Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Cocaine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Cocaine » 10 feb 2016, 01:10

Agamemnon je napisao/la:vidicemo.
Lezi spavaj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2016, 01:11

High je napisao/la:Ima li neka lista o dugovima naših klubova?
Nema zvanicna ali mozes nesto blizu skontati kao npr.

Velez 500.000 +
Sloboda 4.000.000 +
Celik 9.000.000 +
Borac 11.000.000 +
Zeljeznicar 4.000.000 +

Otprilike tako nesto..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 10 feb 2016, 01:12

Cocaine je napisao/la:Krleža zakljucno sa 31.12.2014 dug od 150 000 za koje je potpisan reprogram na 10 godina gdje je rata 1300 maraka sto fakticki znaci da je Velež od 01.01.2015 krenuo s nule sto potvrđuje i dobijanje licence za euro takmicenja u 2015. Vidim ne kontas ali dobro. Ako mislis da se za 11 mjeseci mogao napraviti dug od 2-3-4 miliona onda si stvarno debilčina još veća od one kakvom te smatram. Znam da ti je teško jer sam te pobio argumentima ali tako ti je brato. Sve crno na bijelo
Pa dobro si ti to objasnio i kopirao. Znači da ste poslije Sarajeva najstabilniji klub u BiH(nije provokacija) samo mi je teško povjerovati u to.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 feb 2016, 01:14

Kako nađe 4 miliona duga Želji?
DRUG NEBI TI PUNCA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 10 feb 2016, 01:16

MosaaRajvosa je napisao/la:Cemu rasprava sa Krelzom, lupeta gdje stigne i sto zna i sto ne zna. Ne znam samo kako se usudjuje komentatisati cifre necijih zaduzenja a pojma nema nego predpostavlja.
isto tako ste se sprdali i kada sam strumfetama pisao cifre duga,i ismijavali se,par mjeseci kasnije ljudi im nadose jos dva milionceta,samo poreznoj,a tuzbe igraca necemo ni spominjati doce i to na red.ali ok,kao sto rekoh vidicemo.
ribetino.
****.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 10 feb 2016, 01:17

TzXHc je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Krleža zakljucno sa 31.12.2014 dug od 150 000 za koje je potpisan reprogram na 10 godina gdje je rata 1300 maraka sto fakticki znaci da je Velež od 01.01.2015 krenuo s nule sto potvrđuje i dobijanje licence za euro takmicenja u 2015. Vidim ne kontas ali dobro. Ako mislis da se za 11 mjeseci mogao napraviti dug od 2-3-4 miliona onda si stvarno debilčina još veća od one kakvom te smatram. Znam da ti je teško jer sam te pobio argumentima ali tako ti je brato. Sve crno na bijelo
Pa dobro si ti to objasnio i kopirao. Znači da ste poslije Sarajeva najstabilniji klub u BiH(nije provokacija) samo mi je teško povjerovati u to.
Nismo najstabilniji (ni blizu) ali smo po izvjestajim medju najmanjim duznicima odmah poslje Sarajeva Sirokog i komsija

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 feb 2016, 01:18

Ovi ''manji'' klubovi su isto bez duga tipa Radnik, Mladost i slicni..zar nije bilo nesto vise od 4 miliona zadnji put kad je radjeno?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 10 feb 2016, 01:20

Evo u Krleže insajderske i iz porezne :urnebes: :urnebes: cuj on pisao o dva miliona duga Želje koji se kasnije utvrdio :urnebes: :urnebes: objesi se za luster grob te yebo :rol:

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 10 feb 2016, 01:20

Cocaine je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:
Nismo najstabilniji (ni blizu) ali smo po izvjestajim medju najmanjim duznicima odmah poslje Sarajeva Sirokog i komsija
Super, odlično onda bi već slijedeće sezone mogli nazad i napraviti nešto više. Znači samo treba upravu dobru naći, a što se dugova tiče tu nema problema?

