Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Skino sam Assasins Creed Revelations, međutim kad hoću da pokrenem uvijek mi izbacuje ono error 2, i ne mogu nikako da pokrenem. U čemu je problem?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma prijatelju davno sam ja to igrao. Tamo negdje 2005. ili 2006. kad je tek izašla igra za PC.darker10 je napisao/la:Kako nisi upratio onu piramidu u Las Venturasu ili most u San Fierru
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Imate li neke igre za preporučiti? Žanr može u suštini bilo kakav
Evo konfiguracije:
Procesor : Intel core 2 duo 3.00GHz 3.00GHz
Ram: 4 GB
Grafička: ATI Radeon HD 5400 series
Windows 7 32 bit

Evo konfiguracije:
Procesor : Intel core 2 duo 3.00GHz 3.00GHz
Ram: 4 GB
Grafička: ATI Radeon HD 5400 series
Windows 7 32 bit
dragon age, skyrim ili the witcher,
nisam igrao nijednu od ovih, pa neke preporuke sta da odaberem
ima minimalno po dva nastavka ovih igara koliko vidim.....
hvala..
nisam igrao nijednu od ovih, pa neke preporuke sta da odaberem

hvala..
The Witcher, Dragon Age: Origins (pravi se da drugi dio ne postoji) i Skyrim. Tim redoslijedom.reeds je napisao/la:dragon age, skyrim ili the witcher,
nisam igrao nijednu od ovih, pa neke preporuke sta da odaberemima minimalno po dva nastavka ovih igara koliko vidim.....
hvala..
puno je brate sve trirevan je napisao/la:The Witcher, Dragon Age: Origins (pravi se da drugi dio ne postoji) i Skyrim. Tim redoslijedom.reeds je napisao/la:dragon age, skyrim ili the witcher,
nisam igrao nijednu od ovih, pa neke preporuke sta da odaberemima minimalno po dva nastavka ovih igara koliko vidim.....
hvala..

- Vlarayan110
- Kontakt:
Nije ti puno sve tri vjeruj mireeds je napisao/la:
puno je brate sve trinekako mi se cini ovako kad gledam da je the witcher najbolji, i skyrim ne djeluje lose, ovaj zadnji trailer the elder scrols, samo ne znam da li je to vezano sa prijasnjim dijelovima skyrima da li se nastavlja.
Prvo skini Skyrim jer je najzanimljiviji, imas najvise stvari za radit i imas mnogo interesantnih sidequestova i frakcija u kojim mozes postat clan. Nastavlja se na Oblivion, tacno iza zavrsetka rata, dalje necu da spoilam.
Onda skini Witcher....ne znam sta da ti kazem.
Witcher I je meni tako cudna igra....kontrole su nestandardne malo i teze se navic, Witcher 2 (Assassin of the kings) je odlican, ja sam ga preso 3-4 puta.....
Pitanje je sta tebe zanima
Skyrim ima negdje oko 300 sati gamplaya, zavisno kolko detaljišeš, mada ga faktički nikad ne možeš završit jer imaš radiant quests koje idu u nedogled (tipa ubij ovog, ukradi ono idi tamo idi vamo)
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
Skyrim je meni ubi bože dosadna igra. U početku će te zadiviti, ali ćeš nakon sat, dva shvatiti da je priča totalno s****, borba prejednostavna a crafting naporan. Ovo ti govorim kao neko ko ima skoro 400 sati na Elder Scrolls Morrowind.
Ja bih ti toplo preporučio da počneš od prvog dijela The Witcher i odigraš drugi kad završiš sa njima. Igra je odlična. Priča je super. Tvoje odluke se oslikavaju na svijet, nekada i tri-četiri chaptera nakon odluke. Questovi su zanimljivi. Svijet je nevjerojatno realističan i detaljan. Zaboravi na Tolkienovu fantaziju. Ovdje Scoiatel (teroristička organizacija koja se bori za prava patuljaka i vilenjaka) vodi gerilski rat protiv reda vitezova koji sve neljudske rase drži u getoima po gradovima i zastupa tezu o ljudskoj superiornosti. Seljani su spremni spaliti lokalnu liječnicu na lomači zato jer navodno surađuje sa demonima i zavodi muškarce. Ti to možeš spriječiti ili dopustiti. Naizgled jednostavna odluka, crno ili bijelo, ali šta ako je istina sve za što je optužena? Šta god ispadne, budi siguran da će to utjecati na tebe kako budeš igrao dalje. Ne vjeruj nikome jer lijepa riječ lako može kriti hladan čelik iza leđa, a dobro djelo često može donijeti više zla nego alternativa. Odigraj, nećeš se pokajati. Skyrim je nula za ovu igru.
Ja bih ti toplo preporučio da počneš od prvog dijela The Witcher i odigraš drugi kad završiš sa njima. Igra je odlična. Priča je super. Tvoje odluke se oslikavaju na svijet, nekada i tri-četiri chaptera nakon odluke. Questovi su zanimljivi. Svijet je nevjerojatno realističan i detaljan. Zaboravi na Tolkienovu fantaziju. Ovdje Scoiatel (teroristička organizacija koja se bori za prava patuljaka i vilenjaka) vodi gerilski rat protiv reda vitezova koji sve neljudske rase drži u getoima po gradovima i zastupa tezu o ljudskoj superiornosti. Seljani su spremni spaliti lokalnu liječnicu na lomači zato jer navodno surađuje sa demonima i zavodi muškarce. Ti to možeš spriječiti ili dopustiti. Naizgled jednostavna odluka, crno ili bijelo, ali šta ako je istina sve za što je optužena? Šta god ispadne, budi siguran da će to utjecati na tebe kako budeš igrao dalje. Ne vjeruj nikome jer lijepa riječ lako može kriti hladan čelik iza leđa, a dobro djelo često može donijeti više zla nego alternativa. Odigraj, nećeš se pokajati. Skyrim je nula za ovu igru.
Može li link na pvt da skinem i ja sebi Witcher?
-
- Kontakt:
pa zvali su ga vice cityrevan je napisao/la: LA ima u smislu da su ga nazvali San Andreas. New York je Libery City. Miami je mjesto radnje u Vice City ali ne sjećam se više kako su njega zvali. Ne znam gdje izvuče San Fancisco i Las Vegas.

