RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Jugo je potpisao za nekakav Mugan, cini mi se. Dzafa u Turskoj, tamo najvjerovatnije i ostaje. Ukoliko do toga dodje, na potezu su nasi, nadam se nekolicini dobrih igraca, za nasu Ligu 

Support Velez, It's logical! ★
Sta je ovo niko nista neprica sve neke tajne samo znamo da je Jugo otisao (ali ce se taj vratiti prije vec sto ljekarski i uradi
), Dzafa ko u Turskoj nesto pregovara, Majkic kazu nece nigdje a ostali su na okupu sad zasad.
Druze Vlado ajd ako moze nesto nam reci sto neznamo iscupaj neku novost ko ide gdje, za koliko love,je li istina da se Ibraka zalozio za nekog Mujica iz Slobode? kad ce nam grad da tipla lovu za ovu godinu? hocemo li otici u Tursku i hocemo li igrati prijateljsku tamo sa nekim svabama?
Ima toga jos al daj nam bar ove neke vaznije odgovore.

Druze Vlado ajd ako moze nesto nam reci sto neznamo iscupaj neku novost ko ide gdje, za koliko love,je li istina da se Ibraka zalozio za nekog Mujica iz Slobode? kad ce nam grad da tipla lovu za ovu godinu? hocemo li otici u Tursku i hocemo li igrati prijateljsku tamo sa nekim svabama?
Ima toga jos al daj nam bar ove neke vaznije odgovore.
@TNT
Nema ti nikakvih tajni. Ako si gledao emisiju na RTVMO u cetvrtak, kad je gostovao Ibrakovic, sve ti je jasno.
I on ceka sta ce biti sa Džafom i onda ce gledati kako dalje. Sto znaci da od toga puno zavisi. Pohvalio je i Asima, na strpljivosti, sto znaci, da, ne prodamo li Džafu, ode nam Asim, a i mnoge druge stvari su upitne. A kako sam cuo, maksimalno korektno, prema klubu, trenutno ponasaju se svi. A i klub prema njima. Izgleda da su konacno pred pripreme izmirene sve obaveze prema njima.
A za ostale info, jbg, pitaj Vladu Lesinara...Vlado sigurna zna....Ali, evo, nece da nam kaze
Nema ti nikakvih tajni. Ako si gledao emisiju na RTVMO u cetvrtak, kad je gostovao Ibrakovic, sve ti je jasno.
I on ceka sta ce biti sa Džafom i onda ce gledati kako dalje. Sto znaci da od toga puno zavisi. Pohvalio je i Asima, na strpljivosti, sto znaci, da, ne prodamo li Džafu, ode nam Asim, a i mnoge druge stvari su upitne. A kako sam cuo, maksimalno korektno, prema klubu, trenutno ponasaju se svi. A i klub prema njima. Izgleda da su konacno pred pripreme izmirene sve obaveze prema njima.
A za ostale info, jbg, pitaj Vladu Lesinara...Vlado sigurna zna....Ali, evo, nece da nam kaze

-
- Kontakt:
Evo Ivica Babic je novi lijevi bek Veleza.
Navodno, igrao je u Orasju ranije.
Zna li iko ista o njemu konkretnije?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Igrao jos za Slobodu i Zvijezdu u Slobodi je bio dobar koliko znam ali ih je napustio neznam zasto a iz Zvijezde je otjeran ako se nevaramMostaracVelezovac je napisao/la:Evo Ivica Babic je novi lijevi bek Veleza.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- zvijezdica
- Kontakt:
Varaš se.A zašto je otišao, vidjet ćeš na ljeto kad ode i id vas!FK Sarajevo je napisao/la:Igrao jos za Slobodu i Zvijezdu u Slobodi je bio dobar koliko znam ali ih je napustio neznam zasto a iz Zvijezde je otjeran ako se nevaramMostaracVelezovac je napisao/la:Evo Ivica Babic je novi lijevi bek Veleza.