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 10 feb 2016, 01:20

Agamemnon je napisao/la:
MosaaRajvosa je napisao/la:Cemu rasprava sa Krelzom, lupeta gdje stigne i sto zna i sto ne zna. Ne znam samo kako se usudjuje komentatisati cifre necijih zaduzenja a pojma nema nego predpostavlja.
isto tako ste se sprdali i kada sam strumfetama pisao cifre duga,i ismijavali se,par mjeseci kasnije ljudi im nadose jos dva milionceta,samo poreznoj,a tuzbe igraca necemo ni spominjati doce i to na red.ali ok,kao sto rekoh vidicemo.
ribetino.
****.
Ti ulazis u raspravu na osnovu tvojih predpostavki a ne na osnovu nekih argumenata ili podataka koje imas/znas. Ja ne govorim da je Velez zaduzen manje ili vise od pomenute cifre, jer nemam pojma, sve je moguce.. Samo se iskreno nadam da nije vise od tih 500k i da ih ubrzo vidimo ponovo u PL.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 feb 2016, 01:23

Agamemnon je napisao/la:
ribetino.
****.
A bjezi više, odakle izvlačiš ovo!? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 feb 2016, 01:24

MortemHz je napisao/la:Ovi ''manji'' klubovi su isto bez duga tipa Radnik, Mladost i slicni..zar nije bilo nesto vise od 4 miliona zadnji put kad je radjeno?
Maksimalno 3.300.000KM ako uračunamo dug od 1.100.000KM za koji je potpisan reprogram sa poreznom upravom i ovaj novi dug od 2.200.000. Mada mislim da će biti dosta manje od 2.200.000 ovog novog duga. Znači ovaj manji dio je već regulisan, tako da nam ostaje nešto više od 2 miliona u najgorem slučaju, ako ne uspijemo "obiti" tu cifru.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 10 feb 2016, 01:26

TzXC ne znam brato. Nije lagano naci sposobne ljude ali nije ni nemoguce. Udruženje građana Mostarski Rođeni radi punom parom i nadati se pozitivnim rezultatima. Ova uprava se tako ponijela prema klubu kao da vodi neku piljaru. Tuzno ali istinito. Borba ce biti teska ali cemo se vratiti 100%

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 10 feb 2016, 01:28

MosaaRajvosa je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
ribetino.
****.
Ti ulazis u raspravu na osnovu tvojih predpostavki a ne na osnovu nekih argumenata ili podataka koje imas/znas. Ja ne govorim da je Velez zaduzen manje ili vise od pomenute cifre, jer nemam pojma, sve je moguce.. Samo se iskreno nadam da nije vise od tih 500k i da ih ubrzo vidimo ponovo u PL.
odkud ti znas na osnovu cega ulazim u raspravu.
cak i da je tako,ovo je forum,ovdje 95 posto momaka lupa niko nema pojma ni o cemu.
ali vi se uhvatite ´krleze ko beba sise.opet ti kazem bio sam upravu za strumfove,vidicemo za velez.

ajzea
zar nije tako bilo.govorio sam vam da vam dug prelazi 5 milki smijali ste se.eto i sada se kreveljis,a ljudi vam iz porezne cek ispostavise.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 10 feb 2016, 01:28

Ajzea je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
ribetino.****.
A bjezi više, odakle izvlačiš ovo!? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zamisli kako je ljudima u njegovom okruženju :urnebes: :urnebes: :rol:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 feb 2016, 01:31

Agamemnon je napisao/la: odkud ti znas na osnovu cega ulazim u raspravu.
cak i da je tako,ovo je forum,ovdje 95 posto momaka lupa niko nema pojma ni o cemu.
ali vi se uhvatite ´krleze ko beba sise.opet ti kazem bio sam upravu za strumfove,vidicemo za velez.

ajzea
zar nije tako bilo.govorio sam vam da vam dug prelazi 5 milki smijali ste se.eto i sada se kreveljis,a ljudi vam iz porezne cek ispostavise.
Pa evo smijem ti se i sad :urnebes:
Kakvih pet miliona hibridomu?!
De štiva ti, kojim smo igračima duzni?