Meni najdrazi gta dio

a... pehari su tu
- Vlarayan110
- Kontakt:
Ti si upravo poredio naslov iz 2002 sa naslovom iz 2010.revan je napisao/la:Skyrim je meni ubi bože dosadna igra. U početku će te zadiviti, ali ćeš nakon sat, dva shvatiti da je priča totalno s****, borba prejednostavna a crafting naporan. Ovo ti govorim kao neko ko ima skoro 400 sati na Elder Scrolls Morrowind.
Daj molim te, gdje ti je logika, ja imam oko 200 i nesto sati na Skyrimu, pa ne blebecem. Ako covjeka interesuje prica i taj kompletan svijet nek se ukljuci.
Pogleda trailer, reviews i gameplay pa nek igra ako hoce.
Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
Jarane igrao sam i ja Skyrim, baš kao i ti. Ne bih uopće pričao o igri da je nisam igrao. Spomenuo sam Morrowind ilustrativno, jer je igra iz 2002. bolja od igre iz 2011(da Skyrim je izašao te godine, ne 2010.). Stojim iza svake svoje riječi napisane. Kada su modovi zanimljiviji od same igre, znaš da tu nešto ne štima. Skyrim jeste ogroman komercijalni hit, ali je kao RPG obični mediokritet. Puno boljih open world sandbox RPG igara ima za odigrati. A ti se našao uvrijeđen što se meni ne sviđa Skyrim kao da si ga ti pravio. Fanboyism 101. Ne vidiš mene da ti govorim šta jer smatraš da je The Witcher čudan, iako je meni jedan od najboljih RPG-ova od vremena Infinity Engine serijala.Vlarayan110 je napisao/la:Ti si upravo poredio naslov iz 2002 sa naslovom iz 2010.revan je napisao/la:Skyrim je meni ubi bože dosadna igra. U početku će te zadiviti, ali ćeš nakon sat, dva shvatiti da je priča totalno s****, borba prejednostavna a crafting naporan. Ovo ti govorim kao neko ko ima skoro 400 sati na Elder Scrolls Morrowind.
Daj molim te, gdje ti je logika, ja imam oko 200 i nesto sati na Skyrimu, pa ne blebecem. Ako covjeka interesuje prica i taj kompletan svijet nek se ukljuci.
Svako ima svoj ukus. Ja sam iznio svoje viđenje igre, ti svoje. Ne slažemo se i šta sad? Trebam li ja tebe vrijeđati jer ti ne voliš isto što i ja? Daj, molim te. Nismo balavci.
Ma K.O.T.O.R 1 i 2, nema dalje.
vjerujem da je @"revan" odatle?

