AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la L'Avvocato » 22 sep 2014, 23:19

IlCapitano je napisao/la:
muxa je napisao/la:Il Capitano se sutra vraca u prvih 11 :roll:
Kako me ovo svaki put zajebe. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 sep 2014, 23:40

IlPrincipe je napisao/la:Mozda ipak ne ..

slika
Ma ne može do vijeka igrati Bonera, pa ne vjerujem da ima tako jak lobi i da je Inzaghi tolika budala da ga uvrštava, kad mi laici vidimo da je lik kloc mora onda i on.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 sep 2014, 00:08

Svejedno imam neki osjecaj da ce se grande ubrzo vratiti na zelene travnjake... :mrgreen:

Jedva cekam sutra vidjeti Ginkela, ne znam zasto, ali imam dobar osjecaj u vezi njega.
I volio bih da Torres pogodi, a poslije i faraon, mislim da samo to fali da konacno odcepi, nije ni cudo sto je pod nekakvim grcevima kad se ni sam ne sjeca kad je zadnji put zabio u ligi.
Naravno, tri boda su neminovna, ovo se mora dobiti. :beba:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 sep 2014, 09:50

Veceras opet tekma dobro je :D idemo po tri bobe i nista drugo :D pa makar i naguzove :D

FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 23 sep 2014, 10:13

IlPrincipe je napisao/la:Mozda ipak ne ..

slika
S obzirom na izostanke,Lopeza,Montoliva,Alexa i Meneza ovo je najbolje sto imamo.I ovaj sastav bi mogao do 3 boda veceras,ali opet Bonera je u kombinacijama...
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 sep 2014, 11:11

Vala bi mogao malo i Siljkan na klupu, cisto da se malo trgne. :kafa:
A i bilo bi fer isprobati Armera, covjek nije ni dobio pravu priliku otkako je dosao, a dajem ruku u vatru da je daleko ofanzivno sposobniji od one dvojice skupa.

Vise ne pale opravdanja da je mlad, neiskusan, da je nastupio period lose forme, njega to vec godinu dana drzi i postaje sve gori. Mogu oprostiti kada vidim tu strast za fudbalom i zelju za napredovanjem, al' on po tom pitanju izgleda mrtvo, k'o da lik ima iza sebe 20 godina karijere i vec mu pun ku'rac svega. Trgni se dijete drago dok jos ima vremena... :nedam:

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 23 sep 2014, 11:23

Kad sam ja to govorio moj rope, lik izgleda isto zombi na terenu, apsolutno nezainteresovan a fol mlad.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 sep 2014, 11:36

Odavno sam to ja primjetio, al' vazda se nadju neka opravdanja, te mlad, te losa ekipa, te igra na pogresnoj strani, a u sustini stagnira vec godinu dana. Vise se ni on ni mi ne sjecamo kad je odigrao partiju vrijednu pomena.

Opet kazem, mogu preci preko losih igara kad taj neko pokaze strast i zelju. Kod Saravija vidis koliko mu je stalo do svega i koliko mu je stalo da uspije, pa cak i onom hadalju Poliju halalim kad vidim koliko trci i bori se (to sto ne zna nije njegova krivica). Al' ovom s druge strane svejedno, hoce li odigrati dobro ili ne, hoce li pobjediti ili ne, hoce li igrati u Milanu ili petoj kantonalnoj ligi, bukvalno mrtav i prazan covjek. Ocekivao sam puno od njega, cak posjeduje kvalitet i potencijal, al' taj pasivni karakter ce ga unistiti.

FORZA MILAN !

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 23 sep 2014, 11:51

Jednostavno takav (ne)karakter.
Ja sam to kod njega primjetio već u prvim službenim utakmicama za klub.
Mlađi igrači koji krenu sa debijem u nekom klubu, (pogotovo većeg renomea) obično grizu, igraju sa puno agresivnosti, strasti i želje. Kod De Sciglia je to isto od prve utakmice do dan danas, ništa se promijenio nije.

