FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nedaTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nedaTM87 » 14 avg 2010, 19:23

mamaSmurf je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:Al' ne mogu da vjeruje, gubimo 2:0 damo gol u finisu prvog poluvremena i smanjimo na 2:1 i to u odlicno vrijeme smanjimo rezultat i imamo citavo 2. poluvrijeme da prekorenemo. Igrac Travnika dobija crveni karton na pocetku 2. poluvremena i cijelo skoro 2. poluvrijeme imamo igraca vise da damo taj 1 gol, a oni nasi ko manekeni ni trunke zelje da se da taj gol, a vise od pola sata je bilo vremena da se da 1 gol Travniku sa igracem vise i to se ne moze, cak sta vise i Travnik je i sa igracem manje imao svoji sansi, pa to je fkt jadno.... Osime, trening po dolasku u Sarajevo, obavezno!!!
Sudija nas oštetio, dao Travniku crveni.I prošle sezone smo se patili sa igračem više
Pa to je totalni apsurd. Ja mislim da to nema nigdje u svijetu da neka ekipa igra losije sa igracem vise... Pa jbmu majku nek na treningu vjezbaju igru 11 v 10 nek 1. tim igra sa igracem vise protiv drugog tima, cuj neznaju igrati sa igracem vise, kakva glupost...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 14 avg 2010, 19:24

uopce nije neobicno da ekipa kojoj je dosudjen crveni pocne igrati tehnicki bolje, a protivnici da cak i popuste, jer se stvara kontra-pritisak na njih, tako da nerijetko i "veliki" ne mogu iskoristiti takav bonus, odnosno padne nivo igre. opet, travnik je oduvijek jedno od neugodnijih gostovanja, a ako tome dodamo i nerijetko "mesaranje" na terenu od strane domacina, onda se upotpuni slika teskog gostovanja.

specificna situacija u ovome svemu, jeste da je zeljeznicar prosle godine osvojio titulu, mada se tome nisu nadali ni u struci. ako bacimo pogled na tri sezone prije, onda, s sistematicnom radom do kojeg je doslo, titula se nije mogla ocekivati niti ove sezone. no, koristimo benificije dobre struke, tako da smo i ove godine u igri za evropu, odnosno mozda cak i prvo mjesto.

u tuzli ne ocekujem nista osim "muske" igre. sto se opet uklapa u cinjenicu da mi prve dvije sezone, nakon konacnog ozbiljnog rada i svih "strucnjaka" koji su sjedili na klupi i u klubu, nismo tu da "deremo" sve na sta naidjemo, nego da se borimo za evropu. sve ostalo su nerealna ocekivanja pojedinaca i medija koji su, cini se, brzo zaboravili borbe za bjeg sa dna i makar boravak u gornjem dijelu tabele.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2010, 19:25

Urban Batalion je napisao/la:
nick je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:Pa hebiga, sami ste se zalili da na onim oranicama Piroti i Tusnju nemoze niko pobijediti.Osvetilo vam se.Ali cestitam za dobru podrsku sa tribina, cestito bih i za igru ali stvarno da se ne lazemo bila je losa.
jesili gledo utakmicu
Pratio na radiu, ali je dovoljno cuti da Travnik ima igraca manje i da ima terensku inicijativu. :roll:

to nisi cuo,mislim konto sam ti reci da si kloc ali reko mozda si gledo utakmicu pa prvo da pitam red je,eh drug ti si ovdje samo da serendas...ti si zakljucio da je zeljo odigro lose iz 5 ukljucvanja po 30 sekundi bravo lave
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 avg 2010, 19:26

Meni ovo dođe k'o kad mi dijete dobije keca, a djeca mi nisu bila neki đaci, pa sam na to navikla.Dakle, popraviće.Malo zaružiš, pa ti poslije žao djeteta.Tako nekako ja imam odnos prema Želji.Neupitna ljubav
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 avg 2010, 19:26

Ma samo opusteno opet ce Zeljo pokazati svoje pravo lice i bit cemo na kraju najbolji. Ekipa nije uigrana, pocetak je sezone, raspored ide nama na ruku, imamo najboljeg trenera, i sve ce doci na svoje. Zna se sta ih ceka po povratku u Sarajevo. :D :D
Da imamo nekog extra napadaca gdje bi nam bio kraj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 avg 2010, 19:28

Eto, lijepo ja kazem da bi bio zadovoljan i bodom na nezgodnom gostovanju u Travniku. Kad nisu 11 na 10 uspjeli izvuci bod vjerovatno ga nisu ni zasluzili.
Ako je vjerovati onom na radiju FBiH u Travniku je bilo preko 700 navijaca Zelje, sto je odlicna brojka za gostovanje. Ruku na srce, culi su se svo vrijeme kad se javljao reporter iz Travnika.

