Ma jbg ja bi najviše volio da možeš sam sebi slagati kanale, pa koliko ispadne, ovako podijeljeni u tri paketa
Slazem se da varaju, trpim iz zbog SK, ali novu, prvu, b92, n1 nemas nigdje i plus dada i hbo u duo grande . HmmmMaestro21 je napisao/la:Izvarali narod i opet im ne možeš ništa. Lijepo navedeni programi koje imaš i to potpišeš, poslije krenu gasit programe i rade šta hoće. Ljudi daju ogroman keš za pojedine pakete a imaju iste programe kao i ja na običnoj kablovskoj.
Trpim ih samo zbog SK, ove ostale programe ionako ima svaki pružatelj usluga.
Duo grade family od 62.90?Mig_Mig je napisao/la:Slazem se da varaju, trpim iz zbog SK, ali novu, prvu, b92, n1 nemas nigdje i plus dada i hbo u duo grande . HmmmMaestro21 je napisao/la:Izvarali narod i opet im ne možeš ništa. Lijepo navedeni programi koje imaš i to potpišeš, poslije krenu gasit programe i rade šta hoće. Ljudi daju ogroman keš za pojedine pakete a imaju iste programe kao i ja na običnoj kablovskoj.
Trpim ih samo zbog SK, ove ostale programe ionako ima svaki pružatelj usluga.
Eee ti bi trebao imati pickbox? Kupuješ filmove kao na mojoj tv?arelinho je napisao/la:Meni nijedan kanal koji trebam da imam u paketu nisu ugasili. Imao sam posljednjih dana samo problem oko HD kanala koji su malo štekali, ali su to odmah popravili. Inače je to bio globalni problem na telemachu tu veče. Inače sam prezadovoljan sa njihovom uslogom.![]()
Još su sada povećali upload koji je vrhunski sada.
Imam picbox. U picboxu imaš da kupuješ filmove i imaš određen broj filmova i serija koje možeš uvijek besplatno gledati. Dobra stvar je ko se pretplat na onaj hbo premium i ima unutar picboxa da gleda serije koje su se prikazivale ili koje se prikazuje na hbo kanalima. Sve sezone koje imaju.Quinlan je napisao/la:Eee ti bi trebao imati pickbox? Kupuješ filmove kao na mojoj tv?arelinho je napisao/la:Meni nijedan kanal koji trebam da imam u paketu nisu ugasili. Imao sam posljednjih dana samo problem oko HD kanala koji su malo štekali, ali su to odmah popravili. Inače je to bio globalni problem na telemachu tu veče. Inače sam prezadovoljan sa njihovom uslogom.![]()
Promotivni 3 mjeseca sve onda gaseMig_Mig je napisao/la:Duo grande 42.90. Svi HBO su tu. Osim ako opet kazu da je neka promotivna akcija.
Znači ipak ima džabe sadržajaarelinho je napisao/la:Imam picbox. U picboxu imaš da kupuješ filmove i imaš određen broj filmova i serija koje možeš uvijek besplatno gledati. Dobra stvar je ko se pretplat na onaj hbo premium i ima unutar picboxa da gleda serije koje su se prikazivale ili koje se prikazuje na hbo kanalima. Sve sezone koje imaju.Quinlan je napisao/la:Eee ti bi trebao imati pickbox? Kupuješ filmove kao na mojoj tv?arelinho je napisao/la:Meni nijedan kanal koji trebam da imam u paketu nisu ugasili. Imao sam posljednjih dana samo problem oko HD kanala koji su malo štekali, ali su to odmah popravili. Inače je to bio globalni problem na telemachu tu veče. Inače sam prezadovoljan sa njihovom uslogom.![]()
Promotivni period za sve pakete je mjesec dana sto posto. I ja kad sam priključio ovaj svoj paket imao sam mjesec dana promotivni period.Quinlan je napisao/la:Bgm čini mi se za duo pakete tri mjeseca, a za tri pakete šest mjeseci, za trio sam siguran a za duo 90%, promotivni gdje imaš sve kanale
I da zaboravio sam na duo tel pakete
Ma hiljadu posto trio paket šest mjeseci promo period svi kanali i godinu dana 10km manja pretplata, u to sam bas bas siguran jer hoću tri grade family najvjerovatnije uzet provjerio sam to i tako je trenutna akcijaarelinho je napisao/la:Promotivni period za sve pakete je mjesec dana sto posto. I ja kad sam priključio ovaj svoj paket imao sam mjesec dana promotivni period.Quinlan je napisao/la:Bgm čini mi se za duo pakete tri mjeseca, a za tri pakete šest mjeseci, za trio sam siguran a za duo 90%, promotivni gdje imaš sve kanale
Ne znam za te promo periode kada su akcije i to, ali znam da je inače promo period kada si novi korisnik telemacha mjesec dana.Quinlan je napisao/la:Ma hiljadu posto trio paket šest mjeseci promo period svi kanali i godinu dana 10km manja pretplata, u to sam bas bas siguran jer hoću tri grade family najvjerovatnije uzet provjerio sam to i tako je trenutna akcijaarelinho je napisao/la:Promotivni period za sve pakete je mjesec dana sto posto. I ja kad sam priključio ovaj svoj paket imao sam mjesec dana promotivni period.Quinlan je napisao/la:Bgm čini mi se za duo pakete tri mjeseca, a za tri pakete šest mjeseci, za trio sam siguran a za duo 90%, promotivni gdje imaš sve kanale
I ja sam se iznervirao zbog toga. Umjesto da gledam fino na Areni Reala moram na netu gledati stream da ne bi slušao Vugdalića.irfo je napisao/la:Umjesto Bayern - Arsenal , obn sutra prenosi Real-Napoli
A oca im.irfo je napisao/la:Umjesto Bayern - Arsenal , obn sutra prenosi Real-Napoli
Samo Adrijanu, kakvog ocaMig_Mig je napisao/la:A oca im.irfo je napisao/la:Umjesto Bayern - Arsenal , obn sutra prenosi Real-Napoli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.