FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Safet Sušić je bio fudbalerčina i najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine, kojeg sam ja gledao, a pratim dugo fudbal.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prije njega je to bio Hase. Uostalom oni su 2 najbolja fudbalera BiH.avlami97 je napisao/la:Safet Sušić je bio fudbalerčina i najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine, kojeg sam ja gledao, a pratim dugo fudbal.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Meni su legende BiH igracine sve do jednog i nijednog necu da izdvajam....bilo da je iz Mostara,Sarajeva,Banja Luke..avlami97 je napisao/la:Safet Sušić je bio fudbalerčina i najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine, kojeg sam ja gledao, a pratim dugo fudbal.

sto se tice Ivice nikada ga nisam gledao uzivo

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Neki dan pričam sa Zijom Arslanagićem, legendom FK Sarajevo i po njegovom mišljenju je Bernard Vukas-Bajdo - Hajduk, najbolji fudbaler bivše Yuge svih vremena, a drugi po njegovom izboru je Muhamed Mujić iz Veleža. Nažalost nisam ni jednog gledao u njihovom najboljem izdanju. Bivša Yuga je u svakoj generaciji imala po 10-tak najboljih fudbalera. O ukusima se ne može raspravljati.Sarajlijc@ je napisao/la:Prije njega je to bio Hase. Uostalom oni su 2 najbolja fudbalera BiH.avlami97 je napisao/la:Safet Sušić je bio fudbalerčina i najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine, kojeg sam ja gledao, a pratim dugo fudbal.
One koje sam ja pratio, a kada su bili na svom sportskom vrhuncu - Pape je najbolji u BIH, koje sam ja gledao.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel me sjecanje dobro sluzi ili su Hase i Osim cinili tandem protiv Reala ? Znam da sam gledao slike sa tog meca ali ne mogu da se sjetim jel ono bio Osim. 

jesu igrali zajedno u spicu ...za selekciju Sarajeva...ja mislim da su igrali protiv selekcije sssr ...Sarajlijc@ je napisao/la:Jel me sjecanje dobro sluzi ili su Hase i Osim cinili tandem protiv Reala ? Znam da sam gledao slike sa tog meca ali ne mogu da se sjetim jel ono bio Osim.

FK SARAJEVO.
Sarajevo je protiv Reala igralo 1972. godine i ni Hase, a ni Osim nisu igrali na toj tekmi. Hase je stariji od Osima osam godina i prestao je 1966. ili 1967. godine igrati lopte, a Švabo je 1968. godine, mislim otišao u holandski Twente, a potom po Francuskoj igrao.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel me sjecanje dobro sluzi ili su Hase i Osim cinili tandem protiv Reala ? Znam da sam gledao slike sa tog meca ali ne mogu da se sjetim jel ono bio Osim.
Nešto si pomiješao.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moja greska u pravu si.avlami97 je napisao/la:Sarajevo je protiv Reala igralo 1972. godine i ni Hase, a ni Osim nisu igrali na toj tekmi. Hase je stariji od Osima osam godina i prestao je 1966. ili 1967. godine igrati lopte, a Švabo je 1968. godine, mislim otišao u holandski Twente, a potom po Francuskoj igrao.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel me sjecanje dobro sluzi ili su Hase i Osim cinili tandem protiv Reala ? Znam da sam gledao slike sa tog meca ali ne mogu da se sjetim jel ono bio Osim.
Nešto si pomiješao.
- Sarajlijc@
- Kontakt:

Edinson Cavani jedan je od nas

mma_hz je napisao/la:jesu igrali zajedno u spicu ...za selekciju Sarajeva...ja mislim da su igrali protiv selekcije sssr ...Sarajlijc@ je napisao/la:Jel me sjecanje dobro sluzi ili su Hase i Osim cinili tandem protiv Reala ? Znam da sam gledao slike sa tog meca ali ne mogu da se sjetim jel ono bio Osim.al nemoj mi vjerovat ..

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hvala @miky,znam da sam bio upravu i da ne pisem gluposti
..ima ova slika u knjizi o Hasetu...nisam mogao da je nadzem(zagubio je
) ,al sam znao da su igrali...
nadam se da sam i ostatak pogodio..

nadam se da sam i ostatak pogodio..

FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Amel Handzic odlazi u onaj Hotin klub da potpise ugovor. Nek mu je sa srecom , jedan manje 

- molotovljev
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sretno Sarajevo!
Niste mi baš nešto dragi ali ste mi u svakom slučaju draži od Laktaša
Niste mi baš nešto dragi ali ste mi u svakom slučaju draži od Laktaša
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Nazalost ne ocekujem nista danas, a razlog je taj sto ce nas Borac napasti od prve minute jer sada nemaju strah kao u kupu da se otvore. Mi smo u velikom padu forme koji je uzrokovan "LAKRDIJAMA" koje smo dozivjeli u dvije tekme za redom protiv Leotara i Sirokog i poslije tih utakmica smo se nasli na tapeti retardiranog komiteta koji nam je izbacio dva igraca iz forme izmisljenim suspenzijama. Na Kosevu se konstantno protivnicki igraci okrecu prema istoku i fataju za onu stvar ali to komitet ne vidi, ali je zato vidio to sto su "uradili" Suljic i Torlak.Poslije te pauze su ispali iz forme i krenuli smo dole.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
"BILBIJA JE NASRNUO I PLJUNUO TORLAKA"
Svak ko zna Torlaka moze potrvditi da je momak ljudina,a usput i kapiten najveceg kluba u BiH.Ako i ovo ne sakcionisu onda mi nemamo sta traziti u ovoj ligi.
Svak ko zna Torlaka moze potrvditi da je momak ljudina,a usput i kapiten najveceg kluba u BiH.Ako i ovo ne sakcionisu onda mi nemamo sta traziti u ovoj ligi.

- Giallorossi
- Kontakt:
Kaze delegat,da niko nije vidiosenci-071 je napisao/la:"BILBIJA JE NASRNUO I PLJUNUO TORLAKA"

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Giallorossi je napisao/la:Kaze delegat,da niko nije vidiosenci-071 je napisao/la:"BILBIJA JE NASRNUO I PLJUNUO TORLAKA"
Svak ko zna Torlaka moze potrvditi da je momak ljudina,a usput i kapiten najveceg kluba u BiH.Ako i ovo ne sakcionisu onda mi nemamo sta traziti u ovoj ligi.![]()
To je ona stara fora kad nekom hoces da pognes nisi "nista vidio".

Danas ce Sarajevo pobijeiti uB.Luci 
Dojava!

Dojava!

-
- Kontakt:
Sta su se namasali, i eto primise gol, cccc :S s 5 metara Avdukic odbrani .
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, hibrid, mnon46, Tatamata1946, USB, Vanja8 i 50 gostiju.