NK Široki Brijeg

dinGospo_SA
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la dinGospo_SA » 07 nov 2010, 18:22

tito vrati se :D

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 07 nov 2010, 18:30

Samo cu vas pitati,i volio bih dobiti odgovor.Je li vas stid :?: :?: :?:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 nov 2010, 18:50

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 07 nov 2010, 19:17

sektm87or je napisao/la::) hoce li iko od vas doci na kosevo ikad??????
:D
naravno da hoće,sada na kup utakmici je bilo unaprijed odlučeno da gostujući navijači ne idu u sarajevo,na prvenstvo će se ići,živi bili pa vidili

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 07 nov 2010, 19:19

sta ba pricate sa likovima koje kace one zastave,onako skandiraju mrtvom momku,pjevaju ustaske pjesme nisu nam ni do koljena objasnili smo im na Kosevu kako se navija a i u listici dostojanstveno kako nama i dolici a oni nisu ni grupa to je skupina nacionalista koji odu od 30 gostovanja na jedno,i koji pozivaju kad igraju sa nama kao u rat da idu fuj! Gospoda pokazala kako se bodri klub dok ovi dozivaju ustase svaka cast pecinski ljudi
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 07 nov 2010, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 nov 2010, 19:20

[img][IMG]http://img641.imageshack.us/img641/2677/img4742fz.th.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]
To je ta slika nazi grupe ta sirokobrijeska mladez :lol:

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 07 nov 2010, 19:22

Dabar je napisao/la:
sektm87or je napisao/la::) hoce li iko od vas doci na kosevo ikad??????
:D
naravno da hoće,sada na kup utakmici je bilo unaprijed odlučeno da gostujući navijači ne idu u sarajevo,na prvenstvo će se ići,živi bili pa vidili
Ajd bas lijepo i ugledajte se na docek kada budemo gostovali sljedece sezone abd i pocnite malo navijati za taj Široki,reprezentativci Hrvatske vas ne cuju
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 nov 2010, 19:24

ove momke koji su nosili ovu nacisticku zastavu na utakmici treba DOZIVOTNO zabraniti ulazak na bilo koji sportski teren...

a pitanje navijacima sirokog... zasto nisu vase vodje navijaca odstranili te momke ili zastavu sa tribine? nemojte mi reci da vam nije smetala? :o
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 nov 2010, 19:29

ŠB_Fidelis je napisao/la:
nick je napisao/la:

bile su obje utakmice na tv i izjednacavat jedne i druge je krajnje licemjerno,ako vec glumis objektivnost...prosle rijede je bila utakmica na tv kup bih igrali sarajevo i siroki sve se vidjelo i culo...
Nije to jedina utakmica na Kosevu, brojni evidentno zaboravljaju scene ganjanja igraca, udaranja zastitara i devastacije vlastitog stadiona . Takodjer se zaboravlja atmosfera sa kosarkaske utakmice prosle godine. Nisam ja ni sumnjao da ce direktiva biti da se ovaj put ponasa ''kako treba'', da se opravda u ocima javnosti, ipak je to na tv-u, sami su tu, nema gostujucih navijaca, itd. Sve se i tu vidjelo i culo. I u Konjicu, Tuzli, Banja Luci, nastavi niz...
Dalje, evo ovim si zaboravio i napad i prepadanje djece, kadeta na Kosevu, maltretiranje i skidanje trenerki od tih istih huligana koji danas glume kulturu i zgrazanje sveopce. Na treningu prve ekipe je jucer bila grupa navijaca, teren do njega su mladici igrali svoje utakmice, nitko im ni a nije rekao, kamoli maltretirao. I to se svakako zaboravlja jer se eto ''sve vidjelo''. Ako ces vec biti objektivan, reci i to.
Tko zeli onda vidjeti samo ono sto njemu odgovara, moze tako gledati. Ja necu.
Ne pravdam ja nikoga iskljucivo, za pun **** sranja se moze i ovdje ljude kriviti, ali im nitko ne moze oduzeti cinjenicu tko je zapoceo taj nered i stvorio huskacku atmosferu naknadno kroz medije jer se desila tragedija. Ali glumiti neku svetost i ne shvatiti vlastitu odgovornost i prihvatiti (pa zna se tko je pola glavne te ekipe, tko ih financira, tko su i sta su u drustvu, kao i tko ih je i danas isfinancirao i pratio), te drzava koja nije u stanju individualizirati krivnju i razjasniti neke stvari, ce uvijek dovoditi do ovakvih stvari.

