Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sveti
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 22:37

FKKC1932 je napisao/la:http://www.marca.com/2012/12/03/futbol/ ... 57960.html tekst koji otkriva ko je zaista krivac za navodni i mogući Mourinhov odlazak iz Real Madrida...

Nisu ni rezultati, niti njegovo "rondanje" na suce, protivnike i sl., već diktator imenom Florentino Perez.

Ako veliki gdje ode, istog trena postajem najveći fan tog kluba.
odričem te se.
naprijed rejal

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 03 dec 2012, 22:42

Znam da neće nikad otići, pa onda imam taj luksuz da pišem šta poželim.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 dec 2012, 22:46

FKKC1932 je napisao/la:Ti stvarno misliš da je taj tekst nov? :lol:
Nemam pojma - znam da nije stariji od dva dana a tek ga procita.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 dec 2012, 22:49

Za Mourinha mogu reči da je sjajan trener, jedan od onih koje jako cijenim, a mnoge stvari u igri koju on praktikuje ja cijenim. Samo je problem što ipak ova njegova taktika nije dugoročno održiva kod Reala, jer tamo se traži atraktivna igra, stalno napadački fudbal (nije sad da Real ne igra nikako atraktivno i napadački, ali shvatit će se ovo šta sma htio reči :) ).

Druga stvar je ta što je u Realu specifično okruženje, mnogo je tu moćnih ljudi, a Mou je jak, zafrkan karakter, jaka ličnost i dođe do tenzija. E onda su mu se dodali ovi rezultati ove sezone, jer ne može se to trpit u takvom klubu, ovakav zaostatak u ligi za vodećim, te drugo mjesto u grupi u Ligi prvaka.

A sve Real može jednostavno riješit, dovede opet Del Bosquea i onda će se izredat sigurno par titula i bit će strah i trepet za mnoge. 8-)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 dec 2012, 22:50

Sveti je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la:http://www.marca.com/2012/12/03/futbol/ ... 57960.html tekst koji otkriva ko je zaista krivac za navodni i mogući Mourinhov odlazak iz Real Madrida...

Nisu ni rezultati, niti njegovo "rondanje" na suce, protivnike i sl., već diktator imenom Florentino Perez.

odričem te se.
odlazili su i veci od njega zbog Pereza smiri se :D
btw Sveti sanjas li sta ? :D

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 22:51

FKKC1932 je napisao/la:Znam da neće nikad otići, pa onda imam taj luksuz da pišem šta poželim.
nemoj više da me prepadaš.
naprijed rejal

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 dec 2012, 22:59

D10S je napisao/la:Taj tekst i misljenje Burgosa samo govori da je Tito Vilanova postao simbol beckicmenjastva i zrtva raznoraznih podyebavanja.
Ili mozda misljenje Burgosa se odnosi na to da je Mou pi*kica i napada Tita koji je miran? Kada bi napao Burgosa, vjerovatno bi imao frakturu nekog od ekstremiteta ;) . Pametan je Mourinho, zna na koga smije, a na koga ne.

Covjek koji ima skor od 13 pobjeda i jednog nerijesenog, bez poraza u ligi, rusi nake rekorde, sigurno nije simbol beskicmenjastva i zrtva podyebavanja ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 03 dec 2012, 23:07

adriano_leite je napisao/la:
D10S je napisao/la:Taj tekst i misljenje Burgosa samo govori da je Tito Vilanova postao simbol beckicmenjastva i zrtva raznoraznih podyebavanja.
Ili mozda misljenje Burgosa se odnosi na to da je Mou pi*kica i napada Tita koji je miran? Kada bi napao Burgosa, vjerovatno bi imao frakturu nekog od ekstremiteta ;) . Pametan je Mourinho, zna na koga smije, a na koga ne.

Covjek koji ima skor od 13 pobjeda i jednog nerijesenog, bez poraza u ligi, rusi nake rekorde, sigurno nije simbol beskicmenjastva i zrtva podyebavanja ;) .
Nekako mi ova verzija ipak realnije zvuci.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 03 dec 2012, 23:07

Ala čuj onda ovog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adriana naravno :mrgreen:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 23:08

MElloo je napisao/la:
Sveti je napisao/la:

odričem te se.
odlazili su i veci od njega zbog Pereza smiri se :D
btw Sveti sanjas li sta ? :D
slabo brate u zadnje vrijeme :mrgreen:
naprijed rejal

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 dec 2012, 23:16

FKKC1932 je napisao/la:Ala čuj onda ovog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj tako, svaki trener koji vodi barcu je hroj iz marvelovih romana :mrgreen: mekušci ne mogu da vode barcelonu :mrgreen: :mrgreen: da je normalan gurno bi ga i on murinju ( prst ) al eto ipak je on heroj,iznad svih nece se petljat s obicnim ljudima (bezjakim :mrgreen: )

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 dec 2012, 23:17

Dzoni je napisao/la:

Nekako mi ova verzija ipak realnije zvuci.
Pa normalno da ti zvuci, jer si iz tabora iz kojeg je i D10S, nisam ni ocekivao da ces misliti da moja verzija normalnije zvuci. Da je lik napisao recept za palacinke, 10 bi ih podrzalo (kao ovaj FKKC1932) jer je iz tog "bijelog" tabora.

