Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Meni se jedino hrvatski i argentinski dresovi baš sviđaju. Većina ostalih je očajna (Puma definitivno prednjači u tome, jedino su Italiji kreirali solidno izdanje). Sreća pa naš opet izgleda koliko-toliko "obično", bez nekog odstupanja od pojma klasičnog dresa. Kada vidim u čemu će igrati neki od favorita turnira, prezadovoljan sam.
Burrda prekucalaGoalgetter je napisao/la:Italija, Argentina, Belgija, Holandija i Spanija imaju predobre dresove.

Dres reprezentacije BiH
Taj belgijski je dobar za obuc klovna u cirkusu.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Francuski su vise nego dobri... A sto se nasih tice, jedva cekam da ja to vidim uzivo, opipam i probam
tek tada cu odlucit, neznam kako ce biti u BiH al ovdje kako koja ekipa napusta prvenstvo tako dresovima pada cijena 50 %...

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta čini ove dresovi unikatnim? Ova watermark kruna?Ajax je napisao/la:Burrda prekucalaGoalgetter je napisao/la:Italija, Argentina, Belgija, Holandija i Spanija imaju predobre dresove.![]()
. A koliko nas se samo sprdalo sa Burrdom. A ljudi napravili unikat samo takav. Mozda je i Legea mogla, znala. Sigurno nisu losiji od Burrde. Inace Engleski i Americki dres su mnogo bolji nego sto je vidljivo na tvojim slikama. Sve drugo OK.
Ako 2/3 izvučena horizontalna linija i dvije dijagonalne linije (preko kojih je na najgori mogući način smješten logo Burde) dres čine unikatnim, onda mi je vala i drago što smo dobili generične dresove.
Odvratni dresovi,barem za mene,kakve su ovo linije,ova krunana ovom crvenom.Najljepsi i najbolji dresovi su oni koji su najjednostavnijiAjax je napisao/la:Burrda prekucalaGoalgetter je napisao/la:Italija, Argentina, Belgija, Holandija i Spanija imaju predobre dresove.![]()
. A koliko nas se samo sprdalo sa Burrdom. A ljudi napravili unikat samo takav. Mozda je i Legea mogla, znala. Sigurno nisu losiji od Burrde. Inace Engleski i Americki dres su mnogo bolji nego sto je vidljivo na tvojim slikama. Sve drugo OK.

**** meni je lijep. Volim unikatne dresove ali i stvari ( jakne, patike, auta, bicikla sve ). Mislim da nisam u tome jednini. Ali mogu da razumjem i vas pogled. Belgijski dres je izrazito teliran ( priljepljen tijelu ) i imao izrazito kvalitetne materijale ( sto se vidi kod fotografija visoke rezolucije iz ovih ne ). Isto tako Americki i Engleski dres ima vrhunske materijale ali na slikama zbog slabe rezulocije izgleda kao "obicna" bijela krpa. A bas ti posebni materijali ce udahnuti tim dresovima ( po meni ) posebni car.
Nadam se samo da nas genericki bijeli dres nece biti proziran kao sto je ovaj na slici. Nego da ce se upotrjebiti tamnija,gusca bijela boja. Isto tako kod ovog plavo/ljubicastog dresa mi je ruzno da su vrhovi rukava bijeli i crni. To nema niko osim nas. Trebali bi biti cijeli bijeli, ovako izgleda seljacki i jeftino.
Nadam se samo da nas genericki bijeli dres nece biti proziran kao sto je ovaj na slici. Nego da ce se upotrjebiti tamnija,gusca bijela boja. Isto tako kod ovog plavo/ljubicastog dresa mi je ruzno da su vrhovi rukava bijeli i crni. To nema niko osim nas. Trebali bi biti cijeli bijeli, ovako izgleda seljacki i jeftino.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja sam danas poslao email onoj djeci iz Indonezije i Vietnama da koriste guscu bijelu boju, jer nisam zadovoljan sa ovim providnim dresovima. Oni su mi odgovorili da me potpuno razumiju i da uz dodatak od 1.5 EUR mogu dobiti to sto zelim, tako da cu ja to direktno od te djece naruciti i ustediti oko 65 EUR. Sve ukupno me ne bih trebalo kostati vise od nekih 20 tak EUR (dres 5 i shipping 15 EUR).Ajax je napisao/la:**** meni je lijep. Volim unikatne dresove ali i stvari ( jakne, patike, auta, bicikla sve ). Mislim da nisam u tome jednini. Ali mogu da razumjem i vas pogled. Belgijski dres je izrazito teliran ( priljepljen tijelu ) i imao izrazito kvalitetne materijale ( sto se vidi kod fotografija visoke rezolucije iz ovih ne ). Isto tako Americki i Engleski dres ima vrhunske materijale ali na slikama zbog slabe rezulocije izgleda kao "obicna" bijela krpa. A bas ti posebni materijali ce udahnuti tim dresovima ( po meni ) posebni car.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ova sva prica ne pije vodu dok ne vidimo dres na igracima,ovako svaki izgleda bez veze.
Zeljeznicar! 1921 !
- Donnie Darko
- Kontakt:

