gledam na DIGI SPORT(N 24) ne gledam na netu ..Minche je napisao/la:daj mi link PORFAVORE!!!!!!fazlaaaa je napisao/la:bili mal na pocetku dobro igrali i onda stali...sad isto nista...k'o da im se ne igra..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
gledam na DIGI SPORT(N 24) ne gledam na netu ..Minche je napisao/la:daj mi link PORFAVORE!!!!!!fazlaaaa je napisao/la:bili mal na pocetku dobro igrali i onda stali...sad isto nista...k'o da im se ne igra..
Pa ziku mu nika ,,budalcina,,LeBronJamesKing je napisao/la:dobricina je napisao/la:Trebao je CLUJ dati jos bar tri gola a primaju bezveze gol, HAJMO CLUJ NAPRIJED
sto admin ovog kretena ne otjera gdje mu je mjesto a to je u PM... koji ce **** ovdje?
morat ću nik promjenitifazlaaaa je napisao/la:hvala ti ko bratuuuuuuuu-...ipak nisi takva neznaliicaa...neznalica je napisao/la:sarajevo-cluj na sat THOR, kanal je kod mene u meni-u označen kao N24 a ustvari je digi sport
svaka cast...nemas pojma koliko si me usrecio... :DDD
oko 25000 je rekao onaj sa radijaLeBronJamesKing je napisao/la:ja sto su oprezni ovi iz redakcije sportsport.ba nista broj navijaca da se nebi dogodilo kao prosli put da ih navijaci ispravljaju ovako nista doki m neko ne napise koliko je bilo.
kako to ba evo Alaima na Hayatu Ramazan nije ni bradicu šikno,al izgleda da ipak ima blizanca pa bio u Begovoj nocas sa mnom u dzematu......A_d_0 je napisao/la:sta to cujem Alaim nije branio!!! bio na teraviji![]()
![]()
![]()
Ma jok pravio zapise da kaka vrat ne slomijeA_d_0 je napisao/la:sta to cujem Alaim nije branio!!! bio na teraviji![]()
![]()
![]()
jao jesi inteligentan u pm...harishp je napisao/la:Ma jok pravio zapise da kaka vrat ne slomijeA_d_0 je napisao/la:sta to cujem Alaim nije branio!!! bio na teraviji![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], GradKamena2, HZSydney, Kaunas, riki46 i 70 gostiju.