Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la bhsport » 01 apr 2015, 13:20

BavaracZenica je napisao/la:To je taj Izet, a ne mogu se nacudit iz uprave Werdera zasto je covjek pozvan u repku :)

Odlican nocas, i treba nam ovakav Izet Hajrovic, zadovoljan sam njegovim zalaganjem i da nije postigao gol :cool:
Jest fakat, odlicno si to zapazio, neka se sada pita werder ko je tu lud.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 01 apr 2015, 13:28

A, koji je Izetov problem tačno u Werderu? Da nije u formi, jeste, to smo vidjeli. Momak grize ko Negredo nekoć ( :lol: ), željan je igre, aktivan, trči, zabija. Možda je bahat na treninzima ili se jednostavno ne uklapa u sistem, mada mi onda nije jasno šta će im i što ga predstaviše kao veliko pojačanje da sjedi na klupi. Evo, ne znam...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 apr 2015, 13:56

Head je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Osvrni se na prvi dio onoga što je napisao Principatus.

Nema to veze konkretno sa Izetom. Kmečanje za Cimirotom je najbolji dokaz za to.
Nemam se sta osvrtati, vrati se na temu Andora BiH i vidi sta si pis'o. Mani se filozofiranja i uvlacenja u paksu pojedinim forumasima.

Sto se tice Cimirota, stojim iza onog sto sam napis'o prvenstveno kao navijac Sarajeva. Neka je stid selektora da pruzi priliku svim igracima osim jednog. Moze igrati 20 igraca, ne moze 21. Moze igrati decko koji je odradio 2 treninga ne moze igrati decko koji je tu 10 treninga. Sramota nevidjenja.

Sad nastavi da puzes prema anusu gore navedenih i prodji me se.
Cimirotu treba da bude cast pa uopste moze trenirati sa igrackim velicinama kao sto su Dzeko, Ibisevic, Begovic.... a njegovo vrijeme ce tek doci, naravno ako bude radio.

ontopic: Mene Hajrovic nikako nije odusevio sinoc, kao 90% navijaca... Presebican, ne osjeca igru, cim vidi gol proba sutati... Da se nije odbila, ona lopta bi zavrsila pravo u rukama golmana. Imam osjecaj da upravo radi toga nikada nece napraviti neki vecu karijeru.... OK, znam da stoji ko ne suta nece ni zabiti, ali sto je previse previse. :wtf:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 apr 2015, 15:04

Principatus je napisao/la:
Head je napisao/la:Sta kazu, bolji Visca. :rol:
Ne kaze niko da je Visca bolji, ali konstanto podcijenjavanje Visce iz izuzetno "objektivnih" razloga koji imaju jednu posebnu klubsku boju (kao i podrzavanje teletine) je smijesno, pa zato to niko bas i ne uzima za ozbiljno. ;)

Za Hajrovica sam rekao i stojim jos uvjek iza toga: Momak ima klasu, sjajnu tehniku, brzinu i voli izuzetno direktnu igru na gol, a neko peglanje lopte. Mislim da ce se vratiti u jacu forumu i vise igrati u Bremenu.

Svaka cast na golu! :salut:
Svaka cast! Opet ovi samo gledaju svoje klubove.
Hajrovic jos nije u top formi. Moze igrati desno, lijevo i bas kao sto je neko rekao 10.
Mislim da bi nasa sredina trebala biti Besic, Pjanic, Lulic, Hajrovic i Visca. Lulic kad uleti u redinu Izet moze cuvati lijevu stranu.
Npr juce Avdija umjesto da puca prema golu on vraca loptu nazad, to kod Izeta nema, cim vidi sansu suta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 apr 2015, 15:20

Desetku igraju igraci kojima je prioritet asistencija i pas za spica i krila a ne igrac koji suta cim predje pola terena. Pa Pjanic ili Miske da su bili u onim situacijama nakon kornera i u onoj situaciji iz igre uposlili bi igrace kojo neometano stoje SAMI i to bi bio90% gol.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 01 apr 2015, 21:47

Hajrović je odavno trebao biti među 11 naših,bio u formi ili ne.Mi imamo samo 2 krila,Lulića i Hajrovića.Višća bolji od Hajrovića :rol: :crazy: :rol:

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 01 apr 2015, 21:56

Nemojmo ipak pretjerivati sa Hajrovićem. On u zadnje dvije godine nije odigrao 2 poštene utakmice (al bukvalno 2) uključujući utakmice u klubu i u reprezentaciji. On ima samo šut i ništa više, ne zna probiti po strani, ne zna centrirati, ne zna utrčati u prostor i ne postoji u defanzivi. Jedino šta bi on po meni mogao nekad uskočiti je na poziciji nekog polušpica, gdje bi mu bio jedini zadatak da šutem ugrožava nekog zatvorenijeg protivnika. Mi da imamo bilo kakvo krilo, Hajrović uopšte ne bi bio u konkurenciji na toj poziciji.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 apr 2015, 21:58