Neću da zavirem u razloge zašto ga se i dalje forsira pored Armera, onda bi se morao pitati pa šta Bonera radi pored zdravaih Ramia i Alexa pa i Mexesa... To niko od nas izgleda nikada neće shvatiti.

Kao što si i sam rekao, ovdje su ta opravdanja za Šilju već dugo na snazi, (mlad je, napredovat će, ovo, ono).
Čovjek ne samo da nema volje i žara u sebi već još uvijek nije u stanju 2 lopte zaredom ubaciti u 10-erac kako za Milan tako Boga mi i za Talijansku repku. Nadam se da će Conte shvatiti o kakvom se neradniku i nemotivisanoj osobi radi. Za Pippa već nisam siguran jer je po Boneri očito da se kod nas ne pitaju samo treneri.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 sep 2014, 11:51

Paolo Maldini will receive the Liedholm award (4th edition) on October 6. Previous winners: Ancelotti, Del Bosque, Platini.

slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 sep 2014, 12:22

rope11 je napisao/la:Vala bi mogao malo i Siljkan na klupu, cisto da se malo trgne. :kafa:
A i bilo bi fer isprobati Armera, covjek nije ni dobio pravu priliku otkako je dosao, a dajem ruku u vatru da je daleko ofanzivno sposobniji od one dvojice skupa.

Vise ne pale opravdanja da je mlad, neiskusan, da je nastupio period lose forme, njega to vec godinu dana drzi i postaje sve gori. Mogu oprostiti kada vidim tu strast za fudbalom i zelju za napredovanjem, al' on po tom pitanju izgleda mrtvo, k'o da lik ima iza sebe 20 godina karijere i vec mu pun ku'rac svega. Trgni se dijete drago dok jos ima vremena... :nedam:
:thumbup:
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 sep 2014, 12:30

ako izadje taj sastav na teren po meni nije lose, mozda cak i najbolje sto u ovom trenutku imamo, ako zagusti nek udje Saravi u drugom dijelu i to je to, mozda i Bonaventura..
Slozio bi se i sa drugovima koji su pisali za De Sciglia, mozda bi bilo bolje da Armero dobije sansu ispred MDS-a, tek tada bi ovaj danasnji sastav bio najjaci moguci.
De Sciglio mi poceo pravo piciti po nekoj stvari, prije sam uvijek bio ZA njega, ali u zadnji godinu dana nista nije uradio, i ti izgovori mlad je, ne igra na svojoj poziciji okaci macku o rep, vec 2-3 sezone igra i ako nije do sad vala naucio kako treba centrirati nece nikada, i meni djeluje totalno nezainteresovana, nekada isprnita gore dole i to je to, uleti klizeci nekome, vrati loptu najblizem do seb i rahat co'jk, ako mu se ne igra nek ide brate, ne bi mi bilo ni krivo ni da ga neko kupi, van Italije naravno :D
S druge strane Zuco igra kao preporodjen, samo ne znam do kad ( ovdje izuzimam tekmu sa Juventusom, jer ruku na srce i nismo moglo vise ni pokazati ).
Torres tek treba da se pokaz, nadam se u pozitivnom svjetlu, a od Faraona ocekujemo da povrati staru formu jer tek je odigrao par minuta nakon povratka na teren, Menez za sada nas ponajbolji igrac i pokazuje da ce biti klasa u ovoj ekipi, aferim mu, momak se i trudi i daje sve od sebe, primjer nekim ovim klincima moze da bude, mada mislim da i on moze jos puno bolje, nije ni on u punoj fizickoj spremi, mogu mislit sta ce raditi kada bude..
i da osnovna boljka, vezni red. Tu je danradno De Jong ne prikosnoven sve osim njega ravno katastrofi, barem ovi sto su do sad igrali, vjerujem da ce to biti bolje sa Van Ginkelom i Montolivom kada se vrati, a do tada moramo gledati ove hedalje i nadati se da urade nesto u tom segmentu, da ne bude da ih samo pljujem, naprotiv, sto se tice defanzive oni stvarno dobro odrade posao, ali kada treba krenuti u napad i izgraditi akciju postaju mi smijesni, necu ja daj njemu, nemoj men dodaj ovom i tako sve...
Ehh, stoperi, odmah se sjeti Neste i Stama i dodje mi da zadrecim, po meni uvijek bi mi i opticaju bili Rami, Alex, Zapata, pa posle njih Mexes i Bonera.. zaccarda da ne spominjem, on vise ne postoji :D
Vjerujem da bi Rami i Zapata bolje funkcionisali nego Rami i Alex, ali eto Alex ima prednost ispred svih nasih stopera i nek to tako i bude, mada Zapata pokazuje da igra sasvim solidno, prosu tekmu je bio u timu kola ako se ne varam, jos smo izgubili, ali ajd nema veze.