Neko ko obara rekorde s nekim klubom, ne moze biti beskicmenjak i simbol podyebavanja. Ko da ga podyebava? Svi mu gledaju u ledja. Koji je osnov za podyebavanja?

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 dec 2012, 23:21

MElloo je napisao/la:
FKKC1932 je napisao/la:Ala čuj onda ovog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemoj tako, svaki trener koji vodi barcu je hroj iz marvelovih romana :mrgreen: mekušci ne mogu da vode barcelonu :mrgreen: :mrgreen: da je normalan gurno bi ga i on murinju ( prst ) al eto ipak je on heroj,iznad svih nece se petljat s obicnim ljudima (bezjakim :mrgreen: )
Evo moje glave ako si procitao post :lol: . Rekao sam, Tito nije kao Burgos, a Burgos je vazda bio lud kao igrac, odnosno dok je branio, sigurno bi nesto Mourinhu polomio da dodje do nekog kontakta kao sto je taj prst u oko. Nista lose za Burgosa, samo kazem da je lik vazda bio prgav i jos se uvijek nije smirio, a Mou zna na koga smije a na koga ne. Vjerovatno bi ga i Simeone polomio da nesto onako napravi kao sto je napravio Titu ;) .

Mes Que Un Club!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 dec 2012, 23:23

MElloo je napisao/la:

Evo moje glave ako si procitao post :lol: . Rekao sam, Tito nije kao Burgos, a Burgos je vazda bio lud kao igrac, odnosno dok je branio, sigurno bi nesto Mourinhu polomio da dodje do nekog kontakta kao sto je taj prst u oko. Nista lose za Burgosa, samo kazem da je lik vazda bio prgav i jos se uvijek nije smirio, a Mou zna na koga smije a na koga ne. Vjerovatno bi ga i Simeone polomio da nesto onako napravi kao sto je napravio Titu ;) .
Sto ga nije Tito polomio :mrgreen:
ala o cemu mi i raspravljamo :lol:
vidis adriano niko ga ne podjebava za to sto rusi rekorde s farsom, nego zbog tog sto je uvijek miran povucen, a ne kao Mourinho pa cak i Simeone i sta ja znam ko vec ;) nek malo živne :lol:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 03 dec 2012, 23:23

Sv. Tito Vilanova.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 23:25

adriano_leite je napisao/la: Evo moje glave ako si procitao post :lol: . Rekao sam, Tito nije kao Burgos, a Burgos je vazda bio lud kao igrac, odnosno dok je branio, sigurno bi nesto Mourinhu polomio da dodje do nekog kontakta kao sto je taj prst u oko. Nista lose za Burgosa, samo kazem da je lik vazda bio prgav i jos se uvijek nije smirio, a Mou zna na koga smije a na koga ne. Vjerovatno bi ga i Simeone polomio da nesto onako napravi kao sto je napravio Titu ;) .
pa kako životati možeš tvrditi da bi burgos polomio murinja, a istovremeno zagovarati teoriju da burgos nije zajebavao tita bukvalno nazvavši pizdunom :roll: . Mislim, da se razumijemo ne stojim ni iza jedne tvrdnje, ali kako god pogledaš prije bi povjerovao u ovu drugu, iako su obje nedokazive.
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 dec 2012, 23:25

@MElloo
Tito ce ga svrgnut :lol: s trona :lol: - nema firgosu goreg loma. :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 03 dec 2012, 23:27

Vilanova Vilanova que con un ojo ya no ves , ten cuidado con Mourinho o te joderá otra vez.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 dec 2012, 23:30

bparena je napisao/la:@MElloo
Tito ce ga svrgnut :lol: s trona :lol: - nema firgosu goreg loma. :lol:
Ti i M4kaveli ga idete poducavat tim stvarima, ima da ubije Boga u njemu na sljedecem El Clasicu :lol:
bparena>Ivo Andric :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 dec 2012, 23:30

MElloo je napisao/la: vidis adriano niko ga ne podjebava za to sto rusi rekorde s farsom, nego zbog tog sto je uvijek miran povucen, a ne kao Mourinho pa cak i Simeone i sta ja znam ko vec ;) nek malo živne :lol:
Ljudi se razlikuju, neko dozvoljava da mu skaces po glavi, neko bi te polomio kad ga pogledas ruzno. Izadji vani, neko ce se htjeti pobiti jer si ga ramenom ocesao, neko ce te samo po ramenu potapsati ako prospes pice po njemu, 100 ljudi 100 cudi ;) .

@Sveti, ako je rekao nisam ti ja Tito, ne znaci da je Tita nazvao pizdunom ;) . Ako ti neces da se tuces, dodje tvoj jaran nekom liku i kaze nisam ti ja taj i taj, ja cu te polomiti nosi se ispred mene, jel te jaran nazvao pizdom ili mirnim ili je to dvoje po tebi isto?
Tvrdim da bi polomio Mourinha, prvenstveno gledajuci to kakav je bio kao igrac i da je uvijek bio zivac i da nije dao na sebe, cisto radi toga, tesko ko da bi mu mogao srati, isti slucaj i sa Simeoneom, Mihajlovicem i ostalim prgavim igracima koji su postali treneri.

Mes Que Un Club!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.