Nešto se ne sjećam, jel' Barca prodala Fontasa Mallorci ili ga je samo pustila na posudbu?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Iako je potpuno obrnuto , fudbal je sad puno više komplikovaniji i "napredniji".. Al dobro , Pele uvijek favorizira brazilce i takav će ostat.maximusdecimus je napisao/la:čekam saopštenje Pelea u kojem će reći da je u njegovo vrijeme bilo puno teže igrati i da ne priznaje Messijev rekord (naravno i da je Neymar puno bolji)
posudba. u jednu ruku mi je to krivo (fin je dječko), ali u drugu mi je drago, jer nije kapacitet za barselonu. objektivno govoreći, volio bih da ga otkupe, odnosno da se ne vrati u barselonu, prvenstveno jer sumnjam da će moć dobit šansu (pique, puyol, mascherano, bartra + eventualno još jedan doveden štoper).mandraX je napisao/la:Ja brate na PES-u dominiram iz slobodnjaka sa Fabregasom.![]()
Nešto se ne sjećam, jel' Barca prodala Fontasa Mallorci ili ga je samo pustila na posudbu?
kakav je bio na pocetku super je sadnate je napisao/la:nego da vas pitam nesto - kako ste vi zadovoljni sanchezom dosada?
ti bi bio za slatkeazTer je napisao/la:očekujem hettrik protiv saudijske arabije.
Jel ono i Alzir:BiH u 18 sati ???geoxx je napisao/la:srijeda u 18.00
Mislim da jest.bparena je napisao/la:Jel ono i Alzir:BiH u 18 sati ???geoxx je napisao/la:srijeda u 18.00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.