Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakav borac nadam se da ce se ugasiti. A zalosno je za celik i velez da su u ovakvom stanju. A mozda je to i jedini nacin gasenje ili ispadanje iz lige da se krene iz pocetka. I sloboda je u ovakvoj situaciji bila prije par godina a sad je sve ok. Nadat se ovakvoj situaciji i u zenici i mostaru.
Za razliku od Veleza i Čelika, OVAJ Borac uopšte ne zalim i tačno mi je sve svejedno da li će ili neće doći do njihovog gašenja. Kako god, zapakujte Radinovića i Jovića i šaljite u Zvorničku 27, bićemo zahvalni.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
@pastrmka,naravno da si u pravu.Volili se ili ne.Velez je Velez.Al nije mi stvarno jasno,tako mala cifra,a izlazi se u javnost da skoro pa se gasite.Mislim za ne povjerovat..jbt.
Druga stvar,sinoc spomenu Vahu i ostali(sam napiso).Zar nema nikog ko bi se u kostac ufatio i doveo u red sve to!?Toliko tih legendi ima,navijaca...i da malte ne svi "nijemo"posmatraju.
Druga stvar,sinoc spomenu Vahu i ostali(sam napiso).Zar nema nikog ko bi se u kostac ufatio i doveo u red sve to!?Toliko tih legendi ima,navijaca...i da malte ne svi "nijemo"posmatraju.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Koji ste vi licemjeri.Borac zasluzuje po svakom aspektu ovu ligu.Nema ni jedan razlog da je ne igraju.Ogroman grad,mozda i najljepsi u drzavi,stadion,tradicija,titule u BiH navijači...
To ako gledaš iz sportskog ugla.Iza tih ćoškova gdje vi virite slabo se vidi...Ne lupajte gluposti.
Čuj Velez zasluzuje Borac ne.
Ma igraće je ko izbori na terenu.Ostalih mi sekunda zao nije ....Puno sreće u prvoj federalnoj i rs...
To ako gledaš iz sportskog ugla.Iza tih ćoškova gdje vi virite slabo se vidi...Ne lupajte gluposti.
Čuj Velez zasluzuje Borac ne.
Ma igraće je ko izbori na terenu.Ostalih mi sekunda zao nije ....Puno sreće u prvoj federalnoj i rs...
-
- Kontakt:
@ Ajzea
Sve ovo što se radi u ovoj borbi, radi se od početka pravnim putem, na kulturan način, to su pokrenuli školovani momci, i to se sve ispoštovalo .
Dakle, najlakše je polupati i razlupati, ali to bi bio kontra efekt i sami sebi bi skočili u stomak u ovoj situaciji, ne bi bilo smisla , ali ne kažem da kasnije možda neće doći do toga.Sve u svemu nekih manjih rezultata i ima, ali treba tu još jači pritisak da se pravi, masovniji, a vjerovatno će i biti od prvog kola nastavka, nadam se .
Sve ovo što se radi u ovoj borbi, radi se od početka pravnim putem, na kulturan način, to su pokrenuli školovani momci, i to se sve ispoštovalo .
Dakle, najlakše je polupati i razlupati, ali to bi bio kontra efekt i sami sebi bi skočili u stomak u ovoj situaciji, ne bi bilo smisla , ali ne kažem da kasnije možda neće doći do toga.Sve u svemu nekih manjih rezultata i ima, ali treba tu još jači pritisak da se pravi, masovniji, a vjerovatno će i biti od prvog kola nastavka, nadam se .
Kako možeš napisati ovakav zaključak kad sam kažeš da ne znaš i da nisi upućen?Ajzea je napisao/la:Dokle ste vi sa tom svojom borbom, pitam jer zaista ne znam a zanima me? Također, ne shvatam kako niste u stanju otjerati hijene iz kluba, a i čisto sumnjam da će te ih otjerati dok ih ne budete tjerali **** motikom. Helem, kao što rekoh u prvoj rečenici, nisam baš najbolje upućen i koliko se sjećam vaš primarni cilj je usvajanje novog statuta, ali objektivno gledajući, ako naposlijetku i dođe do vašeg gašenja što vam iskreno ne zelim, moze se slobodno reći da ste u tome i vi imali veliku ulogu, obzirom da se niste upustili u intenzivniju borbu sa grobarima vašeg kluba.Convicts1988 je napisao/la:Pa Velež i nije u tolikoj dubiozi, sem što ispada iz ove prve lige. Taj dug i sto imaju je smiješan i to nije nikakav problem uz pravu upravu i ambiciozno rukovodstvo kluba. Kada se realno pogleda na tu situaciju u klubovima u našoj ligi, mnogo veći su problemi u recimo Borcu ili Čeliku koji grcaju u velikim dugovima godinama a nema nikakvih planova za oporavak, dug raste, bar kod Čelika. Trenutno Čelik faktički nema rukovodstva, Čelik još nikad nije potpisao ni reprogram duga i prijeti mu gašenje, možda to izgleda nemoguće ali to je veoma blizu. Nadat je se da ćemo uspjeti spasiti klub i da će se napokon početi raditi u interesu istog.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Zato što očigledno sve nisi pročitao, ili ipak nisi shvatio šta sam napisao. Probaj opet prijatelju, uopšte nije komplikovanoSteelman je napisao/la:Kako možeš napisati ovakav zaključak kad sam kažeš da ne znaš i da nisi upućen?Ajzea je napisao/la: Dokle ste vi sa tom svojom borbom, pitam jer zaista ne znam a zanima me? Također, ne shvatam kako niste u stanju otjerati hijene iz kluba, a i čisto sumnjam da će te ih otjerati dok ih ne budete tjerali **** motikom. Helem, kao što rekoh u prvoj rečenici, nisam baš najbolje upućen i koliko se sjećam vaš primarni cilj je usvajanje novog statuta, ali objektivno gledajući, ako naposlijetku i dođe do vašeg gašenja što vam iskreno ne zelim, moze se slobodno reći da ste u tome i vi imali veliku ulogu, obzirom da se niste upustili u intenzivniju borbu sa grobarima vašeg kluba.

