Dzidic kolika god da je klasa, nije nivo Jahica.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sanel je zvijezda u usponu.
- hskzmostar
- Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:Sanel je zvijezda u usponu.![]()
Prepirete se ciji je djuturum bolji!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sanel je u cvijetu mladosti.hskzmostar je napisao/la:Thetraphak1921 je napisao/la:Sanel je zvijezda u usponu.![]()
Prepirete se ciji je djuturum bolji!![]()
![]()
Ma yebo te starkelje, imamo i mi Dzemu al nemas od tih igraca nista. Dzidzic je bljesno par tekmi i to je to. Nego, hajmo malo predstavnici da predstavite svoje ekipe da vidimo sta nas ceka u novoj sezoni, Zrinjski mi je losiji, Sloboda mi je jos enigma, doveli su igraca a cuo sam da dovode i ovog malca http://www.transfermarkt.ba/luka-miluno ... ler/156721 pa bi mogli biti jaci. Napad ih ebe doduse. Siroki tanak, Radnik tanak, mi i zeljeznicar enigme.
Selam uposlenicima na Odjelu za fatmirizaciju i bošnjizaciju!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Dobro, ne mozes porediti Sanela koji je citav zivot profesionalac i sa trideset i pet godina spremniji nego vecina lige i Dzemu koji jutro pocinje sa cigarom i tocenom.Lakoste je napisao/la:Ma yebo te starkelje, imamo i mi Dzemu al nemas od tih igraca nista. Dzidzic je bljesno par tekmi i to je to. Nego, hajmo malo predstavnici da predstavite svoje ekipe da vidimo sta nas ceka u novoj sezoni, Zrinjski mi je losiji, Sloboda mi je jos enigma, doveli su igraca a cuo sam da dovode i ovog malca http://www.transfermarkt.ba/luka-miluno ... ler/156721 pa bi mogli biti jaci. Napad ih ebe doduse. Siroki tanak, Radnik tanak, mi i zeljeznicar enigme.
Meni je Zrinjski jednako jak kao i prethodne sezone, zadrzali su okosnicu tima a to je vaznija stvar nego dovodjenje deset igraca.
Sloboda, mislim da su bar jednaki kao i prethodne sezone. U odbrani jaci, u napadu slabiji.. Veza, ne znam kako ce to izgledati bez Sarica obzirom da su imali sistem gdje se tacno znalo ko sta radi.
Sarajevo definitivno jace ako Hurtic bude u stanju ukomponovati sve, te ako ne bude iznenadnih odlazaka.
Mi kao i Sarajevo. Definitivno jaci, uigraniji, zadrzali okosnicu i pojacali se na deficitarnim pozicijama. Paznja se konacno posvetila fizickoj spremi.. Da li ce Kostic biti u stanju ukomponovati sve? Nadam se da hoce. Kao i Sarajevo, jaci smo na papiru.. Da li ce se svi faktori poklopiti? Opet se nadam da hoce.
Siroki, ako se ne bude znatno pojacao, ne vidim u borbi za EL a ne za pehar.
Radnik igracki slabiji ali su zadrzali njihovog najboljeg "igraca". O Joci govorim, naravno..
High je napisao/la:Selam uposlenicima na Odjelu za fatmirizaciju i bošnjizaciju!
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Pa Berberovic je imao bolju karijeru od Jahica.
- MocMahale444
Necu vala se radovati ako izgube od chi.fu.ta, bolje I Sloboda nego oni gadovi.joker90 je napisao/la:Izraelci ce rascetvoriti Slobodu!!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Izraelci ce raskovati Slobodu!!MocMahale444 je napisao/la:Necu vala se radovati ako izgube od chi.fu.ta, bolje I Sloboda nego oni gadovi.joker90 je napisao/la:Izraelci ce rascetvoriti Slobodu!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
$, $!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
chifuttiii će rasturiti slobodu ko sisoje dinokija u fejs tu fejs
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Misimovićeva razaračka kamata je više slikovitija.Maticar je napisao/la:chifuttiii će rasturiti slobodu ko sisoje dinokija u fejs tu fejs
- MocMahale444
Zaboravljas, ti si zaboravio na dan utakmice kad sloboda72 pocne stavljati dove. Ovo nisu one jake chifche sto su nas pojeli.joker90 je napisao/la:Izraelci ce raskovati Slobodu!!MocMahale444 je napisao/la:Necu vala se radovati ako izgube od chi.fiu.ta, bolje I Sloboda nego oni gadovi.joker90 je napisao/la:Izraelci ce rascetvoriti Slobodu!!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
באַרען און סאַראַדזשעוואָ
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nisu ovi Izraelci mozda nesto posebno jaki, ali za razliku od nekih nisu svoju posljednju evropsku tekmu odigrali prije 40 godina! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.