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
KOTOR je haos igra. Nemam običaj igrati ponovo ono što jednom pređem, ali prvi KOTOR sam odigrao sedam puta. Drugi tri puta. Da, Revan je odatle. Samo što sam greškom napisao malim slovom kada sam prvi put koristio taj nick i nisam želio da mijenjam kada bi se registrirao negdje drugo.Toxicity je napisao/la:Ma K.O.T.O.R 1 i 2, nema dalje.
Isti sam, teško mi se da nešto više puta igrati a ta 2 nastavka sam po par puta
, 3. dio mi nikako nije leg'o..

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Dajte nešto novije malo da se igra na tu foru ljudii...
Može li mi neko poslati ispravan torrent za prvi dio witchera?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Vlarayan110
- Kontakt:
I ti si se sad navio...revan je napisao/la:Jarane igrao sam i ja Skyrim, baš kao i ti. Ne bih uopće pričao o igri da je nisam igrao. Spomenuo sam Morrowind ilustrativno, jer je igra iz 2002. bolja od igre iz 2011(da Skyrim je izašao te godine, ne 2010.). Stojim iza svake svoje riječi napisane. Kada su modovi zanimljiviji od same igre, znaš da tu nešto ne štima. Skyrim jeste ogroman komercijalni hit, ali je kao RPG obični mediokritet. Puno boljih open world sandbox RPG igara ima za odigrati. A ti se našao uvrijeđen što se meni ne sviđa Skyrim kao da si ga ti pravio. Fanboyism 101. Ne vidiš mene da ti govorim šta jer smatraš da je The Witcher čudan, iako je meni jedan od najboljih RPG-ova od vremena Infinity Engine serijala.Vlarayan110 je napisao/la:Ti si upravo poredio naslov iz 2002 sa naslovom iz 2010.revan je napisao/la:Skyrim je meni ubi bože dosadna igra. U početku će te zadiviti, ali ćeš nakon sat, dva shvatiti da je priča totalno s****, borba prejednostavna a crafting naporan. Ovo ti govorim kao neko ko ima skoro 400 sati na Elder Scrolls Morrowind.
Svako ima svoj ukus. Ja sam iznio svoje viđenje igre, ti svoje. Ne slažemo se i šta sad? Trebam li ja tebe vrijeđati jer ti ne voliš isto što i ja? Daj, molim te. Nismo balavci.
Igro sam i Witchera, cudan mi je prvi dio samo zbog kontrola ostalo je sve na mjestu, nemoj izvrtat pricu, nije u tome poenta.
Ti si covjeku tako napadno predstavio svoje misljenje, da ja nisam igro Skyrim i meni bi se zgadio.
Pito je sta da igra Dragon age, Skyrim ili Witcher.
Mogo si rec igraj Witcher i cao.
Al hajd necu vise...

Mi smo divovi
Hejt za android
Hejt za android
Ključ svega je da je to moje mišljenje i moja stvar kako ga ja predstavljam. Subjektivna stvar. Ako kažem da nešto valja, navest ću zašto mislim da nešto valja. Također, ako kažem da mi se nešto ne dopada, navest ću razlog zbog čega mi se to ne dopada. Pitao je i ja sam mu dao prijedlog i opis zašto ja mislim da nešto igra, a zašto ne. A ti se ponio kao uvrijeđena mlada.Vlarayan110 je napisao/la:
I ti si se sad navio...
Igro sam i Witchera, cudan mi je prvi dio samo zbog kontrola ostalo je sve na mjestu, nemoj izvrtat pricu, nije u tome poenta.
Ti si covjeku tako napadno predstavio svoje misljenje, da ja nisam igro Skyrim i meni bi se zgadio.
Pito je sta da igra Dragon age, Skyrim ili Witcher.
Mogo si rec igraj Witcher i cao.
Al hajd necu vise...
Ako ti smeta što se čovjek "navije", nemoj da vučeš za jezik.
Trenutno korisnika/ca: FCB1986, GG3, Google [Bot], Huske, OldTownDistrict i 19 gostiju.