Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Je.. radoznale 

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 04 dec 2012, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Neće Mou nigdje. Decima ove godine...
[youtube][/youtube]
Majstor nad majstorima. Neka mi još jednom neko spomene Kvazikaku, Hazarda i slične prosjeke...
[youtube][/youtube]
Majstor nad majstorima. Neka mi još jednom neko spomene Kvazikaku, Hazarda i slične prosjeke...
Pa dobro na ovom mjesu ima i boljih al et' ne smije niko da ih spomene. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nema na ovoj temi o Realu bolje desetke za Real od njega..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Cuj Anceloti bolji izbortyler durden je napisao/la:Cuj Conte bolji izbor od AncelotijaL_blancos je napisao/la:Ima tu dosta imena koja su bolji izbor od Ancelotija.
Prije svega mislim na Kontea![]()
Mourinha niko ne osporava, vjerovatno je medju najboljim strucnjacima na svijetu, ali cini se da mu istice rok trajanja u Madridu.![]()
![]()
Heynckes bi mogao bit dobar izbor.

Upravo tako Carlo je cijenjen strucnjak i on bi vjerovatno mogao zamjeniti Mourinha koji 99% odlazi na kraju sezone.DANTES je napisao/la:Karlo ima 2 LS kao trener i mislim jednu kao igrač... Ne možeš njega omalovažiti...Sveti je napisao/la:Oj ancelotipa taj da je dibar ne bi ga npnstop sutirali iz klubova. Lev je dobar trener ali ni do koljena mouu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- adriano_leite
- Kontakt:
Samo Del Bosque, Capello, Zizu i Raul mislim da mogu dobro voditi Real, ovo ostalo imena sto ima, vrlo tesko moze iko da vodi Real. Mislim da bi cak i Laudrup mogao kvalitetno voditi Real, jer covjek radi cuda sa limitiranom ekipom Swansea, ali ova 4 imena su po meni najbolji izbor za klupu Reala kada/ako ode Jose. Laudrup mozda nije jos uvijek postao veliko trenersko ime, ali stvarno radi fantastican posao u EPL i ekipa mu igra lijepo i ucinkovito.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
[youtube][/youtube]
- tyler durden
- Kontakt:
Normalno da je bolji.L_blancos je napisao/la:Cuj Anceloti bolji izbortyler durden je napisao/la:Cuj Conte bolji izbor od AncelotijaL_blancos je napisao/la:Ima tu dosta imena koja su bolji izbor od Ancelotija.
Prije svega mislim na Kontea![]()
Mourinha niko ne osporava, vjerovatno je medju najboljim strucnjacima na svijetu, ali cini se da mu istice rok trajanja u Madridu.![]()
![]()
Heynckes bi mogao bit dobar izbor.![]()
Zizu i Raul , ne mogu dobro vodit Real jer nemaju trenerskog iskustva.adriano_leite je napisao/la:Samo Del Bosque, Capello, Zizu i Raul mislim da mogu dobro voditi Real, ovo ostalo imena sto ima, vrlo tesko moze iko da vodi Real. Mislim da bi cak i Laudrup mogao kvalitetno voditi Real, jer covjek radi cuda sa limitiranom ekipom Swansea, ali ova 4 imena su po meni najbolji izbor za klupu Reala kada/ako ode Jose. Laudrup mozda nije jos uvijek postao veliko trenersko ime, ali stvarno radi fantastican posao u EPL i ekipa mu igra lijepo i ucinkovito.
Laudrup bi mogao valjat.

- KapioFootball
- Kontakt:
Kada bi ovo doslo
Real M. - Ajax(zg) 4.12. 20:45 4+ 1,90
Real M. - Ajax(v.k) 4.12. 20:45 1 1,40
Montpellier - Schalke(v.k) 4.12. 20:45 2 1,80
Real M. - Ajax/zamj.gol 4.12. 20:45 DA 3,60
Montpellier - Schalke(1,5) 4.12. 20:45 Više 1,85
C.Ronaldo (Real M.) 4.12. 20:45 gol 1,45
Z.Ibrahimović (Paris SG) 4.12. 20:45 gol 1,60