Niko i ne racuna da je Ivica pojačanje. Ta ja, jesu prosle godina i Sloboda i Zvijezda, probijale protivnike po bokovima, nemoj pitati.....Ali momak je mlad, igra za mladu repku, pa bujrum...ima sansu....
-
- Kontakt:
Ne kontam zasto pricate sve nesto u rukavicama okolokole pa na mala vrata.
Ako znate nesto konkretno recite. Ja pitam jer stvarno neznam nista o Ivici. Ni kakav je igrac, ni jeli brz, jeli spor, jeli problematican, neznam nista o njemu.
Ako neko nesto konkretno zna neka kaze, samo nemojte molim vas rekla kazala. Samo ono sto znate 100% da je tacno.
Ako znate nesto konkretno recite. Ja pitam jer stvarno neznam nista o Ivici. Ni kakav je igrac, ni jeli brz, jeli spor, jeli problematican, neznam nista o njemu.
Ako neko nesto konkretno zna neka kaze, samo nemojte molim vas rekla kazala. Samo ono sto znate 100% da je tacno.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Ivica Babić pristupio Rođenim
Postavio: DenTer Datum: 13.01.2010
Prelazni rok uveliko traje u Mostaru. Nakon što je zbog nesportskog života na transfer listi našao se Edin Šečić, koji je podsjetimo upravo prošle zime stigao u naš grad, "Rođeni" su popunili upražnjeno mjesto lijevog beka. Naime, u Velež je pristigao dosadašnji lijevi bek Orašja, Ivica Babić (28). Riječ je o fudbaleru koji je ponikao u redovima Orašja, a pored "labudova" još je po jednu sezonu nosio dres tuzlanske Slobode i Zvijezde iz Gradačca. Po karakteristikama je klasični lijevi bočni i bar prema prvim najavama trebao bi biti adekvatna zamjena za Šečića.
Danas su Rođeni odigrali i svoj prvi kontrolni meč i to u Međugorju protiv Fljamutarija. Utakmica je završila pobjedom Albanaca sa 2:0. U ovom meču su priliku dobili svi igrači "Rođenih".
I jos da ja nadodam, u emisiji RTVMO, u četvrtak, Ibrakovic je izjavio, da Babica ne smatra pojačanjem.
Postavio: DenTer Datum: 13.01.2010
Prelazni rok uveliko traje u Mostaru. Nakon što je zbog nesportskog života na transfer listi našao se Edin Šečić, koji je podsjetimo upravo prošle zime stigao u naš grad, "Rođeni" su popunili upražnjeno mjesto lijevog beka. Naime, u Velež je pristigao dosadašnji lijevi bek Orašja, Ivica Babić (28). Riječ je o fudbaleru koji je ponikao u redovima Orašja, a pored "labudova" još je po jednu sezonu nosio dres tuzlanske Slobode i Zvijezde iz Gradačca. Po karakteristikama je klasični lijevi bočni i bar prema prvim najavama trebao bi biti adekvatna zamjena za Šečića.
Danas su Rođeni odigrali i svoj prvi kontrolni meč i to u Međugorju protiv Fljamutarija. Utakmica je završila pobjedom Albanaca sa 2:0. U ovom meču su priliku dobili svi igrači "Rođenih".
I jos da ja nadodam, u emisiji RTVMO, u četvrtak, Ibrakovic je izjavio, da Babica ne smatra pojačanjem.
Dobar je Mirnes
Prosle god dao oko 35 golova ako se ne varam,u ljeto bio isto na probama nekim po Svicarskoj ali nije uspio dobiti radne dozvole
,uglavnom ima kvalitet za PL i sigurno ce vam dobro doci 