Veceras oko 21:30-22:00 bi se mogli upaliti reflektori na Grbavici .. ;)

Idemo dalje ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 avg 2010, 19:29

amerosm je napisao/la:Ma samo opusteno opet ce Zeljo pokazati svoje pravo lice i bit cemo na kraju najbolji. Ekipa nije uigrana, pocetak je sezone, raspored ide nama na ruku, imamo najboljeg trenera, i sve ce doci na svoje. Zna se sta ih ceka po povratku u Sarajevo. :D :D
Da imamo nekog extra napadaca gdje bi nam bio kraj.
tek poslije zimskih priprema dobit cemo pravu sliku...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 19:29

jesili gledo utakmicu[/quote]

Pratio na radiu, ali je dovoljno cuti da Travnik ima igraca manje i da ima terensku inicijativu. :roll:[/quote]

to nisi cuo,mislim konto sam ti reci da si kloc ali reko mozda si gledo utakmicu pa prvo da pitam red je,eh drug ti si ovdje samo da serendas...ti si zakljucio da je zeljo odigro lose iz 5 ukljucvanja po 30 sekundi bravo lave[/quote]

Imati igraca vise na terenu protiv Travnika a biti sampion drzave sa najjacom ekipom a ne uzeti bod.Mislim da to dovoljno govori o igri na terenu.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 avg 2010, 19:30

Urban Batalion je napisao/la:jesili gledo utakmicu
Pratio na radiu, ali je dovoljno cuti da Travnik ima igraca manje i da ima terensku inicijativu. :roll:[/quote]

to nisi cuo,mislim konto sam ti reci da si kloc ali reko mozda si gledo utakmicu pa prvo da pitam red je,eh drug ti si ovdje samo da serendas...ti si zakljucio da je zeljo odigro lose iz 5 ukljucvanja po 30 sekundi bravo lave[/quote]

Imati igraca vise na terenu protiv Travnika a biti sampion drzave sa najjacom ekipom a ne uzeti bod.Mislim da to dovoljno govori o igri na terenu.[/quote]
HAJ MRS SA TEME !!!
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 19:31

Mislim da su se zasitili trofeja, pa nema zelje :lol:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 14 avg 2010, 19:32

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
Pratio na radiu, ali je dovoljno cuti da Travnik ima igraca manje i da ima terensku inicijativu. :roll:

Imati igraca vise na terenu protiv Travnika a biti sampion drzave sa najjacom ekipom a ne uzeti bod.Mislim da to dovoljno govori o igri na terenu.[/quote]
HAJ MRS SA TEME !!![/quote]

NECU STA JE !!!

Krivo ti je.Prihvati istinu.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 14 avg 2010, 19:34

Ma idemo dalje, jedan poraz ko nijedan...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 avg 2010, 19:40

to nisi cuo,mislim konto sam ti reci da si kloc ali reko mozda si gledo utakmicu pa prvo da pitam red je,eh drug ti si ovdje samo da serendas...ti si zakljucio da je zeljo odigro lose iz 5 ukljucvanja po 30 sekundi bravo lave

NECU STA JE !!!

Krivo ti je.Prihvati istinu.[/quote]
Krivo vi mi je sto takve "osobe" kao ti dolaze zasmradati temu kluba koji ima u prve 3 utakmice ima 2 pobjede, i davati neke ocjene utakmice koju okom nisi vidio.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 14 avg 2010, 19:50

I vi da opet uzmete titulu phhhhhhhhhhhh
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 14 avg 2010, 19:50

da bog sačuvaj izgubit od tamo nekog travnika,jesam se zeznuo što kupi godišnju sad bi je zapalio , čitavo poluvrijeme oni gola dat nemogu,ma bjeda jad i čemer :roll:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 14 avg 2010, 19:51

Možete makar naučiti kvotati prije nego se počnete prepucavati. I zapravo, ako pišete jedan iza drugog zašto uopšte citirate, očito je da se jedan drugom obraćate?!

Ako imaš viška godišnju slobodno je pokloni, uvijek ima ljudi koji će vrlo rado ići gledati Želju.

Jesam ša'e
Kontakt:

Post Postao/la Jesam ša'e » 14 avg 2010, 19:51

Mirko Vucinic je napisao/la:I vi da opet uzmete titulu phhhhhhhhhhhh
Nećemo, mi ćemo biti 2., a Slavija koja je ove godine dovela brdo pojačanja će uzet titulu :roll:

drug

Post Postao/la drug » 14 avg 2010, 19:53

vatreni navijač koji pokazuje bezuvjetnu ljubav prema klubu. Uvijek je tu, i kad se dobija ali i kad se gubi. To nam treba.
Ako ce vas jedan poraz bacati u očaj i tjerati od Želje, nemojte ni dolaziti na tekme.

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 14 avg 2010, 19:54

Jesam ša'e je napisao/la:
Mirko Vucinic je napisao/la:I vi da opet uzmete titulu phhhhhhhhhhhh
Nećemo, mi ćemo biti 2., a Slavija koja je ove godine dovela brdo pojačanja će uzet titulu :roll:
Vrlo je moguće :D :D :D Pratite sada malo ;)
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 14 avg 2010, 19:55

NECU STA JE !!!

Krivo ti je.Prihvati istinu.[/quote]

ti si jedno veeeliko djete, balavac... zacepi gubicu i gledaj sampiona kako se opet dize iz pepela ;) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, perodeformero i 32 gosta.