Real M. - Ajax(zg) 4.12. 20:45 4+ 1,90
Real M. - Ajax(v.k) 4.12. 20:45 1 1,40
Montpellier - Schalke(v.k) 4.12. 20:45 2 1,80
Real M. - Ajax/zamj.gol 4.12. 20:45 DA 3,60
Montpellier - Schalke(1,5) 4.12. 20:45 Više 1,85
C.Ronaldo (Real M.) 4.12. 20:45 gol 1,45
Z.Ibrahimović (Paris SG) 4.12. 20:45 gol 1,60
HALA MADRID!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Brate vjeruj mi da bi Real dozivio preporod sa Raulom ili Zizuom, nesto imam takav osjecaj, jer su to ikone kluba, svi ih postuju, fudbal imaju u malom prstu, a fudbalska vizija obojice je na zavidnom nivou (barem je bila kao igraca). Nije ni Guardiola imao iskustva, pa preporodi Barcu. Maradona je negativan primjer, ali mislim da su Zizu i Raul puno odgovorniji i normalniji od Maradone. Mislim da bi i Real dozivio preporod ukoliko ih neka od legendi kluba preuzme. Naravno to je samo moje misljenje, jbg. imam takav osjecaj.tyler durden je napisao/la:
Zizu i Raul , ne mogu dobro vodit Real jer nemaju trenerskog iskustva.
Laudrup bi mogao valjat.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Šta to Raul zna od treniranja, ili šta to Zidane zna od treniranja? Veliki igrači nisu nužno veliki treneri (čitaj Maradona). Vi nemate osjećaj, vi patite od velikog Mourinha. Ne volite ga i onda sve činite da omanjite njegovu vrijednost i sposobnosti.
Kao što to rade navijači Reala kada je u pitanju recimo Guardiola, ili padavičar Busquets koji je tehnički vjerovatno najpotkovaniji veznjak svijeta uz Alonsa, što ne znači nužno da su oni bolji od Xavija da odmah napomenem, da me ne biste napali (rade najteži posao na terenu)...
I kako vi znate da Mourinho 99% odlazi? Otkud vam ta informacija? On potvrdio? Predsjednik potvrdio? Igrači potvrdili? Hmm...
Ko je to bolji od Ozila na poziciji ofanzivnog veznog? Možda neki Mata? Silva?
Form is temporary, class is permanent.
Kao što to rade navijači Reala kada je u pitanju recimo Guardiola, ili padavičar Busquets koji je tehnički vjerovatno najpotkovaniji veznjak svijeta uz Alonsa, što ne znači nužno da su oni bolji od Xavija da odmah napomenem, da me ne biste napali (rade najteži posao na terenu)...
I kako vi znate da Mourinho 99% odlazi? Otkud vam ta informacija? On potvrdio? Predsjednik potvrdio? Igrači potvrdili? Hmm...
Ja ne mislim da ce Jozo otici prije isteka ugovora sa Realom, što znaci ova i naredna sezona. Previše je dobar trener, previše dobro placen da bi se odrekao toga i ni Perez nije tolika budala da sad nogira trenera za kojeg ce teško naci zamjenu.
Ali da ce otici, to je sigurno - jer je ptica selica u potrazi za slavom. Ostala mu je Bundes liga i francuska (od ovih liga petice) gdje ce ici da uzme titule
Ali da ce otici, to je sigurno - jer je ptica selica u potrazi za slavom. Ostala mu je Bundes liga i francuska (od ovih liga petice) gdje ce ici da uzme titule

- adriano_leite
- Kontakt:
Polako ba, ko ti drma kavez druze? Procitaj post, ne mora se uvijek napadatiFKKC1932 je napisao/la:Šta to Raul zna od treniranja, ili šta to Zidane zna od treniranja? Veliki igrači nisu nužno veliki treneri (čitaj Maradona). Vi nemate osjećaj, vi patite od velikog Mourinha. Ne volite ga i onda sve činite da omanjite njegovu vrijednost i sposobnosti.

