omer nema od toga nista on je Juvetov igrac. ;)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 12 jun 2013, 22:14

@Rekordmeister Sta ima u Banovicima :mrgreen: ?

Prema Sky-u Rafinha vise nije igrac Bayerna,vjerovatno ce u Schalke ;)

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 12 jun 2013, 22:28

anelbavarac je napisao/la:@Rekordmeister Sta ima u Banovicima :mrgreen: ?

Prema Sky-u Rafinha vise nije igrac Bayerna,vjerovatno ce u Schalke ;)
Ev moloprije dosao :lol: bilo je dobro samo mi ne ide u glavu zasto mene banovase sto govorim istinu a ostale trolove sto pune post rubriku na nekim nebulozama i glupostima ostavljaju da zagdajuju ovaj forum,al et izgleda nesvidja im se moje politicko opredjeljenje :mrgreen:

Kakav ABIDAL bog vam ! Neka on ide u Monaco oni za njega daju golemu gutu! Neko spomenu i BRENU hahah pa mogli smo Ottla i Lella vratiti komotno :roll: Ovo za Rafinu i Schalke mi bas ne pije vode nevjerujem da je otisao niti da ce otici pa makar.Uzdravlje crvena armiji!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 jun 2013, 22:29

Jovetić plus 20 miliona eura, pre pre, predobro zvuči da bi bilo istinito. :) Ta informacija je nevjerovatna i opet budimo iskreni pretjerano bi to bilo. Iako niko se ne bi bunio.
Gomezova neka realna cijena je 30 miliona trenutno. Sjetit ćemo se da je uprava prije koju godinu za njega mogla uzeti i 40, bila konkretna ponuda.
E sad moramo uzet u obzir da je ove sezone igrao manje (i pored toga što je par ne tako nebitnih golova zabio), te isto tako da smo voljni ga prodat i on sam sad već faktički želi da ide, jer rečeno mu je da su mu pod Guardiolom dosta slabe šanse da igra.

Odmah tu sad dolazi i onaj faktor da će njemu uprava možda izaći donekle u susret pa klubu u koji on želi ići spustit cijenu (al ne pretjerano naravno). Cifra bi trebala biti 25 miliona najmanje, nisam siguran dal postoji šansa da se spusti do 20. A s Fiorentinom je Gomo sve dogovorio, oni su mu ponudili platu koju želi, te je siguran da će biti standardan (to je rečeno da je jedan od bitnih faktora). A po svemu sudeći Fiorentina jako teško može platit 25 milki, ne znam dal mogu i 20. Moguće da se umiješa i drugi kupac. Juve i Engleska su ko neke opcije, ali izgleda da je on sam s Fiorentinom jedino dogovorio. Treba sad to sve da se poklopi i ponuda koja Bayernu (koliko-toliko) odgovara, te i Gomez da dogovori s klubom koji mu odgovara.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jun 2013, 22:51

Ode Rafko, sto automatski znaci da ce Bayern u potragu za rezervnim bekom, iako je Rafinha vise nego dobar back up.

Steta, morali su se puno vise angazovati oko Brazilca, jer je u svim odigranim utakmicama pokazao zavidan kvalitet.
Ja sam davno rekao da bi on bio prvi bek u svim ekipama Bundeslige osim u Bayernu i BvB-u.

Cavani is on target. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 12 jun 2013, 23:01

dobro ljudi moji osvojili smo triplu krunu i najbolji smo u evropi,svaka čast svakome ali zašto Abidal i tamo neki lijevi bekovi zar nemožemo dovest jednog normalnog stopera,a pri pomenu Brena u bilo kom kontekkstu povraća mi se.............treba uzet iz Bundeslige što valja to valjda uvijek možemo ja nebih išao po evropi tražio igrača

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 jun 2013, 23:02

Omerbavarac je napisao/la:
Cavani is on target. 8-)
Može nešto više :D ?

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 12 jun 2013, 23:03

ako Robert ne dođe ja bih ostavio Gomeza imam osjećaj da će se nametnut sledeće sezone...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jun 2013, 23:05

ceze je napisao/la: Može nešto više :D ?
Ne moze, ovo je maximum. :mrgreen:

Gomo + nekoliko milja i Juzno-Amerikanac direktno sa Kupa Konfederacija slijece na Sabenar strase. 8-)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 12 jun 2013, 23:14

Omerbavarac je napisao/la:
ceze je napisao/la: Može nešto više :D ?
Ne moze, ovo je maximum. :mrgreen:

Gomo + nekoliko milja i Juzno-Amerikanac direktno sa Kupa Konfederacija slijece na Sabenar strase. 8-)
:lol:
Pa dobro, jesu ovo neke tvoje maštarije ili si negdje pročitao :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.