Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Ne mora značiti da ako ga ti ne poznaješ da odmah ne valja. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisam ni rekao da ne valja. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Bailly prošao ljekarski pregled. [Sky]
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Bola Jozo kak mozes dovesti igraca koji nema 25 (+) godina.
Vidim po pitanju spreme zvijer, skok igra odlicna, znaci upgrade u odnosu na proslu sezonu. Iako sam za iskusnije rjesenje i ovo je nesto. Treci stoper Rojo, a valjda manager razmisljao u tom pravcu.
Vidim po pitanju spreme zvijer, skok igra odlicna, znaci upgrade u odnosu na proslu sezonu. Iako sam za iskusnije rjesenje i ovo je nesto. Treci stoper Rojo, a valjda manager razmisljao u tom pravcu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Majkemi sve ok al je poglup sigurno ko i svi africki stoperi al hajd bude dobro
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
[youtube][/youtube]
Ebo te tito ovaj ore.
Ebo te tito ovaj ore.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Baš kao i prosječni bošnjo.Format je napisao/la:Majkemi sve ok al je poglup sigurno ko i svi africki stoperi al hajd bude dobro
Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa
U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.
U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.
Asteriks je napisao/la:Ebo te tito ovaj ore.

Zlatan to ManUtd could be delayed until next month, so he can recieve a massive lojality bonus from PSG 
http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... p-so-stri/

http://www.telegraph.co.uk/football/201 ... p-so-stri/
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
2 završena, 2 još preostaju, veznjak i desno krilo

Mike Keegan ✔ @MikeKeegan_DM
Understand Mourinho has another two lined up. Told four incomings would not be a surprise this summer #mufc
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa realno to nam je i najpotrebnije u ovom trenutku, ta 4 igraca. Stoper je zavrsen, vi ste uracunali vidim i Ibru ali se ja jos nadam da nece doci, a kada bi dosli Mane/Mahrez i Matic vec bih pucao od srece.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Ibra je riješen prijatelju, pomiri se s timRooney88 je napisao/la:Pa realno to nam je i najpotrebnije u ovom trenutku, ta 4 igraca. Stoper je zavrsen, vi ste uracunali vidim i Ibru ali se ja jos nadam da nece doci, a kada bi dosli Mane/Mahrez i Matic vec bih pucao od srece.

Sve su prilike da bi Gomes mogao biti taj vezni, ozbiljni mediji su prenijeli da smo pravo zagrizli. E ostaje još to desno krilo, ovaj transfer najviše iščekujem i stvarno se nadam kvalitetnom izboru, a cijena nam svakako nije bitna. Do sada je jedino Saul bio u nekim spekulacijama..
- EmirSioux89
- Kontakt:
Bailly zavrsen, znači počelo je.
Sledece sezone cemo demonstrirati silu!
Sledece sezone cemo demonstrirati silu!
Manchester United!
Rojo mi ne ulijeva nikakvo povjerenje, kikser zestoki, ne razmislja nikako dok igra. Jones je stoper kome se predvidjala uloga lidera ekipe, a sad je tek 4-5 izbor i ne znam koliko je uopste pametno racunat na njega u narednoj sezoni. Ostaju nam Smaling i ovaj novi klinac, nekako mi je to preslabo za Joseov sistem. Mensah bi ipak trebao traziti sansu na desnom beku.
Ostale se manje vise zna, kreativac i desno krilo su imperativ. No bit ce zanimljivo ispratit koga ce se rijesit Jose, Bastian je po meni siguran. Jose je uvijek gotivio iskusne igrace, a ima li jaceg u tom segmentu od Bastiana, plus neupitno fudbalsko znanje.
Ocekuje nas zanimljivo ljeto
Ostale se manje vise zna, kreativac i desno krilo su imperativ. No bit ce zanimljivo ispratit koga ce se rijesit Jose, Bastian je po meni siguran. Jose je uvijek gotivio iskusne igrace, a ima li jaceg u tom segmentu od Bastiana, plus neupitno fudbalsko znanje.
Ocekuje nas zanimljivo ljeto

Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Kažu da ce ici po još jednog sigurno stopera i tog centralnog veznjaka, dok se još za krilo ništa ne zna. Neki spominju onog malog iz Bordoa vidim, strašan potencijal.rio_Ferdy88 je napisao/la:2 završena, 2 još preostaju, veznjak i desno krilo![]()
Understand Mourinho has another two lined up. Told four incomings would not be a surprise this summer #mufc
Mene zanima samo ko ce pakovati kofere pored Blinda i Mate.
Desno krilo Mane ili James koji je opet sinoc za columbiju odigrao fantasticni,puca od snage jbt..
To bi bio dobar potez, bolje je dovesti dva stopera i biti siguran da ne škripi. Tako će i veza biti jača.Belmin6 je napisao/la:Kažu da ce ici po još jednog sigurno stopera i tog centralnog veznjaka, dok se još za krilo ništa ne zna. Neki spominju onog malog iz Bordoa vidim, strašan potencijal.rio_Ferdy88 je napisao/la:2 završena, 2 još preostaju, veznjak i desno krilo![]()
Mene zanima samo ko ce pakovati kofere pored Blinda i Mate.
Ja mislim da će ići još Fella, a poslao bi i Roja. Blinda ne bih prodavao.
''Neka me mrze samo da me se boje''
------------De Gea-------------
Bailly - Smalling - Manolas - Shaw
-----Schneiderlin - Matic-------
--------------Pjanic-----------
Rashford - Ibrahimovic - Martial
Ideja momčeta sa redcafe-a

Ma Mou će 99% ići po još jednog stopera, pa u zamjeni mu je ograničeni Rojo i polumrtvi Jones, nije puk'o da krene u sezonu sa njima kao alternativama. Drugi stoper bi mogao biti neko stariji i iskusniji, nemoguće je da Mou ne dovede jednog takvog
.
U veznom redu je prilično velika gužva a sve su prilike da dovodimo centralnog veznog i vjerovatno desno krilo. Ako bude ovakav scenarij mislim da će dvojica iz veze napustiti klub.

U veznom redu je prilično velika gužva a sve su prilike da dovodimo centralnog veznog i vjerovatno desno krilo. Ako bude ovakav scenarij mislim da će dvojica iz veze napustiti klub.
Uh kakav bi ovo nato bio iza Pjanketa osigurači Matic i snajderlin auu ovo je strašnojasko__ je napisao/la:------------De Gea-------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.