Veceras vala ako ne osvoje tri boda nema onda od nas nista, jer ako ne uzmemo bodove protiv ovih ''puno'' laksih protivnika kome cemo onda uzeti?

Ocekujem par golova u mrezi Empolia, ali mozda i jedan u nasem golu :D neka makar jedan da Torres za pocetak :D

FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 sep 2014, 12:55

Volio sam vidjeti Hondu u sredini umjesto Polija, ali bilo bi to nekako previse promjena u kratkom roku. Al' se svakako moraju uvoditi neke promjene i uigravati dobitne kombinacije, vec od iduce Cesene bi trebali izaci u najjacem sastavu, vjerujem da ce i sami biti opasniji sa vise utakmica u nogama skupa.
I nadam se da ce Meneza odmoriti i staviti Bonaventuru, mislim da su gore malo omasili postavku.

Sto se stopera tice, na osnovu prikazanog bi trebali igrati Alex i Zapata. Rami prva zamjena, Mexes ako bas nema niko drugi, a Boneru neka djavo nosi.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 23 sep 2014, 14:29

Mislim da je Pippo ipak dosao pameti i da nece Boneru stavljat u prvih 11 vise. Ocekujem i pobjedu, tjesno 1-2 uz dva gola Torresa :D jedva cekam tekmuu. Forza Milan <3
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 sep 2014, 14:31

Samo pobjeda večeras :salut:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 23 sep 2014, 15:41

Kad vidim igrace na klupi dođe mi da plačem. U veznom redu na klupi imamo samo Muntarija, klasični razbijač, i ovog Bonaventuru iznad kojeg visi veliki upitnik. U vezni red Pipo nema koga ni ubaciti. Fakat loše odrađen merkato što se tice veznog reda, uz to još prodaja Cristantea, povrede Montoliva i Saponare a Esiena ne treba ni komentarisati.
Vidim svi očekujete nešto od Van Ginkela, valjda će biti nešto od njega, i on je isto velika nepoznanica.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 sep 2014, 16:43

Kad se vrati Montolivo, to će biti sasvim dovoljan broj "kvalitetnih" igrača za ovu ligu. To bi prije 10 godina bilo nezamislivo, ali dobro to je prežvakana priča. Svako zna da je Seria A počela drastično padati nakon Calciopolia 2007-e.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 sep 2014, 17:39

Prema posljednjim informacijama Menez ce igrati desno a Honda lijevo, Muntari starta a Van Ginkel ce igrati umjesto Polija. Il Capitano ce najvjerovatnije biti u startnih 11 :lol:
Il Club più titolato al mondo!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 23 sep 2014, 19:20

Pippo jednostavno mora ugrabiti 9 bodova u naredna tri meca. Jer protivnici su osjetno slabiji od onih protiv kojih su nasi igrali u prva tri meca. Ne treba naravno nikoga podcjeniti ali Milan je za dvije-tri klase kvalitetniji od Empolija,Cesene i tako tih ekipa. Tako da nije nerealno od nas simpatizera da ocekujemo 15 bodova iz prvih 6 utakmica.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 sep 2014, 19:27

muxa je napisao/la:Prema posljednjim informacijama Menez ce igrati desno a Honda lijevo, Muntari starta a Van Ginkel ce igrati umjesto Polija. Il Capitano ce najvjerovatnije biti u startnih 11 :lol:
Pih :crazy:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.