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
U sklopu priprema za početak proljetnog dijela prvenstva, kombinovani tim mostarskog Veleža je odigrao prijateljsku utakmicu protiv albanskog prvoligaša Fljamuntarija. Fljamuntari je ostvario pobjedu 2:0, a priliku u ovom susretu Abdulah Ibraković je pružio uglavnom igračima iz omladinskog pogona, odnosno igračima koji su u jesenjem dijelu prvenstva imali malu minutažu. Također, ova utakmica je bila probna za nekoliko igrača koji pokušavaju ostati u Mostaru.
Kada su u pitanju nova imena, pored povratnika Zlatka Kazazića, tu je Ivica Babić koji će u proljetnom dijelu prvenstva biti svojevrsna zamjena za Edina Šečića koji je igrao na poziciji lijevog bočnog, a koji je do sada igrao za Slobodu, Orašje, Zvijezdu iz Gradačca te mladu reprezentaciju BiH.
U utakmici protiv Fljamuntarija u dresu Veleža je nastupio Mirnes Salihović dosadašnji igrač Slavena iz Živinica a koji je priključen prvoj ekipi koja je bila pošteđena utakmice u Međugorju. Prva postava je bila pošteđena duela protiv Fljamuntarija, ali je zato kompletna odradila ljekarske preglede odnosno testove tjelesne pripremljenosti, izdržljivosti, snage kako bi Abdulah Ibraković imao kompletan uvid u trenutačne mogučnost svih igrača. Velež ostaje u Mostaru do ponedeljka kada slijedi odlazak u Fojnicu.
Kada su u pitanju nova imena, pored povratnika Zlatka Kazazića, tu je Ivica Babić koji će u proljetnom dijelu prvenstva biti svojevrsna zamjena za Edina Šečića koji je igrao na poziciji lijevog bočnog, a koji je do sada igrao za Slobodu, Orašje, Zvijezdu iz Gradačca te mladu reprezentaciju BiH.
U utakmici protiv Fljamuntarija u dresu Veleža je nastupio Mirnes Salihović dosadašnji igrač Slavena iz Živinica a koji je priključen prvoj ekipi koja je bila pošteđena utakmice u Međugorju. Prva postava je bila pošteđena duela protiv Fljamuntarija, ali je zato kompletna odradila ljekarske preglede odnosno testove tjelesne pripremljenosti, izdržljivosti, snage kako bi Abdulah Ibraković imao kompletan uvid u trenutačne mogučnost svih igrača. Velež ostaje u Mostaru do ponedeljka kada slijedi odlazak u Fojnicu.
Mozda sad i ti zaigras u prvom timu Slavena, bahahaCOYB je napisao/la:Tebe sam i čekao da prozboriš koju o Salihoviću.hammers je napisao/la:Dobar je MirnesProsle god dao oko 35 golova ako se ne varam,u ljeto bio isto na probama nekim po Svicarskoj ali nije uspio dobiti radne dozvole
,uglavnom ima kvalitet za PL i sigurno ce vam dobro doci
Hvala tobra.SI !

Ja sam o mogucem pojacanju dobio drama info, hvala ti

Velež!
Support Velez, It's logical! ★
[youtube][/youtube]
Eto imate tu njegova dva gola

evo vam Mirnesa na RTVMO u emisiji Rodjeni.. sa Hadzijom...
hammers je napisao/la:[youtube][/youtube]
drama mu ovaj lob golmana

Jasta bola
Jos covjek ljevak a desnom ga lobova
Vidjeces ljevicu kakvu ima ko Sead Salihovic,svaki slobodnjak ti je njegov 

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Dizdarevic vam otisao
ipak nece pjevati

-
- Kontakt:
Adin Dzafic blizu odlaska u madjarski Debrecin
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa ljudi prate PL najjacu ligu na svijetufanatique 1899 je napisao/la:na forumu navijaca Marseille-a, na om.net-u, posto ovi Francuzi znaju da sam iz BiH, pitali su me svasta za tog Džafića, baš su me iznenadili poznavanjem BH fudbala...vlado lesinar je napisao/la:Adin Dzafic blizu odlaska u madjarski Debrecin

-
- Kontakt:
za fudbalera Veleža je prva sedmica priprema za proljetni dio prvenstva. Trener Abdulah Ibraković dobio je potpuni uvid u fizičku pripremljenost svakog fudbalera.
- Moram reći da sam više očekivao od igrača koji su dolazili na probu, a malo toga se moglo vidjeti. Jedino smo zadržali Mirnesa Salihovića koji je stigao u Mostar kao igrač koji dijeli prvo mjesto na listi strijelaca Prve lige FBiH, sa sedam postignutih golova. Njega želimo još provjeriti. Bili smo na pravom putu da angažujemo lijevog bočnog Ivicu Babića, koji je u posljednjem trenutku promijenio svoje uslove na koje mi kao klub nismo pristali. Adin Džafić nije pronašao angažman u inostranstvu, pa se vratio među "Rođene" - rekao je Ibraković.
- Moram reći da sam više očekivao od igrača koji su dolazili na probu, a malo toga se moglo vidjeti. Jedino smo zadržali Mirnesa Salihovića koji je stigao u Mostar kao igrač koji dijeli prvo mjesto na listi strijelaca Prve lige FBiH, sa sedam postignutih golova. Njega želimo još provjeriti. Bili smo na pravom putu da angažujemo lijevog bočnog Ivicu Babića, koji je u posljednjem trenutku promijenio svoje uslove na koje mi kao klub nismo pristali. Adin Džafić nije pronašao angažman u inostranstvu, pa se vratio među "Rođene" - rekao je Ibraković.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.