na kosevu niko nije ganjo igrace sirokog,sve ostalo ok,uglavnom ne spadam u navijace sarajeva ali ovo danas je cirkus i sramota a ti to opravdavaj kako god hoces,eh sad sta ce bit ako skripari budu isli igdje preko ivana necu da razmisljam ali daj boze da izadje na dobro,da se ja pitam sve bih gostujuce navijace zabranio...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 07 nov 2010, 19:29

adnanhz je napisao/la:slika
Ovdje niko nema više od 20 godina žalosno je što ova omladina već sad ima napunjenu glavu mržnjom...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 nov 2010, 19:31

sto je najzalosnije, oko njih stoje drugi i nista ne cine... :roll:

da se ovo desilo recimo u njemackoj, svi oni bi dobili zatvorske kazne i dozivotnu zabranu ulazka na sportske terene... :shock:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 nov 2010, 19:32

E=mc2 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:slika
Ovdje niko nema više od 20 godina žalosno je što ova omladina već sad ima napunjenu glavu mržnjom...

mah samo posaljes ovu sliku austriji iz beca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 07 nov 2010, 19:33

adnanhz je napisao/la:
Cekao sam tvoj post i kao uvijek puno pricas generaliziras,filozofiras a malo sta konkretno kazes,ja ono sto sma cuo nije bila manjina i jedan dio (il ti ga grupa ) vec cijeli stadion i sva ona prica o gospodi i kulturi ste pokazali ko ste i sta ste i zastave vatikana sigurno ne smetaju al svastika nije samo ovu tekmu vec cesto je kacite prema tome manje suplje
Znas i sam kako to ide, krene par pojedinaca, nakaci se djece i ode u pm. Ne znam samo sta se kontalo postici time, godinu dana ranije pocnu sranja, svjesno ugrozavaju javnu sigurnost i imovinu (jos cu jednom spomenuti one koji su se sklonili i nisu htjeli takvo sto, te iste ustase su ih i po kucama primali, a osiguranje po stadionu i klupskim prostorijama sklanjali), i onda su odjednom imuni i sveti jer se desila tragedija? A da tako nije bilo, zna se kakva bi bila navijacka prica, standard. Ja to ne opravdavam, al ne znam sta se ocekivalo, pljesak valjda... Jest ruzno, ali od nekoga tko ne prihvaca svoju odgovornost i skriva se iza tragedije, je takodjer licemjerno. Sta itko ima u ovoj drzavi pricati o kulturi? Sarajevo mozda? Horde? Eto nek je kulturno razbijati svoj stadion, ganjati igrace, djecu maltretirati koji veze s time nemaju, udarati zastitare, itd, u njih ipak nije bilo zastava, pa je to ok. Sto ti se tice svastike, nit sam je donio nit me zanima, nju je donijela grupa Torcide (sto slobodno provjeriti sa njima mozes), vjerujem da je ostavljena kao provokacija navijacka, netko tako, netko drugacije. Mene da se osobno pita ja bi ih sve zabranio, i svastike, i partizanske dezignacije, bilo sta da ima veze sa totalitaristickim rezimima. To sto jedni gledaju malo bolje na jedno, odnosno drugo, je plod povijesti i stradanja, o tome na sportskom forumu nemam vremena ni zivaca raspravljati niti me zanima, niti me se dotice.
Sve mogu donekle razumit od netrpeljivosti do navijackih prepucavanja al pritom da nemate trunke postovanje prema mrtvima i tebi kao svastika neka navijacka furka onda nemamo o cemu pricat :roll:

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 07 nov 2010, 19:34

Eh jedva cekam to,bilo bi mi zadovoljstvo kad bi vas doslo preko 6,7 hiljada ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 nov 2010, 19:40

KB-TM87 je napisao/la:Čemu pjevanje ubij turčina ?
Cemu gazi ustase, cetnike, balije? Uvijek ce takvih biti. Uvijek. I uvijek ce se samo njih glas u javnosti cuti, jer je ekstreman, pa bilo ih tri ili tristo. To je tako.
nick je napisao/la:

