FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

avlami97
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la avlami97 » 25 nov 2011, 19:06

Safet Sušić je bio fudbalerčina i najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine, kojeg sam ja gledao, a pratim dugo fudbal.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 nov 2011, 19:08

avlami97 je napisao/la:Safet Sušić je bio fudbalerčina i najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine, kojeg sam ja gledao, a pratim dugo fudbal.
Prije njega je to bio Hase. Uostalom oni su 2 najbolja fudbalera BiH.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 nov 2011, 19:11

avlami97 je napisao/la:Safet Sušić je bio fudbalerčina i najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine, kojeg sam ja gledao, a pratim dugo fudbal.
Meni su legende BiH igracine sve do jednog i nijednog necu da izdvajam....bilo da je iz Mostara,Sarajeva,Banja Luke.. :D za mene nema onog "the best of all" ;)
sto se tice Ivice nikada ga nisam gledao uzivo :mrgreen: ,al on je mene kupio jednom svojom pressicom i to mi je dovoljno dok sam ziv.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 nov 2011, 19:24

Sarajlijc@ je napisao/la:
Prije njega je to bio Hase. Uostalom oni su 2 najbolja fudbalera BiH.
Neki dan pričam sa Zijom Arslanagićem, legendom FK Sarajevo i po njegovom mišljenju je Bernard Vukas-Bajdo - Hajduk, najbolji fudbaler bivše Yuge svih vremena, a drugi po njegovom izboru je Muhamed Mujić iz Veleža. Nažalost nisam ni jednog gledao u njihovom najboljem izdanju. Bivša Yuga je u svakoj generaciji imala po 10-tak najboljih fudbalera. O ukusima se ne može raspravljati.
One koje sam ja pratio, a kada su bili na svom sportskom vrhuncu - Pape je najbolji u BIH, koje sam ja gledao.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 nov 2011, 19:26

Jel me sjecanje dobro sluzi ili su Hase i Osim cinili tandem protiv Reala ? Znam da sam gledao slike sa tog meca ali ne mogu da se sjetim jel ono bio Osim. :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 nov 2011, 19:29

Sarajlijc@ je napisao/la:Jel me sjecanje dobro sluzi ili su Hase i Osim cinili tandem protiv Reala ? Znam da sam gledao slike sa tog meca ali ne mogu da se sjetim jel ono bio Osim. :mrgreen:
jesu igrali zajedno u spicu ...za selekciju Sarajeva...ja mislim da su igrali protiv selekcije sssr ... :mrgreen: al nemoj mi vjerovat ..
FK SARAJEVO.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 nov 2011, 19:38

Sarajlijc@ je napisao/la:Jel me sjecanje dobro sluzi ili su Hase i Osim cinili tandem protiv Reala ? Znam da sam gledao slike sa tog meca ali ne mogu da se sjetim jel ono bio Osim. :mrgreen:
Sarajevo je protiv Reala igralo 1972. godine i ni Hase, a ni Osim nisu igrali na toj tekmi. Hase je stariji od Osima osam godina i prestao je 1966. ili 1967. godine igrati lopte, a Švabo je 1968. godine, mislim otišao u holandski Twente, a potom po Francuskoj igrao.
Nešto si pomiješao.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 nov 2011, 22:33

avlami97 je napisao/la:
Sarajevo je protiv Reala igralo 1972. godine i ni Hase, a ni Osim nisu igrali na toj tekmi. Hase je stariji od Osima osam godina i prestao je 1966. ili 1967. godine igrati lopte, a Švabo je 1968. godine, mislim otišao u holandski Twente, a potom po Francuskoj igrao.
Nešto si pomiješao.
Moja greska u pravu si.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 nov 2011, 23:38

slika

Edinson Cavani jedan je od nas :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 nov 2011, 00:06

mma_hz je napisao/la:
jesu igrali zajedno u spicu ...za selekciju Sarajeva...ja mislim da su igrali protiv selekcije sssr ... :mrgreen: al nemoj mi vjerovat ..
slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 nov 2011, 00:20

hvala @miky,znam da sam bio upravu i da ne pisem gluposti :D ..ima ova slika u knjizi o Hasetu...nisam mogao da je nadzem(zagubio je :oops: ) ,al sam znao da su igrali...
nadam se da sam i ostatak pogodio.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 nov 2011, 00:32

Amel Handzic odlazi u onaj Hotin klub da potpise ugovor. Nek mu je sa srecom , jedan manje :mrgreen:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 nov 2011, 11:19

Ocekujem ozbiljnost i naravno,tri bobe...!
F.K.SARAJEVO

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 nov 2011, 13:49

Sretno Sarajevo!
Niste mi baš nešto dragi ali ste mi u svakom slučaju draži od Laktaša
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 nov 2011, 13:52

Nazalost ne ocekujem nista danas, a razlog je taj sto ce nas Borac napasti od prve minute jer sada nemaju strah kao u kupu da se otvore. Mi smo u velikom padu forme koji je uzrokovan "LAKRDIJAMA" koje smo dozivjeli u dvije tekme za redom protiv Leotara i Sirokog i poslije tih utakmica smo se nasli na tapeti retardiranog komiteta koji nam je izbacio dva igraca iz forme izmisljenim suspenzijama. Na Kosevu se konstantno protivnicki igraci okrecu prema istoku i fataju za onu stvar ali to komitet ne vidi, ali je zato vidio to sto su "uradili" Suljic i Torlak.Poslije te pauze su ispali iz forme i krenuli smo dole.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 26 nov 2011, 14:01

"BILBIJA JE NASRNUO I PLJUNUO TORLAKA"
Svak ko zna Torlaka moze potrvditi da je momak ljudina,a usput i kapiten najveceg kluba u BiH.Ako i ovo ne sakcionisu onda mi nemamo sta traziti u ovoj ligi. :oops:

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 26 nov 2011, 14:10

senci-071 je napisao/la:"BILBIJA JE NASRNUO I PLJUNUO TORLAKA"
Svak ko zna Torlaka moze potrvditi da je momak ljudina,a usput i kapiten najveceg kluba u BiH.Ako i ovo ne sakcionisu onda mi nemamo sta traziti u ovoj ligi. :oops:
Kaze delegat,da niko nije vidio :mrgreen: :roll:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 26 nov 2011, 14:18

Giallorossi je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:"BILBIJA JE NASRNUO I PLJUNUO TORLAKA"
Kaze delegat,da niko nije vidio :mrgreen: :roll:

To je ona stara fora kad nekom hoces da pognes nisi "nista vidio". :mrgreen:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 nov 2011, 16:05

Danas ce Sarajevo pobijeiti uB.Luci :D

Dojava! :P

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 26 nov 2011, 16:49

Sta su se namasali, i eto primise gol, cccc :S s 5 metara Avdukic odbrani .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, hibrid, mnon46, Tatamata1946, USB, Vanja8 i 50 gostiju.