Pretjerao jeste u onoj situaciji kada je imao 2 slobodna igrača ali samo neka šuta. Volim vidjeti kada igrač ima muda da opali loptu sa bilo koje udaljenosti jer kao što neko reče, ko šuta taj će i dati gol. Pjanić kada bi imao muda Hajrovića ili Bešića bi bio igrač koji bi često rješavao utakmicu ali ta hrabrost i drskost nije nešto što ćeš ti odjednom razviti u svojoj psihi, sa tim se rodiš ili ne. Razbio prozor ili pogodio avion, samo pucaj :bih:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 01 apr 2015, 22:43

Hehe, na jednoj trening utakmici gdje je igrala i ala i vrana se donose zakljucak da je Hajrovic vanserijski igrac, a ovi u Bremenu ludi pa idu namjerno u korist svoje stete, a moze biti da ste vi i veci strucnjaci od njih :lolno: Naravno da je Visca puno bolji krilni igrac od Hajrovica, to se uopste neda porediti.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 apr 2015, 23:32

Consigliere je napisao/la:Cimirotu treba da bude cast pa uopste moze trenirati sa igrackim velicinama kao sto su Dzeko, Ibisevic, Begovic.... a njegovo vrijeme ce tek doci, naravno ako bude radio.
Jašta će nego doći. Sad je dobio poziv iz milostinje, čisto da ne bi bilo vatre, na naredni će se načekati. Igrači koji su rezerve u Premijer ligi ne smiju doći ni u razmatranje, a kamoli dobiti poziv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 apr 2015, 23:42

Momak odigra 15 utakmica od 18 koliko je igrano. S tim da je u zadnjem kolu i na otvaranju proljetnog dijela u Gradačcu bio povrijedjen tako da nije igrao. Naravno, to nije standardno. :urnebes:
1946

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 apr 2015, 01:09

obagol je napisao/la:Nemojmo ipak pretjerivati sa Hajrovićem. On u zadnje dvije godine nije odigrao 2 poštene utakmice (al bukvalno 2) uključujući utakmice u klubu i u reprezentaciji. On ima samo šut i ništa više, ne zna probiti po strani, ne zna centrirati, ne zna utrčati u prostor i ne postoji u defanzivi. Jedino šta bi on po meni mogao nekad uskočiti je na poziciji nekog polušpica, gdje bi mu bio jedini zadatak da šutem ugrožava nekog zatvorenijeg protivnika. Mi da imamo bilo kakvo krilo, Hajrović uopšte ne bi bio u konkurenciji na toj poziciji.
Potpis. Sinoc nam je upropastio 2-3 ozbiljne prilike nerezonskim sutevima. I sut kod gola bi zavrsio u rukama golmana da se nije sretno odbio. Mesa mu mora malo skrenuti paznju na to, ne moze se onako ponasati kao da je sam yebote.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2015, 01:13

Je li ovaj momcina ikad igrao desetku? :hmmmmm: Naravno ne moze onu klasicnu, ali moze se ubacivat iz drugog plana i otvarat prostor za Dzeku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 apr 2015, 03:41

Cartman je napisao/la:Je li ovaj momcina ikad igrao desetku? :hmmmmm: Naravno ne moze onu klasicnu, ali moze se ubacivat iz drugog plana i otvarat prostor za Dzeku.
Gledao sam ga jednom za Bazel odigrao je i od tog trenutka za mene je cisto jasno da je njegova najpozicija
10-ke. Sve ima za to. Mesa je pametan skontat ce to on.

Nema sprinta od 30 - 40 metara za jedno krilo. Al ima brz start, okretnost , pas igru , sut koji otvara , zna driblat ... perfektna desetka.
Prije ili kasnije postat ce jasno da smo u njemu dobili Misketovog nasljednika al puno brzeg i ostrijeg.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 apr 2015, 04:44

kimbo je napisao/la: Gledao sam ga jednom za Bazel odigrao je i od tog trenutka za mene je cisto jasno da je njegova najpozicija
10-ke. Sve ima za to.
Nisi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 apr 2015, 09:48

Lukavce :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 apr 2015, 10:00

Mene samo zanima zasto cim primi loptu odmah se odlucuje na sut.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 apr 2015, 10:03

majestic24 je napisao/la:Mene samo zanima zasto cim primi loptu odmah se odlucuje na sut.
I jos bi ga na desetku stavili, pa krila i Dzekson bi dobili dvije lopte u citavoj utakmici. :lol:

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 02 apr 2015, 11:01

majestic24 je napisao/la:Mene samo zanima zasto cim primi loptu odmah se odlucuje na sut.
Pa bolje da suta,ko to kod nas jos pokusava osutati sa distance,skoro niko,od Pjanica svi to ocekujemo,naravno momak,jedva jedan sut imao,i to mislim protiv Andore.
Da nije osutao i zabio gol,ja mislim da ne bi ni dali gol u Austriji.
Ali eto ko ce vama ugoditi,nije vam dobro kad neko pokusava,nije vam dobro ni kad ne pokusava i to je tako.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 apr 2015, 11:04

Ne bi mi vidjeli Brazila da on tako ne razmislja.
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], Proximic i 16 gostiju.