na kosevu niko nije ganjo igrace sirokog,sve ostalo ok,uglavnom ne spadam u navijace sarajeva ali ovo danas je cirkus i sramota a ti to opravdavaj kako god hoces,eh sad sta ce bit ako skripari budu isli igdje preko ivana necu da razmisljam ali daj boze da izadje na dobro,da se ja pitam sve bih gostujuce navijace zabranio...
Ti vjerujes u to da bi netko da se docepa BILO KOGA u toj rulji birao sta ce i kome napraviti? Eto kod djece nisu birali da maltretiraju, sto bi ostatak pustili na miru. Vidjelo se po snimkama gdje zastitare sa 300 KM place ''izbijaju'' iz koze. Prije utakmice su ti isti kompleksi lijecili kad se gadjala zgrada vlade, pa onda si misli u glavi, 'pa haj ko ga j.ebe mogao sam i na utakmicu'.
Ne pravdam ja nesto sto ne valja, smeta meni puno stvari, nikad se ja na drugog obracao nisam, ali ima i takvih, al ovo je generaliziranje i uvijek manjina radi sranja, dok vecina na osnovu toga pati, tako je i u Sarajevu i bilo gdje drugdje, a pojedinci se na to kace i cuju i vide samo sto zele. To je uvijek tako, pogotovo u ovoj drzavi, i uvijek ce biti.

iskreno ja sam danas cuo vecinu,iskreno to se danas najbolje culo,mislim navijaci sarajeva su imali u srijedu puno vise razloga da neguduju puno vise razloga za izljev "EMOCIJA" ali hajde...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 nov 2010, 19:44

KB-TM87 je napisao/la:Čemu pjevanje ubij turčina ?
Cemu gazi ustase, cetnike, balije? Uvijek ce takvih biti. Uvijek. I uvijek ce se samo njih glas u javnosti cuti, jer je ekstreman, pa bilo ih tri ili tristo. To je tako.
nick je napisao/la:

Ti vjerujes u to da bi netko da se docepa BILO KOGA u toj rulji birao sta ce i kome napraviti? Eto kod djece nisu birali da maltretiraju, sto bi ostatak pustili na miru. Vidjelo se po snimkama gdje zastitare sa 300 KM place ''izbijaju'' iz koze. Prije utakmice su ti isti kompleksi lijecili kad se gadjala zgrada vlade, pa onda si misli u glavi, 'pa haj ko ga j.ebe mogao sam i na utakmicu'.
Ne pravdam ja nesto sto ne valja, smeta meni puno stvari, nikad se ja na drugog obracao nisam, ali ima i takvih, al ovo je generaliziranje i uvijek manjina radi sranja, dok vecina na osnovu toga pati, tako je i u Sarajevu i bilo gdje drugdje, a pojedinci se na to kace i cuju i vide samo sto zele. To je uvijek tako, pogotovo u ovoj drzavi, i uvijek ce biti.
Mogu shvatiti ovo gazi ustase,balije itd. ali ovdje je stvar fasisticke zastave.Znas li uopste sta je to?
Pa mene bi bilo stid da neko stavi tu zastavu na jedan metar od zastave Vatikana. Dno dna,nema nikakvog opravdanja djeca,torcida napusena ovo,ono. Ili si covjek i podrzavas ono sto je normalno ili si necovjek i trazis opravdanje za to i pokusava izjednaciti sa drugim terenima u drzavi. Pa ako je neko normalan bio na toj tribini sto nije sklonio tu zastavu,i nije tacno da je bila samo u prvom poluvremenu,bila je i u drugom.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 nov 2010, 19:46

adnanhz je napisao/la:
Sve mogu donekle razumit od netrpeljivosti do navijackih prepucavanja al pritom da nemate trunke postovanje prema mrtvima i tebi kao svastika neka navijacka furka onda nemamo o cemu pricat :roll:
Ne moze na odobravanje doci to da grupa koja godinu dana ranije zapocne nered, unistava imovinu, ugrozava sigurnost gradjana, i na kraju jos da medijima lazni iskaz o organiziranom doceku i napadu da se opravda od tragedije za koju su dobrim dijelom odgovorni, i time napravi cijelu jednu huskacku i pljuvacku atmosferu i skupi jeftine politicke poene. Ne moze. Naravno da je ruzno, ja ne bih nikad reagirao na to, ali u takvim atmosferama to je glupo od strane gostiju. Sta moze tu ocekivati, pljesak il sta? Pa daj... To treba pustiti na miru, i jedni i drugi, jer nista od toga nema kad se ''susretnu'', a imaju totalno drugacije verzije.
Ne shvacas ti sta se misli pod tim navijacka furka. To su navijacke gluposti, provokacije, jedni ''ustase'', drugi ''partizani'', treci ''cetnici'', a sta znaju o tome? Nista, sta ce znati. Ovo na ovaj ili onaj nacin radi Torcida, ovo radi BBB (na 10 slika bez problema se moze naci udarna ekipa ovih grupa sa nacistickim obiljezjima, desnicama, il sta vec, ako je bitno sa ''europskim'', ''kulturnim'' i ''velikim sredinama'' to usporediti, to veze s tim nema), ovo rade Grobari, ovo rade Delije, ovo rade Tifosi Laziali, ovo rade u Austriji, ovi, oni (bilo kakav oblik), na stotinu razlicitih nacina, jer znaju da ce time izazvati reakciju. Ja to NE opravdavam, sto bi pravdao, ali to samo ovisi o tome sta je kome kao 'blize', pa njemu samim time nista nije jel mu tu zvijezda do neba, svastika, armijska zastava, il sta god. To je, nazalost, tako. Kad se reagiralo od strane glavne ekipe, ona je sklonjena. A za ostale, ma prosto me zaboli neka stvar, tko ju je donio, nek iza nje stane,a to je bila grupa Torcide (koja je isto tako protiv Zenita skandirala ajmo Ustase, Srbe na vrbe, gazi cetnike, pa eto nikom nista, oni su ipak Torcida) mene ne predstavlja, pa sad nek generalizira tko hoce.
...Život za Široki...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 nov 2010, 20:33

