Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Panda
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 00:13

EBSCO je napisao/la:Pa zar to nije prijateljska, čak iako tu bude igrao i dalje može za nas :?
moze kad skonta da u švici nema mjesta, a onda ga treba nabit nogom u guzicu
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 05 feb 2013, 00:14

EBSCO je napisao/la:Pa zar to nije prijateljska, čak iako tu bude igrao i dalje može za nas :?
imas li ti barem 10 godina :?:

kontas li al stvarno neke stvari.. pa jasno ko dan je sve ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 feb 2013, 00:16

maximusdecimus je napisao/la:ako je ovo uradio onda nije normalan, mogao bi otjerati i mlađeg Hajrovića koji ima velike šanse da zaigra...na kraju krajeva, treba poštovati tuđe odluke,a ne ostavljati glupe komentare
Kako pojedini likovi nikako da skontaju!??Volite da se ponizavate ili sta vec??Na Papetovoj temi citam,'Pape debil i sl.' ,jer nije isao na noge nekom x igracu,molio ga da dodje ,a ovdje sad ista slika,kad je Dzekin komentar u pitanju!!Haloo,reprezentacija je iznad svakog pojedinca,pa makar bio taj pojedinac Maradona u nastanku,a ne nekakvi likovi koji su totalno nedokazani jos uvijek,ali im se vrijedja ego da pocnu u mladoj reprezentaciji i imaju normalan put ,plus je potrebno da asovi kakvi su Susic,Dzeko i Spahic dolaze njima na noge! :o :o Pa ko si jbt!! :o Repka je SVETINJA,znas odakle si,odakle vuces korijene i ako zelis da igras u takvoj reprezentaciji,tvoje je da sredis papire,sjedis i cekas poziv,dok se,u medjuvremenu,dokazujes u svom klubu!!Onaj koji nece,znaci da nas nema u srcu i njemu nek' je kuca sto dalja od nase,pa makar bio i novi Maradona,kao sto vec napisah!Svaka cast,Edine Dzeko,a sto se nas tice,zapamtite jednu stvar...Niko nas nece cijeniti,dok sami sebe prvo ne pocnemo cijeniti! ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 feb 2013, 00:16

Bravo Edine, ako je istina da si ovo objavio! I prilikom prvom susreta sa dotičnim, par vaspitni 8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 05 feb 2013, 00:23

oooooooooooo edinnnnnnnnnnnnnnnnn dzekoooooooooooooooooo ooooooooooooooooooo edin dzekooooooooooo
sve su pite pitice, samo burek pitac je

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 05 feb 2013, 00:24

Zmaju Edo u pravu si, svakim danom sve vise uvidjamo svi da nikog ne treba moliti. Pogotovo ne za repku al u inat tim i takvim izdajicama treba pokazati da imamo repku i bez njih za velike domete... Najbitnije je da se ujedinimo svi u jedno i rezultat nece izostati... Definitivno ovo je najjaca repka koju smo imali poslije rata a i Ronaldo nam je koliko toliko olaksao put Brazila... Oni koji vole BiH bice uvijek uz vas.... Svi koji ne zele, sretno im bilo al nek ne lazu sami sebe pa onda i sve oko sebe... Sretno Zmajevi ma gdje god da igrali...

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 05 feb 2013, 00:26

Kapa dole patriote mjesecima ja pisem ovdje da nam ne trebaju takvi igraci...cuj nije vazno jel patriota samo neka igra profesionalno nabijem ja i njegai njegovu profesionalnost i volim sto je ispalo ovako da nam malo otvore oci da vidimo da bi nas prodali za jedan pisljivi poziv za Svicu ;)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 feb 2013, 00:32

i ovaj Sead da dobije poziv od Hicfelda otisao bi...Sta znaju i cevapima :-)

