Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kokakolas
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la kokakolas » 05 feb 2013, 01:41

Insideru, daleko od toga da mi ne trebamo nikoga moliti da zaigra za nas... ali kalkulisanje, zavodjenje, izmišljanje i laganje selektoru, stručnom štabu, reprezentativcima i narodu se ne smije tolerisati. Takvu djubrad izdajničku smjesta treba staviti na stub srama. Daleko im kuća bila!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 feb 2013, 01:44

I šta sad? Izabrali Švicu, njihov izbor, neka ih. Sad kao smo osabljeni? Idemo dalje, kao što se godinama borimo. Meni je samo bilo glupo da Džeko onakvo što napiše na Twitteru.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 feb 2013, 01:44

Neka haveru, kad u Brazilu naguzimo Engleze.. I nama će se javljati davno izgubljeni "sinovi" iz Južne amerike.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 01:48

Za ovo su po meni 50% krivi Seferovic i Hajrovic,a ostalih 50% Safet Susic.On apsolutno ne cini nista da te dijasporce dovede u reprezentaciju.Covjek uopce nije ni znao da su ti momci trebali doci u Ljubljanu na druzenje.S pravom se moze reci da smo zbog njega izgubili par kvalitetnih mladih igraca,a vjerovatno cemo ih u buducnosti jos izgubiti.
Nemam nista protiv Susica,ali kao selektor treba voditi racuna i o buducnosti.Umjesto sto salje poziv kojekavim Vrsajevicima i Svrakama,trebao je lijepo "turneju" po Europi i pokupiti svakog igraca koji ima pravo igrati za BiH.
Normalno je da ni igraci nece na svoju ruku uzimati bh.drzavljanstvo,jer koliko god bolilo nas to drzavljanstvo sa sobom nosi niz problema.Prije svih s nasim papirima se stvara u klubu gdje igra taj igrac jos jedan stranac,tj igrac koji dolazi van EU.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2013, 01:48

insider je napisao/la:I šta sad? Izabrali Švicu, njihov izbor, neka ih. Sad kao smo osabljeni? Idemo dalje, kao što se godinama borimo. Meni je samo bilo glupo da Džeko onakvo što napiše na Twitteru.
Gluplje bi bilo da nije to ucinio.
Uostalom to ce vecina reprezentativaca uciniti,vec ih se par oglasilo.i sta onda sva repka glupa a sugavi Svajcarci pametni..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 05 feb 2013, 01:51

Cuj, necemo nikog molit'. To se zove vrbovanje i radi ga i Engleska a ne mi :D E, moj Pape.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 feb 2013, 01:52

Adi_Zepce je napisao/la:Za ovo su po meni 50% krivi Seferovic i Hajrovic,a ostalih 50% Safet Susic.On apsolutno ne cini nista da te dijasporce dovede u reprezentaciju.Covjek uopce nije ni znao da su ti momci trebali doci u Ljubljanu na druzenje.S pravom se moze reci da smo zbog njega izgubili par kvalitetnih mladih igraca,a vjerovatno cemo ih u buducnosti jos izgubiti.
Nemam nista protiv Susica,ali kao selektor treba voditi racuna i o buducnosti.Umjesto sto salje poziv kojekavim Vrsajevicima i Svrakama,trebao je lijepo "turneju" po Europi i pokupiti svakog igraca koji ima pravo igrati za BiH.
Normalno je da ni igraci nece na svoju ruku uzimati bh.drzavljanstvo,jer koliko god bolilo nas to drzavljanstvo sa sobom nosi niz problema.Prije svih s nasim papirima se stvara u klubu gdje igra taj igrac jos jedan stranac,tj igrac koji dolazi van EU.
Ma i rijeka Bosna je zagađena zbog Sušića...
Dobro je da nije Vahid, on bi ih mršno još davno.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 01:54

VanBasten je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Za ovo su po meni 50% krivi Seferovic i Hajrovic,a ostalih 50% Safet Susic.On apsolutno ne cini nista da te dijasporce dovede u reprezentaciju.Covjek uopce nije ni znao da su ti momci trebali doci u Ljubljanu na druzenje.S pravom se moze reci da smo zbog njega izgubili par kvalitetnih mladih igraca,a vjerovatno cemo ih u buducnosti jos izgubiti.
Ma i rijeka Bosna je zagađena zbog Sušića...
Dobro je da nije Vahid, on bi ih mršno još davno.
Kazem,ja osobno nemam nista protiv Susica.Ali kad sve sagledas,sta recimo radi Hrvati onda mora se reci da Susic radi los posao kada su u pitanju igraci iz dijaspore.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 feb 2013, 01:54

insider je napisao/la:
SB90 je napisao/la:
insider je napisao/la: Seferović nije došao jer je Hitzfeld uputio poziv, a Pape ne.
kako ce mu pape uputiti poziv kad momak nema sve potrebne "papire" da igra za nas? ne raspolazes osnovnim informacijama.
Raspolažem, ali ne bi to uradio i da je mogao uputiti poziv? Hajde mi reci da bi ga pozvao da je mogao i da se odjavim zauvijek s foruma.