Evo jel sad unikatan? Vidim da prolaze ove nasumične linije, i obavezno žute boje.
Ako ko bude pitao, ove linije simboliziraju multietničnost i jedinstvo.
Mozes u grad s njim 

-
- Kontakt:
Naši preloši isto vreće kad pogledaš naš i dres Njemačke 

MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Svakako da ga treba uzeti zbog toga da te podsjeća na SP.BadrHari je napisao/la:To je to.teferič je napisao/la:Niđe veze, majke mi, ko da odijelo za svadbu il maturu kupujeteTe nije mi lijep, te prošo bi pored njega u nekom šopu ne bih ga ni primijetio. Brate, ako ćeš ga zbog ljepote kupovat, nemoj ga ni kupovat. Ja ga lično jedva čekam kakav god da bude, jer će me i za 30 godina podsjećati na prvo veliko takmičenje za koje me je briga.
http://www.sportsdirect.com/fifa-world- ... e=38741501
još uz to i ovu majicu za uspomenu

Meni je Urugvajski najbolji.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
- Kontakt:
A zašto je bošnjačka linija najdeblja?Donnie Darko je napisao/la:
Evo jel sad unikatan? Vidim da prolaze ove nasumične linije, i obavezno žute boje.
Ako ko bude pitao, ove linije simboliziraju multietničnost i jedinstvo.

DonCorleone je napisao/la:
Ja sam danas poslao email onoj djeci iz Indonezije i Vietnama da koriste guscu bijelu boju, jer nisam zadovoljan sa ovim providnim dresovima. Oni su mi odgovorili da me potpuno razumiju i da uz dodatak od 1.5 EUR mogu dobiti to sto zelim, tako da cu ja to direktno od te djece naruciti i ustediti oko 65 EUR. Sve ukupno me ne bih trebalo kostati vise od nekih 20 tak EUR (dres 5 i shipping 15 EUR).

Mada predosjecao sam da cemo zavrsit na kraju. Godinu ipo sa dresom iz kataloga. Ali ako nista rijesli smo se Legeje i to je nesto. Mada mislim jer smo Legeji mi bili jedini i promocija za cijeli svjet na prvenstvu. Da bi se momacki potrudili bas kao Burrda za Belgiju i napravili atraktivan unikat. Mozda se je trebao potpisat mini ugovor sa Legeeom samo za prvenstvo 2,3 mjeseca. A onda sjest sa adidasom i pregovarat sa svojim zahtjevima ( unikatni design, cijena dresa, % od prodaje ) a ne na brzinu kao sad ovo. Po meni greska. Ali sta je tu je. Za nadati se je. Da su nasi ispregovarali dobre uvjete, mada je sve islo na horuk.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Potrudili bi se kao sto su se potrudili i Sjevernoj Koreji 2010. 

+++++1111111111111111!!!teferič je napisao/la:Niđe veze, majke mi, ko da odijelo za svadbu il maturu kupujeteTe nije mi lijep, te prošo bi pored njega u nekom šopu ne bih ga ni primijetio. Brate, ako ćeš ga zbog ljepote kupovat, nemoj ga ni kupovat. Ja ga lično jedva čekam kakav god da bude, jer će me i za 30 godina podsjećati na prvo veliko takmičenje za koje me je briga.
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Naravno da je vreca XXXL.Vandelanoite je napisao/la:Naši preloši isto vreće kad pogledaš naš i dres Njemačke
Nije M za Pjanica ovo..
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
jel neko zna gdje mogu da vidim dresovi svih repki za sp
posebno me interesuje Hrvatski
posebno me interesuje Hrvatski
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.