Da ti olakšam, usmjeri paznju ka onom što se nalazi između boldiranog, ziv bio..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kad ne znaš ili nisi upućen onda kako zaključuješ da borba nije intenzivna?
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Ako se ne daj Bože ugasimo, kako će tužno izgledat BHT pregled kola 

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ključno u svemu je AKO, koje vješto izbjegavaš.
PRIMJER: AKO navijam za neki klub, i AKO bi došlo do njegovog gašenja, krivio bih prvo sebe što se nisam više borio za klub koji volim, a zatim i sve ostale oko mene koji također vole isti klub, a isto tako, kao ni ja, nisu poduzeli ništa naročito da se klub spasi. Da sam se intenzivnije borio, mozda bi i bio jedan od spasioca kluba, ali isto tako, u sebi bih vidio jednog od krivaca kada bi isti, otišao u historiju.
Ti nastavi i dalje zabijati glavu u rupu, a ja se najiskrenije nadam da se nikad nećeš morati zapitati ono što ti nastojim objasniti. Za sve ostalo, imaš PP...
PRIMJER: AKO navijam za neki klub, i AKO bi došlo do njegovog gašenja, krivio bih prvo sebe što se nisam više borio za klub koji volim, a zatim i sve ostale oko mene koji također vole isti klub, a isto tako, kao ni ja, nisu poduzeli ništa naročito da se klub spasi. Da sam se intenzivnije borio, mozda bi i bio jedan od spasioca kluba, ali isto tako, u sebi bih vidio jednog od krivaca kada bi isti, otišao u historiju.
Ti nastavi i dalje zabijati glavu u rupu, a ja se najiskrenije nadam da se nikad nećeš morati zapitati ono što ti nastojim objasniti. Za sve ostalo, imaš PP...
Poslednje kolo ce odlucit sampiona.
Mozda i treba tako da se dode do dna da bi se iz pocetka krenulo na pravim temeljima, ovako je sve zivotarenje.BadrHari je napisao/la:Ako se ne daj Bože ugasimo, kako će tužno izgledat BHT pregled kola
Kad su mnogi veliki klubovi dosli do dna a sada su ponovo u vrhu mogu i neki nasi. Nije da to zelim al mozda je to jedino rjesenje.
R. Glazgow,Fiorentina,Napoli....
@ Ajzea
Evo ti odgovor na to tvoje "ako", da se klub sutra ugasi niko ne može reći da borba nije bila intenzivna, jer ista je ozbiljno shvaćena od samog početka, a i dalje itekako traje. Teško je to shvatiti iz ugla kad nisi osjetio slične probleme, jer drugi su imali ili imaju lakše pozicije dok ovo kod nas nije borba protiv par ljudi u upravi ili skupštini već je bukvalno borba protiv sistema.
Evo ti odgovor na to tvoje "ako", da se klub sutra ugasi niko ne može reći da borba nije bila intenzivna, jer ista je ozbiljno shvaćena od samog početka, a i dalje itekako traje. Teško je to shvatiti iz ugla kad nisi osjetio slične probleme, jer drugi su imali ili imaju lakše pozicije dok ovo kod nas nije borba protiv par ljudi u upravi ili skupštini već je bukvalno borba protiv sistema.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Pa svakako druze, iako je Celik uz Zelju i Sarajevo klub koji nikad nije bio drugoligas, i to bi odmah potpisao za promjenu sistema u klubu.club21 je napisao/la:Mozda i treba tako da se dode do dna da bi se iz pocetka krenulo na pravim temeljima, ovako je sve zivotarenje.BadrHari je napisao/la:Ako se ne daj Bože ugasimo, kako će tužno izgledat BHT pregled kola
Kad su mnogi veliki klubovi dosli do dna a sada su ponovo u vrhu mogu i neki nasi. Nije da to zelim al mozda je to jedino rjesenje.
R. Glazgow,Fiorentina,Napoli....
Takmiciti se u nizim ligama međutim donosi i manje prihode, daleko teze bi bilo probijati se da nam Žnj klubovi oru Bilino.
Ali to dolazi u obzir samo ako kazna dođe, nikako da se brise historija i klub bez dugova osnuje
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
mi ne posustanemo uvijek, jer se nikad i nismo borili za prvaka, kao ni za evropupasica je napisao/la:Pa i vi uvijek posustanete, zato i jeste Leicester. Plus Atletico je standardan u vrhu, Leicester nije, zna Musemija ne trpaj mu rijeci u usta

plus Sloboda će od sada pa nadalje biti u vrhu kao Atletico Madrid
ne brini, osvojit' će i Sloboda, sviđalo se to kome ili ne, a možemo svi jasno vidjeti da se mnogima ne sviđa što je Sloboda došla tu gdje jeste, jedete se od muke, zato psstpasica je napisao/la:Na koga god mi tebi licili, mi ipak osvojimo, zato psst.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo ih opet sa ovim izmisljotinama..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Kome smeta Evropska Sloboda?
Oni ce se najviše žaliti na suđenje, nešto imam osjećaj!

Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Veleza je Gabela kupila za porciju kur.aca, tesko ce se ugasiti, al'bilo bi to lijepo.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa nije Chinaglia nista pogresno rekao... 

Leicester, Atletico Madrid.. Koji cirkus 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.