Idemo dalje, Pape drži svoj nivo i kaže da "nikoga nećemo moliti." Mogao je Bilić sa HNS-om da moli Rakitića, a da mi nekog molimo? Ma kakvi, gdje ćemo mi to. Neka sami sve sređuju, dolaze na kafe, a ostalo će sve glatko da ide. I da, isti taj Seferović se nikada ni ne bi naigrao u našem dresu.

Znam ja nas, j.ebo ti nas...
Jarane na ovo moram replicirati,kako ti znaš da ga Pape ne bi pozvao da je momak imao potrebne papire,da možda nisi vidovit ?
HNS,kao i tadašnji selektor Hrvatske su obavili razgovor sa Rakiticem i nisu ga molili da igra za Hrvatsku jer je momak ponosan na svoje porijeklo,zna gdje pripada.. evo izjave Rakitića dok je igrao za U17 Švicarske: "Nakon što se U17 reprezentacija Švicarske plasirala na Europsko prvenstvo 2005. u Italiji, Rakitić se prvi put susreo sa svojim vršnjacima iz Hrvatske reprezentacije. Naime, Švicarska je na tom prvenstvu igrala protiv Hrvatske i izgubila 5:2. “Kad sam čuo našu himnu imao sam drukčiji osjećaj no kad sam čuo Švicarsku himnu. Ništa čudno s obzirom na to da kod kuće govorim Hrvatski.
I ne znam care da li bi se Seferovic naigrao u našem dresu jer to je u domenu šta bi bilo kad bi bilo, nikoga ne treba moliti da igra za repku..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 feb 2013, 02:01

Ma ne branim je Sušića u kalasičnom smislu, ali zaista ne vidim ovdje neki naš kiks. JEusl obavljeni razgovori, išao Pirić i delegacija, dobili poziv da osjete atmosferu. Njihove izjave prijašnje "samo BiH"...i onda... Prije će biti da su igrli na paranoju Švicaraca koji su potpuno promjenili sistem nakon što su im se desili Rakitić i Petrić. I da je ovo sve bila igra da dobiej poziv za Švicu. Iako realno ne može ni na klupi niti jedne od selekcija. Ni naše, ni Švice.

A šta rade Hrvati Bogati?
Imaju organizovan savezi koji prati mlade Hrvate širom svijeta, obave razgovor. I to je to.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 02:07

Hrvati svakom igracu odu na noge i popricaju s njim otvoreno o reprezentaciji.Nas selektor ne zna ni da su ti igraci trebali doci na okupljanje,te se blamira svojim izjavama.Iz izjava mozes gotovo zakljuciti da tjera te igrace od reprezentacije.
Koliko sam upoznat on je samo uzivo (u 4 oka) pricao sa I.Hajrovicem,ali mu se tada nije svidjela njegova igra i nije ga zbog toga pozvao.Za Seferovica nisam siguran da li je uopce ga i gledao,a kamo li razgovorao s njim.Ista situacija je i sa Vuckicem,iako on jos ima pravo nastupa za nas.Ako je vec Susis dozivio ovdje neuspjehe sa Svicarcima trebao bi pokusati s ovim momkom,ali kao sto gledam nece to uciniti.Zove previse losih igraca,a ne trudi se dovoljno da one kvalitetnije i mlađe dovede u reprezentaciju.

www.valencia-balkan.net

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 feb 2013, 02:09

Neki ljudi na forumu fakat ko da su sa Marsa pali...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 05 feb 2013, 02:12

Adi_Zepce je napisao/la:Hrvati svakom igracu odu na noge i popricaju s njim otvoreno o reprezentaciji.Nas selektor ne zna ni da su ti igraci trebali doci na okupljanje,te se blamira svojim izjavama.Iz izjava mozes gotovo zakljuciti da tjera te igrace od reprezentacije.
Koliko sam upoznat on je samo uzivo (u 4 oka) pricao sa I.Hajrovicem,ali mu se tada nije svidjela njegova igra i nije ga zbog toga pozvao.Za Seferovica nisam siguran da li je uopce ga i gledao,a kamo li razgovorao s njim.Ista situacija je i sa Vuckicem,iako on jos ima pravo nastupa za nas.Ako je vec Susis dozivio ovdje neuspjehe sa Svicarcima trebao bi pokusati s ovim momkom,ali kao sto gledam nece to uciniti.Zove previse losih igraca,a ne trudi se dovoljno da one kvalitetnije i mlađe dovede u reprezentaciju.