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 05 feb 2013, 00:34

NEZALAGANJE je napisao/la:
maximusdecimus je napisao/la:ako je ovo uradio onda nije normalan, mogao bi otjerati i mlađeg Hajrovića koji ima velike šanse da zaigra...na kraju krajeva, treba poštovati tuđe odluke,a ne ostavljati glupe komentare
Kako pojedini likovi nikako da skontaju!??Volite da se ponizavate ili sta vec??Na Papetovoj temi citam,'Pape debil i sl.' ,jer nije isao na noge nekom x igracu,molio ga da dodje ,a ovdje sad ista slika,kad je Dzekin komentar u pitanju!!Haloo,reprezentacija je iznad svakog pojedinca,pa makar bio taj pojedinac Maradona u nastanku,a ne nekakvi likovi koji su totalno nedokazani jos uvijek,ali im se vrijedja ego da pocnu u mladoj reprezentaciji i imaju normalan put ,plus je potrebno da asovi kakvi su Susic,Dzeko i Spahic dolaze njima na noge! :o :o Pa ko si jbt!! :o Repka je SVETINJA,znas odakle si,odakle vuces korijene i ako zelis da igras u takvoj reprezentaciji,tvoje je da sredis papire,sjedis i cekas poziv,dok se,u medjuvremenu,dokazujes u svom klubu!!Onaj koji nece,znaci da nas nema u srcu i njemu nek' je kuca sto dalja od nase,pa makar bio i novi Maradona,kao sto vec napisah!Svaka cast,Edine Dzeko,a sto se nas tice,zapamtite jednu stvar...Niko nas nece cijeniti,dok sami sebe prvo ne pocnemo cijeniti! ;)
laješ na pogrešnog čovjeka, ja i govorim da Pape ne bi trebao ići i moliti Kokošinjce i ostale...i drago mi je što nakon Džekinog tvita 70% onih koji su pljuvali po Sušiću sada mjenja mišljenje(kao i obicno to ce zaboraviti nakon par dana i opet ce Pape biti dezurni krivac). ali opet mi je bezze ovo preseravanje preko društvenih mreža,ko kakva tetkica.zar su Izet i Sefer toliko bitni??? jesu,al u k....

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 feb 2013, 00:35

Zamislitr da Safet ode nekog molit,heheh
....Pa ne moli ni mene niko da iden u Zenicu i trosim iz svog dzepa,ali TO JE LJUBAV....

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 05 feb 2013, 00:35

izvinjavam se nisam bas upucen , al' sta mu znaci ovo "lulicu kapa dolje , on je pravi Bosanac "?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 feb 2013, 00:38

geoxx je napisao/la:izvinjavam se nisam bas upucen , al' sta mu znaci ovo "lulicu kapa dolje , on je pravi Bosanac "?
ma niđe veze .. zato jer je veći dio života proveo u Švicarskoj, igrajući tamo .. ne znam da je Lule ikada bio u ozbiljnim kombinacijama da nastupi za te levate .. uostalom, on je rođen u BiH, za razliku od ovih smradova ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 feb 2013, 00:44

maximusdecimus je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
laješ na pogrešnog čovjeka, ja i govorim da Pape ne bi trebao ići i moliti Kokošinjce i ostale...i drago mi je što nakon Džekinog tvita 70% onih koji su pljuvali po Sušiću sada mjenja mišljenje(kao i obicno to ce zaboraviti nakon par dana i opet ce Pape biti dezurni krivac). ali opet mi je bezze ovo preseravanje preko društvenih mreža,ko kakva tetkica.zar su Izet i Sefer toliko bitni??? jesu,al u k....
Ma ne citiram ja tebe da bi te kritikovao,vec zato sto si se dohvatio i ti te teme...Samo se nadovezujem!;) Vidis da pisem u mnozini!Uzdravlje!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 feb 2013, 00:47

Dzeki i Vranjesu bi bilo bolje da gledaju kako ce unaprijediti svoju igru, nego li da pisu GLUPOSTI po Twitteru.

