Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Ali zato ce da nazaduju kako god
Svi znamo sta znace prihodi od CL!

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ako ikom to treba, njima ne treba jaraneneo je napisao/la:Ali zato ce da nazaduju kako godSvi znamo sta znace prihodi od CL!
Naravno da ne trebaju, ali mora biti ulaznog novca u klub na ovaj nacin ukoliko se bude postovao FFP!
"It's one of premier league's oldest lessons .
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ajax -City.

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
-
- Kontakt:
Opet će oni u LE
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- waynerooney
- Kontakt:
Dovoljno je reci.. Jedini neporazeni klub iz Engleske u ovom kolu lige prvaka.
Oficijana stranica Uniteda na facebooku je napravila takmicenje za najbolju sliku fanova, a ovo je pobjednik:

Oficijana stranica Uniteda na facebooku je napravila takmicenje za najbolju sliku fanova, a ovo je pobjednik:

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ostalo od prošle sezoneThunderstruck je napisao/la:Ajax -City.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma to da je lakse osvojit ligu ako ispadnes u LP je pretjerano. Kad je god United bio u finalu LP pod Fergusonom (4 puta), osvojio je i ligu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bas tako, prosle godine smo imali u zadnja 2 mjeseca samo utakmice lige pa eto prokockali 8 bodova prednosti, sve se moze uskladit. Naravno treba malo i srece da zaobidju povredeCartman je napisao/la:Ma to da je lakse osvojit ligu ako ispadnes u LP je pretjerano. Kad je god United bio u finalu LP pod Fergusonom (4 puta), osvojio je i ligu.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- waynerooney
- Kontakt:
I ja mislim da nema veze to. Tim kao City bi trebao da igra na 2 fronta kao od sale, a uostalom to se od njih i ocekuje sada kad su postali ozbiljan konkurent svima. Ovo potencijalno ispadanje im moze mnogo vise naskoditi, nego sto im moze dobrog donjeti. Bilo kako bilo, dok god mi pobjedjujemo, mi smo ti koji vuku konce igre.
Ma osjecaj mi neki govori da cemo dobit Chelsija u Londonu 

Glory Glory Man United!
Cestitke na pobjedi iako smo gubili ali opet sve u svemu cestitke. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Nani: Samo Bog zna ostajem li u Unitedu
Portugalski internacionalac Nani je istakao kako samo Bog zna da li će on ostati u Manchester Unitedu.
Nani je počeo samo pet od 12 Unitedovih utakmica ove sezone i sve se češće spominje kako će napustiti Old Trafford i pojačati torinski Juventus.
"Samo Bog zna šta me čeka", smatra Nani, koji je prije šest godina stigao u Manchester iz Sportinga za 14 miliona funti.
On također tvrdi da fizička sprema nije razlog zbog kojeg ga trener Alex Ferguson ignoriše. "Ja sam u perfektnoj kondiciji i imam samopouzdanja. Isti sam Nani kao i uvijek", rekao je portugalski nogometaš, prenosi The Sun.
Portugalski internacionalac Nani je istakao kako samo Bog zna da li će on ostati u Manchester Unitedu.
Nani je počeo samo pet od 12 Unitedovih utakmica ove sezone i sve se češće spominje kako će napustiti Old Trafford i pojačati torinski Juventus.
"Samo Bog zna šta me čeka", smatra Nani, koji je prije šest godina stigao u Manchester iz Sportinga za 14 miliona funti.
On također tvrdi da fizička sprema nije razlog zbog kojeg ga trener Alex Ferguson ignoriše. "Ja sam u perfektnoj kondiciji i imam samopouzdanja. Isti sam Nani kao i uvijek", rekao je portugalski nogometaš, prenosi The Sun.

.....In David we trust.....
Nek neko Fergusonu kupi Fooball Manager za Bajram
da kupi Eriksena iz Ajaxa odma. Koja ce to zvijer od igraca biti

Glory Glory Man United!
City je nudio Persiu nevjerovatnih 370 000 eura sedmicno, ali ih je odbio. Ne igra za sicu ni u Unitedu, ali ovo dokazuje da nije sve u parama i da je United gigant u odnosu na Arapsku igracku.
http://www.goal.com/nl/news/547/premier ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/nl/news/547/premier ... eakingnews" onclick="window.open(this.href);return false;
Slažem se, to se dalo naslutiti još početkom prošle sezone.Anderson8 je napisao/la:Nek neko Fergusonu kupi Fooball Manager za Bajramda kupi Eriksena iz Ajaxa odma. Koja ce to zvijer od igraca biti
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
Tesko pronalazimo mjesta za Kagawu, a vi bi jos Eriksena? Odlican potencijal, ali nema potrebe.
RVN on Twitter : 23&24 november I will be at old trafford for the unveiling of sir Alex Fergusons statue and the game against Q.P.R.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Mislim da ce Eriksen biti u top 5 veznih igraca na svijetu. Kagawa nikad nece dostici takav nivoCartman je napisao/la:Tesko pronalazimo mjesta za Kagawu, a vi bi jos Eriksena? Odlican potencijal, ali nema potrebe.
Glory Glory Man United!
A zašto njih dvojica ne bi dostigli isti nivo i igrali zajedno?Anderson8 je napisao/la:Mislim da ce Eriksen biti u top 5 veznih igraca na svijetu. Kagawa nikad nece dostici takav nivoCartman je napisao/la:Tesko pronalazimo mjesta za Kagawu, a vi bi jos Eriksena? Odlican potencijal, ali nema potrebe.

Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.