Potrazi malo na ss.ba na dodjeli nagrada Seferovicu Hajrovica zvali toliko puta al opet kriv Susic savez Dzeko Spahic :oops: :oops:

Stvarno vm treba crtati neke stvari :o :o
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 02:13

Yucca je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Hrvati svakom igracu odu na noge i popricaju s njim otvoreno o reprezentaciji.Nas selektor ne zna ni da su ti igraci trebali doci na okupljanje,te se blamira svojim izjavama.Iz izjava mozes gotovo zakljuciti da tjera te igrace od reprezentacije.

Potrazi malo na ss.ba na dodjeli nagrada Seferovicu Hajrovica zvali toliko puta al opet kriv Susic savez Dzeko Spahic :oops: :oops:

Stvarno vm treba crtati neke stvari :o :o
Zvati od strane medije,ne od strane selektora.Ponavljam da nemam nista protiv Susica,ali treba biti realan i priznati da covjek tu mnogo grijesi.

www.valencia-balkan.net

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 05 feb 2013, 02:14

Ma ko ga yebe.

Zar je potrebna tolika rasprava o jednom papku?

:roll:
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 05 feb 2013, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 05 feb 2013, 02:16

@Žepče, pa zvao je Kokošinjca,pa mu se ne javlja, lafo baterija mu se istrošila,a poslije je pročitao i poruke,ali nije imao kredita da odgovori :mrgreen:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 05 feb 2013, 02:18

Sad ispade mi neka velesila s jednom od jacih liga u Europi i treba nas da boli racku za moguce velike igrace ?
Kao mi imamo u svojoj basci dovoljno igraca da ne znamo sta cemo s njima,pa nam i ne trebaju ovi "nasi" u drugim drzavama.

Domovina jeste svetinja,ali sta njih dvojica znaju sta je domovina?
Mozda preko ljeta dolazili nenama,tetkama,amidzama u Bosnu dok su bili manji i to je to.Meni je takvih ljudi zao.

Vjerovatno su oni i htjeli zaigrati za nasu reprezentaciju,ali Svicarci ponudili bolje uslove i to i bi.
Na kraju krajeva,mozda oni i zaigraju za nas,ipak su ovo prijateljske i hoce da vide,ono,sta imaju izgubit' ako odu na jedno okupljanje reprezentacije Svicarske.

Dzeku ni malo ne opravdavam,a znam koliko mi je drag i koliki mi je u ocima.Klub koji ne mogu podnijeti organski pratim svake sedmice samo zbog njega,ali ovo mu nije trebalo.
Pa cak i Njemacka koja ima na izvoz fudbalera je malog Marka Marina "prigrlila" sebi,samo da bi ga vezali za sebe.Nije on nikad bio nesto posebno,ali ko zna sta ce se desiti u buducnosti.
A mi,cija je liga gora i od Crnogorske,treba da se kurc'imo i ne pozivamo igrace,ne sredjujemo papire,glumimo face?
Dajte molim vas.
#miasanmia

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 feb 2013, 02:19

maximusdecimus je napisao/la:@Žepče, pa zvao je Kokošinjca,pa mu se ne javlja, lafo baterija mu se istrošila,a poslije je pročitao i poruke,ali nije imao kredita da odgovori :mrgreen:
Sirotinja,sta ces :mrgreen: To je Susiceva neozbiljnost,svemu se svodi na telefon.Ni s jednim od tih igraca nije popricao u 4 oka (izuzev I.Hajrovica),a kamo li da je otisao ga pogledati kako igra za klub.

www.valencia-balkan.net

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2013, 02:21

maximusdecimus je napisao/la:@Žepče, pa zvao je Kokošinjca,pa mu se ne javlja, lafo baterija mu se istrošila,a poslije je pročitao i poruke,ali nije imao kredita da odgovori :mrgreen:
Jok javio se i rekao da ne moze zbog obaveza u klub...pardon Njemackoj repci U taj i taj broj.
Nekima bi se ovakvi Kokosinjci,izmeti i po glavi mogli posrati ali bi opet upirali na druge da su prdnuli i da zbog toga kandi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 05 feb 2013, 02:29

Adi_Zepce je napisao/la:
Sirotinja,sta ces :mrgreen: To je Susiceva neozbiljnost,svemu se svodi na telefon.Ni s jednim od tih igraca nije popricao u 4 oka (izuzev I.Hajrovica),a kamo li da je otisao ga pogledati kako igra za klub.
šta fali telefonu? milionski poslovi se sklapaju preko telefona,skajpa i ostalih pizdi materni. jbt, nije ni savez toliko bogat da zbog svakog balavca šalje Papeta na ekskurziju

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, greenwood, Vaya i 42 gosta.