Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Valjda Alessio, ali odgovor ćemo saznati u petak, ko bude na pressici taj će nas i voditi. 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
- Kontakt:
Mirko na klupi za Crnu Goru, bit će odmoran za Napoli.
Lippi:
«Io Giovinco lo vedo fenomeno, geniale. E la genialità fa bene a tutte le squadre. Quando non segna, comunque Giovinco inventa qualcosa».

Usput, 2 asistencije Pirla i 2 asistencije Marronea za repke, standardno povreda jednog našeg, Marcha izašao zbog bolova u leđima.
«Io Giovinco lo vedo fenomeno, geniale. E la genialità fa bene a tutte le squadre. Quando non segna, comunque Giovinco inventa qualcosa».

Usput, 2 asistencije Pirla i 2 asistencije Marronea za repke, standardno povreda jednog našeg, Marcha izašao zbog bolova u leđima.

Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 16 okt 2012, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Povrijedio se Marchisio! 

Željezničar ale!
Valjda ce to biti u redu za Napoli 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
GaziHusrevbeg je napisao/la:Povrijedio se Marchisio!

GdS - Zaccheroni: "Juventus vs Napoli is worth the Scudetto. The decisive man will be Vučinić"

Shakthar and Armenian starlet Mkhitaryan- "Zidane was my idol as a child. Juventus? Bah, maybe someday, I'm still young. But not now."
Tuttosport: “Juve are better”Lippi previews the match at the sold out stadium.“Napoli are a great team however: it will be a show. But why are matches like this played after the national team?”.
Juve 2 in Serie B: the idea is liked.
Zaccheroni in Gazzetta: "Giovinco reminds me of the Recoba that I had during my time at Inter."
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
-
- Kontakt:
Mirko će da riješi Napoli.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Marchisio je izašao zbog bolova u lijevom ramenu.
Može se to sanirati za ova 3 ili 4 dana sasvim sigurno, ako ništa igrat će pod injekcijama.
Ne znam što li Vučinić nije igrao, on je ipak najbolji igrač crnogorske reprezentacije, valjda nije zadobio neku povredu na zagrijavanju pa je bio primoran da propusti meč.
Bendtner je za moj neki sud odigrao sasvim pristojnu utakmicu, očekujem njegov debi što prije.
Može se to sanirati za ova 3 ili 4 dana sasvim sigurno, ako ništa igrat će pod injekcijama.
Ne znam što li Vučinić nije igrao, on je ipak najbolji igrač crnogorske reprezentacije, valjda nije zadobio neku povredu na zagrijavanju pa je bio primoran da propusti meč.
Bendtner je za moj neki sud odigrao sasvim pristojnu utakmicu, očekujem njegov debi što prije.
Željezničar ale!
-
- Kontakt:
Mirko ima stomačnih problema, ali ništa strašno. Trebao bi biti spreman na Napoli.
On i Pirlo nisu isti tipovi igraca, al' vjerujem da bi se Pjanke mogao prilagoditi da igra zadnjeg veznog, al' onu ulogu da samo salje pasove s obzirom da bi Vidal i Marcha trcali za njega, kao sto rade i za Pirla...chi3llo je napisao/la:Bgm, ja bi Pjanica kupio na ljeto da sam Marotta
.Al' dok god Pirlo moze igrati ne dirati ga jer ipak je to nas najbolji igrac....
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Svaka čast Pjaniću, ali imamo mi već Marronea i Pogbu, a i Vidal i Marchisio su itekako mladi.
Šta će nam, da nam bezveze sjedi na klupi.
Edit:
Vučinić je ipak zaigrao večeras, ušao je umjesto Jovetića u posljednjih 5 minuta i uspio je dobiti žuti karton.
Šta će nam, da nam bezveze sjedi na klupi.

Edit:
Vučinić je ipak zaigrao večeras, ušao je umjesto Jovetića u posljednjih 5 minuta i uspio je dobiti žuti karton.

Željezničar ale!
Conte je veceras bio u Milanu da gleda ITALJUVE-Denmark.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ovako bi izgledao Juventus B

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Možda vas malo smorih oko Marchisia, ali me ovaj izlazak zabrinuo.
Ova izjava reprezentativnog doktora me ohbrabrila, prema njegovim riječima Marchisiov nastup u subotu uopšte nije upitan i trebao bi zaigrati, isto kao i Buffon.

Ova izjava reprezentativnog doktora me ohbrabrila, prema njegovim riječima Marchisiov nastup u subotu uopšte nije upitan i trebao bi zaigrati, isto kao i Buffon.
Željezničar ale!
- pinturicchio30
- Kontakt:
Ma to su dobre vijesti. Necemo ti zamjeriti. I mene je bilo strah da ne propusti Napoli, kad sam vidio da je ranije izasao iz igre.GaziHusrevbeg je napisao/la:Možda vas malo smorih oko Marchisia, ali me ovaj izlazak zabrinuo.![]()
Nest mi ne logicna ta postava gore.. Zar Immobile i Boakye mogu igrati na krilnim pozicijama???
Slika je samo kako bi izgledao Juve B odprilike...pinturicchio30 je napisao/la:Ma to su dobre vijesti. Necemo ti zamjeriti. I mene je bilo strah da ne propusti Napoli, kad sam vidio da je ranije izasao iz igre.GaziHusrevbeg je napisao/la:Možda vas malo smorih oko Marchisia, ali me ovaj izlazak zabrinuo.![]()
Nest mi ne logicna ta postava gore.. Zar Immobile i Boakye mogu igrati na krilnim pozicijama???

-
- Kontakt:
Marotta looking to sign David N'Gog in January
Čuj N'gog...
Marrotta nabavio novu vutru...

Marrotta nabavio novu vutru...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.