Iznio sam svoje misljenje, a ako znas citati, onda si mogao procitati da sam napisao KADA/AKO ODE MOURINHO

Sto se tice Raula i Zizua, sigurno je da moraju prvo dobiti licencu, ali imaju predispozicije da postanu dobri treneri. Za razliku od Maradone, nit su smrkali nit su se opijali niti bilo sta, tako da se neke Maradonine trenerske odluke mogu uzeti s rezervom jer dosta je njegovo zdravlje unisteno, kako mentalno tako i fizicko, svasta mu se izdesavalo u zivotu, daj Boze da nije, ali eto jeste i sve je to uticalo na njega sigurno.
Maradona je primjer velikih igraca koji nisu postali i veliki treneri, ali Ima sijaset dobrih trenera koji su bili i dobri igraci (Blanc, Deschamps, Conte, De Boer, Koeman, Heynckes, Vogts, Cruiyff, Di Matteo, Laudrup, Schuster, Guardiola itd.). Ima mnogo primjera na obje strane, ali kao sto se ne moze garantovati da ce Raul i Zizu biti fantasticni treneri, ne moze se garantovati ni da ce biti klocevi na klupi. Ja sam napisao svoje misljenje, te ono sto mi osjecaj govori da bi moglo biti. Nisam vidovita Azira pa da znam sta ce biti, mogu samo reci onako iz svog ugla gledista da ce biti dobri po nekim osobinama koje su imali kao igraci

P. S. Ne skaci odmah kada vidis neciji nick, ne moraju uvijek biti svadje, civilizovani smo ljudi i valjda mozemo iznositi svoja misljenja, bez obzira koji klub simpatisemo

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kakvo skakanje na nick, uopće se nisam obraćao tebi kad sam pitao kako znate da odlazi već Saurmanu.
---------------
Najviše asistencija za klub i reprezentaciju u 2012. godini: Özil (28) - Ribéry + Cesc (24) - Messi (23). (J)
---------------
Najviše asistencija za klub i reprezentaciju u 2012. godini: Özil (28) - Ribéry + Cesc (24) - Messi (23). (J)
upotpunosti se slažem. Kada bi zizu preuzeo kormilo real madrida, srce bi mi bilo ko munara, a i vjerujem da bi klub održao na visokim granama, možda čak bio i bolji.adriano_leite je napisao/la:Brate vjeruj mi da bi Real dozivio preporod sa Raulom ili Zizuom, nesto imam takav osjecaj, jer su to ikone kluba, svi ih postuju, fudbal imaju u malom prstu, a fudbalska vizija obojice je na zavidnom nivou (barem je bila kao igraca). Nije ni Guardiola imao iskustva, pa preporodi Barcu. Maradona je negativan primjer, ali mislim da su Zizu i Raul puno odgovorniji i normalniji od Maradone. Mislim da bi i Real dozivio preporod ukoliko ih neka od legendi kluba preuzme. Naravno to je samo moje misljenje, jbg. imam takav osjecaj.tyler durden je napisao/la:
Zizu i Raul , ne mogu dobro vodit Real jer nemaju trenerskog iskustva.
Laudrup bi mogao valjat.
Što se raula tiče, manje je izgledno da će preuzeti madrid u izglednoj budućnosti, ali imam isto mišljenje i za njega kako i za zidana.
naprijed rejal
- adriano_leite
- Kontakt:
Postao si odmah iza mene, prvi dio tvog posta:FKKC1932 je napisao/la:Kakvo skakanje na nick, uopće se nisam obraćao tebi kad sam pitao kako znate da odlazi već Saurmanu.
---------------
Šta to Raul zna od treniranja, ili šta to Zidane zna od treniranja? Veliki igrači nisu nužno veliki treneri (čitaj Maradona). Vi nemate osjećaj, vi patite od velikog Mourinha. Ne volite ga i onda sve činite da omanjite njegovu vrijednost i sposobnosti.
Zizua i Raula sam ja pomenuo

@Sveti, hvala Bogu da se i mi jednom slozimo oko necega

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
a umori se čovjek i od zayebancijeadriano_leite je napisao/la: @Sveti, hvala Bogu da se i mi jednom slozimo oko necega.

naprijed rejal
- adriano_leite
- Kontakt:
Amin, da i to cujemSveti je napisao/la:a umori se čovjek i od zayebancijeadriano_leite je napisao/la: @Sveti, hvala Bogu da se i mi jednom slozimo oko necega.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.