Ti si postao maskota foruma, od tvog dolaska rapidno raste broj posjetitelja ovog foruma, forumašu drugog reda. :problem:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 10 feb 2016, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 10 feb 2016, 01:32

Nije dobro ovo sto se desava velezu valjda izdrze ne moraju se odmah vratiti u pl samo da se ovi problemi riješe.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 10 feb 2016, 01:33

Cocaine je napisao/la:TzXC ne znam brato. Nije lagano naci sposobne ljude ali nije ni nemoguce. Udruženje građana Mostarski Rođeni radi punom parom i nadati se pozitivnim rezultatima. Ova uprava se tako ponijela prema klubu kao da vodi neku piljaru. Tuzno ali istinito. Borba ce biti teska ali cemo se vratiti 100%
Dobro je, moram priznati da je teško u to povjerovati zbog tih plata i svega, ali ako je tako nije mi krivo vjeruj mi. Sto više većih klubova u vrhu to bolje, pa i za nas :D

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 10 feb 2016, 01:41

samirr je napisao/la:Nije dobro ovo sto se desava velezu valjda izdrze ne moraju se odmah vratiti u pl samo da se ovi problemi riješe.
Sumnjam da cemo se odmah vratiti jer plan po kojem ce sljedeca uprava raditi gleda na neku dugorocnu stabilizaciju. Dobar si momak pa evo pogledaj o cemu se radi i koji su zahtjevi ako se zele primiti posla :salut:

Želimo naglasiti da će se ovih 15 navijačkih zahtjeva morati pridržavati kako sadašnja tako i svaka buduća Uprava našeg voljenog kluba, ukoliko žele imati bezrezervnu podršku navijača.

Iskoristili bi ovu priliku da svim navijačima FK Velež poželimo sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu u nadi da će ona donjeti bolje sutra našem voljenom klubu.

15 NAVIJAČKIH ZAHTJEVA :

Izmjena Statuta FK Velež te sve buduće aktivnosti u klubu raditi u skladu sa Statutom
Uključiti sve raspoložive snage za pronalazak ljudi koji će u ovom momentu preuzeti rukovođenje klubom,
Finansijski presjek poslovanja i pozivanje na odgovornost,
Obezbjediti dva mjesta unutar UO kluba, jedno za predstavnika UG i jedno za predstavnika KN koji će u svakom momentu svjedočiti transparentnosti u radu UO kluba,
Izrada dugoročnog plana kako ekonomskog tako i funkcionalnog u kojem će se do u detalje razraditi model stabilnog finansiranja kluba kao i sistematizacija radnih mjesta i svih ostalih tačka koje jedan klub čine funkcionalnim,
Omladinski pogon staviti kao prioret na kojem će se u budućnosti graditi okosnica i kostur, prvog tima, formirati skauting radnu grupu koja će imati zadatak da u region pronalaze talentovane mlade igrače koji će se afirmisati u FK Velež, uspostaviti saradnju sa svim privatnim školama fudbala u gradu Mostaru i šire,
Omladinskoj školi obezbjediti sve potrebne i kvalitetne uslove za rad kao i kvalitetne stručnjake u okvirima naših mogućnosti,
Veća angažiranost po pitanju infrastrukture, stadiona, i radnih prostorija Fk Velež
Iznaći model korektne saradnje sa privrednicima Grada Mostara i regije,
Obezbjediti šefa stručnog štaba prvog tima koji će ponuditi viziju a koja će biti u skladu sa predloženim dugoročnim planom,te istom obezbjediti Slobodan rad I slobodan odabir igrača,
Dugoročni plan kvalitetno predstaviti legendama kluba te sa njima pokušati napraviti saradanju koja će biti bazirana na pomoći edukacije naših trenera kako bi stekli uslove za dobijanje Uefinih licenci a koji će u budućnosti raditi u Omladinskom pogonu i prvom timu,
Formirati radnu grupu unutar kluba koja će obaviti razgovore sa svim parlamentarnim strankama u Mostaru I pokušati napraviti deklaraciju koju će sve stranke potpisati a koja će se ticati svih vitalnih interesa Veleža kako na gradskom tako I na kantonalnom nivou,
Rukovodstvu kluba obezbjediti nesmetan rad i bezrezervnu podršku sve dok se budu držali zamišljenog plana i sve dok budu radili u skladu s njim
U slučaju određenih pritisaka i prijetnju službeno i javno obavjestiti javnost te u slučaju prijetnji bilo kakve prirode podnostiti krivične prijave protiv onih koji iste upućuju.
Zajedno sa UG i KN raditi na afirmaciji što većeg broja navijača Ii izradi krucijalnih projekata koji u mnogome mogu pomoći finansiranju kluba i njegovoj popularizaciji.

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 10 feb 2016, 01:41

Ma krle nisi vrijedan bilo kakve rasprave. Lupaj ti i dalje.. Vozdrica :salut:
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.