Gledao sam samo prvo poluvrijeme pa ne mogu reći kakva je utakmica bila u globalu. Ono što sam vidio u prvih 45.minuta je bilo solidno od obje ekipe. A koliko vidim po izvještaju, zaslužena pobjeda Širokog.

A, što se tiče ovog drugog, prije svega za onu zastavu, to je sramota, neoprostivo. Ničim se ne može opravdati unošenje te zastave. Ona je bila na stadionu, na jednom dijelu tribine koju je unijela neka maloljetna bagra koja nema pojma ni šta ona predstavlja, ali bitno da ide onima drugima na nerve. Uostalom, kako se moglo dopustit da se tako nešto unese?! To je sramota i bruka.
Fidelis, poštujem te i kao forumaša i kao osobu, ali isto tako nema nikakvog opravvdanja ni za ostalo skandiranje. To se ne moze opravdati ni argumentom da i oni drugi tako pjevaju ubij ustašu il šta već. Pa, zašto se uopće voditi tom logikom?! Zašto se moramo voditi logikom, ako je netko džubre i gad, zašto bih ja morao biti isti takav.. E baš neću biti takav, pa ću dokazati dam sam bolji i kulturniji..
Uvijek, ma koliko god da su drugi lošiji i gori mora se gledati u vlastito dvorište i čistiti ispred njega.
Vi ste dolje vrijedni i marljvi ljudi, to znam jer sam se sam uvjerio u to, ali ovakvim svojim ponašanjem samo se stvaraju glupa generaliziranja. Narod je obična stoka i ne zna razmišljati glavom.
Mene je stid onog što sam vidio, a nemam nikakve veze sa Širokim..

Mislim da bi bilo korektno kad bi se klub bar objavio priopćenjem i ogradio od jednog dijela "navijača".
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 07 nov 2010, 20:40, ukupno mijenjano 2 puta.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 nov 2010, 20:36

čestitke momcima na pobjedi, još jedna u srijedu i pravo...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 nov 2010, 20:41

Pogledaj ti koje je to licemjerstvo, zastava Vatikana, a iznad keltski kriz! Strasno.
Skripari zele ispast veci Hrvati od ljudi u Zagrebu, Splitu, pa to prelazi u neko ustastvo, nasizam, šovinizam, ne znam ni kako da to nazovem.

Zatim su pokazali i svoju ljudsku (ne)velicinu. Stavimo na stranu nacionalnost, navijanje, koreografije, zastave, baklje i pogledajmo to skandiranje ''javi se Vedrane'', ''**** vam Vedrana'' itd. Hz skandiraju Vedranu, ostatak stadiona zvizdi. Tu se treba pokazati ljudska velicina, solidarnost, postovanje prema mrtvom covjeku bez obzira ko je, sta je, ciji je, ko ga je ubio itd.

U svakoj skupini imas debila, ali tu se radi o pojedincima koji ce nekim ekscesima privuc paznju na sebe, ali problem kod Skripara što je cijela tribina u kurcu.

Moglo se procitat da su sirokobrijeski policajci pocijepali zastavu s likom Vedrana Puljica i uzimali majice od Hz na kojima je bio njegov lik. Sramota ali stvarno sramota. I ja sam Hrvat, iz Kiseljaka sam, navijam za Sarajevo ali da na takav nacin nekog vrijedjam ili ponizavam stvarno ... trebas nemati ni malo morala.

MRTAV JE ONAJ KO JE ZABORAVLJEN!!!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, obagol, rishovski i 18 gostiju.