Vidim niko ovdje u svim komentarima nije spomenuo kljucno pitanje, a to je: Sta je BiH dala Seferovicu i Hajrovicu ?
Momci su odabrali zemlju u kojoj su stekli i skolsko i fudbalsko obrazovanje i nema niko pravo osporavati njihovu odluku. Mi moramo konacno shvatiti da ne mozemo vise zivjeti na osnovu tudjih zasluga i da konacno mi sami moramo zasukati rukave i poceti kvalitetno raditi. Umjesto sto je njih dvojcu kritikovao bolje bi mu bilo da je kritikovao celnike NS BiH-a koju vec evo skoro 20 godina nisu u stanju da naprave koncept kada su omladinski pogoni u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 feb 2013, 00:51

amerosm je napisao/la:Dzeki i Vranjesu bi bilo bolje da gledaju kako ce unaprijediti svoju igru, nego li da pisu GLUPOSTI po Twitteru.

Vidim niko ovdje u svim komentarima nije spomenuo kljucno pitanje, a to je: Sta je BiH dala Seferovicu i Hajrovicu ?
Momci su odabrali zemlju u kojoj su stekli i skolsko i fudbalsko obrazovanje i nema niko pravo osporavati njihovu odluku. Mi moramo konacno shvatiti da ne mozemo vise zivjeti na osnovu tudjih zasluga i da konacno mi sami moramo zasukati rukave i poceti kvalitetno raditi. Umjesto sto je njih dvojcu kritikovao bolje bi mu bilo da je kritikovao celnike NS BiH-a koju vec evo skoro 20 godina nisu u stanju da naprave koncept kada su omladinski pogoni u pitanju.
A tebi bi bilo bolje da malo više pratiš dešavanja oko reprezentacije i ne prosipaš gluposti po forumu...

Haris Seferović: "Želja mi je zaigrati u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine"
Izet Hajrović: "Igrat ću za reprezentaciju BiH!"

Ukoliko se neko odluči da NE igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, onda ta ista osoba NE BI TREBALA davati ovakve izjave i zavoditi reprezentaciju, stručni štab i narod.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 05 feb 2013, 00:53

Jarane, niko nije rekao da mi trebamo otimati svoju djecu od drugih drzava... Al ti isti momci stalno govore kako zele da igraju za BiH dok ne dodje poziv od doticnih zemalja... Koga oni prave ludim? Nek igraju al nek se ne prodaju preko ledja nase repke... Samo su jednu stvar zaboravili obojica... Sta se desilo sa onog golmana sto odigra jednu tekmu za svicu, gdje je sad? sta se desi sa Marinom u Njemackoj gdje je sad u repki? Nisu oni kalibar Ibrahimovica da bi uspjeli u tim repkama... Zivi bili pa vidjeli... A svima njima nek je sa srecom, samo nek puste nas na miru i da ne pokazuju ljubav prema domovini preko novina...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 feb 2013, 00:55

mujdza je napisao/la:Jarane, niko nije rekao da mi trebamo otimati svoju djecu od drugih drzava... Al ti isti momci stalno govore kako zele da igraju za BiH dok ne dodje poziv od doticnih zemalja... Koga oni prave ludim? Nek igraju al nek se ne prodaju preko ledja nase repke... Samo su jednu stvar zaboravili obojica... Sta se desilo sa onog golmana sto odigra jednu tekmu za svicu, gdje je sad? sta se desi sa Marinom u Njemackoj gdje je sad u repki? Nisu oni kalibar Ibrahimovica da bi uspjeli u tim repkama... Zivi bili pa vidjeli... A svima njima nek je sa srecom, samo nek puste nas na miru i da ne pokazuju ljubav prema domovini preko novina...
To je poenta!Odluci se sam,pa cemo onda pricati ! ;)

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 05 feb 2013, 00:56

Kakve to veze ima s Dzekom
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 feb 2013, 00:59

CLASSisPERMANENT je napisao/la:Kakve to veze ima s Dzekom
Ne nja.ke ,nit' si moderator,nit bilo koji....!Tema se i potegla zbog Dzekine izjave tj. posta na tweeteru i indirektno se tice njega,jer je on tim nekim momcima isao 'na noge',a oni ovako uzvratise...

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 05 feb 2013, 01:03

ja fakat neznam što se diže tolika galama oko seferovića pa lik je levatina žešća :mrgreen:
.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.